35611
-
#705 -
#704 Bocs everíbádi' -
#703 ki mondta hogy nem???
én arra rázom az ujjam hogy "ikszeltünk" /ffxi/ -
Rudee #702 Meg Scholest a 90. percben. -
Tigerson #701 ez Everton nyert 1-0-ra, Duncan Ferguson góljával, gary Neville-t kiállították a 73. percben. -
#700 -
Rudee #699 Hol? Az Everton nyert 1-0ra. -
#698 tegnap ikszeltunk -
#697 Anglia: Rio Ferdinand írjon alá!
NSO, 2005-04-19 17:05
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United csapatának menedzsere, Sir Alex Ferguson sürgeti középhátvédjét, Rio Ferdinandot, hogy mihamarabb kötelezze el magát a klubhoz további évekre.
"A legjobb, amit Rio tehet, hogy aláírja új szerződését és egyszer és mindenkorra leveszi a napirendről ezt a kérdést" - mondta Sir Alex. "Azt mondta, nálunk akar maradni, hát itt az alkalom. Jó szerződést tettünk elé. Pénteken tárgyaltunk, és szerintem jól alakulnak a dolgok. Remélhetőleg pár napon belül tető alá hozunk valamiféle megállapodást."
Bár a védőnek még két évig szól a szerződése a manchesteriekkel, a szakember azért sürgeti ennyire Ferdinand aláíratását, mert hírek szerint a rivális, listavezező Chelsea környékezi a játékost - bár ezt a londoniaknál természetesen tagadják.
Az azonban aggodalomra ad okot a Unitednál, hogy Ferdinand két alkalommal is találkozott Peter Kenyonnal, a Chelsea - épp a Manchester United-től Londonba szerződött - klubigazgatójával. Nem ez az első alkalom, hogy Roman Abramovics csapatánál arra vetemednek, az angol szövetség szabályait megszegve, hogy másik klubbal szerződésben álló labdarúgóval tárgyaljanak: korábban Ashley Cole-t próbálták a színfalak mögött elcsábítani az Arsenaltól.
"Már a múlt héten kifejeztem aggodalmamat az üggyel kapcsolatban" - mondta el Sir Alex Ferguson. "De azt hiszem, megfelelő módon kezeljük az ügyet. A ligánál tudják, mi történik, és hagyjuk, hogy ők foglalkozzanak a kérdéssel." -
#696 Solskjaer edző lesz
Manchester, április 18., 12.35 Már két éve nem gyilkolt a "Babaarcú Bérgyilkos".
Krónikus térdsérülése miatt több mint két éve nem léphetett pályára a norvég Ole Gunnar Solskjaer, ezért megfordult a fejében a gondolat, hogy edzőnek áll. A norvég támadó persze csak akkor vált "szakmát", ha valóban nincs remény a felépülésére.
A Babaarcú Bérgyilkos becenévre hallgató Solskjaer visszatérésének dátuma még mindig nem ismert, legutóbbi térdoperációja után viszont már van remény arra, hogy ismét játékra alkalmas legyen a lába.
- Nem állnak jól a dolgaim, és lehet, hogy egy évvel korábban jelentem be a visszavonulásomat - mondta a csatár. - Eredetileg úgy terveztem, hogy csak 2006 után hagyom abba a játékot, most viszont tényleg nem tudom, miként alakul a pályafutásom. Persze, jó lenne még pályára lépni, de van egy pont, ami után már nem érdemes hiú reményeket kergetni. -
#695 Nistelrooy visszatért! :D -
Tigerson #694 ezaz, végre vmi jó Manchesteres hír, nyertünk 4-1-re, jó meccs volt -
#693 Ha meglesz a döntő, akkor ebben a szezonban az Arsenal még a döntetlen se játszott velünk(tudtommal). Ez ragyogó REKORD, csak így legyen igaz. -
#692 Newcastle 1 - 4 Manchester United
Ragyogó játékkal, sok góllal jutott tovább a United.
Úgy látszik, Ruud újra megtalálta góllövőcipőjét: két szép góllal járult hozzá a győzelemhez. A holland mellett még Scholes és Ronaldo lőtt gólt, így a vártnál könnyebben jutottunk tovább, és ezzel kialakult a Manchester United - Arsenal szuperdöntő.
