35611
-
#3752 Nem tudjátok, hogy az első kőrben még irányított sorsolás van?
Vagyis nem kaphatunk angol csapatot, majd csak a negyeddöntőben lehet erről szó. -
#3751 ki tudja mikor lesz pontosan a sorsolás? -
pilboy #3750 psv, roma, real, lille négyesből szeretnék vkit
a portot nem akarom, mert portugálok ellen vhogy nem megy a csapatnak, bár ez az idény eddig cáfol :)
jöhet a Barca, Inter, de ellenük nagyon nehéz lenne (persze a többiek ellen is) -
skristof #3749 jó meccs,szép játék, szép gólok, jó foci. végre! ez a mi szezonunk, érzem a duplázás illatát :)
mellesleg Vidic egy állat.. így érkezni. gyönyörű volt :)
egyébként ha már az ellenfeleket rebesgetitek.. szerintem idén még egy Barca is verhető, bár sokára lesz még a meccs. real-t bármikor ki kell ütni... -
Paranoia #3748 hm hát azért a pool idén nem igazán mutatja azt amire képes lenne.Bár mindig a sereg hajtók közé tartozott -
#3747 na ez igaz! -
#3746 jaja én is kamázom a 'Pool-t nagyon szimpatikus csapat, de azért hiába szerepelnek jól külfőldi ellenfelekkel szemben ellenünk nem lenne esélyük mert Ferguson úgy ismeri a Vörösöket mint a tenyerét! -
#3745 Egyébként a csoport végeredmény: (gyönyörködjünk)
1. Manchester United 12pt
2. Celtic 9pt
3. Benfica 7pt
4. København 7pt -
Paranoia #3744
-
#3743 én sajnálnám ha kiesnének:DDDDDD -
#3742 jah a reál az még nem is lenne annyira vészes, annak örülök h nem lesz elvileg angol rangadó így, hacsak nem kapjuk az arsenal, de ő nem ellenfél nekünk (bár más sem:)) -
#3741 Liverpoolt kaptuk volna akkor meg főleg nem izgulok! Őket simán vernénk sztem. -
#3740 hát én remélem hogy megkapjuk a Reált és megmutatjuk Beckhamnek és Nistelrooy-nak ,hogy rosszul döntöttek hogy eljöttek tőlünk! -
#3739 jaja!! elkerűltük a chelsea-t meg a liverpoolt, meg a bayernt tutira:D
csak nehogy megkapjuk a barcelonát, vagy a reált.... -
#3738 MEGVAN TOVÁBJUTOTTUNK SŐT:
Hát.. így lesz kiesőjelöltből csoport első egy csapat és ez a MANCHESTER UNITED!! Glory Forever! -
#3737 na ez egy jó meccs volt!! szép játék, szép győzelem... -
andris7 #3736 a gólszerzők is majdnem -
#3735 khmm -
Paranoia #3734 szöglet.saha fejel
3-1 -
Paranoia #3733 roni beadás giggs fejes szép akció gól
2-1 -
Paranoia #3732 vidics fejessel 1elnítettünk az elsőfélidő végén -
#3731 Szerintem 3:1-re nyerni fogtok!Gólszerzők:Saha/2/,Vidic -
Paranoia #3730 aah de nagyon ideges vok már megint -
#3729 mingyá kezdődik!!
csak nyerjünk.... -
#3728 Meg lesz, meg lesz... -
skristof #3727 hétvégén meg városi derby :)
dec 9. szombat, sport1 13.30 -
#3726 simaliba -.- -
#3725 x is jó szóval nyugi srácok... -
#3724 jóvan te csak ne vészmadárkodj itt! -
#3723 muszáj lesz!!! -
DJ BP #3722 megint Benfica? :)), de most sztem otthon ti győztök, bár sose lehet tudni ugye :) -
#3721 ezt mondtad tavaly is?? mert akkor rossz előérzetem van:) -
#3720 áá ilyen sztem Manchester háza táján szóba sem jön! -
csak nyerjünk, mert ha kiesünk akkor nemtom mihez kezdek!!! -
#3718 Viasat3on Szerdán: 20.30 Manchester United FC - SL Benfica (élő) -
pilboy #3717 az eleje nekem is bejövős -
#3716 nekem haverom csinálta aki csupán jó rajzból de abszolút nem konyított eddig az ilyesfajta festésekhez, így nézve nem olyan rosz sztem. ja meg az egész festés cucc kijött vagy 6 rugóból! Nekem nagyon bejön! -
#3715 Nekem az eleje tetszik!
A két oldala nem nagyon.
Nekem is volt már a fejemben ilyen dolog, csak szebben kivitelezve profikkal akartam volna de az sok pénz. -
#3714 benne van a galériámban, nézzétek meg! -
#3713 na így talán jobb: