35611

• sza23
    Köszi,sajnaos nem tudom kisebbre venni a logot, így nem látszik a legjobban!
  • Matthew Prosac
    erről Beckham írhatna egy sikervárományos kis kötetet...
  • thiefpaper
    Nolan már évek óta a legjobb Bolton-os. Duscher pedig remélem csak vicc. Gondolom mindenki emlékszik a híre mozdulatára...
  • Paranoia
    .
    A Manchester United érdeklődik a Bolton középpályása, Kevin Nolan iránt.
    Sir Alex Ferguson-t lenyűgözte a 23 éves játékos teljesítménye, és könnyen elképzelhető, hogy az Old Traffordra hozza Nolan-t. Fergie szerint ő Keane hosszútávú utóda.

A Bolton játékosa idén eddig kilenc gólt szerzett, szerződése pedig 2009-ig köti őt a klubhoz. Átigazolási ára körülbelül 10 millió font.Tehát semmi akadálya annak, hogy Nolan nyáron átigazoljon a Unitedhez, hiszen a Glazer-család szabad kezet ad Sir Alex-nek, és maximálisan támogatják őt anyagilag.

Kevin Nolan már a "Vörös Ördögök" orra alá is tört borsot például 2001. októberében, hiszen győztes gólt szerzett az Old Traffordon, és így 2-1-re a Bolton nyert.

A United érdeklődik a Deportivo középpályása, Aldo Duscher és a Lyon színeit képviselő Mahamadou Diarra iránt is
  • ffxi
    Sok sikert Ruud!
  • Paranoia
    Nistelrooy rekordot akar dönteni
    Ruud van Nistelrooy is szeretne társulni ahhoz a hét játékoshoz, akik már elérték a 150 gólos álomhatárt a United színeiben, és mindezt a Liverpool elleni meccsen.

A holland gólzsák már csak két gólra van az említett számhoz, és reméli, hogy a Liverpool elleni FA-Kupa meccsen sikerül elérnie az áhított gólszámot.

Van Nistelrooy tudja, hogy nem lesz könnyű kettőt vágni a 'Poolnak az Anfielden, de bízik benne, hogy a csapat teljes önbizalommal utazik majd a Mersey partjára.

A Vörös Ördögök a liverpooli kirándulást nem fogják fél vállról venni, mivel az FA-Kupa 5. fordulójában végre lehetősége lehet a Liverpoolnak a United legyőzésére, először ebben a szezonban.

"Ez egy cél, amit el szeretnék érni, és ha két gólt szereznék az Anfield Roadon, az fantasztikus lenne," nyilatkozta Nistelrooy.

"Jelen pillanatban a lehető legjobban felakarunk készülni a szombati meccsre."

"A Liverpool után a Liga-Kupa döntőben fogunk játszani a Wigannel. Két kemény meccsünk lesz egymás után."

"Liverpoolban a lehető legjobban kell játszanunk 90 percen át."

United játékosok, kik túllépték a 150 gólos határt:
    Sir Bobby Charlton (247 gól)
    Denis Law (236 gól)
    Jack Rowley (208 gól)
    George Best (178 gól)
    Dennis Viollet (178 gól)
    Joe Spence (168 gól)
    Mark Hughes (162 gól)
  • ForRedGlory
    Valahol sejteni véltem a logódból :)
  • sapkafej
    sokmindenkit keres a baj. van, akit minden pillanatban "megtalál"...
  • sza23
    Köszi!
    Ez a lényeg!!!Ő a legnagyobb kedvencem!
  • ForRedGlory
    Ja jól :)
    De nincs komoly baja
  • sza23
    jól láttam, hogy Van Der Sar-t lecserélték a II.félidőben?
  • ForRedGlory
    Kösz nem kell... Csak aki engem baszogat.... Ok nélkül senkit nem "bántok"
    De kösz a jótanácsot :)

egy kis on is... Adu nem kell a Manchester Unitednek, vagy az is lehet, hogy altatják a Chelseat, nehogy felverjék az árát. :)
  • Kaplan
    RedGlory-nak jól jönne egy 1-2 napos pihenő...
    Amúgy, kösz, h megnyertétek a Portshmout elleni meccset, de az a buzi chelsea elbukta... El is ment a tippmixem :(
  • Matthew Prosac
    maradjatok már mert nagyon idegesítő amit csináltok. főleg RedGlory-nak szól.
  • ForRedGlory
    Hagyjad már, nincs ezzel semmi baj, akinek csípi a szemét majd csinál jobbat :)
    Úgys mindenki photoshop bajnok errefelé :D
  • sapkafej
    nekem tetszik, már mondtam. nem tudunk jobbat
  • ForRedGlory
    "Az "annál" szó két n-nel írandó. Az anál amúgy is csak a buziknál menő. csók"

