35611
-
#3912 Ez is igaz, de SAF a kezdeti éveiben is többet tett le (lásd Aberden), mint Moruinho. -
#3911 igen csak Sir Alex Ferguson többet tett le de nem gyengén idősebb!
várjuk meg mig Mourinho eléri azt a kort és meglátjuk! -
#3910 Akkor ne SAF-al szemben sztárold Moruinho-t,mert egyenlőre SaF még 1000-szer többet tett le az aztalra, hogy igazolja az edzői kvalitását. -
#3909 szép eredmények aláirom! -
#3908 1 SAF se volt nagy játékos.
2 keresd vissza SAF Manchester United előtti edzői pályafutását (amikor mégy kezdő edző volt) és ámulj.
[URL=http://www.fn.hu/cikk/00140000/148127/sir_alex_husz_ev.php]SAF pályafutása (sajnos részletesebbet nem találtam)[/URL] -
#3907 2001körül még nem nagyon csak láttam h jokis csapat.. -
#3906 2002-2003.. -
#3905 Nem akarok szájkaratéba belemenni, szimplán arra lennék kiváncsi mióta vagy Chelsea-szurkoló? Dátumot kérek. -
#3904 Népszerű témák
1. '80 as évek zenéi
2. Football Manager
3. World of Warcraft
4. Logoműhely
5. XBOX360
6. PSP
7. Test Drive Unlimited
8. Ki van fent legtovább?
9. Rainbow Six - Vegas
10. Manchester United Fan Club -
-
#3902 Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
#3901 jolvan :)
hamár giy megdumáltuk :D Kellemes Ünnepeket minden Mu szurkolonak! -
#3900 jó ok. Ebben igazad van mindig is utálni fogjuk/fogják egymást és ugyse tudjuk meggyőzni egymást! Én befejeztem mára! -
#3899 mondtam elismerem... -
#3898 jah, csakhogy Ferguson, nem teli pénztárcával vette át a csapatot 86-ban az örgedő játékosok voltak a csapatban, Fergie kinevelte az un. "Fergie fiókákat" akik 25 különbőző trófeát hódítottak el 20 év alatt! Szerintem ez azért valami! -
#3897 na figyeljetek srácok!
ugyis utálni fogjuk egymást meg egymás csapatát
elmondom abramovicsot én sem szeretem mer emiatt millio ember megutálja a Chelseat!
utálom az mu-t de aláirom h közönségszorakoztato és eredményes focit játszik!és télleg kiscit lehetne csökkenteni ezt a pénzes dolgot a Chelseanél de sajnos nem enyém a csapat :S
szal amig ez van igy kell elfogadni én szeretema Chelseat és nem azé mer a tartalék is világhirű... -
#3896 én cselzit addig őszintén szerettem míg nem vette meg az Abrakadabra akkor Chelsea volt a mostani cselszi nagybetűvel! kiscsapat de küzdeni akaró és közönség szorakoztató, de értsd meg ezaz óriási pénzbeáramlás megöli a játékot amiért kimegy egy futballszerető a meccsre! -
#3895 ez igaz!aláirom szépvolt..! -
#3894 egy évben 3 kupa!!! azért az kicsit más mint csak bl-t nyerni.... -
#3893 őő ne haragudj moruinho nyert blt!
a portoval
és ő még csak 3. éve van itt!
ferguson hány éve van a man u-nál?
megtod számolni?
ennyi idő alatt sok blt nyerne moruinho elmondom neked ;) -
#3892 aki meg nálunk nevelkedett -
#3891 krélek mondd már el h te honan tudod h a Chelsea csak a pénzért a man utd meg a játékért focizik?
azér mer közönség szorakoztato a játéka? :DDSA?F.AS_f,Asf
és nem érdekli egyiket se a pénz??
ne röhögtess már..egyébként nem egy Chelsea meccset tudok mutatni nem is kettőt ahol szebb játékot játszott mint a man utd!
holott aláirom h aman utd a közönségért is focizik sokszor!
de valljuk be őszintén a Chelsea nem szar capat és nem is makker
eredményeket is sorolhatunk h a Chelsea ellen hova tűnik a közönségszorakoztato mu játék?
