35611

• Scholes18
    egy kicsit OFF: gondoltam veszek egy ladát és meg csináltatom a klub színeire! véleményt kérek:

• Paranoia
    hát kemény meccs volt,örülök a 3pontank,h meglett:D
  • Scholes18
    jöhet a Benfica az Old Traffordra! Simán összejön a döntetlen de még a győzelem is akár!
  • andris7
    nem volt rossz :)
  • Scholes18
    Nyertünk!
    1-2 Saha és Fletcher!
  • Scholes18
    A keret a meccsre: Van der Sar, Kuszczak, Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, Heinze, Evra, Ronaldo, Scholes, Carrick, Fletcher, O’Shea, Giggs, Richardson, Rooney, Saha, Smith.
  • PESFAN
    Szerintem meg ha tényleg meg akarják szerezni Darren Bentet akkor jó lenne ha jönne.
    Kiváló adottságokkal rendelkező csatár Fergie kezei alatt meg tovább fejlődhetne.
  • skristof

18:00 Labdarúgás
    Angol bajnokság, 16. forduló, Middlesbrough-Manchester United (élő)
  • banok
    Kranjcar jóak!
  • Matthew Prosac
    szerintem inkább Martin Ericsson Kranjcar helyett
  • skristof
    épp modt akartam :)
  • Scholes18
    Larsson a Manchester Unitedben
  • Scholes18
    jah mondjuk nem olvastam el a teljes hírt: Csak kölcsönbe lesz 3 hónapig (januártól-márciusig) amíg el nem kezdődik a Svéd bajnokság. mondjuk januárra sztem simán felépűl Solskjaer és Smith de mind1, azér mégiscsak jó hogy lesz ilyen kvalifitású csatárunk is.
  • Paranoia
    pff...
    fernándó troreszzz!!!Remélem jön őis, owennel 1ütt
  • DJ BP
    már nem otthon akart levezetni? meggondolta magát? ez már lol
  • Scholes18
    Henrik Larsson januártól nálunk játszik ez már biztos!
    király, leigazoltunk egy 35 éves csatárt.
    Csapat-fiatalítás mi Fergi?!
  • PESFAN
    Niko Kranjcar????
    Na az meg minek ide?
  • Magic Boy
    Silvestre mehet, ha jön helyette valaki (mondjuk Meli a Betis-böl).
    Brown is mehet, ha jön helyette valaki (mondjuk Anton Ferdinand vagy John Heitinga)
    Fletcher is mehet, ha jön helyette valaki (mondjuk Aaron Lennon vagy Niko Kranjcar).
  • Scholes18
    Jaja, kikaptak az Ágyusok is! Ráadásul idén sem szerepel vmi fényesen a Liverpool se, a "kis"csapatoktól meg ne várjunk nagy meglepetést.
    Be kell látnunk tehát hogy már most kétesélyes lett a bajnoki cím sorsa! ManUtd vagy Chelsea ,más csapat nem jöhet szóba idén!
  • Paranoia
    csak annyi,h skót és fergásszon nyalja a seggét:Shátha lesz belölle vki!De észre vehetnémár,h nemsokat tesz a csapatban...
  • ffxi
    Szilvesztrö és flecser nem férnek be a keretbe, így igaz. Annao még mondják, h flecser nagy tehetség lesz. Hááát... sztem eleget bizonyított.
  • Paranoia
    Jók voltak tegnap a srácok!
    Hm nemis tudtam,h brown, és silvesztrö készül elhagyni a klubbot...Bár silvestret annyira nem sajnálnám,mint brownt.Flecsertől meg háát,nemtom felfogni mi keresni valója van a csapatba!(Nem bánnám ha eltünne őis)
    Örültem evra góljának nagyon!Igazán megérdemelte,eddigi teljesítményéért!
    o'shea golja top 10be befér:D
    csak így tovább
  • Magic Boy
    Ráadásul az Arsenal is kikapott (sajnos a Chelsea nyert) így ők is egyre inkább kiszálnak a bajnoki címért való küzdelemből.
  • Magic Boy
    Ha leírod, hogy menyit kérsz érte akkor szerintem több sikerrel járnál.
  • surdilovic
    Na várjatok, azt nem állítottam, hogy egy sál-szépségversenyben dobogós lesz... Az viszont elképzelhető, hogy egy gyűjtőnek (azért vannak ilyenek jócskán) nagy fogás lehet. Az unokaöcsém pl. nagy-nagy Star Wars fan (és gyűjtő) és most rendelt meg Amerikából egy fekete Darth Vader-gumikacsát (!) Hát az sem a szépsége miatt került be a gyűjteményébe... Bocs, hogy off voltam...
  • Scholes18
    Manchester United Everton 3-0 ! egy új önbizalmat adó szép Győzelem!
  • skristof
    ez nagyon ronda bocsika... ennél még egy selyem is szebb lenne, más kérdés h olyat meg semmi pénzért nem vennék

jó nekem a kötött, belgrádban készített sálam, ami a szurkolói csoportunké :)
  • Paranoia
    :D
    de tényleg.Én is pontosan ezt akartam írni,csak nem akartam már,h leszoljatok.:)
  • Scholes18
    bazzeg nekem van egy nem eredetim, de esküszöm sokkal szebb ennél.
  • surdilovic
    Üdv Mindnekinek!
    Van egy eladó EREDETI Manchester United szurkolói sálam. Jó állapotban van, kétoldalas. Van nagyobb kép is róla, csak nem akarom a fórumot telerakni vele, úgyhogy ha meg akarod nézni[KLIKK IDE !
    Akit érdekel jelentkezzen! Üdv!
  • Magic Boy
    Egyetértünk!
  • Scholes18
    triplázna inkább a Manchester mint Te!
  • skristof
    detto, köszi az infot

nice triplepost :)
  • andris7
    köszi az infót! a sport1-et tudom nézni, a 2-t sajna nem
  • Magic Boy
    29.szerdán lesz a meccs.
  • andris7
    csak dátumot nem írtál :) egyszer se :D
  • Magic Boy
    wow.
    Bocs a triplázásért.
  • Magic Boy
    Ránk nem voltak azok, de remélem, hogy a Chelsea-tól elszednek legalább 1 pontot.
    Más:
    Sport 1: Angol bajnokság, 15. forduló, Manchester United-Everton (élő)
    Alig várom már a meccset.
    Howard nagyszerű kapus, de remélem, hogy nem ellenünk fogja bizonyítani, hogy a Manchester United kapujában a helye Edwin visszavonulása után.
  • Magic Boy
    Ránk nem voltak azok, de remélem, hogy a Chelsea-tól elszednek legalább 1 pontot.
    Más:
    Howard nagyszerü kapus, de remélem, hogy nem ellenünk fogja bizonyítani, hogy a Manchester United kapujában a helye Edwin visszavonulása után.
  • Magic Boy
    Más:
    Hward nagyszerü kapus, de remélem, hogy nem ellenünk fogja bizonyítani, hogy a Manchester United kapujában a helye Edwin visszavonulása után.