35611

• Paranoia
    1 - 0

rúdfán nisztekrój:)
  • Paranoia
    bíró csere,mekkora
  • Paranoia

jah jah
  • skristof

SPORT1
    20:45 Labdarúgás
    Angol bajnokság, elmaradt mérkőzés, Manchester United-West Ham (élő)
  • pilboy
    ne feledjétek!
    ma meccs 20.45-kor a West Ham ellen
  • Paranoia
    Aaah hát énis így képzelem L!Remélem igyis lesz!!!
  • Paranoia
    Ronaldo nem eladó!

A Manchester United vezetői nem szeretnék eladni Cristiano Ronaldot.

A 21 éves játékos több európai sztárcsapat figyelmét is felkeltette, és a legélénkebben érdeklődő spanyol Valencia nyáron vélhetően ajánlatot is fog tenni. A 12,5 millió £ ellenében szerződtetett játékosért a spanyol klub vezetői 15 milliót adnának, Sir Alex Ferguson viszont hallani sem akar az üzletről. A skót mester a 21 éves portugál szélsővel, és Wayne Rooneyval képzeli el a Vörös Ördögök jövőjét.

Cristiano jelenlegi szerződése 2010-ig köti az Old Traffordra, és a fiatal szélső korábban már többször leszögezte, hogy sok mindent szeretne nyerni Ferguson csapatának, hiszen a tréner is sokat tett érte.

”A United mindig is támogatott, és nagyon hálás vagyok ezért.” -mondta a madeirai születésű támadó

”Viszonozni akarom a támogatásukat. A Manchester United volt az egyetlen klub, amely száz százalékig meg akart szerezni. Nincs senki már aki ilyen játékost bírt volna belőlem faragni. Nagyon hálás vagyok ezért, és vissza fogom fizetni a csapat belém fektetett hitét!”
  • Paranoia
    ööhmm,nemtom 1x találtam vmi ilyesmit majd ha rábukanok újra belinkelem.
  • skristof
    67ezer akármennyi gondolom.. glazer-ék legalább kibővítik a stadiont, igaz, ezt is csak a saját zsebük miatt.

juteszembe: nem tudtok valami linket adni olyan utazási irodáról, aki szervez utakat külföldi meccsekre illetve a vb-re?
  • ffxi
    Mennyi volt az előző nézettségi rekord?
  • ffxi
    Köszönömszépen, de melóztam!!!!!
  • Paranoia
    A Manchester United Ryan Giggs vezérletével sima győzelmet aratott a kiesés ellen küzdő Birmingham City ellen.

A Vörös Ördögök játékosai gyorsan eldöntötték a találkozót, ugyanis Ryan Giggs két góljának köszönhetően negyed óra után már kettő volt a hazai csapat előnye. Giggs első gólját szabadrúgásból, másodikat pedig Wayne Rooney passzából érte el. Az angol klasszis később maga is betalált, így teljesen bebiztosította a hazai csapat győzelmét.

Az Old Traffordban egyébként 69.070 ember figyelte végig a mérkőzést, és ezzel megdőlt a Premiership korábbi nézettségi rekordja.
  • pilboy
    sajnos ősszel még így sem tudtuk megverni őket...
  • Paranoia

ruuníí
  • skristof
    3-0 vééégre runi
  • skristof
    csak szopatunk, tényleg mint a grundon :)
    rém gyenge ez a birmingham
  • Paranoia
    Hjaa runííí
    már sikitoztam össze-vissza,aztán centikkel megy fére...hihetetlen:D
    majd a 2.félidőben
  • skristof
    csere, richardson le park ji sung be

kényszerű csere volt sérülés miatt
  • skristof
    hu b@zzeg runi is lőhetett volna kettőt...
  • skristof
    remélem nem veszünk vissza, és kitömjük őket...
  • Paranoia
    Örülök,h giggs most megmutatja,h azért még ott van Ő ha akar.Régi nagy kedvencem
  • skristof
    2-0 giggsy duplaaaaaaaa

