35611
-
Paranoia #2190 Sir Alex Ferguson 5 millió fontos ajánlatot tett a mindössze 18 éves játékosért.
Aaron Lennon az első számú célpontja a hírek szerint Sir Alex Fergusonnak, mivel nagyon meg van elégedve a szélső teljesítményével.
A mindössze 18 éves játékos rengeteget hozzátett a londoni csapat játékához és ahhoz, hogy jelenleg a negyedik helyen állnak a bajnokságban. A teljesítménye ellenére nem illeszkedett be a csapatba, ezért szeretne eligazolni.
Tavaly egymillió fontért került a Leeds Unitedtől a Hotspurs-höz, azonban most könnyen lehet, hogy újra „visszaköltözik” észak-nyugatra, ám nem előző klubjához, hanem a Manchetser Unitedhez. -
#2189 De örültem tegnap a Barcanak.
-
Paranoia #2188 A világ egyik valaha volt legjobb játékosa a Manchester United célpontját dicséri.
Javier Mascherano több európai klubbal is hírbe hozták, köztük a Manchetser Uniteddel is. A vörös ördögök menedzsere nyáron mindenféleképpen szeretné középpályásokkal megerősíteni a keretét ezért az argentin játékost nézte ki magának.
A hírek szerint a skót tréner még a nyári világbajnokság előtt szeretné megszerezni a játékost, mert úgy számol, hogy a világeseményen az argentin válogatott vélhetőleg jó szereplése miatt alaposan felsrófolják az árát.
Diego Maradona nagy tisztelője a fiatal játékosnak, eddig ő volt rá legnagyobb hatással:
”Az utóbbi évek fiataljai közül, akik betörtek a futballba Mascherano tette rám a legnagyobb hatást. Egy szörny a pályán, aki még nagy dolgokra lehet képes.” - mondta az isteni Diego. -
#2187 Gyógyuljon meg minél előbb szükség van rá -
-
Paranoia #2185 Sikeres operáción esett át Alan Smith
A Manchester United megerõsítette, hogy Alan Smith operációja sikeres volt.
A klub szóvivõje elmondta a ManUtd.com-nak: "Az operáció sikeres volt. Alannak néhány napig a kórházban kell maradnia, majd néhány hétig gipszet kell viselnie."
"Nagyon sokan kerültek kapcsolatba a klubbal és mindenki minél elõbbi gyógyulást kívánt neki."
Vasárnap a korai órákban Alex Black-Smith ügynöke- elmondta, hogy a pletykákkal ellentétben Alan Smith karrierje nem forog veszélyben.
Black elmondta a SkySports-nak: "Feltétlenül jó hír Alan számára, hogy a sérülése nem veszélyezteti a karrierjét."
"Nagyon nehéz elmondanom, de ez a sérülés sok kihagyást eredményez majd Alan karrierjében."
"A két sérülés, amelyet elszenvedett nem veszélyezteti õt végzetesen, ám a rehabilitációt jócskán megnehezítheti."
"Õ egy meglehetõsen erõs személyiség, aki hamar túl fogja tenni magát ezen. Nem lehet jó érzés számára, de biztos vagyok benne, hogy amilyen hamar csak tud, edzésbe fog állni."
Black nem felejtett el köszönetet mondani a Liverpoolnak, amiért a klub orvosai segédkeztek a pályán Smithnek, illetve a szurkolóknak, akik tapsviharral búcsúztatták a 25 éves játékost.
"Nem igazán volt eszméleténél, azonban arra õ is felfigyelt, hogy a United szurkolókon kívül a Liverpool szimpatizánsai is tapsviharral búcsúztatták."
"Az egész orvosi stáb és mindenki aki segédkezett fantasztikus volt és szeretne nekik köszönetet mondani mindenért." -
#2184 Kúpa nem hiszem, de kupa igen :)
Mondjuk az is kemény lesz, mert a Wigan elég jó kis csapat, tele lelkesedéssel, nekünk meg nincs középpályánk. -
#2183 Srácok, ha valaki tudna adni (vagy keresni) egy képet Alexander Bell-ről, aki a Manchesterben focizott, azt nagyon megköszönném. Jövő héten meglátjátok miért is kellett ;)
Egyébként balfedezet és 1903-13 között játszott a Unitedben. -
#2182 Most mi lesz? Egyetlen remény a Carling kúpa, nem?
