35611
-
#2430 HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! Nagy kő esett le szívemről.
-
andris7 #2429 sztem ilyet nem mondott... az angol szöv kapitány távozik VB után -
#2428 Baszki!!!! 4 bajnoki kihagyás, ez nagyon kellett nekem. És Cselszkik bekaphatjáK, qrva jók vunk. Mit is omdott Faragó? Világbajnoki után Lmegy SAF? Nehogy már, most hozta össze a csapatot.
-
#2427 Arsenal 5 - 0 Aston Villa :D:D -
Paranoia #2426 NAGYON nagy meccs volt!
-
Csesza #2425 THE END -
Paranoia #2424 Ahh csak most jön piké:(
aaah már idősincs rá:( -
Csesza #2423 szerintem szimpatikus kis csapat ez a Bolton és nagyon jó a meccs -
#2422 Ezt a Boltonnak -
Paranoia #2421 IGEEEEEEEEEEEEEEEEN
rúúúúúúúd -
Csesza #2420 2-1 -
#2419 1-1 -
#2418 53' Bolton W. [1 - 1] Manchester U.
26' [1 - 0] K. Davies
33' [1 - 1] L. Saha
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
-
#2417 Most mennyi az állás? -
skristof #2416 jaja, birkozáson visítottam énis
mindkét gól szép volt, de nyernünk kell -
#2415 áá nincs sport1-em -
Paranoia #2414 :D ez a földön fetrengős rész jó volt
Saha,h hogy találta L a labdát!nagyon szép volt! -
skristof #2413 nem kezdő piqué :( -
Paranoia #2412 RONÍÍÍ
remélem bevág nekik megint 2őt! -
pilboy #2411 hosszú volt az uccsó 20 perc -
skristof #2410 ezaaazzzzzzz 0-0 -
Paranoia #2409 HÁÁÁH!!!
nagyon szép 0-0hu denagyon izgultam -
Paranoia #2408 AHH fújják már leeee!:D
aah de ideges leszek,ha most megint 1 gólal nyernek -
skristof #2407 jaja :)
meglesz a bajnoki cím idén nekünk, nyugi :)
piquének örülök, remélem tényleg kezdeni fog megint. a kispadon is érdekes nevek vannak, remélhetőleg a jövő nagyjai :) -
Paranoia #2406 most addig hajrá börnighem van -
#2405 Mingyá itt a mecss!
-
Paranoia #2404 Bolton - Man Utd előzetes
A West Ham elleni győzelem után egy nehéz feladat vár a Manchester Unitedre. A csapat az idén nagyon biztos teljesítményt nyújtó Bolton Wanderes együttesénél vendégeskedik.
A Boltonba visszatért Ivan Campo, azonban még nem végez teljes értékű munkát, így nem számíthatnak rá szombaton. Sam Allardyce lehet, hogy bevetheti a szenegáli Dioufot, azonban nagyobb az esély rá, hogy nem kap helyet a Wanderers kezdőjében.
A Unitedben Gary Neville szereplése kérdéses. Rajta kívül Wes Brownra és Richardsonra se számíthat előreláthatólag a mester, így lehet, hogy újból szerepet kap a West Ham ellen remeklő Gerard Piqué.
Keretek a mérkőzésre:
Bolton:Jaaskelainen, O'Brien, Hunt, Jaidi, Ben Haim, N'Gotty, Gardner, Giannakopoulos, Faye, Okocha, Speed, Nolan, Davies, Vaz Te, Diouf, Pedersen, Walker, Nakata, Borgetti.
Manchester United:Van der Sar, Howard, Neville, Pique, Ferdinand, Vidic, Silvestre, Evra, Ronaldo, Giggs, Fletcher, O'Shea, Park, Rooney, Van Nistelrooy, Saha, Rossi, Neumayr, Gibson, Jones. -
Paranoia #2403 Manchester United striker Ruud van Nistelrooy has been presented with a special award by Barclays for being the first player this season to reach 20 goals in the Barclays Premiership.
