35611
-
#2310 Hagyomány ide vagy oda ide pénz kell.
-
#2309 Dehogy, dehogy félre ne érts.
Rohadtul nem az a bajom, hogy angol vagy sem.
Scholes angol, Giggs walesi, tehát mintha angol lenne.
Egy bajom van velük.
Kiöregedtek, már nem ide valók, beleszürkültek.
Biztosan jót tenne nekik egy váltás, pont úgy mint ahogyan Coulthardnak is jót tett a McLarenből a Red Bullba váltani.
Fiatalok kellenek, de tehetségek, mint Rooney.
Olyanok akikben van tűz, mint pl. Joe Cole.
Vannak ilyenek ám most nem írok neveket gondolkodj.
Kis csapatokban keress.
De hozhatnak külföldit is nem bánom de könyörgöm ne ilyen két lámát mint azok.
Hozzanak Messit, vagy Ronaldinhot vagy akárkit, csak a MU hagyományainak és a MU nagyságának megfelelő embert.
Érted? -
#2308 Mi bajod velük??? Mert nem angolok???? Giggs messze jó játékos, nagy fanja vok, de Scholes. Hát mostanában nincs jó formában.
-
#2307 Sziasztok!
Bevezetőben csak annyit közölnék magamról, hogy 25 éves vagyok egész kiskorom óta nagy angol válogatott és persze Manchester United szurkoló.
Ez már odáig fajult, hogy sokak szerint egy áruló magyar vagyok, mert ha szarul szereplünk mint mindig ugye csak legyintek, ha viszont az angol válogatott ne adj isten kikap, akkor képes vagyok sírni is és ugyeanez vonatkozik a MU-ra is.
Szóval a topikba nem olvastam bele de rövid észrevételem a csapattal kapcsolatban a következő lenne.
Nagyon nagyra tartom és mélyen tisztelem az alább felsorolt játékosokat és edzőt de úgy érzem itt az ideje abbahagyni, vagy kisebb csapathoz menni.
-Ryan Giggs
-Paul Scholes
-Sir Alex Ferguson
Egy Manchester United tulajdonos váltás ide vagy oda mindig Manchester United marad.
Miért kell ilyen játékosokat venni?
-Vidics
-Evra
Kérem ennek a csapatnak minimum célkitűzés a bajnokság megnyerése a bl győzelem mellett, de amíg SAF-nak ezek a játékosok vagy ilyen szintűek kellenek kérek mindenkit tegyen le a hiú ábrándokról.
Nekünk Gerrard, Lampard, Owen szintű igazi és nem mellékesen angol játékosokra lenne szükségünk.
Szívesen látnám csapatunkban Jenast a Tottenham kiválóságát, annyi fiatal angol tehetség van még.
Persze kellenek a légiósok de ne Evra vagy Vidics legyen már kérem.
Most röviden ennyi lenne, őszintén mondom, hogy nekem még a második hely is meglepetésnek számít. -
#2306 Ja és ráadásul a Liverpool is kikapott! -
#2305 Nyertunk, az lényeg. Nem?
-
Nadi #2304 Ahogy én emléxem, mindig így nevezték:) -
#2303 Babaarcú bérgyilkos
(csak bele kell gondolni, meg ott a szótár is :D) -
#2302 engem is érdekelne, hogy PONTOSAN mit jelent magyarul, ha már azt megtudhattuk, hogy mit NEM jelent. -
skristof #2301 nemflém, csak egészséges vita -
Paranoia #2300 most ne kezdjetek ilyen SZARSÁGON veszekedni...
kinemszarja le mi a beceneve?
Nem kee flémeni összevissza -
skristof #2299 hajdú bé és faragó is így hívta/hívja őt.. angolul biztos nem fogják becézni meccs alatt, de akkor te hogy fordítanád a becenevét?
mellesleg jó az oldalad, ahhoz gratulálok -
#2298 A magyar kommentárok hülyék, mellesleg sose hallottam hogy babaarcú gyerekgyilkosnak mondták volna...(pl ki mondta??) Ha nem tetszik nem kell elolvasni amit írok. Ha baromságot írtam volna, akkor esetleg magyarázhatnál, de nem hiszem hogy azt mondtam... de felőlem azt hiszel amit akarsz, legyen babaarcú gyilkos, ezekszerint én tudom rosszul...
