35611
-
Paranoia #4112
te miről beszélsz?!Az egy dolog,h mostanába nem jönn össze a dolog neki,de ennyire álltalánosítani nem kéne.
Roney még ugyis jó,h nagyon gólt se rúg,mert olyan ember aki labdát szerez 90%ba megis tartja vagy paszolja amiből gólpasszok lesznek./mint amit larsson berugot pölö/.Nem mellesleg besegít védekezésbe is.
-
andris7 #4111 sztem sokat dolgozik hasznosan mezőnyben, amit sok csatár be se vállal, és amit írtál azt is túlzásnak vélem. -
WartHogSon #4110 Rooneyt hiába sztárolják, sosem nő fel a feladathoz, ha valaki kapura lő, akkor legalább találja is el, nem ennyire felé és mellé, mint ahogy ő csinálja, Larsson első meccse, egyből megtette amit kell, gólt rúgott, Rooney csakolyan meccseken lő, ahol ő rúgja a 3.-at, van egy két kivétel, de azok meg üreskapus gólok, amit akárki berúg... -
#4109 azt biztos látta, de azt nyilatkozta hogy a cserék pont előtte voltak a gólkor és nem látta miattuk ÉLŐBE!
a meccs utáni köteleő nyilatkozatig nem látta és ezért nem tudott véleményt mondani róla! azér ez LOL -
#4108 Replay? -
#4107 lol -
#4106 Ferguson a meccs után nyilatkozta h nem látta a győztes gólt! -
skristof #4105 nemláttam a meccset, köszi a gólokat
larrson gólja fenomenális:) király meg hozta a formáját, fontos meccsen lepke... -
Paranoia #4104 köszi -
#4103 MANCHESTER UTD-ASTON VILLA 2-1
http://www.youtube.com/watch?v=6_flsOGqPmc
http://www.youtube.com/watch?v=fXSTnSWRfUY
http://www.youtube.com/watch?v=t-L1fHGjSBc -
#4102 pfú de nehéz szülés volt ez! -
pilboy #4101 inkább Király
gyengén játszottunk... -
#4100 hát ez mák volt...
szegény Király most bukta a szerződését... -
Paranoia #4099 -
Paranoia #4098 JUUUUUU
szusljáár 91. percben meg nyerte nekünk a meccset:D
2-1 -
#4097 és persze gólt is lőtt -
Paranoia #4096 LARSSON GÓÓÓL
1-0 -
Paranoia #4095 hmm,nézitek a meccset?!
Larsson a pályán -
skristof #4094 utóbbi hírekre csak annyit reagálnék: média. :) -
#4093 12-15 milla. max. ha Owen is annyit ért anno a Realnak.. -
#4092 na jólvan azért álljunk meg nem egy 30 millió euros játékosról van szó sztem! -
DJ BP #4091 azóta meg is cáfolták, ne higyj a médiának :) -
andris7 #4090 nem jácchatna BLbe, az senkinek se jó, max nyáron de nemkéne!!! :( -
Paranoia #4089 -
Paranoia #4088 A Real Madrid Cristiano Ronaldoval is tárgyal -
#4087 Normális vagyok? -
Paranoia #4086 Hargreaves 30 millió euróért talán elvihető -
skristof #4085 sir Alex MO-ra jön a tatai edzőképzésre
szóban egyeztek még cs meg, de egy brit ember szava, azthiszem.... remélem. -
#4084 Vasárnap, 15:00 Sport2 -> Manchester United - Aston Villa, FA-kupa, 3. forduló -
#4083 Már RÉG bebizonyítottuk, hogy Anglia EGYIK legjobb csapata vagyunk, most azt kell bebizonyítanunk, hogy a LEGJOBBAK vagyunk! -
#4082 veled mi van ember? kapjál már az agyadhoz mert kezdessz egyre gázabb lenni... -
#4081 Nem vagyok divat-.- meg Man u drukker se...csa simán örülök hogy nem a Cselzi vagy az Arsenal az első -
#4080 soha nem leszünk a tabella közepén.... -
#4079 2 év múlva, amikor tabella közepén leszunk, akkor "Vhogy nem szimpi az MU." Nem?
-
#4078 helyes:D -
#4077 hajrá én nektek drukkolok:) inkább mint a Cselzi vagy Arsenal...ők vmiért nem szimpik.. -
Paranoia #4076 Sir Alex Ferguson úgy véli, hogy a Manchester United megérett a nagy sikerekre, s tavasszal ezt be is bizonyítja Anglia egyik legjobb labdarúgócsapata... -
#4075 Elvileg ott már Larson is pályáralép. -
pilboy #4074 hehe
most nézem, h aztán jövő hétvégén (jan. 13.) megint a villa ellen játszunk...
1 hónapon belül 3-szor, unalmas lesz már :)
(cselszki-wigan lesz a bajnokságban)
aztán 20-21-én arzenál-MU, és pool-cselszki -
#4073 +int villa??
Remélem nem tanultak a hibájukból