Sony Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem azokkal az avikkal van ilyen gondom, amiket a digi fényképezõmmel csinálok 😞

Gladiator
swishben csináltam egy videót, amit divX 4.12-vel tömörítve kiexportáltam aviba. viszont ezt a féle avit nem ismeri fel a vegas. vagyis nem engedi behúzni a timelinera.

Leszed ilyen par kbos avit, amit nemtok lejatszani. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Z
Swishmax-al pl nagyon jókat lehet készíteni. Ha letöltöd az ominózus videot, meglátod, mert én is azzal csináltam pl az introt.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Hali!

Mit ír ki? Még fent van ám a video...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

sub station alpha (ssa)+vdub, ha erre gondolsz.

Gladiator
milyen progival tudok vmi látványos feliratot készíteni? a swish az nekem túl "egyszerû" túlságosan is webre szánt. Vmi egyszerû és nagyszerû nincs?

Ja ertem, 1000hálám az infoert. Azert en maradnek a thx-nel. Maradi vagyok. 😊

Gladiator
az, csak vki véletlenül felcserélte a T-m meg a H-t, aztán ez a sok gumiarcnak megtetszett, és így maradt.

Nemakarok hulyenek tunni, es ált. nem is szoktam kerdezgetni meg egyebek, de megis mekkerdenem ha nemgond. Mi aza htx ? Ugyhiszem a thx, ty avagy thanx lehet, de eddig mindig elfelejtettem mekkerdezni. 😊

Gladiator
HTX

A video nekem nemjon be, lehet lekestem mar rola. 😞

Gladiator: Amivel tetszik, ajanlatos virtual dubot hasznalni, kodeknek meg xvidet. (Nemely balga emberke divxet hasznal, de sztem felesleges miko az xvid jobb)

Gladiator
haverom csinált képekbõl ilyen bemutatót, átmenetekkel, meg ilyenekkel. 4 perc hosszú, de 1 giga. mivel lehetne ezt normálisan betömöríteni?

Z
Itt van egy nemrég elkészült effekt videom.

Azt mondták rá, hogy zsír. Bátorkodom közzétenni. 😄

Ja a prodigy az jo valasztas. :]

Z
MOHAA fun movie, sniper supershots. Cheateroszlató. Látványos.

Prodigy zenével.

Z
lol

Elegge leterhelt vagyok savszelugyileg, mien videocska ez azonkivul h bullettime?

En videomat most kodoltam be xvidbe mer a forrascucc mar 20giggat foglalt azt az kicsit sok ugye.

imél esemes privát faszomtudjami sokkal gyorsabb. 😊

Z
OK! ATW.HU-n tudsz regelni 500 megás tárhelyet.

ITT EGY NAGYON ZSÍR VIDEO!

igazából miután bepötyögtem a kárdést , fél percre rá észrevettem hogy ugy volt csak lusta voltam visszaírni <#gonosz1>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

túl rövid lett és túl nagy , közben volt egy win reinstall , elfeszett a .veg file.
de a 90megás 2,5 perces cuccost lehet feltoszom vhova

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Z
Honnan tudhatta volna, hogy egybõl megírtam neked a megoldást priviben? 😄DD

Amúgy igazán feltolhatnád valahova, hogy mi is megnézhessük...

Gladiator
megtaláltam

Gladiator
nem júzerekdni akarok, de a vegasban hol vannak az átmenetek?

reakcióidõ rulz , már rég kész a videóm.
azér kösz.

Kilehet nagyitani ecceruen odakatt a savba ahol van a hang, video aztan a gorgovel gorditessz. Ennyi az egesz.

Hali!
moist próbálgatok alkotni egy CoD fragmuvit vegasban , az elejét kitaláltam , jó lenne , megvalósítani is megtudnám , de egy apró zavaró hiba miatt nem megy:
szóval , beszúrtam a 2 mp hosszúságú AVI fájlt , ami annyiból áll hogy belenézek a scope-ba , a monitor másik szélén meglátok egy fejet , odárontom , és bang . meg akarnám kicsit nyujtani a lövés elõtti pillanatot , ugy hogy ott lehuzom a velocityt , de nem látom a zöld csíkot , olyan rövid a "kép".
Screenshot itt...
szóval ez a kis "képecske" annyira keskeny , hogy a progi nem jeleníti meg a öold sebesség-csíkot...
Hogy lehetne megnagyobbítani a sávot ?
elõre is köszönöm.