-
#2181 Igazábol az X lett volna a reális! -
#2180 hát jobban megérdemelték, mint a MU... -
pilboy #2179 inkább úgy fogalmaznék, h a bajnokin nem érdemeltünk győzelmet, most viszont ők sem érdemelték meg
fordult a kocka - sajnos -
#2178 Szegény Smith!Remélem mi hamarabb fel fog épűlni! -
thiefpaper #2177 Szerintem Smith már nem fog visszakerülni a csapatba soha. Nyáron jön valami drága középpályás, és akkor nem lesz hely neki ott, a csatársorban megmár eleve nincsen. Kár, pedig talán tavaly ő volt a legjobb játékosa a csapatnak. -
#2176 Ejj, nem vagyok Manchesteres. De sajnálom Smith-t. Jobbulást neki, minél előbb épülj fel haver! -
Paranoia #2175 A United megerõsítette a hírt, miszerint Alan Smith a Liverpool elleni mérkõzésen súlyosan megsérült. A középpályásnak eltört a lába emellett pedig kificamította bokáját, amely miatt valószínüleg heteket hagyhat ki.
"Nagyon csúnya a sérülése. Jelenleg korházban kezelik, amely hosszú ideig eltarthat. Ez az egyik legsúlyosabb sérülés amit valaha láttam. Biztos vagyok benne azonban, hogy belátható idõn belül újra a rendelkezésünkre fog állni."
SAF -
#2174 De, mert legutóbb is épp hogy megnyertük. Most nem volt szerencsénk.
-
pilboy #2173 nem érdemeltünk vereséget :( -
#2172 :'((((((
-
Paranoia #2171 -
Paranoia #2170 Aszem a F.A kupa már bukó...
Smith meg beleállta egy szabadrugásba és a bokáját találta L és még ráis rogyott... -
thiefpaper #2169 Pedig én nem is nézem a meccset.
Látod milyen rendes vagyok. ;) -
#2168 Áááááááááááááááááhh! rohanok!!!!!!!!!!!!!
-
thiefpaper #2167 Nem is az S2-n megy. :) -
#2166 Majd írjátok az eseményeket! THX!
-
Nadi #2165 FA, 1-0 a Poolnak:( -
#2164 FA vagy Premier?
-
#2163 Na mi van? Történt vmi? Nincs S2-m :(
-
Paranoia #2162 Hmm hát nem igazán tudnak mit kezdeni a liv. védelemel...sok az eladott labda! -
#2161 1. Gyakorlatilag az abszolút rekord 1920-ban volt az Aston Villa ellen, ami 70.504 néző.
Nálunk mostanában minden meccsen 75 ezren vannak :DDDDDDD -
#2160 bazga meg 1-0 -
#2159 1. Gyakorlatilag az abszolút rekord 1920-ban volt az Aston Villa ellen, ami 70.504 néző.
2. 1948 január 4-én az Arsenal ellen volt a legtöbb "hazai" néző a United meccsén, szám szerint 83,260... Mondjuk az a Maine Roadon volt. -
thiefpaper #2158 A válasz egyszerű: akkor állóhelyek voltak csak, most meg ugye csak ülőhelyek. -
#2157 ugye az 1920-ban volt? sosem értettem, hogy ez hogy lehet, azóta miért nem dőlt meg? tuti bővült is azóta meg minden. -
thiefpaper #2156 1, Elvileg az abszolút rekord 76,962.
2, Szar PR: mi az ultimate experience 70 ezer néző kukaként ül az OT-n?! Vicc. -
#2155 Nálam meg lassan megérkezik a 6 személyes fotel "stadion", h szurkolhassak. XD
-
Paranoia #2154
A Manchester United menedzsere alig várja, hogy megteljen az „új” 76.000-es kapacitású Old Trafford.
A stadion észak-nyugati és észak-keleti része a 2004-05-ös szezonban le volt zárva mivel a bővítési folyamatok ezen a részen zajlanak Bár az építkezések nagyon jó ütemben zajlanak, a nézők akár már március-április környékén láthatják a végeredményt. Már Ferguson is várja az új részek megnyitását:
”Most, hogy a stadion kapacitása 76.000 lesz az Old Trafford még jobbá válik.” - nyilatkozta Ferguson.
A hét elején a klub hivatalosan is bejelentette, hogy az új helyek még a szezon zárása előtt meg lesznek nyitva, ezzel több mint 70.000 ember szoríthat a kedvenceiért. A csapat következő hazai meccsén, vagyis a Newcastle elleni bajnokin március 12-én a szurkolók már láthatják a bővítés eredményeit.
Könnyen elképzelhető, hogy már március 26-án (Birmingham City) vagy 29-én (West Ham) helyet foglalhatnak a nézők ezeken a részeken. Hamarosan tehát az Old Trafford eddigi nézőcsúcsa (67.989) a feledés homályába kerül. -
#2153 Szivesen, vigyázz rá, és meg ne fázz benne :D -
#2152 Nagyon szépen köszönöm!Már régóta szerettem volna valami hasonlót!Olyan ez mint egy új ruha, egyből felveszi az ember! -
#2151 Ez ellen tenni kell :)