35611
-
Ibron #1466 skristof neekd meg az aláírásodnál legalúl ott van az A.C.A.B. Véletlen nem vagy egyenlő a United Offensive szervereken futó A.C.A.B.-bal?mer van1olyan muksó.... -
Ibron #1465 Te meg ne puffogjál itt a MU topikba az arzenálos nick képeddel.... -
Ibron #1464 Vááááááázzzzz...........miért nem tud a MU egy nyerő csapatot összedooobniii? -
skristof #1463 ennyit erről...
-
#1462 pff -
#1461 Hát el is szállt, mert X-eltunk
-
Ibron #1460 Mer a MU jobb csapat mint a totttííííííííííííííí...és sikerülnie kell,különben bajnokság huuusss....elszáll. -
#1459 Mert?
-
Ibron #1458 De szerintem simán leverik a Tottit. -
#1457 Több esélyünk van mint tavaly volt, mert már nincs itt a "Carroll Szindróma" :DDDD -
#1456 Hát ja,de ha megakarjuk őrizni az esélyt a bajnokság megnyerésére akkor a Tottenham-et így is meg kell tudjuk verni! -
#1455 Sok a sérült! :(
-
#1454 Na az jó akkor barátnőméknél(mindjárt megyek hozzájuk és náluk csak a Sport 1 van)is megtudom nézni! -
#1453 Sport1 ;) -
#1452 Adja valami? -
#1451 Up! Ma jáccunk 1600-kor Tottenham ellen!
-
#1450 :)))) Robi Carlos a kis alacsony! Tök jó nézni, amikor a magasabbik játékos ugrik a labdáért ő meg csak nézi föl felé mint nyúl a lóra. Nem beszélve szögleteknél is csak a kapufát fogja és izgulva nézi a légi eseményeket :))))))))))))))))
-
skristof #1449 kinek mi a szórakozás..
engem is jól szórakoztat, mikor a sereghajtó ellen robi carlos az ellenfél 16osánál marad nézni ahogy ronaldo siratja a kihagyott helyzetét :) -
#1448 Mi volt ez a 0-0 a BL-ben? Ezek idén nem is akarnak nyerni semmit? Akó jó úton haladnak!
-
#1447 a realban legalább van szórakozás, a chelsea meg 1-0, 2-0... Ők egyáltalán nem szórakoztatják a közönséget, csak az eredményeket hajkurásszák. Semmi kockázatot nem vállalnak. Még a Barcat is szívesebben nézem :) -
skristof #1446 nem tudom mennyire gondoltad komolyan, de szerintem nincs igy :)
szimplán kiváló futballisták -
#1445 robotok.
szerintem így is tömnek beléjük valamit a csúcsszuper nasa-fizetésű orvosok amitől kifogástalan teljesítményt nyújtanak. mindig, minden körülményben. -
skristof #1444 ez nem egészen igaz, a real ész nélkül költekezik, a chealsea tudatosan épít csapatot
és tényleg utolérhetetlenek lesznek idén is.. sajnos ez már nem az igazi futball, ez nem sprot, ez már kőkemény biznisz -
#1443 De M.U legyűri :)
Amúgy most volt S1-en az ö.foglalás. Fassza volt!!!
-
#1442 Sajnos! -
#1441 fujjj-nak fujjj, de vezetik a tabellát és lassan angliai Real lesz belőlük :(
-
Ibron #1440 Mind1....cselzi akkor is fujjj. -
#1439 Sunderland 1 - 3 Manchester United
<-- Gólok letölthetők!! -
#1438 Hát úgy néz ki :SSSSS -
#1437 Nem, mert majdnem mind saját játékos, nem?
-
Ibron #1436 Ja....az agyon sztárolt cselzííííííí. -
#1435 Utolérhetetlen a Cselszki :((((
-
Ibron #1434 Mit pézel?Amúgy kössziii -
#1433 Tessék :P -
Ibron #1432 Valaki betudná rakni ide a tabellát,hogy hol dekkol a MU? -
skristof #1431 aham
csak ünnepnapokon használhatom -
#1430 Annak nagyon rossz volt a minősége sajna :( -
#1429 lál -
#1428 Félre néztem télleg 3-1-re nyertunk :)
Az a Cselszki meccs volt!
-
Rudee #1427 Én miért örüljek? Azért írtam, mert neten nézhette volna...