35611
-
#4152 thx h szóltál, nézem;) -
pilboy #4151 kezdődik a meccs Villa ellen a sport1-en
tessék nézni!!! -
pilboy #4150 Robben bőrnadrágos lehet
A Bayern München kész elcserélni Owen Hargreavest is a londoni Kékek holland válogatott szélsőjére. (Mobilpress)
A német rekordbajnok labdarúgócsapat edzője, Felix Magath nagy rajongója a holland szélső játékának, és azért, hogy ezt saját csapatában láthassa, nem sajnálna 15 millió fontot sem kiadni az átigazolásokra elkülönített összegből. Ráadásul a Bild úgy tudja az átigazolás része lenne Owen Hargreaves, a Bayern angol válogatott középpályásának Londonba költözése is.
Chelsea duplán jól járna, hiszen a fontmilliók mellett kiszúrna riválisával a Manchester Uniteddel, amely hónapok óta udvarol Hargreavesnek. Amennyiben az üzlet létrejönne – igaz, Hargreaves inkább Alex Ferguson együttesében játszana szívesen - Münchenben kisebb holland kolónia alakulna ki, hiszen itt játszik már Roy Makaay és Mark van Bommel is.
remélem ez megint csak vmi kacsa... ha meg nem, akkor a cselszki bekaphatja -
resik #4149 -
resik #4148 Bardsley-t kölcsönadták az Aston Villának a szezon végéig!! -
resik #4147 Hajrá MU remélem mostmá megnyerik a premier-t mert megérdemlik!! -
#4146 mér hogy néznek ki a portugálok, szted? -
#4145 itt milyen cigány feje van....
egyébként megérdemelte! -
Paranoia #4144 decemberi után a januári is az ővé:)
-
-
#4142 nem hülyeség! a közepesen nehéz csapatokkal ált nincsen gondunk ilyen a Portsmouth! mi 2 fajta csapatot nem szeretünk: a nevetségesen gyenge (FA kupában nemrég az Exeter (5öd osztály) vagy pl akitől most kiestünk a ligakupába a nevét most nem tudom csapatoktól valamint 99es bl győzelem óta sztem nem tudunk felpörögni az igazán nehéz ellenfelek ellen ( Real, AC Milan <- tavalyi évek példája)! Ezeknél ált bukta van ha észreveszitek mostanában. Persze a kivétel erősíti a szabályt! -
#4141 Mintha a bajnokságban nem az. -
skristof #4140 FA kupában könnyű préda bárki is? magadnál vagy?!?! -
#4139 Könnyű préda lesz, nem? -
pilboy #4138 egyébként a Portsmouth-t kaptuk az FA kupában, hazai pályán -
#4137 jaja, vhogy engem sem zavar:D
csak azért rájöhetnének ők is, h amíg 1 csapatban van kire építeni addig sokkal jobban megy a csapatnak, mint amikor mindenki sztár, és csak a lóvéért fociznak... -
pilboy #4136 és pontosan így fog történni, mivel a pénz és a sok "sztárjátékos" (amik most már jönnek dögivel) össze fogja kuszálni a csapatot
de nem is baj :D -
#4135 De örülnénk neki! :D -
#4134 jah ez így van:DDDD
na nembaj, itt jön be az h pénzből nem lehet focit csinálni, a reál is h elbukott:D ez a sors vár a cselszire is... -
#4133 amúgy vicces kis gibbonmajmok ezek a kirakatcselzifanok, mert arra a kérdésre hogy "Na ki az eddzőtök?" kapásból rávágják hogy Ibrahimovics... -
#4132 ja ez igaz! -
#4131 ember. én akkor is Manchester-fanatikus leszek, ha 5 év múlva a Conferanciában fociznak majd...
nem leszek Chelsea drukker. Amúgy érdekes dolog lehet az Arsenalt, Mu-t, Chelsea-t egyszerre szeretni... bár bajnokság végén legalább nem ér csalódás -
#4130 Íme a Chelsea drukker gyerekek, a nagy betűs SZÁNALOM!
Abramovich: Ősziintén, kellett ezt? -
#4129 en az Arsenal-t meg az Aston Villat-is szeretem meg ugy az Angol focit mert aza legjobb amugy meg me'g nincs ve'ge a bajnoksagnak -
Paranoia #4128 Nahát iylenekből lesznek a divat drukkerek.
Ami az utóbbi 2évben megnőtt a cselzi táborban -
#4127 Ember!!! Hol van a hűség?? -
#4126 azért egy csapatot nem addig kell szeretni amig jók és a csúcson vannak.... -
#4125 szanalmasan -
#4124 azert gondolkodtam el rajta mert a Chelsea mostanaban Syanalmasan focizik XD -
#4123 hello
rajottem hogy a Manchester nem is 1 olyan cspat akiket utalni kell XD
Chelsea-s vagyok de a mai napokban jottem ra hogy a Manchester kitartobb XD
meg mindig a chelsea a kedvencem de arra is rajottem hogy a Manchester-t is nagyon szeretem
-
skristof #4122 korrekt hozzáállás a csapata részéről - bezzeg a bayern :)
egyébként szerintem nyárig tökéletes lenne, mert tény, h benne van a korban, de épp ezért jöhet jól. a rutinjával sokat segíthetne, fog ő még fontos gólokat is szerezni. idén triplázunk :))) -
andris7 #4121 de nem sokáig, mert szegény már nem mai gyerek -
#4120 sztem lenne helye a csapatban... -
#4119 hát te tényleg egy igazi láma vagy:S -
#4118 Larsson could stay at United
Larsson kulbja a Helsingborgs tárgyalna a MU-val, amennyiben a svéd maradni szeretne! -
pilboy #4117
ez én sem csinálhattam volna jobban :)
már csak a Bolton (vagy esetleg a Fulham) elleni összefoglalót kellett volna beletenni, és akkor rájön a csóka, h nem csak a 3. gólunkat szokta szerezni Rooney ;) -
#4116 A szöveg szürke részére kattintva pedig megtekinthetőek, hogy miről beszélek. Alig lehet észrevenni a linkeket a hülye szürke szín miatt... -
#4115 Itt az egyik [url=http://www.youtube.com/watch?v=Yai2oIJ4KgY]"üreskapus"[/url] gól a sok közül te felfedezetlen tehetség... Ha hozzávesszük hogy hogyan robbant be Rooney az angol élvonalba és hogy milyen gólokat lőtt még ezenkívül, akkor kiderül, hogy Te tényleg igazán értessz a focihoz és kritikáid jogosak. Puszi! -
#4114 mondjuk rooney gyereknél elég idegesítő hogy ha elront valamit akkor odamegy és felrúgja:C Még akkor sem sportszerű ha bocsánatot kér tőle,és az sem őszinte sztem -
#4113 nem hiszem hogy egy Rooney ról beszélünk, srác!