35611
-
#2270 Sport2-na lesz :) -
-
skristof #2268 hétfőn 20.45kor újra képernyőn csapatunk :)
sport1 Wigan A. - MU -
#2267 De igazad van! olyan mint Barthezz, szeret szerencsétlenkedni :)
-
Paranoia #2266 Nekem abszolút nem hiányozna!Csinál elég nagy hülyeségeket és nem ritkán,h a haja tépem!!
Persze lehet,h csak én látom így. -
Paranoia #2265 Mikael Silvestre kész megharcolni azért, hogy bizonyítsa, helye van a Manchester Unitedben.
Silvestre számára a vészjósló hangok januárban indultak meg, ekkor ugyanis Sir Alex Ferguson 12 millió £-ot fizetett Nemanja Vidic és Patrice Evra megszerzése érdekében. A középsõ- és bal oldali védõnek is bevethetõ francia játékos tehát két vetélytársat is kapott, így nem volt nagy meglepetés, amikor a Lyon bejelentkezett érte. De Silvestre visszautasította a lehetõséget, mert nem harcolhatott volna európai porondon, és mert hiszi, hogy Old Trafford béli szereplése nem ért még végett.
Mikael most három padon töltött mérkõzés után újra visszakerült a kezdõcsapatba, pályán volt a Ligakupadöntõn is, és a héten 18 hónap után újra játszott a francia válogatottban is. -
#2264 Csak legyen igaza.
-
Paranoia #2263 A Chelsea uralhatja a Premier Leaguet
Sir Alex Ferguson nyilatkozatában elmondta, a Chelsea lehet a domináns csapat évekig a Premier Leaguben.
Az 1990-es években a United uralta az angol focit, és Ferguson attól fél, erre a Chelsea is képes, akiknek Abramovic olyan pénzügyi hátteret biztosít, amely okot ad a jó szereplésre.
"Sajnos elkell ismernünk, hogy jelenleg a Chelsea a legjobb klubb Angliában."
"Jelenleg fiatal a csapatunk, még nem jött el az áttöres, de ez akár már a jövő szezonban bekövetkezhet."
"Megkell küzdenünk a kékekkel, de tudnunk kell, hogy pénzügyileg nem vagyunk képesek felvenni velük a harcot, a játékunkra kell hivatkozni."
"A nyáron akár 4-5 új játékos érkezhet, akik nagyon sokat fognak lendíteni a játékon."
"Nem forradalmi újításokról van szó, csupán csak frissítünk a kereten, úgy érzem pozitívan fog hatni."
Nyilatkozta Sir Alex Ferguson a skysport.com-nak -
#2262 Nézd' oda!!!!! :))))
-
Paranoia #2261 -
#2260 Beköttetem hozzátok a DSL-t, ha bajnok lesz a Manchester -
#2259 Meg lesz az első hely [optimista]
-
pilboy #2258 frankó lenne -
Paranoia #2257 A Manchester United a spanyol bajnok FC Barcelona csapatával mérkõzik meg a felújított Old Trafford nyitóünnepségének napján.
Habár a munkálatok már a 2005/06-os szezon vége elõtt befejezõdnek, a Vörös Ördögök egy nagy nevû ellenfelet akartak a hivatalos megnyitóra hozni, így még idõben kellett cselekedni. A kezdeményezést örömmel fogadták el a Barca illetékesei, így a 2006/07-es szezon elõtt a 76.000 férõhelyes Old Traffordba látogathatnak a katalánok.
Mindez egyetlen esetben hiúsulhat meg, mégpedig, ha a United nem tudja elérni a biztos BL indulást jelentõ második helyet a Premier League-ben. Ezesetben - ha a csapat selejtezõkre kényszerül - nincs kizárva, hogy elmarad az avatómérkõzés, mely egyben presztízscsata is lenne több szempontból is.
A mérkõzés idõpontját csak késõbb hozzák nyilvánosságra.
forrás: ManUtd.com -
#2256 hát jobb mint az O2, amit nem szívesen látnék az Arsenal után...
amúgy meg elég korrekt kis pénzt fizetnek, majd meglátjuk hogy mutat a mezen. -
#2255 CSak dőljön a lé! Hiszen így is elvették a "legjobb bevételű klub" címünket.
-
Paranoia #2254
Ez sehogy se lesz szép rajtuk.
vodafone azért elég gizda volt,sajnálom nagyon... -
Paranoia #2253 A United közel a 60 milliós szerzõdéshez
A Manchester United kész a labdarúgás világának eddigi legnagyobb bevételû mezszponzori szerzõdésének megkötésére. A internetes póker óriása, a Mansion négy éves ajánlata alapján 60 millió £-al támogatná a Vörös Ördögök csapatát.
