35611

• Magic Boy
    Na ez nekem is új!
    Nemtudtam,hogy a vicc már az Ajax-os időböl származik!
    Azthittem a Juves-sok találtaák ki a második évben amikor náluk védett!
  • Petyus_
    Ez sokkal régebbi vicc, körülbelül 10 éve az osztálytársaim szivattak engem ezzel, amikor Ajax pólóban védtem a gimibajnokságon.
  • Magic Boy
    1.most már tudod.
    2.Akkor nagyon pihent lehetsz!

Semmi baj,de amig nem véd rosszul addig ne bántsuk hiszen a mi kutyánk kölyke!
  • ffxi
    1.Nem is tudtam, hogy ez régi Juve vicc
    2.Fejemből ugrott ki

Aki +sértődött ezen annak 1000bocs!!!

• Magic Boy
    1.Ez egy régi Juves vicc.
    2.Nemhangzik jól és nem is igaz!
  • ffxi
    Tudom, hogy hülye vicc, de jól hangzik.

-Van MU-nak kapusa?
    -(kiejtés szerint) van de szar!

:)

• Magic Boy
    Nálam is!
    Főleg azért,mert Edwin angyl a kedvenc kapusom!
  • Nh Shevits
    hála isten kapusproblémák nem lesznek ebben az évben (szerintem). én Howard-ot még mindig jó kapusnak tartottam attól független hogy előző évben nem védte be magát. ettől független nálam is egyértelműen van der Sar a No1.
  • Magic Boy
    Ez egy rosszabb meccse volt,de attol még a posztja egyik legjobbja!
  • Magic Boy
    Ha megtaláljuk Keane utádát akkor megállíthatatlanok leszünk!
    A többi posztra(így G.Neville helyére is)tele vagyunk tehetséges fiatallal!
  • Nh Shevits
    hát az Everton elleni teljesítménye alapján nem győzött meg...
    Mármint Gary Neville
  • Nh Shevits
    Keane helyén Smith ???
    hát az Everton elleni teljesítménye alapján nem győzött meg... (előbb utóbb akkor is kiöregszik).
    Mióta is vagy MU szurkoló? És hány éves vagy? Csak ezt a kettőt szeretném tudni.
  • muman
    Keane pótlására ott van Smith!Cicinho jönni fog, de ha nem Geri akkor is a világ egyik legjobb jobb hátvédje!!!!
  • Nh Shevits
    Bl-ben a Barcát erősebbnek vélem. Ha jönne Ballack és Cicinho akkor én is másképp látnám a helyzetet. Gary Neville és Keane örexik. erőteljesen...
  • muman
    Én nagyon is sok esélyt látok rá,mert KIRÁLYOK vagyunk!!!!
  • Nh Shevits
    huhh. jólenne megismételni 98-99'-es évet, de nem látok rá esélyt...
  • muman
    Az Aston Villát is simán bezúzzuk, szerintem 3-0 ide!Cicinho remélem meg lesz!Van egy olyan érzésem, hogy Owen hozzánk fog jönni!Szerintem nálunk sem biztos, hogy kezdő lesz!Remélem Ballack-ot megvesszük!!!!!!!
    Amúgy idén (ezekkel a játékosokkal, vagy nélkülük) TRIPLÁZUNK!Premier League,BL,FA KUPA!!!!!!!
    HAJRÁ MU!
  • DONGUBA
    Bellion a West Ham-be került kölcsönbe
    A 22 éves francia támadó január óta nem kapott lehetőséget az első csapatban, és egy hónapig ráadásul sérült is volt.

A United menedzsere Sir Alex Ferguson úgy érzi, nagy lehetőség Bellion számára, Fergie szerint csak előnyére válhat játékosának: "Ő még csak 22 éves. Akár a többi fiatal játékosnak neki is meccsrutint kell szereznie."

"Biztos vagyok benn, hogy amire visszajön a Unitedbe, egy érettebb jobb játékos válik belőle."

A 'Kalapácsosok' edzője Alan Pardew már nagyon türelmetlen volt, hiszen - annak ellenére, hogy a hétvégén három gólt is rúgtak a PL nyitányon - gondjai voltak csapata támadó alakzatával, és korábban már a Liverpool és a Monaco is visszautasította ajánlatát. Előbbi gárdából Milan Barost, utóbbiból pedig Emmanuel Adeybayort szemelte ki magának a londoniak trénere, mindhiába.

Bellion még 2003-ban érkezett a Unitedbe 2 millió fontért. Az összes sorozatot figyelembe véve mindössze 40 mérkőzést játszott a csapatban, s ezeken 9 gólt szerzett.

