35611
-
#3712 egy kicsit OFF: gondoltam veszek egy ladát és meg csináltatom a klub színeire! véleményt kérek:
-
Paranoia #3711 hát kemény meccs volt,örülök a 3pontank,h meglett:D -
#3710 jöhet a Benfica az Old Traffordra! Simán összejön a döntetlen de még a győzelem is akár! -
andris7 #3709 nem volt rossz :) -
#3708 Nyertünk!
1-2 Saha és Fletcher! -
#3707 A keret a meccsre: Van der Sar, Kuszczak, Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, Heinze, Evra, Ronaldo, Scholes, Carrick, Fletcher, O’Shea, Giggs, Richardson, Rooney, Saha, Smith. -
#3706 Szerintem meg ha tényleg meg akarják szerezni Darren Bentet akkor jó lenne ha jönne.
Kiváló adottságokkal rendelkező csatár Fergie kezei alatt meg tovább fejlődhetne. -
skristof #3705
18:00 Labdarúgás
Angol bajnokság, 16. forduló, Middlesbrough-Manchester United (élő) -
#3704 Kranjcar jóak! -
#3703 szerintem inkább Martin Ericsson Kranjcar helyett -
skristof #3702 épp modt akartam :) -
#3701 Larsson a Manchester Unitedben -
#3700 jah mondjuk nem olvastam el a teljes hírt: Csak kölcsönbe lesz 3 hónapig (januártól-márciusig) amíg el nem kezdődik a Svéd bajnokság. mondjuk januárra sztem simán felépűl Solskjaer és Smith de mind1, azér mégiscsak jó hogy lesz ilyen kvalifitású csatárunk is. -
Paranoia #3699 pff...
fernándó troreszzz!!!Remélem jön őis, owennel 1ütt -
DJ BP #3698 már nem otthon akart levezetni? meggondolta magát? ez már lol -
#3697 Henrik Larsson januártól nálunk játszik ez már biztos!
király, leigazoltunk egy 35 éves csatárt.
Csapat-fiatalítás mi Fergi?! -
#3696 Niko Kranjcar????
Na az meg minek ide? -
#3695 Silvestre mehet, ha jön helyette valaki (mondjuk Meli a Betis-böl).
Brown is mehet, ha jön helyette valaki (mondjuk Anton Ferdinand vagy John Heitinga)
Fletcher is mehet, ha jön helyette valaki (mondjuk Aaron Lennon vagy Niko Kranjcar). -
#3694 Jaja, kikaptak az Ágyusok is! Ráadásul idén sem szerepel vmi fényesen a Liverpool se, a "kis"csapatoktól meg ne várjunk nagy meglepetést.
Be kell látnunk tehát hogy már most kétesélyes lett a bajnoki cím sorsa! ManUtd vagy Chelsea ,más csapat nem jöhet szóba idén! -
Paranoia #3693 csak annyi,h skót és fergásszon nyalja a seggét:Shátha lesz belölle vki!De észre vehetnémár,h nemsokat tesz a csapatban... -
#3692 Szilvesztrö és flecser nem férnek be a keretbe, így igaz. Annao még mondják, h flecser nagy tehetség lesz. Hááát... sztem eleget bizonyított. -
Paranoia #3691 Jók voltak tegnap a srácok!
Hm nemis tudtam,h brown, és silvesztrö készül elhagyni a klubbot...Bár silvestret annyira nem sajnálnám,mint brownt.Flecsertől meg háát,nemtom felfogni mi keresni valója van a csapatba!(Nem bánnám ha eltünne őis)
Örültem evra góljának nagyon!Igazán megérdemelte,eddigi teljesítményéért!
o'shea golja top 10be befér:D
csak így tovább -
#3690 Ráadásul az Arsenal is kikapott (sajnos a Chelsea nyert) így ők is egyre inkább kiszálnak a bajnoki címért való küzdelemből. -
#3689 Ha leírod, hogy menyit kérsz érte akkor szerintem több sikerrel járnál. -
surdilovic #3688 Na várjatok, azt nem állítottam, hogy egy sál-szépségversenyben dobogós lesz... Az viszont elképzelhető, hogy egy gyűjtőnek (azért vannak ilyenek jócskán) nagy fogás lehet. Az unokaöcsém pl. nagy-nagy Star Wars fan (és gyűjtő) és most rendelt meg Amerikából egy fekete Darth Vader-gumikacsát (!) Hát az sem a szépsége miatt került be a gyűjteményébe... Bocs, hogy off voltam... -
#3687 Manchester United Everton 3-0 ! egy új önbizalmat adó szép Győzelem! -
skristof #3686 ez nagyon ronda bocsika... ennél még egy selyem is szebb lenne, más kérdés h olyat meg semmi pénzért nem vennék
jó nekem a kötött, belgrádban készített sálam, ami a szurkolói csoportunké :) -
Paranoia #3685 :D
de tényleg.Én is pontosan ezt akartam írni,csak nem akartam már,h leszoljatok.:) -
#3684 bazzeg nekem van egy nem eredetim, de esküszöm sokkal szebb ennél. -
surdilovic #3683 Üdv Mindnekinek!
Van egy eladó EREDETI Manchester United szurkolói sálam. Jó állapotban van, kétoldalas. Van nagyobb kép is róla, csak nem akarom a fórumot telerakni vele, úgyhogy ha meg akarod nézni[KLIKK IDE !
Akit érdekel jelentkezzen! Üdv! -
#3682 Egyetértünk! -
#3681 triplázna inkább a Manchester mint Te! -
skristof #3680 detto, köszi az infot
nice triplepost :) -
andris7 #3679 köszi az infót! a sport1-et tudom nézni, a 2-t sajna nem -
#3678 29.szerdán lesz a meccs. -
andris7 #3677 csak dátumot nem írtál :) egyszer se :D -
#3676 wow.
Bocs a triplázásért. -
#3675 Ránk nem voltak azok, de remélem, hogy a Chelsea-tól elszednek legalább 1 pontot.
Más:
Sport 1: Angol bajnokság, 15. forduló, Manchester United-Everton (élő)
Alig várom már a meccset.
Howard nagyszerű kapus, de remélem, hogy nem ellenünk fogja bizonyítani, hogy a Manchester United kapujában a helye Edwin visszavonulása után. -
#3674 Ránk nem voltak azok, de remélem, hogy a Chelsea-tól elszednek legalább 1 pontot.
Más:
Howard nagyszerü kapus, de remélem, hogy nem ellenünk fogja bizonyítani, hogy a Manchester United kapujában a helye Edwin visszavonulása után. -
#3673 Ránk nem voltak azok, de remélem, hogy a Chelsea-tól elszednek legalább 1 pontot.
Más:
Hward nagyszerü kapus, de remélem, hogy nem ellenünk fogja bizonyítani, hogy a Manchester United kapujában a helye Edwin visszavonulása után.