runi álompassz...
  • Paranoia
    Uhaaa
    UJRA GIGGS
    2 - 0
  • skristof
    1-0 picsába lemaradtam...
  • Paranoia
    ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰű
    ryan giggs
    NAGYON NAGY szabadrúgás gól!!!
  • Paranoia
    Csak gondoltam szólok.
    Közvetitek ffxi-nek.
  • skristof
  • Paranoia
    17:00 SPORT 2
    Angol bajnokság, 31. forduló, Manchester United-Birmingham (élő)
  • passatgt
    Drogbát már felakasztottam volna
    Megin nyert a fos cselzi
  • Matthew Prosac

Freddy Guarín-t (felül) a középpályára!
  • Paranoia
    Már a VB előtt érkezhetnek új játékosok

David Gill a Manchester United első embere kijelentette, hogy reményei szerint a Vörös Ördögök még a világbajnokság kezdete előtt szerződtetnek néhány középpályást.

”Készen állunk minden fegyverünket bevetni, ami a jövő szezont illeti. Sok jó játékos van a csapatunkban, de a nyáron meg fogjuk erősíteni a keretet.” -mondta Gill a Manchester Evening Newsnak adott interjújában

”A középpályára keresünk játékost vagy játékosokat, a csapat többi részével meg vagyunk elégedve, hiszen elég jó formát mutatnak. Szeretném még a világbajnokság előtt elintézni ezeket a teendőket, de nem biztos, hogy ez sikerülni fog. Ha lesz rá lehetőség megteszünk minden tőlünk telhetőt, ha viszont nem, akkor visszatérünk rá később.”

”Jobb az érintett játékosoknak, ha hamarabb létre jön az alku, mert így hamarabb bekerülnek a családunkba, és gyorsabban megy a beilleszkedés is.”

”Magabiztosak vagyunk, hogy azt a tehetséget bírjuk majd igazolni, akire szükségünk van. Ez a klub számára nagyon izgalmas időszak lesz.”
  • ffxi
    Megérte nagyon!!
  • Paranoia
    PSG-től 2004. június 11én. £6.9 millió

azthiszem,vmi ilyesmi volt
  • ffxi
    Alig várom ,mert bírom nagyon. Mennyiért és kitől jött hozzánk?
  • Paranoia
    Gabriel Heinze hatalmas lépést tett a gyógyulás irányába, és akár még a szezon vége előtt visszatérhet a Manchester Unitedbe.

Az argentin válogatott játékos a szeptemberi Villarreal elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést, és a szezon nagy részét ki kellett hagynia.

Most viszont a United másodedzője, Carlos Queiroz a Birmingham elleni mérkőzés sajtókonferenciáján kijelentette; hogy Gabi Heinze edzésbe állt.

”Gabi újra edzett, és elkezdte az előkészületeket a visszatéréshez.” -mondta a portugál

”Nem fogjuk siettetni, és hétről-hétre figyeljük majd az állapota javulását.”
  • PESFAN
    Ezt én is így látom.
    Ha megfigyelitek a gólok 80-90%-nál vagy Rooney adja a gólpasszt vagy tevékenyen kiveszi magát a támadásban, vagy ő lövi be.
  • Paranoia
    Persze,de most a támadókról volt szó.Én teljesen 1et értek vele.Olyan minde1,h ki van rooneyval a csatársoron...akkor is gólveszélyes,ha 1edül lenne.sztem
    Azthiszem rooney elég sokat hozzá tesz a csapatmunkához,beszaladgálja az egész pályát és rengeteget segít hátúl.Úgyérzem,h őt pont nemkéne emiatt megszólni.
  • ffxi
    A foci csapatmunka!!! Főelv!!
  • Paranoia
    öhhmm most mért is?:)
  • ffxi
    Nem verjük meg Rúnít??