Newcastle - Manchester United 1 - 4 (0 - 2)
Gólok: R.v. Nistelrooy 19., 58., Scholes 45., S. Ameobi 59., C. Ronaldo 76.
http://mufanpage.srv.hu -
#691 A kozuákok-at ne bántsd nekik semmi közük se ehez se az Oroszok-hoz! -
#690 4-1-re nyertünk és végre úgy játszottunk ahogyan tudunk!
A N'Castle-t azért sajnálom,mert ezzel a kerettel sokkal jobbaknak kellene lenniük! -
#689 Kezdik átvenni a faxszopó kozák stílust, nem véletlenül egy mocskos orosz a főnökük. Assziszik, hogy pénzért minden elintézhető. Faxszopó brigád. -
#688 1-3 -
#687 Ja-ja! -
#686 Ez a Chelsea. Egy undorító, szar, gerinctelen banda. -
Rudee #685 Anno Beckham is ezt mondta. -
#684 Ferdinand mát leszögezte, hogy jó érzi magát MU-ban. -
#683 Ez szerintem kacsa! -
#682 Anglia: Chelsea-találka Ferdinanddal, Sir Alex támad NSO, 2005-04-16 14:21
Élesen támadta a Chelsea vezetőit Sir Alex Ferguson (képünkön), a Manchester United vezetőedzője azért, mert a londoni kékek felhatalmazás nélkül, titokban tárgyaltak Rio Ferdinanddal, az MU válogatott hátvédjével.
A Chelsea elismerte a találkozó tényét, de azt állították, hogy azt alkalom szülte. Ferguson ennek ellenére azt mondta: "Lehet, hogy van olyan, aki szerint ez csak szerencsétlen véletlen, de én nem így gondolom. Lehet, hogy Peter Kenyon (a Chelsea ügyvezetője - a szerk.) részéről ez a megvetés jele, vagy egyszerűen csak fittyet hány ránk. Nem tudom."
A Chelsea esetében egyébként nem ez az első, hogy illegális tárgyalásokkal vádolják meg a klubot: már folyik egy vizsgálat abban az ügyben, hogy vajon megkörnyékezte-e az Arsenal háta mögött Ashley Cole-t a Roman Abramovics tulajdonában lévő klub. -
#681 Mert ha igaz, akkor Nistelrooy-t nyírom ki+ aki rávette őt -
#680 remélem nem igaz, mert akkor kinyírom magam. -
#679 NSO? -
#678 Van Nistelrooy Barcelonába tart?
Írta: Z. Iván
--------------------------------------------------------------------------------
Szenzációnak számító, jelenleg azonban még komoly óvatossággal kezelendő hírt közölt ma a 'The Sun' brit bulvárlap. Az angol újság szerint ugyanis a Manchester United klasszis csatára, Ruud van Nisterooy a nyáron el akarja hagyni klubját, s talán Spanyolország felé veszi az irányt. A támadót ebben az idényben számtalan kritika érte, mivel örökös sérülései miatt szinte alig tudta segíteni a Manchestert.
A 'Sun'szerint Nistelrooy úgy nyilatkozott, hogy a nyáron végleg elhagyja Manchestert, majd a La Ligába szerződik, ahol egy "nagy csapattal" kíván szerződést kötni. A hírnek mindenképpen ad némi alapot, hogy egyes hírek szerint a játékos menedzsere, Rodger Linse az utóbbi napokat Barcelonában töltötte, s elképzelhető, hogy Laportáékkal tárgyalt. Ezt azonban egyelőre senki nem erősítette meg.
A Manchester United egyébként valószínűleg hajlandó lenne eladni a csatárt, mivel immár a "vörös ördögök" anyagi helyzete sem olyan fényes, mint volt néhány éve. A sikertelenebb esztendők ugyanis hatással voltak a klub kasszájára, így egy értékes játékos eladását már meggondolják az angolok. Természetesen komoly pénzügyi gondok nincsenek a Unitednél, de az átgondoltabb igazolási politika nem megvetendő. Így a nem túl jó idényt futó Nisterooyról adott esetben lemondana Sir Alex Ferguson.