Laciiiiiii
hali! tudtok FILMVÁGO progit?? olyan kéne amivel 1 filmböl 2 lesz vagy ilyesmi amivel lehet filmet vágni nah...😊

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

üdv emberek!

valaki tudja, hogy a vegas4-el hogy lehet pl szöveget, vagy animációt csinálni a film elejére?

haha

Z
Na akkor ide írok inkább, mert ez jobban bejáratott topik (60 post-tal, hehehe)

Sony Vegas 5 újítások a 4-hez képest:

5.1 audio plug-in támogatás,
film stílusú 5.1 hangzás emuláció,
sávok 3D-s mozgatása,
burkológörbe és szabályzók automatizálása, RT felvétele,
egyéni áttûnési burkológörbe,
külsõ vezérlés támogatása,
kliprészletek importálása,
RT audio/video megfordított lejátszás,
effektek mappákba rendezhetõk,
flash SWF importálási lehetõség,
HÁLÓZATI RENDERELÉS,
stb.

mindjárt keresek részletes leírást...

Amúgy PC magazin 2004 szeptemberi szám.

szaki
ha igazán vágással akarsz foglalkozni, akkor miért nem használsz videovág prg-ot. Kezdetben a Ulead Mediastudio is megteszi, ahol pozícionálhatóak a dolgok, vagy a profibb adobe premier. Ha tudnál segíteni egy vegas 5.0 letöltésében azt megköszönném, mert a Mafia helyrõl nem tudom leszedni sehogyse

Gladiator
swishmax

A krekk is beszerezheto nem tul nehezen 😊

Mert a 4-eshez van crackem 😊
Talan suprnovan megtalalod.. de ménem az 5os kell ? 😄

Hi! Honnan tudnám letölteni a Vegas Video 4 verzióját? Már kerestem a DC-n, de sehol nincs szabad slot😞
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el használni a Sony Vegas 5.0-t, és volna néhány kérdésem, hogy lehet-e, és ha igen, akkor hogy:
- egy képet ráfeszíteni egy gömbre
- adva van két felvétel, az egyiken egy tv látszik, bizonyos szögbõl. A másik felvételt pedig rá szeretném tenni a tv képernyõjére. Forgatással ez elég mazerás. Megoldható-e, hogy a másik felvétel négy sarkát egyenként, külön mozgassam
- lassításnál/gyorsításnál a hang is változzon
Nagyon fontos lenne!
Aki tud segíteni, annak elõre is köszönöm!
és miben más/jobb(?) mint a 4-es verzió?

Nehéz dolog is a scrollozás... :-)
LOL, jogos! 😄

Nehéz dolog is a scrollozás... :-)

Amúgy közben mûködik az 5.0.
sziasztok

mondjatok nekem légyszives egy filmvágo progit!
A VideoFX között, CHROMA KEYER fedõnév alatt találod a keresett funkciót!

Nekem meg még azóta se mûködik az 5.0, pedig már kaptam egy tippet, de mégsem...

/me :-(
Vernoon
Hogyan lehet Bluebox vagy Greebox-ot hasznalni (vagy ehhez hasonlo eljarast) hasznalni a Vagaszban. Vagy ha nem lehe, akkor mivel lehet (Premiere?)

Nemrég beszereztem az 5.0-át, de elakadtam annál a résznél, amikor kéri azt az MPEG1-2 regisztrációt... (PANTHEON verzió) Hiába duplaklikkelem azt a .reg file-t, nem használ. Valaki világosítson fel, hogy mennyire hülye vagyok ezügyben (és utána a megoldást is írja le :-D). Köszi.
Kérdés.
Szeretnék olyat csinálni, mint a kreditek a filmek végén, ahogy a nevek "folynak" a képernyõn. Mivel lehet megcsinálni?

Vernoon
Ugy ertem a Sound Forge 6.0-hoz talatam eddig. Ez registry bejegyzest, aminek mas a strukturaja, mint a vegas-e. Amugy reinstallal megoldhato a dolog, csak minden 20. utan (1,5 CD album) kisse maceras.

SuperCow
így van. és kössz a kulcsot.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

Én úgy hallottam, hogy a Sony felvásárolta a Sonic Foundry
céget. Így feltehetõ azonos programot takar a két név.