A korábbi U-21-es francia válogatott csatárnak a Sunderland volt az első angol csapata eddigi karrierje során (onnan érkezett Manchesterbe), amely csapat 2002-ben a Cannestől vásárolta meg az akkor mégcsak 19. évében járó labdarúgót.
  • DONGUBA
    Bolton Reserve 0-3 Manchester United Reserve
    Alan Smith szerezte a United tartalék csapatának első gólját az idénynyitó mérkőzésen, s ezzel megkezdődött a harc a bajnoki elsőség megvédéséért.

Wes Brown, aki a fiatal spanyol Gerard Piquevel uralta a védelem tengelyét, egy órát játszott a meccsen. Brown korábban Achilles sérüléssel bajlódott, de a hétvégén valószínűsíthetőleg már az első csapatban is bevethető lesz, ha úgy adódik.

Smith a héten visszautasította a lehetőséget, hogy játszhat a szerdai válogatott összecsapáson Dánia ellen, mert a Unitedben akar izonyítani.

Erre a yorkshire-i játékosnak remek alkalom volt ez a meccs, amit igyekezett is kihasználni, hiszen jó játéka mellett gólt is szerzett, s ezzel nagyban hozzásegítette a csapatot a győzelemhez.

Smith a középpálya közepén játszott végig a meccsen, s remek teljesítményt nyújtott. Már a meccs elején egy agilis egyszemélyes támadást követően betalált az ellenfél kapujába.

A United másik két gólját Colin Heath szerezte. A második egy ragyogó megoldás után született: Colin a Wanderers kapusa fölött átemelve jutatta a kapuba a játékszert.

Ezután a szép győzelem után Ricky Sbragia, a tartalékok edzője bizakodó lehet a jövőt illetően, hiszen, ha csapatának továbbra is ilyen lesz a mutatott játéka ismét toronymagas esélyese lesz a Barclays Reserve League északi szekciójának, amit tavaly fölényesen 9 ponttal nyert meg a második Aston Villa fiataljai előtt.

FA Premier Reserve League
    Bolton Wanderers 0
    Manchester United 3
    County Ground

Kezdő XI: Heaton; Bardsley, Pique, Brown, Picken; Heath, Smith, R. Jones, Martin; Cooper, Rossi.
    Cserék: T. Lee (GK), Ngalula, J. Evans, Campbell, Gibson.
  • DONGUBA
    Ajánlat a bajoroknak?
    Hétvégi jelentések szerint Sir Alex Ferguson ezen a héten teszi meg ajánlatát Michael Ballackért.

A Sunday Express szerint Sir Alex egy 10 millió fontos ajánlatot fog tenni a német válogatott sztárjáért.

A skót menedzser már hetek óta erősen érdeklődik a Bayern középpályása iránt, akinek leigazolásával Roy Keanet szeretné pótolni a jövőben.

Az Express azt sem tartja kizártnak, hogy a United ezalkalommal csak egy előszerződést köt a játékossal, hogy mikor jövőre a bajoroknál lejár érvényes kontraktusa, ingyen igazoljon a manchesteri sztárcsapathoz.
  • Magic Boy
  • R9
    :DD
  • ForRedGlory
    Azt már csak halkan mondom, hogy Uli Houness mondta, hogy Ballack értéke 4-5 millió euró :)))
    Persze atól még biztos odaadját 12-15-ért is :))))))
  • Petyus_
    dvsc.hu

Az augusztus 24-én 20 óra 30 perckor kezdődő DVSC-AVE Ásványvíz – Manchester United BL-selejtező visszavágóra keddtől az ország egész területén lehet majd jegyet kapni.

Kedden klubunk megkezdi a jegyek országos árusítását. Belépőket tíz nagyváros Quaestor irodáiban (Budapest, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Sopron, Szeged, Szombathely, Veszprém) lehet majd kapni, valamint nyolc élvonalbeli klubnál (Újpest, Vasas, Pécs, Diósgyőr, Fehérvár, Zalaegerszeg, Pápa, Tatabánya), és Nyíregyházán lesz jegyértékesítés. Az érdeklődők a Népstadion pénztáraiban is hozzájuthatnak a 4000, 6 500 és 8 500 forintos tikettekhez.
    Mint köztudott, az UEFA által rendezett mérkőzéseken csak annyi helyet lehet értékesíteni, ahány háttámlás szék van a létesítményben. Mivel a Puskás-stadion felső karéjában csak padok találhatóak, így ezt a szektort nem lehetne megnyitni. A DVSC Futball Szervező Rt. ezért saját költségén 14 000 széket szereltet fel. Az új helyekre szóló jegyeket szerdától kezdik nyomtatni és pénteken már megvásárolhatók lesznek 4 000 és 6 500 forintos árakon.

