35611
-
hamurappy #3952 max 4 pontal mentek el de akkor is a Chelsea a jobb már 2éve -
#3951 Alázás lesz :) -
hamurappy #3950 remélem ma kikaptok:D:D:D -
Paranoia #3949 remélem most felturbozzák magukat a srácok az X hallatán és aprítás lesz:) -
#3948 Szar cselzi :D:D:D -
skristof #3947 megvan, cseli behúzta az ikszet. most nagyon nehéz lesz, de hozni KELL :) -
Paranoia #3946 nem mázli,csak van nekik 1 drogbájuk... -
Paranoia #3945 ÁÁááááá
esli kól öngól:D
2-2 -
#3944 cselszar megin mázlizik.. 2-1 nekik eddig -
#3943 -
pilboy #3942 ma délutáni focifieszta!
Sport1:
ÉLŐ 13:45 Labdarúgás. Chelsea-Reading, angol bajnokság, 20. forduló (élő)
ÉLŐ 16:00 Labdarúgás. Man United-Wigan, angol bajnokság, 20. forduló (élő)
ÉLŐ 18:15 Labdarúgás. Watford-Arsenal, angol bajnokság, 20. forduló, (élő)
szurkoljunk együtt a kedvenc csapatunknak, valamint a 2 újoncnak! :) -
#3941 Gondolom pár nap együtt akarják edzetni a csapattal, hogy megszokja a csapattársakat és valamennyi erönléte is legyen. -
#3940 elvileg január 1. től már játszhat ugyhogy ezt nem értem mért csak akkor. -
Paranoia #3939 2007 január 7.én vagy 13.án az aston villa ellen fog pályára lépni -
skristof #3938 mikortól játszhat?
-
Paranoia #3937 See Henrik in action
-
andris7 #3936 fura én is azt vártam h lekapja a felsőt :D [top5 szpem vagyunk ^^] -
skristof #3935 nem egy bűne nem: végig ruhában marad :) -
andris7 #3934 a csaj tényleg ott van, megbocsájtható minden bűne :) -
#3933 Nah, még1 jó hír karácsonyra:
Chelsea: elzárják a pénzcsapot?
A londoni együttes orosz tulajdonosa egy interjúban elmondta, hogy a jövőben kevesebbet akarnak költeni a játékospiacon, a saját tehetségek felnevelésére szeretnék inkább a hangsúlyt fektetni.
Roman Abramovics által 2003-ban megvásárolt Chelsea az elmúlt időszakban mindenkit megvett, akiről Jose Mourinho azt gondolta, hogy szüksége van rá a csapatban. A pénz nem volt gond, hiszen az orosz milliárdos szinte kiapadhatatlan forrásokkal rendelkezik.
A jövőben mindez megváltozhat, hiszen az UEFA egy olyan rendelet elfogadását fontolgatja, amely keretek közé szorítaná az igazolásokra fordítható összeget. Az európai szövetségi szerint kiegyenlítettebbek lennének az erőviszonyok, ha nem lehetne mértéktelen mennyiségű pénzt eltaposni a játékospiacon. Roman Abramovics ezért az Observernek adott interjúban kifejtette, hogy a jövőben a keret feltöltésénél a saját utánpótlásukra hagyatkoznának.
Az interjúban Abramovics arról is beszámolt, hogy neki nincs semmiféle beleszólása a kezdő tizenegy összeállításába. "A játékosvásárlások esetében én is elmondom a véleményemet, de az utolsó szó mindig Mourinhóé." Ezzel a kijelentésével cáfolta azokat a pletykákat az orosz üzletember, amelyek szerint ő ragaszkodott volna Andrej Sevcsenko leigazolásához.
A 40 éves Abramovicsnak saját bevallása szerint jó a viszonya a portugál trénerrel. "Nem vagyunk barátok, de mindent meg tudunk beszélni. Mind a ketten nagy tisztelettel kezeljük a másikat."
forrás: fn.hu -
#3932 nincs rosz hangja, csak a végefelé már kicsit hamiskás!
a csaj 10/9 szvsz -
és még én vagyok rosszindulatú.. -
#3930 és kellemes ünnepeket minden cselszi fannak is, h szakadna rájuk a stadion -
andris7 #3929 aranyos, csak ne énekelne :D -
#3928 Kellemes Karácsonyt nektek. -
Paranoia #3927 ja király.
Betalált egy cselzi fan a mu topicba... -
#3926 hopsz ezt nem így akaram de látjátok így is hol vagyunk! -
#3925 Népszerű témák
1. '80 as évek zenéi
2. Football Manager
3. Test Drive Unlimited
4. XBOX360
5. PSP
6. World of Warcraft
7. Logoműhely
[/b]8. Manchester United Fan Club[b]
9. Ki van fent legtovább?
10. KONAMI Soccer kiegészítők -
andris7 #3924 jóapám mindig ugrat h a MU milyen kutyaütő csapat (persze csak mert ha velem nézi akkor iksz vagy vereség :DDD) de a Scholes gólra még neki se jutott eszébe vicces beszólás, csak az álla esett le -
#3923 Köszönjük szépen!!!!! -
Paranoia #3922 juh köszi -
#3921 Sry de tegnap nem tudtam belépni.
Aston Villa-Manchester United
0-1
0-2
0-3
teljes meccs
video: 624x352 XviD @ 1050kbps
audio: vbr mp3 @ 128kbps -
pilboy #3920 "krélek mondd már el h te honan tudod h a Chelsea csak a pénzért a man utd meg a játékért focizik?"
Robben, Essien, Ballack, Obi Mikel
4 név, ki tudja, mi a közös bennük? -
#3919 Bazz 90 új üzenet!
Nem olvasom vissza -
Paranoia #3918 85 üzenet...hm érdekes vita alakúlt ki
Nem 1másal van bajunk,csak a másik csapatával.
Boldog Karácsonyt
-
skristof #3917 jaj srácok ugyanmár, koolyan azthiszitek h manapság van még olyan h klubszeretet?
itt már minden a pénzről szól
a fergie fiókák lehetnének az ellenpélda, de már ők sem mind.
szóval kellemes ünnepeket mindenkinek, még a cselziseknek is :) -
#3916 ezzel vitatkoznék.
Mourinho egy arrogáns, beképzelt, nagyképű fasz.
Ferguson mindenkinek megadja a tiszteletet és nagyon ritkán van az, hogy ő beszól valakinek. Mourinho mindent megmagyaráz, magát fényezi és nincs egy jó szava senkihez önmagán kívül.
Lássuk be, Mourinho lehet jó edző, emberileg egy nulla szar. -
#3915 Nem mondtam, hogy Mourinho rossz edző csak azt, hogy SAF jobb és ezt az állításomat tényekkel is igazoltam. -
#3914 elnézést
*Mourinho-ra -
#3913 hát figyelj azért mourinho egy rossz szo sem lehet mer idejött bajnokság és ligakupa az első év aztán bajnoksg community shield és már a blért hajt!
a barcánál is volt mikor másodedző volt aztán portonál se csinált rossz dolgokat..