Ügyes vagy, kicsit még okosodsz és rájössz, hogy nem talált.
  • Paranoia
    hmmm
    ezt a bannert ÉN csináltam gyorsba mert a másik katasztrófa volt...
    Flashbe tundnék még csinálni de az tökölősebb.
    Nem tudtam,h ennyire bántja a szemetek,de persze ha tudtok jobbat hajrá!
  • sapkafej
    jó ez
  • Scholes18
    ez Sapinak ment
  • Scholes18
    nem nekem nemigazán jön be meg vannak még vele így páran.
    én inkább vmi olyanra gondoltam amin lenne mozgó felirat a meccsekre, meg link a mufanpage-ra mint pl a "forca barca" topicban"
    te megtudnád csinálni, na má!
  • sapkafej
    Akinek szól, az úgyis érti.
  • Paranoia
    Milyen lopott ?miről beszélsz???
  • sapkafej
    miért, ez a lopott nem jó?

(egyébként nekem tetszik)
  • sapkafej
    Veled ellentétben nem illettelek semmilyen rossz szóval. Csak a véleményemet mondtam el. Nyugi, mindenkinek nem felelhetsz meg. Viszont, ha már mindenki rühell, akkor igazán magadba nézhetnél.

Az "annál" szó két n-nel írandó. Az anál amúgy is csak a buziknál menő. csók
  • ForRedGlory
    Tévedsz, nem a lejáratás, hanem az igazság...
    Ja és azt lehet lejáratni, aki tesz is érte. Ámen... további szép életet és tiltogatást.
  • Scholes18
    na azér álljál már le!
  • Scholes18
    Sapi! Nem akarsz házigida lenni itt? csinálhatnál vmi faszább bannert is. hmm
  • ForRedGlory
    Már nem érdekel, a sunyikat mindig is gyűlöltem, a disznókat még inkább. Na hagyom nem dobálom a sara, anál a sár többet érdemel, de jópár dologt tudnék még mesélni a "viselkedés mintapéldányáról". Béke

Ja és ha beszól, akkor visszaszólok
  • Scholes18
    bazz muszáj mostanában minden ManU szukolónak összekapnia?!
    van épp elég bajunk így is..
  • sapkafej
    de, mert itt mindenki látja. a lejáratás a fő cél.

hiába! az irigység nagy úr
  • pilboy
    írj nekik msn-en, vagy emailt, mert ez nem a megfelelő oldal
  • ForRedGlory
    Ki rontja? Én nem, mások ronjták a saját oldaluk hírét :D
    Sajna máshol nem tudom a kicsihuszárokat elérni, muszáj itt
  • sapkafej
    Bocsi.
  • ForRedGlory
    Én is leszarom, majd meglátod milyen meglepetést csinálok neked.
    De jellemez téged nagyon. Na mind1, majd ha kész az irmányom te leszel az első, akinek megmutatom
  • ffxi
    Srácok! Ne ronccsuk SG: MU-Fanclub jó hírét.
    PLZ!!!!!!!!!!!
  • sapkafej
    Nos, leszarom az oldalam jóhírét. Hogy őszinte legyek, téged mégjobban leszarlak.
  • ForRedGlory
    Hogy te mekkora majom vagy, na sebaj, ez az oldalad jó hírnevét szolgálja úgyis...
    Na várj csak, nemsokára mutatok valami egészen kiválót....
  • sapkafej
    Kedves Forredglory

Azért tiltottalak le, mert gyűlöllek.
  • ForRedGlory
    Elindult a UnitedWeb Kvíz... Én nem fogok senki letiltani, szóval ettől nem kell tartani...