Gyertek sokan, legalább dőljön a lé a Lokinak. =)
  • R9
    has másolgasson csak :D
  • DONGUBA
    A norvég középpályás jövője a bizonytalanságtól árnyékolódott be az elmúlt hónapokban, hiszen nem lehetett tudni, hogy a Manchester United, avagy a Chelsea szerződtette le előbb, és ha előbb akkor szabályos körülmények között történt-e meg a szerződéskötés. A FIFA azért indított vizsgálatot az ügyben, mert a Chelsea labdarúgó klub azzal vádolta meg a Unitedet, hogy kényszerítették, ha jobban tetszik nyomást gyakoroltak a játékosra, csakhogy az aláírja a Vörösök szerződésajánlatát.

Mikel még áprilisban a Manchester United mezében pózolt a kamerák előtt és már biztosra lehetett venni, hogy az U-21-es norvég válogatott az iparvárosiak alkalmazásában áll. Azonban azok, akik akkor azt hitték nincs több akadály a játékos végleges megszerzése előtt tévedtek, ugyanis mint később kiderült (legalábbis Obi megváltozott álláspontja alapján) a játékos nem akar a Unitedbe szerződni, helyettük inkább a Chelseavel folytatott tárgyalásokat.

Miután John Obi Mikel kijelentette, hogy ő soha nem akart a United játékosa lenni, annál inkább a Kékeké, egyből egy kisebb háborúba csöppent, ami a két klubóriás között folyt a norvég játékjogáért. A United a Chelseat, a Chelsea pedig a Unitedet vádolta meg a tinisztár megfenyegetésével.

A 19 éves ígéretes tehetség azt állítja, hogy a Chelsea két éve fizeti saját és családja minden költségét, és annak érdekében, hogy a nyugat-londoni csapathoz kerülhessen, úgymond kérvényt nyújtott be a FIFA-nál, hogy érvénytelenítsék a Manchesterrel kötött szerződését a korábban említett okok miatt.

Az eredmény megszületett, de minden bizonnyal csak időleges döntés ez, hogy Mikelnek vissza kell mennie a norvég alakulathoz.

Sir Alex cáfol minden olyan felvetést, miszerint törvénytelen úton kötötték meg a szerződést, és a mai napig bizakodik abban, hogy Mikel a United játékosa lesz.

"Tudom, hogy a FIFA rengeteg embert megkérdezett az ügyben, szinte mindenkit aki érintett volt ebben a dologban, beleértve a norvég rendőrséget is" -mondta Ferguson.

"Az tény, hogy Mikel a Manchester United játékosa."

"Az ajánlatunkat megfelelőnek találta a Lyn, és már a papírokat is aláírtuk."

"Nincs kétségem affelől, hogy mindent törvényesen csináltunk."

A kluboknak lehet fellebezni a FIFA döntőbíróságán, ezért minden bizonnyal lesz folytatása az ügynek.
  • ForRedGlory
    Michael Owen valószínűsége, elég sok? Megmondjam mennyi a valószínűsége? 5%....
  • DONGUBA
    Fergie bevásárlólistája
    Az átigazolás időszaknak 31-én vége, íme ezek a játékosok költözhetnek legvalószínűbben még az Old Traffordra.

Michael Owen(Real Madrid)
    Ár: 7 - 10 millió £
    Valószínűség: elég sok, mivel 4. számú csatár Madridban

A Manchester United mindig szívesen erősíti támadójátékát. A válogatott Owen mindenbizonnyal nagy igazolás lenne, de a csapat ebben az esetben elvesztené Louis Sahát. A volt liverpooli csatárért a Newcastle Unitedel állnak harcban a Vörös Ördögök. Michael a nyári bevásárlás után (Robinho, Baptista) feleslegessé vált a királyi gárdánál, és a válogatott csatár Angliába kíván távozni.

Michael Ballack(Bayern München)
    Ár: 12-15 millió £
    Valószínűség: szerződése jövőre lejár a bajoroknál, szeretne más bajnokságban játszani, ezért elég sok

A Bayern idén még kapna érte pénzt, de jövőre ingyen távozhatna a német középpályás akit Roy Keane utódjának szeretne igazolni a United. A vörösöknek az olasz Interrel és a Real Madriddal kell megküzdenie a játékosért.

Cicinho(Sao Paulo)
    Ár: 5-8 millió £
    Valószínűség: sok, mivel lelépési záradéka kifizethető, csak az olasz állampolgárás kell, és akár rögtön aláirhat a Unitedhez

A Konföderációs Kupa után fél Európa szerződtetné a fiatal brazilt, eddig a legkomolyabb kérő a Milan és a MU volt. A mostani helyzetben a legnagyobb esélye a Unitednek van, ugyanis a héten azt nyilatkozta, hogy nemszeretne a példaképe (Cafú) cseréje lenni. A transzferhez a védőnek olasz állampolgárságot kell szereznie.