Chelsea-Mu 3-0 MU-Chelsea idén 1-1
nem tom..nekem 8 -
#3890 nem csak játékosokra hanem az őt övező szakmai segítségre is lehet ám költeni ami nagyban segít másrészt pedig éppen amit kulabá mondott " murinnyó beint a pályára h fiúk van még pénz, és elkezdenek focizni!!!" vedd figyelembe! -
#3889 hmmm, fergi meg megnyerte egy évben a ligakupát, bajnok lett, és bl-t nyert, ezt murinyó mikor csinálja meg??? soha!!! és ha jól emlékszem kiemelkedő stár csak a bekem volt.... -
#3888 tudsz olvasni? :OOOO
ühüm oké
glazer család szegény :((
sajnálom tényleg :(((((( -
#3887 hát azér annyira nem!
nemtom 2004-2005ös szezon bajnoka ugyebár a Chelsea volt!
na már most akkor világsztárok játszottak a Chelseaben?
nem ugy tudom h Joe Cole,Lampard,Terry,Gallas,Cech és had ne soroljam nem voltak világsztárok és agyonfényezett nagy futballisták
2004ben pedig Mourinho a Portoval bl-t nyert!
azt akárki nem tette volna meg mer nem sikerült volna
egyébként pedig Moruinho nem volt játékos vagy ha az is volt nem nagy.. -
#3886 1. olvastam hogy abrakadbra kasszája folyamatosan növekszik és ő maga állította, hogy akarmennyit beleölne a cselszarába
2. önmagadat ismétled nem vetted észre, ezekre az érvekre már válaszoltam -
#3885 "Moruinho csak kicsit jobb edző fele annyi idősen!" hmm ezt az eredményeiből nézted?? mert ott sztem nem ez tükröződik, egyébként akár én is állhatnék a cselszi kispadjánál, ennyi pénzből a hülye is tud csapatot építeni!! -
#3884 aham megnézném ferguson mit művelne
kettőig alig lát.... -
#3883 :DDDDDDDDDDDDDdddddddddd ennyi :D -
#3882 aha meg solskjaer meg giggs meg scholes ... és még sorolhatnám
légy büszke fergusonra AS.FA-sf
70-80 éves csicska lepukkatt ember!
Moruinho csak kicsit jobb edző fele annyi idősen!
a játékosokrol ne beszéljünk mer magad alá hugyoznál ha ien játkos keretetek lenne..nincs kimerithetetlen kassza csak egy rohadt gazdag amerikai testvérpár van az életeken van tudja a ... -
#3881 mer aztán tényleg kurva nehéz dolga van!! -
#3880 Hát ja a Chelsea csak a pénzért játszik!Robben-en is látszott hogy a gólja után egyből azon járt az esze hogy hány milliót is jelent ez a gól pluszba!Ellentétben a MU játékosokkal akik a pénzre soha sem gondolnak illetve egyszer C.Ronaldo gondolt rá de az is csak azért hogy hány árva gyereken tud majd segiteni!!!:D -
#3879 Így igaz, ezt a fajta stílust én is nagyon rühellem! -
#3878 nem ez nem igy van!te ezt honann tudod?
mer gazdag a Chelsea?látszik a teljesitményen mikor rákapcsolnak h ez magukért teszik..egyébként neked is azt tudom mondani utálhatod a Chelsea-t sokra nem mész vele mer ugyanugy fog focizni!abramovicsot pedig én sem csipem!erről ennyit!
mourionho-t meg ellehet ismerni h a világ egyik legjobb edzője! -
#3877 néha van szerencsénk persze, mint minden csapatnak! De nálatok már kicsit nonszensz hogy játszanak nálatok az undorító módon összevásárolt klasszisok és még így is mákra van szükségetek hogy nyerjetek! Ez az amivel még jobban utálják a cselzit akik amúgy is utálják!
50?? melyik csapatról beszélsz, azért mert nekünk nincs kimeríthetlen kasszánk hogy minden lehetséges átigazolási időszakban "shoppingoljuk" játékosokat?
Ferguson mint a világ legeredményesebb menedzsere öreg korára köszöni szépen jól van és vezeti a kis murinnyód által irányított zsoldos csapat elött a bajnokságot! -
#3876 hanem mert murinnyó beint a pályára h fiúk van még pénz, és elkezdenek focizni!!! soha nem szerettem, sőt egyenesen utáltam h vmit csak a pénzért csinállnak, és azt hiszik h mindent megtehetnek!! ebben az évben látszik is h mennyit ért a dolog!!! -
#3875 ezt én is hiányolom!
de ha a Chel egy csapat bárkit megver!
nem a milliok miatt szokott rákapcsolni nagy fokozatra és megverni bárkit bármikor bárhol! -
#3874 de mi legalább szívből, és nem a milliókért focizunk!! -
#3873 hát igen!
végülis persze
sztyuok mancsezszternek sosincs szerencséje :DDDD
hagyjuk már magunkat
átlagéletkor 50 nálatok
fergusonnal 80van éev ott rohad
hagyjad már hülyeségeidet