Egyelőre ennyit tudni az ügyről, kérdés, hogy az érintettek hogyan reagálnak a fölvetett információkra...
-
#677 király kiscsávó... -
skristof #676 mekkora sztár lesz belőle, atya ég... -
#675 MU: De La Pena a kívánságlista élén
NSO, 2005-04-12 11:30
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő sztárcsapat, a Manchester United kívánságlistájának élén, már ami a játékoserősítéseket illeti, a spanyol válogatottban csak a közelmúltban bemutatkozott, másodvirágzását élő, még mindig csak huszonnyolc éves Ivan De La Pena (képünkön) áll. A Kis Budha becenévre hallgató, egy évtizeddel ezelőtt az FC Barcelonában befutott kreatív középpályás jelenleg a BL-részvételért, sőt akár a dobogóért is hajtó Espanol kulcsembere. Szerződése 2007-ig köti a katalán klubhoz, ám a korábban a Lazióban és a Marseille-ben is megfordult játékost Ferguson hajlandó lenne kivásárolni. De La Penát nyáron másik angol élvonalbeli csapat is megkörnyékezte - spanyol lapinformációk szerint a Chelsea -, ám az irányító mégis a Montjuicon folytatta pályafutását.
Barcelona: Alan Smith érkezhet nyáron
NSO, 2005-04-12 10:17
A hírek szerint a spanyol bajnokságban jelenleg vezető Barcelona a nyáron szeretné leigazolni Alan Smith-t (képünkön) a Manchester Unitedtől.
A nyáron Leedsből érkezett csatár a vártnál kevesebb lehetőséget kap Sir Alex Fergusontól, emiatt a neve már felmerült a Newcastle-nél és az Aston Villánál is. A hírek szerint a katalán sztárklub 15 millió eurót fizetne Smith-ért, és emellett két játékos is Manchesterbe szerződne.
A spanyolok sportigazgatója, Aitor Beguiristain egyelőre nem kommentálta a Smith-ügyet, ugyanis szerinte még korai, hogy a nyári átigazolási terveiket a nyilvánosság elé tárják.
Manchester: Rio Ferdinand hosszabbít
NSO, 2005-04-12 11:45
Rio Ferdinand (képünkön), a Manchester United középső védője a napokban várhatóan meghosszabbítja 2007 nyarán lejáró szerződését, és 2010-ig elkötelezi magát Alex Ferguson csapatához.A válogatott futballista három évvel ezelőtt érkezett Leedsből, hatalmas, 29.1 millió fontos összegért. -
#674 -
#673 hátha valaki mégsem olyan tájékozott... -
#672 Szerintem ez egyértelmü volt! -
#671 akinek nem evidens, ő természetesen Freddy Adu! Jöhet hozzánk majdan nyugodt szívvel... akár már jövőre szivesen látnám! -
#670 Születési idő: 1989. június 2.
Születési hely: Tema (Ghána)
Magasság: 177 cm
Testsúly: 64 kg
A riport 2004 novemberében készült.
1. Ghánában születtél. Hogyan kerültél Amerikába?
"Ghánában, az amerikai nagykövetségen hirdettek egy úgynevezett vízumlottót. Mi ezt megnyertük, és így, amikor én 8 éves voltam, a családommal az Egyesült Államokba költöztünk."
2. Labdarúgóként mi volt az első ajánlatod?
"Még 10 éves koromban az FC Internazionale ajánlott értem 750.000 dollárt, de édesanyám visszautasította."
3. Nincsen jogosítványod. Így hogyan tudsz elmenni az edzésekre?
"Anyukám szokott elvinni, ez sok amerikai családban szokás."
4. A 2004-es januári drafton elsőként választott a DC United. Elsősorban minek köszönhető ez?
"Véleményem szerint az U17-es válogatottban egy év alatt elért 23 gólomnak és 14 gólpasszomnak volt köszönhető."
5. Van példaképed?
"Beckham- és Maradona-poszterek vannak a szobámban. Azt hiszem, ez mindent elárul."