Oguchi Onyewu(Standard Liege)
    Ár: 2 millió £
    Valószínűség: nem valószínű mivel csak 4. számú védőként számítana rá a MU

Sir Alex Ferguson Mikael Silvestre és Rio Ferdinand pótlására szeretné szerződtetni a fiatal amerikait, akinek valószínűleg a spanyol Piquevel, és Brownal kellene a csapatbakerülésért küzdenie.
  • DONGUBA
    Cicinho közel a Unitedhez
    Cicinho nemsokára aláírhat a Manchester Unitedhez, ugyanis Sir Alex Ferguson kifizeti a lelépési záradékot. Ha az üzlet végbemenne, akkor Gary Neville-nek intő szolgálna, miszerint javítania kell a játékán, különben a kispadról nézi majd a brazíl hátvédet.

Mint ismeretes a United vezetői a 30 éves Gary Neville pótlására szerződtetnék a brazíl védőt.

Sir Alex Ferguson a United vezetőedzője már elő is készített egy heti 50ezer £-os szerződést.

A brazíl Cicinho most az olasz állampolgársága után küzd, mivel így kaphatna munkavállalási engedélyt a leggyorsabban.

Ha Cicinho még a hónapban megkapja az álampolgárságot akor valószínűleg a Manchester United játékos lesz.

A Libertadores Kupa győztes Sao Paulo elnöke, Marco Aurelio Cunha így nyilatkozott a válogatott brazíl hátvédről :

"Saját tapasztalataim alapján nem hiszem, hogy elkészül az olasz útlevele augusztus harmincegyedikéig"
  • DONGUBA
    Park debütált a Premier League-ben
    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson elégedett Park Ji-Sung dinamikus bemutatkozásával, és nagyon nagyra tartja a koreai szélsőt.

Park győzelemmel alapozta meg Premier League-es karrierjét az Everton-Manchester United 0-2-es mérkőzésen.

A korábbi PSV Eindhoven játékos előzőleg már bemutatkozott a United színeiben az Ázsia túrán, de az Old Traffordon csak a Debrecen elleni 3-0-ás mérkőzésen ismerhették még a játékát.

A határozott és energiával teli Premier League kezdés után Sir Alex Ferguson méltatta.

"Park kitartása és gyorsasága fantasztikus, állandó veszélyt jelentett az ellenfélre játékával."

A mérközésen Park legnagyobb helyzete a 62. percben volt amikor Gary Neville kiugratásából egy az egyben lőhetett volna kapura, mivel védőjét gyorsaságával otthagyta, de a helyzet kimaradt, mert a koreai játékos bombagóllal szeretett volna debütálni.

Sir Alex Ferguson szerint Park nagyon célravezetően játszott és sok helyzetet teremtett, gyorsaságával mindenkit lehagyott.
    így tovább Park!
  • Scholes18
    Összefoglaló a meccsről
  • Scholes18
  • skristof
    Everton 0-2 Manchester United

2005. 08. 13. 13.45
    Liverpool, 20000 néző
    Vezeti: Poll
    Gól: Van Nistelrooy (43.), Rooney (47.)
    Sárga: Pistone (32.), Scholes (35.), P. Neville (70.), Arteta (91.)

47. p Elkezdődött a 2. félidő, és Wayne Rooney azonnal 2-0-ra változtatta az eredményt Yobo kapitális hibája után.

43. p Rooney vezette rá a labdát a hazai védelemre, kitette balra O'Shea-nek, aki egyből, laposan középre gurított, az érkező Van Nistelrooy pedig 6 méterről a léc alá bombázott, 0-1!
  • DONGUBA
    vezetunk 2 vel megy ez hajra
  • sapkafej
    Nem így értettem. Ezeket én is tudom.
    Úgy értettem, miért kell minket ezekkel riogatni? :P
  • Petyus_
    Ezek a fiúk kilóra megvették a klubot. SAF meg nyilatkozza, hogy "már kezdik kapizsgálni a foci szabályait", meg "megmutattuk nekik, hogy miért olyan nagyszerű az a csapat, amit megvettek".. nevetséges. A Man United a világ leggazdagabb klubja volt előtte is, semmi szükség nem volt rá, hogy ez a család odamenjen, és szerintem nem is fog semmi pozitív a tevékenységükből származni.

Ezért.
  • sapkafej
    eztmostmér?
  • Csesza
    Cicinho
  • muman
    Szerinzem Sisinhot jó lenne leigazolni, mert (szerintem)a középpályán is be lehetne vetni!Amúgy az Evertont bealázzuk:szerintem:
    Everton-MU:0-3!!!!!!!!!!
  • skristof
    táblás ház?