És abba közök bele ami jól esik, meg abba ami baromság. A jót nem szokásom rosszra kijavítani... de legyen igazad -
skristof #2297 nem is te lennél ha nem kötnél bele mindnekibe..
mellesleg a magyar kommentátorok mind babaarcú gyerekgyilkosnak fordítják az emlegetett becenevet, dehát elnézést h nem indenki olyan zseniális mint te -
#2296 Jaja EZAZ!
De azér Nisty bejöhetne a 2. félidőben Saha helyett! -
Paranoia #2295 2 - 0
!!!!ROONEY!!!!
Remélem meg lesz a mester hármasa!:D -
#2294 "Babaarcú gyilkost"
Ez kinek a beceneve? Mert nem Solskajeré szerintem az biztos :)
Talán Babyface Assasin, de az nem azt jelenti, hogy Babaarcú gyilkos :) -
skristof #2293 ez szerintem fair.. -
Paranoia #2292 A United elöljárói tudatták Ole Gunnar Solskjaer-al, hogy sérülése ellenére még nincs vége Manchester Unitedes karrierjének.
A 32 éves Solskjaer kedden, a tartalékcsapat Middlesbrough elleni mérkõzésén szenvedett arccsonttörést, így az idény hátra lévõ részében már nem léphet pályára.
A Vörös Ördögök vezérigazgatója viszont a beszélgetésük során megnyugtatta a 'Babaarcú gyilkost', hogy a sérülés nem befolyásolja jövõjét.
A United játékosa nemrég tért vissza hosszú térdsérülése után, és még az igazi formába lendülése elõtt újabb sérülést szenvedett, így a csapat hívei pánikba estek. Ole szerzõdése nyáron jár le, de ha a norvég támadó addigra felépül, Sir Alex Ferguson hosszabbítani fog vele. Az új kontraktus értelmében Solskjaer kevesebb fizetése csökkenne, és csak azokért a mérkõzésekért kapna pénzt, amelyen pályára lép. -
skristof #2291 nem mind1, mert addig is fizetik, meg a kórházi ápolását is.. mondjuk megérdemli az igaz, szóval mégis mind1 :) -
Paranoia #2290 Lefog járni a szerződése mire felépül...úgyhogy mind1:)
-
skristof #2289 visszavonulhatna..
-
Paranoia #2288 Else hiszem ezt az embert...Solskjaer mire felépül már bese fér a csapat játékába!Állandóan levan sérülve,hihetetlen. -
#2287 Vmi átok lehet csak
-
skristof #2286 Manchester United: Solskjaer arccsontját törte
Az angol élvonalbeli labdarágó-bajnokságban szereplő, huszonhét mérkőzésén szerzett ötvenhét pontjával a második helyen álló Manchester United norvég légiósa, Ole Gunnar Solskjaer ismét súlyos sérülést szenvedett és újabb műtét vár rá.
A rutinos, gólerős játékos a közelmúltban tért vissza a csapatba azt követően, hogy 2003-as súlyos térdsérülése miatt kétszer is kés alá kellett feküdnie.
A harminchárom éves Solskjaer ezúttal a tartalékcsapatban kapott szerepet, hogy visszanyerje formáját, de végül ismét az orvosoknak ad munkát: miután arccsontját törte ismét műtét és újabb másfél-két hónapos kihagyás, illetve rehabilitáció vár rá. -
skristof #2285 szerintem a jó öreg keane igazi osztogató volt, ráértettem az irányítót. és ő mellesleg egyben volt vkp és irányító is, valami fiatal technikás játékos nagyon kéne a helyre aki legalább olyan jól lát a pályán. nem visszasírom, mert már nem illene a keretbe, de valaki nagyon kéne -
#2284 Az nem nagy gond(klasszikus értelemben eddig se volt).
Az már annál nagyobb, hogy normális VKP-nk sincs! -
skristof #2283 a széleken nincs gond.. irányító nincs. -
#2282 micsoda meccs volt... végén megettem a takarómat örömömben
[ágyból nézte] -
#2281 Gólok: Scharner 60, Ronaldo 74, Chimbonda 90 (öngól). -
#2280 Elkövetők?
-
#2279 2-1-re nyertünk! -
#2278 Mennyi lett az eredmény?
-
#2277 Na most láthatta mindenki, hogy menyit jelentenek a középpályások! -
skristof #2276 nagyon kellett a végén a második, bár a wigan pontot érdemelt volna..
szarok voltunk :\ -
#2275 Nyertünk ám :D -
#2274 Megint S2??????????? ;((((((((((((((((((
-
skristof #2273 ja, sry :[ -
Paranoia #2272
szépen Lkapott kép -
#2271 Nem rossz mi? :DDDDD