Sony Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
és azt hogy kell, hogy van így a videó, van egy fõ, ami folyamatosan megy, és a sarokba egy mási, ami csak kis ideig lenne, halványan, hogy átlátszó legyen, de a széle sajnos látszik elég erõsen, és azt szeretném hogy a szélei totál olvadjanak bele a háttérbe, de ne az egész videó, hanem csak a szélei!!!

bertino, te meg adhatnál nekem privibe egy msn cimet <#nezze>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szevasztok, nem tudtok a dvd architect-hez a magyarosított felülethez serialt? stb.. Tudom a Vegas 6 hoz volt és tök jó, igazán nem nekem kellene de apám nem beszél semmilyen nyelven :-)

Köszi elõre is
lacibacsi
Klip vége egérrel megfog -> Control+húzd ameddig akarod (lehet)

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

bertino
hát ilyesmi belassítással oldható meg sztem
egyértelmû, hogy azt teszi bele sajnos, ez ilyen

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
hogy lehet azt megcsinálni, hogy van egy fél órás videjó 😄

abból kb a 25 és 26 perc között van egy nagoynjó rész, azt szeretném a"filmem" elejére tenni. csak hát igy eléggé rövid lenne, azt szeretném ha ez ajelenet kb 2 percig tartana. kivágtammeg minden, oké, de mikor széthuzom hogy 2 percig tartson, nem az adot jelenet lesz jó belassítva, hanem ami utána kötkezik , azt teszi bele:S:S:S<#conf>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

TreDoR
Na m1, virtual dubbal mégegyszer rendereltem amit sony vegas kiköpött és igy már müxik normálisan. 3 progi kell 1 feladat levégzéséhez, mikor elvileg 1 is bõven elég lenne. Ez már kezd nevetségessé válni...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
És tudnál mondani egy oldalt ahonnan le lehet tölteni hozzá lame.dll-t?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

z0ty
szerintem az audio codec miatt, próbálj lame mp3-at

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

TreDoR
Nektek még sosem csinálta? Ha wmv-be renderelek nekem se csak ha aviba.

bertino
ezt akkor passzolom, sry <#nemtudom>

TreDoR
Kipróbáltam, minden lejátszó ezt csinálja, bsplayer, windows media player... A vlc még szép, hogy nem csinálja mert third-party lejátszó. Ez így nagyon rossz, hogy csúszik pls valaki segítsen!

bertino
winamp-al videót lejátszani ? <#banplz>
ajánlom bsplayer

ha nem a lejátszóval van a gond, akkor nemtudom
monnyuk szinte tuti, hogyha más lejátszóval nincs baj

TreDoR
Hi! Megint én <#idiota>. Az mitõl van, hogyha renderelek sonyval xvidbe v. divxbe, és utána lejátszom winamp-al, megállitom valahol a videót, után arréb viszem az idõ csuszkát és ott elindítom, akkor eltolodik a kép és a hang legalább 4-5 mp vel? Viszont vlc player simán viszi. Valahogy össze kéne kapcsolni a videó és audió sávot? De hogyan? Elõre is thx!

petkom
jok ezek az effektek

Énis ilyenkere gondoltam a filmünknél de én annyira nemértem ezt a vegast😞

\"fordított visszafele gondolkodás\"

bertino
<#eljen>

egykét hiba van benne, de hát elsõ munkám gyümölcse ( afféle Teszt munka de azok mindig ilyenné sikerülnek😄)

ÁZ!

bertino
ez leírhatatlanul lenyûgözõ oO

bertino
linket
én is fogom ugyis minnyá linkelni az enyimet 😊)

megnézitek a videómat?😄

ÁZ!

áá tökjo kössz 😊
bertino
kezdésnél a zenesáv elejénél a sáv felsõ sarkát beljebb huzod, zárásnál ugyanez, amennyire akarod
megfogod egérrel a sarkát és beljebb huzod

Ahha.. nah majd megoldom :\ És olyat hogy lehet zenével h fade out és fade in? Mert ilyen opciót sem találtam😊
bertino
semmi köze vegashoz

Maffya
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne hozzátok .cdi filmfájlt milyen lejátszó progival tudok lejátszani?

bertino
csak a keyframe-ekkel tudsz játszadozni

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet megcsinálni hogy van 1 videó ugye és abban azt akarom hogy pl nagyon pici idõre mondjuk több kontraszttal bevillanjon a kép?
Egyszerûen nemtudok rájönni mert ha kiemelem a kontrasztot effekteknél az fokozatosan csinálja akármilyen közel teszem a keyframeket de én épp csak egy tizedmp-re akarom kivillantani
bertino
tömörítõ kérdése 😊
be kell állítani

megvan, tök jó lett a videóm😄

csak a redelelés, az kicsit húzós😮 nemismer tömörítési eljárást? vagy miért akar 3 perces videót 700megába fojtani?😄

ÁZ!

bertino
de nem csak én értek hozzá ;D
csak legtöbbször én veszem észre leghamarabb, mert ugye fav a topic
na, szal megvan vagy help kell, vagy... ? 😊

asszem megvan😊

ÁZ!

a fenti izé csikban a kép háttere amúgy szürke kockás, de ha össze akarok illeszteni vmivel, akkro fekete lesz belõle, és nem lehet rajta "átlátni" :S:S:S

ÁZ!

hogy kell megcsinálni azt a vegasban hogy van egy képen, aminke aháttere pl fekete.. és van egy kisebb videóm.

és azt szeretném hogy aképen a háttér ne fekete legyen hanem a videó menjen rajta😊

ÁZ!

bertino
ppfffff <#zavart2>

reménytelen
Leírná valaki, hogyan kell olyan effektet csinálni vagy hatást elérni a Vegas 6-ban, mint az Argo címû filmben a karakterek bemutatásánál?
petkom
hm...:S nemtommét lehet faszláma vagyok de nemengedi .MOV ba...holnap csinálok szkínsotot😄

bertino
hát ugy mint a többivel, bár én azt a progit régen láttam már
betöltöttem, és kimenetet avi-nak állítottam be, tömörítõ beállítása és mentés, ennyi
pont mint az összes video tools-nál :-)

petkom
és megtudod mondani hogy?😊

bertino
mondom rad video tools, abba lehet

TreDoR
Thx! Nem kell, már megvan!

TreDoR
Tudna valaki adni egy linket ahonnan le tudnék szedni mpeg layer 3 encoder/decoder-t, amit tud kezelni a sony vegas, mert amit eddig találtam azt nem tudja. THX!

petkom
ebbe nemtudok .mov ba:S

bertino
Rad Video tools

petkom
most ez nem pont vegas...de tudja valaki hogykell mpeg/mpeg2t .MOVba konvertálni?

mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
gondolom csak visszaolvas valaki😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

vafeN
Jó, gondolom csak be írja ha meg akarja osztani valakivel.😊

[O_O] (.)(.)

bertino
mohus elvtársat kérdezd elvileg õ talált sokat 😊

vafeN
Valaki nem tud adni 1 olyan helyet, ahol vannak fent vegas video pluginok?

[O_O] (.)(.)

TreDoR
<#vigyor><#idiota><#nyes><#zavart1><#zavart2><#rinya>