35611

• kulabácsi
    thx h szóltál, nézem;)
  • pilboy
    kezdődik a meccs Villa ellen a sport1-en
    tessék nézni!!!
  • pilboy
    Robben bőrnadrágos lehet

A Bayern München kész elcserélni Owen Hargreavest is a londoni Kékek holland válogatott szélsőjére. (Mobilpress)

A német rekordbajnok labdarúgócsapat edzője, Felix Magath nagy rajongója a holland szélső játékának, és azért, hogy ezt saját csapatában láthassa, nem sajnálna 15 millió fontot sem kiadni az átigazolásokra elkülönített összegből. Ráadásul a Bild úgy tudja az átigazolás része lenne Owen Hargreaves, a Bayern angol válogatott középpályásának Londonba költözése is.

Chelsea duplán jól járna, hiszen a fontmilliók mellett kiszúrna riválisával a Manchester Uniteddel, amely hónapok óta udvarol Hargreavesnek. Amennyiben az üzlet létrejönne – igaz, Hargreaves inkább Alex Ferguson együttesében játszana szívesen - Münchenben kisebb holland kolónia alakulna ki, hiszen itt játszik már Roy Makaay és Mark van Bommel is.

remélem ez megint csak vmi kacsa... ha meg nem, akkor a cselszki bekaphatja
  • resik
  • resik
    Bardsley-t kölcsönadták az Aston Villának a szezon végéig!!
  • resik
    Hajrá MU remélem mostmá megnyerik a premier-t mert megérdemlik!!
  • Scholes18
    mér hogy néznek ki a portugálok, szted?
  • kulabácsi
    itt milyen cigány feje van....
    egyébként megérdemelte!
  • Paranoia
    decemberi után a januári is az ővé:)
  • Szabi 22

• Scholes18
    nem hülyeség! a közepesen nehéz csapatokkal ált nincsen gondunk ilyen a Portsmouth! mi 2 fajta csapatot nem szeretünk: a nevetségesen gyenge (FA kupában nemrég az Exeter (5öd osztály) vagy pl akitől most kiestünk a ligakupába a nevét most nem tudom csapatoktól valamint 99es bl győzelem óta sztem nem tudunk felpörögni az igazán nehéz ellenfelek ellen ( Real, AC Milan <- tavalyi évek példája)! Ezeknél ált bukta van ha észreveszitek mostanában. Persze a kivétel erősíti a szabályt!
  • ffxi
    Mintha a bajnokságban nem az.
  • skristof
    FA kupában könnyű préda bárki is? magadnál vagy?!?!
  • ffxi
    Könnyű préda lesz, nem?
  • pilboy
    egyébként a Portsmouth-t kaptuk az FA kupában, hazai pályán
  • kulabácsi
    jaja, vhogy engem sem zavar:D
    csak azért rájöhetnének ők is, h amíg 1 csapatban van kire építeni addig sokkal jobban megy a csapatnak, mint amikor mindenki sztár, és csak a lóvéért fociznak...
  • pilboy
    és pontosan így fog történni, mivel a pénz és a sok "sztárjátékos" (amik most már jönnek dögivel) össze fogja kuszálni a csapatot
    de nem is baj :D
  • ffxi
    De örülnénk neki! :D
  • kulabácsi
    jah ez így van:DDDD
    na nembaj, itt jön be az h pénzből nem lehet focit csinálni, a reál is h elbukott:D ez a sors vár a cselszire is...
  • Matthew Prosac
    amúgy vicces kis gibbonmajmok ezek a kirakatcselzifanok, mert arra a kérdésre hogy "Na ki az eddzőtök?" kapásból rávágják hogy Ibrahimovics...
  • Scholes18
    ja ez igaz!
  • Matthew Prosac
    ember. én akkor is Manchester-fanatikus leszek, ha 5 év múlva a Conferanciában fociznak majd...
    nem leszek Chelsea drukker. Amúgy érdekes dolog lehet az Arsenalt, Mu-t, Chelsea-t egyszerre szeretni... bár bajnokság végén legalább nem ér csalódás
  • Scholes18
    Íme a Chelsea drukker gyerekek, a nagy betűs SZÁNALOM!
    Abramovich: Ősziintén, kellett ezt?
  • Bocy
    en az Arsenal-t meg az Aston Villat-is szeretem meg ugy az Angol focit mert aza legjobb amugy meg me'g nincs ve'ge a bajnoksagnak
  • Paranoia
    Nahát iylenekből lesznek a divat drukkerek.
    Ami az utóbbi 2évben megnőtt a cselzi táborban
  • ffxi
    Ember!!! Hol van a hűség??
  • kulabácsi
    azért egy csapatot nem addig kell szeretni amig jók és a csúcson vannak....
  • Bocy
    szanalmasan
  • Bocy
    azert gondolkodtam el rajta mert a Chelsea mostanaban Syanalmasan focizik XD
  • Bocy
    hello
    rajottem hogy a Manchester nem is 1 olyan cspat akiket utalni kell XD
    Chelsea-s vagyok de a mai napokban jottem ra hogy a Manchester kitartobb XD
    meg mindig a chelsea a kedvencem de arra is rajottem hogy a Manchester-t is nagyon szeretem
  • skristof
    korrekt hozzáállás a csapata részéről - bezzeg a bayern :)

egyébként szerintem nyárig tökéletes lenne, mert tény, h benne van a korban, de épp ezért jöhet jól. a rutinjával sokat segíthetne, fog ő még fontos gólokat is szerezni. idén triplázunk :)))
  • andris7
    de nem sokáig, mert szegény már nem mai gyerek
  • kulabácsi
    sztem lenne helye a csapatban...
  • kulabácsi
    hát te tényleg egy igazi láma vagy:S
  • Nyers
    Larsson could stay at United

Larsson kulbja a Helsingborgs tárgyalna a MU-val, amennyiben a svéd maradni szeretne!
  • pilboy

ez én sem csinálhattam volna jobban :)
    már csak a Bolton (vagy esetleg a Fulham) elleni összefoglalót kellett volna beletenni, és akkor rájön a csóka, h nem csak a 3. gólunkat szokta szerezni Rooney ;)
  • Matthew Prosac
    A szöveg szürke részére kattintva pedig megtekinthetőek, hogy miről beszélek. Alig lehet észrevenni a linkeket a hülye szürke szín miatt...
  • Matthew Prosac
    Itt az egyik [url=http://www.youtube.com/watch?v=Yai2oIJ4KgY]"üreskapus"[/url] gól a sok közül te felfedezetlen tehetség... Ha hozzávesszük hogy hogyan robbant be Rooney az angol élvonalba és hogy milyen gólokat lőtt még ezenkívül, akkor kiderül, hogy Te tényleg igazán értessz a focihoz és kritikáid jogosak. Puszi!
  • passatgt
    mondjuk rooney gyereknél elég idegesítő hogy ha elront valamit akkor odamegy és felrúgja:C Még akkor sem sportszerű ha bocsánatot kér tőle,és az sem őszinte sztem
  • Scholes18
    nem hiszem hogy egy Rooney ról beszélünk, srác!