6. Mely szponzor pénzéhez nyúlnál, ha szükséged lenne valamire?
"Semelyikhez, kérnék a mamámtól."
7. Melyik gólod volt a legemlékezetesebb?
"Úgy vélem, a Phillips Andover elleni gólom, amelyért megkaptam az év utánpótlásgólja címet. Ez egy 360 fokos ollózós volt."
8. Mikor játszottad az első profi mérkőzésedet?
"2004. április 3-án, a San José Earthquakes ellen."
9. Sorban állnak érted az európai sztárklubok. Hogyhogy mégis a DC Unitedhez igazoltál?
"Még nagyon fiatal vagyok, és borzasztóan hosszú út áll előttem a labdarúgásban. Van még mit tanulnom. Nem utolsó szempont, hogy egy ideig még szeretnék itthon lenni a családommal."
10. Hogy állsz az iskolával?
"Köszönöm, jól. Egy gyorsított program keretén belül az idén befejeztem a tanulmányaimat."
11. Milyen érzés együtt futballozni Mike Petkével?
"Fantasztikus! De nemcsak vele, hanem az egész csapattal. Hihetetlenül sokat nyújtanak nekem. Emberileg és a sportban is."
12. Mit gondolsz, az öcséd is hasonló karrier előtt áll, mint te?
"Ezt most még nem lehet tudni. Azt viszont igen, hogy Fro mostanában az U17-es válogatott edzésein vesz részt."
13. Nem bántad, hogy az idei nagydöntőben a Kansas City ellen csak a kispadon kaptál helyet?
"Nem, egyáltalán nem. Hiszen csak 15 éves vagyok. Ebben a korban ne legyen telhetetlen az ember. Lesz még elég bizonyítási lehetőségem."
14. Milyen szerelésben játszol?
"Nike-ban. De nem véletlenül, hiszen évi egymillió dollárt kapok tőlük!"
15. Az Inter, a Real Madrid és a PSV mellett a Manchester Unitednek is megakadt rajtad a szeme. Szívesen játszanál Angliában?
"Igen, remek lenne egyszer Angliában futballozni, főleg egy MU-szintű sztárcsapatban. A Unitedet egyébként egészen kiskorom óta nagyon szeretem."
16. Melyik nemzet válogatottjának szurkolsz?
"Az USA mellett Franciaországnak."
17. Igaz, hogy vettél édesanyádnak egy házat?
"Igen. Ott élek vele és az öcsémmel Fróval. Hatalmas a konyhánk... a mama végett. Imád ott lenni."
18. Szabadidődben mi a kedvenc elfoglaltságod?
"Természetesen játszani az Xbox-omon. A kedvenc játékaim: a Tiger Woods, a Madden NFL és a FIFA 2005, amiben virtuálisan én is benne vagyok."
19. Ki a legismertebb személy, akivel találkoztál?
"Ő nem más, mint Shaquille O'Neal. Viccesen annyit mondott, légy üdvözölve a nagyok világában! Ja, és sok sikert kívánt a karrieremhez."
20. A legjobb film?
"A gyűrűk urát nem lehet megunni!"
21. Mi a kedvenc ételed?
"Minden, amit anyukám csinál. Ő főz a világon a legjobban."
22. Mit szeretsz sportolni a focin kívül?
"Golfozni. Hobbiszinten nagyon nyugalmas sport, ezért szeretem."
23. Milyen zenéket hallgatsz?
"Rapzenét. Eminemet és 50 Centet."
24. Ki az a személy, akire a legjobban felnézel?
"Egyértelműen az édesanyám."
25. Életfilozófiád?
"Ha úgy érzed, készen állsz arra, hogy előrébb léphess, akkor tedd oda magad, vágj bele." -
#669 aham ok! ezek mehetnek is! -
#668 Miller,Saha(bár jó játékos,de nagyon sérülékeny!),Ricardo!
És valószínüleg Caroll is megy+valameéyik nagy öreg! -
#667 nem bevállt igazolás: pl? -
#666 Kleberson és a nem bevált igazolások távoznak és jönni is fog pár ember szerintem!