A dolgok jelenlegi állásáról a Ligakupa gyõzelem elõtt így nyilatkozott a MU egyik szóvivõje:
”Jelenleg a Mansion a befutó. Az ajánlatuk fantasztikus, és a klub tisztviselõit is meggyõzték arról, hogy érdemes lenne aláírni a kontraktust még március vége elõtt.”
A Mansion évi 15 millió £-os ajánlata meghaladná a klub korábbi Vodafone-al kötött szerzõdését, és a United riválisainak, a Chelseanek az 5 évre szóló 50 milliós és a Real Madrid évi 8 milliós szerzõdését is.
A Manchester United rajongóinak nagy örömére a találgatások ellenére a szerzõdés nem foglalja magában az Old Trafford átnevezését.
Mint ismeretes a United szerzõdése nyáron lejár a Vodafone-al, és - a csapat új tulajdonosának Malcolm Glazernak a fia - Bryan Glazer mindent megtesz, hogy a MU következõ támogatói szerzõdése a klub színvonalához képest megfelelõ összeget fizessen.
A korábbi jelentések alapján befutó lehet még az amerikai televíziós társaság, a Fox Sports Network és az Arsenalt jelenleg támogató O2 is.
forrás: News Of The World
-
#2252 Mert Riquelme klasszisokkal jobb!
De szerintem se kéne, mert mi a jövő csapatát építjük és ebbe Riquelme nem fér bele! -
andris7 #2251 mért nem lehet? -
#2250 Veront nem lehet Riquelméhez hasonlítani
egy baja van,hogy közelebb van a 30 hoz mint a 20 hoz -
#2249 Zokorát nekünk! -
andris7 #2248 nem tudom ez a Duscher mért akkora szám... persze oké, eltörte Beckham lábád, de talán másban nem nyújtott annyira kiemelkedőt, meg ha jól tudom nem is fiatal annyira
Riquelme meg szvsz olyan lenne mint Veron
Ronaldo (reálos) meg nem hiszem hogy kéne :/ -
Paranoia #2247 Duscher és Riquelme a fő célpont az Mu-nál!
A Manchester United még az átigazolási időszak kezdete előtt szeretné megszerezni a két argentín játékost. Riquelmeért, s Duscherért is egyaránt 10 millió fontos ajánlatot tett a United.
Riquelmével kapcsolatban a Villareal egyik szóvivője nyilatkozott,aki kifejtette,hogy nem örülne Juan átigazolásának,mondván,hogy az argentín nem tudná megszokni az angol stílust, ráadásul nem ő igazán Keane utódja.
Duscher személyesen maga -már sokadszorra- kifejtette,hogy szívesen menne akár már azonnal az Mu-hoz.
-
pilboy #2246 -
#2245 1. Van 4 csatárunk meg egy csomó tehetségünk!
2. A jövő csapatát építjük!
Tehát nincs szükségünk egy kiöregedő csatárra!! -
#2244 No Way!
A jövő csapatát építjük, nem kell egy lusta dagi /Sorry, akit ezzel megbántottam/ -
#2243 Tudod, h dél-amerikai stílusú játékos nem tud beilleszkedni a csapatba.
Kleberson, Veron, Forlan...
-
HeCki #2242 Bar legjobban annak orulnek ha ide igazolna ha mindenkep el akarna menni .. -
#2241 Sztem nem!
-
HeCki #2240 Ezt kerdeztem en is .. kell meg a 2 csatar melle ? -
muman #2239 MU!!!!!!!!!!! -
#2238 Nemtom kell-e nekunk?
-
HeCki #2237 De igen . Mivel nemreg azt nyilatkozta h. sose erezte magat otthol es a kozonseg nem fogadta el. Tegnap meg Perez , a Real elnoke , lemondott aki mindig mellete allt igy egyre jobban ugy nez ki h. Ronaldo el megy. Eddigi hirek szerint : inter , milan , liverpool , chelsea , manutd erdeklodik utana. -
#2236 Csak nem a Real-os Roni??
-
HeCki #2235 Mennyire lehet igaz az a hir h. Ronaldo ide igazol ? volna szukseg meg 1 csatara ? -
muman #2234 Szép volt fiúk!!!!!!!!Hajrá MU!!!!!!!! -
#2233 Jó hír!!! Majd nyílvános helyen letöltöm.
-
#2232 Aki esetleg nem láthatta a meccset vagy a kupátaádst annak van egy jó hírem ;)
Közel 20 perces videó van a kupaátadásról és az ünnepésről az oldalamon ;) -
#2231 Nagyon királyok vunk!!!!!!!!!!!!!!4