20 gólos Ruud Van Nistelroy a díjal. -
#2402 Nyerunk!!!!
Azonnal állítottam a vekkerem. THX!!!!!!
-
skristof #2401 ffxi most időben írok, remélem olvasod:
SPORT1
15.45 Bolton - Manchester United -
skristof #2400 Manchester United: Solskjaer hosszabbított
2008-ig szerződést hosszabbított a Manchester Uniteddel a norvég Ole-Gunnar Solskjaer, a Vörös Ördögök csatára.
A 33 éves futballista két éve rendszeresen sérüléssel bajlódik, ennek ellenére a klub ismét adott neki egy lehetőséget, amivel ő élt is.
"Mindig is otthon éreztem magam az Unitednél és hálás vagyok a klubnakt. A legfőbb célom továbbra is az, hogy futballozhassak, de azt is alig várom, hogy felfedezzem az edzősködés szépségeit" - nyilatkozta a norvég.
Solskjaert 1996-ban szerződtette a MU a norvég Molde gárdájától 1.5 millió fontért (2.15 millió euró), azóta 332 mérkőzésen 115 gólt - köztük az emlékezetes Bajnokok Ligája-győzelmet jelentő találatot 1999-ben a Bayern München ellen - szerzett.
A "babaarcú gyilkos" becenevű csatár decemberben egy 18 hónapos kihagyás után újra játszott, de márciusban megint megsérült, amikor eltört az arccsontja.
"Ole 35 éves koráig itt marad, így ha nem is játszik, a klub segít neki abban, hogy megtanulja az edzősködés csínját-bínját. Aztán az is lehet, hogy kap valami munkát" - mondta Sir Alex Ferguson, a MU skót edzője.
nso.hu -
#2399 A Barca Akadémiájáról igazoltuk (nemnagyon akarták adni :) ). -
faláb #2398 Születési idő 1987. február 2.
Nemzetiség Spanyol
Születési hely Barcelona
Súly 79 kg
Magasság 190 cm
Poszt Védő
Szerződtetve 2004. július 1. -
#2397 Flecser menjen L, Evra maradjon még, hisz alig volt alakalma bizonyítani. Ez a Pique meg ki csoda?
-
#2396 Hát persze mert skót!
Kis szarházi. -
Paranoia #2395 Pique tényleg meglepetés volt számomra!Elég szépen rádurantott...szép lett volna,ha be megy neki:)és az,h igy hipp hopp benvolt a csapatba és teljesen megállta a helyét!HELYE VAN A CSAPATBA!én úgy érzem.
Vidic is helyt áll a védkezésben.Evrának még kell 1kis idő,lehet neki nehezebben megy a csapatba illeszkedés.
Flecser...aaah negyon nem szeretem.De SAF kiskedvence...ami elég szomorú:( -
andris7 #2394 én még adnék időd Evrának a bizonyításra, sztem tehetséges játékos. Pique és Fletcher értékelésével viszont teljesen egyetértek. Utóbbi mostanában mikor nem játszik, akkor egész jól megy a csapatnak SZÉP játékkel -
skristof #2393 ez a pique ügyes srác, látszik h barcelonai akadémiáról jött, neki helye lesz ebben a csaaptban, de az evra rém gyenge... heinze visszatérésével el kell majd adni, fölösleges.. lassan silvestre is kikopoik, mert vidic kezd magára találni és összeszokni rioooval. fletchert nem kéne erőltetni, egyszerűen ő sem MU kaliberű játékos -
#2392 A rohadt éltebe, nem is tudtam, végig a BL-t néztem, pedig félidőnél L szoktam kapcsolni a S1-re. Tegnapi nap kivételes volt és lám, rá is basztam. Már közel 3hete nem láttam a csapatot.
-
andris7 #2391 lehetett volna több is annak ellenére hogy szokatlan volt a csapat összetétele