35611

• skristof
    egy szar meccsen két szar csapat iszonyatszar játékkal. kb ez volt tegnap...
    rooney meg egy hülye idiota zseni
  • Rudee
    Elég eseménydús időszak volt. Megsértődött az első sárga miatt, elborult az agya aztán megtapsolta a bírót.
  • PlayStation2
    Bocs, a livescore írt annyit.. akkor mi történt azalatt az 5 mp alatt?
  • ForRedGlory
    Két perc? Tudod kb hány másodperc telt el a két sárga között? Talán 5 :((((
  • PlayStation2
    Nem néztem a meccset, Rooney hogy kapott 2 percen belül 2 sárgát?
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
    gyengus az egész....
  • Giovanni Gatto
    Hihetetlen, hogy milyen sötét ez a Rooney. Max. 15-ös iq...
  • Kanál
    szép volt rúni
  • ffxi
    Ez a szemlélet mostanában már elvesztette hatását. Főleg a sztárkluboknál, ezt általánosan érzem így. De sztem Premier Legue-ben van miért is motiválni őket, főleg a közönség és a fizu miatt is.

• skristof
    ha nem elég motiváció az, hogy hol futballozhatnak, akkor no comment..
    nekik az kéne a célnak lenni hogy mindig és mindenkit megverni. szerintem
  • ffxi
    'RÁNK' Bocs, de nehéz ez a magyar nyelv!!

• ffxi
    DE mit lehet tenni ha hatás gyakorol rájunk? Főleg a végén, ugyebár?

• skristof
    jobb szeretem ha a szaját kezünkben a sorsunk és nem mások botlásában bízunk, hanem mi nyerünk. mindig :)
  • ffxi
    Mind1, az a lényeg, hogy kikapott az Arsenal Borótól 2-1're. Még sínen vagyunk!!!

• skristof
    te melyik meccset nézted? Smith-nek a feladata a rombolás, jó ütemű szerelésekkel elég jól megakadályozta az akciók kialakulását. Neki nem is kell minden támadásban részt venni, szerintem rosszul mondta a kommentátor is, nem szervező középpályás. Az inkább Scholes lehetne. Szerintem igenis jo helyen van ott, védekezőközéppályásnak, mivel annyira nem gólerős, de ha kell, akkor átlövésekből tud gólt szerezni. Ugyanakkor jó a testi felépítettsége, gyorsabb mint az öreg Keane, és harcos. Igaz, néha már durva is, ezt el kéne hagynia.
    Park-kal helyetcserélni? Micsoda?? ember, nézd nyitottabb szemmel a meccseket. Park a támadó 3adban sokkal hasznosabb, ügyes, jól cselez. Árnyékéknek szerintem megfelelő, csak be kell illeszkednie még.
  • ffxi
    De látszott rajta, hogy nem bírja ezt posztot. Szinte minde támadásnál a háttébe került. Senki sem foglalkozott vele, ő pedig csak el szeretne végezni a dolgát. Helyes lett volna Park-kal helyet cserélni, de most már mind1, próbálkozni, kísérletezni kell, különben nem tuod meg, hogy mire képesek a játékosaid

• Magic Boy
    1.Smith nagyonjól szűrt!
    2.Park se VKP!
  • ffxi
    'Kovács' posztja nem védekező középpályás!!!!!!!! Előbb kellet volna lecserélni, hiszen nem illeszkedett be a csapatba ilyen helyen. Ezt mondta Nyilasi is, de én már az elején beláttam ezt. Park-nak kellett volna ott jáccania. Így nem leszunk elsők, Sir!!!!!!!!!! Igaz 1 próbát megér, de túl nagy árat kellett fizetni érte.

• skristof
    annyi
    kevés lesz ez a BLhez
    mondjuk eléggé motiváltlanok voltak
  • Rudee
    1-1 a vége.
  • skristof
    félidőben megyünk 1-0ra Ruud góljával. meddő mezőnyfölényben jáccunk, a gól a hosszabbitás 10edik másodpercében volt, szabadrugásból egy szemfüles gól. Eléggé határeset lest illetően.
  • skristof
    mindjárt városi rangadó és semmi beharangozó? srácok!!! ejnye

sport1 16.00 United - City
  • Nh Shevits
    basszus...
  • ffxi
    Sajnálom a srácot!!

• ffxi
    Szegény
  • ForRedGlory
    Világbajnoki selejtező-mérkőzésen, az Európai zóna harmadik csoportjában, ma este Moszkvában vendégeskedik a portugál labdarúgó-válogatott. Utóbbi, jelenleg listavezető együttes számára a győzelem egyet jelenthet a szinte biztos világbajnoki részvétellel.

A csapat felkészülését azonban felkavarta egy váratlan, szomorú hír: elhunyt Cristiano Ronaldo (képünkön) édesapja. A Manchester United - közelmúltban a Puskás Ferenc-stadionban élőben is megcsodált - húsz éves csillaga biztosan a kezdőcsapatban kapott volna helyet, ám a hírek ismeretében Luis Felipe Scolari szövetségi kapitány a játékosra bízta a döntést: vállalja-e a játékost vagy sem.

Ronaldo, akinek édesapja már régóta súlyos betegségben szenvedett, a lesújtó hírt követően azt közölte a brazil szakemberrel és csapattársaival, hogy nem utazik haza, hanem a portugál válogatottal marad, amelynek minden egyes tagja együttérzéséről biztosította a fiatal sztárt.
  • Magic Boy
    Ez jó nekem tetszik!
  • skristof
  • DJ Bee18
  • ffxi
    És kik a sajátnevelési tagjaink? Nagyon nincs hír senkiről!!!

• Magic Boy
    Vigyétek nyugottan nekünk többet ér 1 sajátnevelés akárkinél!
  • DJ Bee18
    Valósznűleg Cicinho a Realé lesz, ugyanis letettek egy összeget, és így elővásárlási opciója van a csapatnak. :DDD
  • muman
    Amúgy Cicinho-val mi van?Megjött már az olasz útlevél?Remélem!
    GO MU!!!!!!!!!!
  • skristof
    nájszos, csak tartson ki soká a lendület
  • Magic Boy
    Tényleg bocsi elnéztem a csapatlistán!
  • ForRedGlory
    Már rég az vagyok,. Nézd csak meg :)))
    Eddig négy cikkem ven ;)))
  • Magic Boy
    Reméljük hamarosan te is szerkesztő leszel4
  • ffxi
    Megnyerjuk!!!!!!!!!!!!!!!