35611
-
skristof #1386 egy szar meccsen két szar csapat iszonyatszar játékkal. kb ez volt tegnap...
rooney meg egy hülye idiota zseni -
Rudee #1385 Elég eseménydús időszak volt. Megsértődött az első sárga miatt, elborult az agya aztán megtapsolta a bírót. -
PlayStation2 #1384 Bocs, a livescore írt annyit.. akkor mi történt azalatt az 5 mp alatt? -
#1383 Két perc? Tudod kb hány másodperc telt el a két sárga között? Talán 5 :(((( -
PlayStation2 #1382 Nem néztem a meccset, Rooney hogy kapott 2 percen belül 2 sárgát? -
#1381 -
#1380 -
#1379 gyengus az egész.... -
#1378 Hihetetlen, hogy milyen sötét ez a Rooney. Max. 15-ös iq... -
Kanál #1377 szép volt rúni -
#1376 Ez a szemlélet mostanában már elvesztette hatását. Főleg a sztárkluboknál, ezt általánosan érzem így. De sztem Premier Legue-ben van miért is motiválni őket, főleg a közönség és a fizu miatt is.
-
skristof #1375 ha nem elég motiváció az, hogy hol futballozhatnak, akkor no comment..
nekik az kéne a célnak lenni hogy mindig és mindenkit megverni. szerintem -
#1374 'RÁNK' Bocs, de nehéz ez a magyar nyelv!!
-
#1373 DE mit lehet tenni ha hatás gyakorol rájunk? Főleg a végén, ugyebár?
-
skristof #1372 jobb szeretem ha a szaját kezünkben a sorsunk és nem mások botlásában bízunk, hanem mi nyerünk. mindig :) -
#1371 Mind1, az a lényeg, hogy kikapott az Arsenal Borótól 2-1're. Még sínen vagyunk!!!
-
skristof #1370 te melyik meccset nézted? Smith-nek a feladata a rombolás, jó ütemű szerelésekkel elég jól megakadályozta az akciók kialakulását. Neki nem is kell minden támadásban részt venni, szerintem rosszul mondta a kommentátor is, nem szervező középpályás. Az inkább Scholes lehetne. Szerintem igenis jo helyen van ott, védekezőközéppályásnak, mivel annyira nem gólerős, de ha kell, akkor átlövésekből tud gólt szerezni. Ugyanakkor jó a testi felépítettsége, gyorsabb mint az öreg Keane, és harcos. Igaz, néha már durva is, ezt el kéne hagynia.
Park-kal helyetcserélni? Micsoda?? ember, nézd nyitottabb szemmel a meccseket. Park a támadó 3adban sokkal hasznosabb, ügyes, jól cselez. Árnyékéknek szerintem megfelelő, csak be kell illeszkednie még. -
#1369 De látszott rajta, hogy nem bírja ezt posztot. Szinte minde támadásnál a háttébe került. Senki sem foglalkozott vele, ő pedig csak el szeretne végezni a dolgát. Helyes lett volna Park-kal helyet cserélni, de most már mind1, próbálkozni, kísérletezni kell, különben nem tuod meg, hogy mire képesek a játékosaid
-
#1368 1.Smith nagyonjól szűrt!
2.Park se VKP! -
#1367 'Kovács' posztja nem védekező középpályás!!!!!!!! Előbb kellet volna lecserélni, hiszen nem illeszkedett be a csapatba ilyen helyen. Ezt mondta Nyilasi is, de én már az elején beláttam ezt. Park-nak kellett volna ott jáccania. Így nem leszunk elsők, Sir!!!!!!!!!! Igaz 1 próbát megér, de túl nagy árat kellett fizetni érte.
-
skristof #1366 annyi
kevés lesz ez a BLhez
mondjuk eléggé motiváltlanok voltak -
Rudee #1365 1-1 a vége. -
skristof #1364 félidőben megyünk 1-0ra Ruud góljával. meddő mezőnyfölényben jáccunk, a gól a hosszabbitás 10edik másodpercében volt, szabadrugásból egy szemfüles gól. Eléggé határeset lest illetően. -
skristof #1363 mindjárt városi rangadó és semmi beharangozó? srácok!!! ejnye
sport1 16.00 United - City -
#1362 basszus... -
#1361 Sajnálom a srácot!!
-
#1360 Szegény -
#1359 Világbajnoki selejtező-mérkőzésen, az Európai zóna harmadik csoportjában, ma este Moszkvában vendégeskedik a portugál labdarúgó-válogatott. Utóbbi, jelenleg listavezető együttes számára a győzelem egyet jelenthet a szinte biztos világbajnoki részvétellel.
A csapat felkészülését azonban felkavarta egy váratlan, szomorú hír: elhunyt Cristiano Ronaldo (képünkön) édesapja. A Manchester United - közelmúltban a Puskás Ferenc-stadionban élőben is megcsodált - húsz éves csillaga biztosan a kezdőcsapatban kapott volna helyet, ám a hírek ismeretében Luis Felipe Scolari szövetségi kapitány a játékosra bízta a döntést: vállalja-e a játékost vagy sem.
Ronaldo, akinek édesapja már régóta súlyos betegségben szenvedett, a lesújtó hírt követően azt közölte a brazil szakemberrel és csapattársaival, hogy nem utazik haza, hanem a portugál válogatottal marad, amelynek minden egyes tagja együttérzéséről biztosította a fiatal sztárt. -
#1358 Ez jó nekem tetszik! -
skristof #1357 -
#1356 -
#1355 És kik a sajátnevelési tagjaink? Nagyon nincs hír senkiről!!!
-
#1354 Vigyétek nyugottan nekünk többet ér 1 sajátnevelés akárkinél! -
#1353 Valósznűleg Cicinho a Realé lesz, ugyanis letettek egy összeget, és így elővásárlási opciója van a csapatnak. :DDD -
muman #1352 Amúgy Cicinho-val mi van?Megjött már az olasz útlevél?Remélem!
GO MU!!!!!!!!!!
-
skristof #1351 nájszos, csak tartson ki soká a lendület -
#1350 Tényleg bocsi elnéztem a csapatlistán! -
#1349 Már rég az vagyok,. Nézd csak meg :)))
Eddig négy cikkem ven ;))) -
#1348 Reméljük hamarosan te is szerkesztő leszel4 -
#1347 Megnyerjuk!!!!!!!!!!!!!!!