3045
Music videok szerkesztese
-
#683 d frissítést ? -
#682 a "d" frissítést mindenki installálta már? -
#681 Hehe...
Most nekem is :))))
Eddig nem találta a filet , gondolom akkor az oldallal volt valami gond :)))) -
#680 wtf ?! -
#679 Meg az is jó, hogy renderelem xvidbe, aztán beállitom, hogy renderelje divxbe, és megint xvidbe rendereli... -
#678 xDD -
#677 Hát, bakker azt azért még csak tudom mit állitok be, néhány nap óta... -
#676 Nekem mondod? Már 2 órája ezzel a k*rva rendereléssel szenvedek, és most már végre jól megcsinálta, nem tudom mi volt eddig a baj, pedig megpróbáltam divxbe is és ugyanolyan tré lett, mindjárt megnézem most milyen lesz a divx-es! -
ssolitude #675 Egyszerű. Nem ugyanazokkal a beállításokkal renderelsz.:-) -
#674 Egyébként nekem még mindig müxik az alsó magyarítás link! -
#673 xvidbe és xvidbe uazokkal a beállításokkal ? az elég érdekes :)
főleg ha különbözik a minőség és az interlace is :) -
#672 Az mitől van, hogy a sony-val egyszer renderelek xvidbe, és 30 perc alatt csinálja meg és csíkos lesz a kép, később ugyanazt a moviet renderelem szintén xvid-be, ugyanazokkal a beállitásokkal, és 10 perc alatt csinálja meg és nem lesz csíkos a kép? -
#671 THX :)))) -
magyaritás
A lap alján, középen tölthető! -
#669 Lentebb van a link ami már nem él sajnos alatta pedig szeriál...
Páran gondolom letöltöttük akkor de én letöröltem vagy valami mert nem találom :))
Amúgy a 6.0 c,d -hez jó ... -
bekecs #668 Már mint arra gondolsz, hogy a vegas video magyaritasát, nem is tudtam hogy létezik.
Az tényleg tök jo lenne valaki be linkelné.
Neked melyik verzió van meg? Probáltad már keresni valahol? -
#667 Senki ...??? :(((( -
#666 Valaki nem tölteni fel valahová a magyarítást , mert sajna letöröltem a vinyomról és szeretném arhiválni :))))
Nagyon megköszönném :)))
A lentiv link sajnos már nem él :)))) -
Michael88 #665 semmi gond
-
jhony007 #664 Köszi, ez igazán nemes cselekedet volt a részedről, hogy megosztodtad eme infót :-) -
#663 Igen? Csak mert sok videóba láttam már ezt, és azt hittem csinálták valamivel. De akkor k, THX! -
#662 ezt neked kell rákreálni fehér képvillanásokkal, vagy amilyennel akarod... -
#661 És a sony vegassal lehet olyat csinálni, hogy a zene vagyis audio sáv ütemére villanjon a video sáv? Vagy ehhez már más progi kell? -
#660 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#659 Jah, és, hogy kell egyszerre megfogni az audio és a video sávot? -
#658 Na végre, THX! Így már müxik ! Csak azt nem tudom miért mondják a sony vegasra, hogy könnyen kezelhető... -
#657 akármelyiket is választod...előtte gépre kicsit gyúrjál rá -
#656 uccso kérdésre válasz:
a premiere-t kevésbé ismerem, de azt tudom, hogy vegas eléggé széles választókörű -
#655 Szerintem DVD-t semmivel nem tudsz importálni ..
Először be kell rip-elni aztán mehet...A prewiev ablak többé-kevésbé mindenhol szaggat mert "élőben" számolja az addig rávitt efekteket....Főleg ha még az alap file is valamilyen tömörítés akkor közben még azt is dekódolnia kell. -
bekecs #654 Hello
Most ismerkedek az Adobe Premiere Pro 1.5 progival, elég jónak tűnik csak az a bajom vele, hogy nem lehet vele DVD-t betölteni (importálni).A másik, hogy a monitor ablakban szagatt mint állat, elég nagy a gépigénye (nekem van 1,7 Celleron, 512ram)
A vegas videoval lehet DVD-t, ill. VOB filet importálni?
Szerintetek melyik jobb a Vegas vagy a Premiere? -
#653 Közeben megtudtam Alextől : itt Mask Generator a neve :)))))) -
#652 Hol a green-box ???? :)))))) -
#651 ennyire bonyolultul mondtuk volna el?:) -
ssolitude #650 törölt hozzászólás -
#649 pl..... -
#648 na ez egy jó kérdés:)
mit akarsz, időjárást jelenteni?:) -
#647 Zöld , fekete, vagy fehér boxot hol , hogyan tudok rárakni ?
THX... -
#646 a sony oldalán van vegas "handbook"
MANUAL SONY TERMÉKEKHEZ -
#645 olyan flasht válasszál ami "szürke kockás" a háttérben:) -
#644 leírást ?
fogod behuzod a moviet a edit sávra, az eredeti hangot kitörlöd beteszed helyére a szinkronosat, tömörítőt beállítod, és render...