35611
-
Monoton #4232 feltehetem ftp re de nem a legjobb minőség -.-
bár kisméretben egész szép :D -
Paranoia #4231 vmi letölthető verzsönbe nem lehetne? -
Monoton #4230 rúni tőlem nektek -.- -
#4229 VÉGREEEEEE!!
GÓÓÓL!! -
Paranoia #4228 -
#4227 Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!
[kiborult a söröm úgy felugrottam] -
pilboy #4226 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól :D
ROOOOOOOOOOOOOOOONEYYYYYYYY!
szép volt Evra-tól az elfutás és a beadás -
#4225 GÓÓÓÓÓÓÓL!!!!
-
#4224 0-1 Rooney :D:D -
Paranoia #4223 RÚNI -
Csesza #4222 gól, rúúni -
Paranoia #4221 örülök,h teccik
-----
szerencse,h nem fújta be a bíró,geri nevil szabálytalanságát onríval szemben a 16os belül... -
#4220 jó lett a banner! grat
Félidő 0-0 -
#4219 Nyerünk és kész. Go go Red Devils! Teljesen kész vagyok már! KEZDÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
pilboy #4218 -
#4217 ja szerencsére, de azért jó lenne a 9pont különbség....sztem nagy meccs lesz nagyon, a liverpool meg remélem h majd utoléri a cselszart, és lehagyja, 5 pont nemsok:) -
Paranoia #4216 jó meccset akarok sok golal...és most mind a 2csapatnak van esélye,h nagy meccset produkáljon.
A cselzi tegnapi vereségével meg nem olyan nagy para a döntetlen vagy akár a vereség. -
#4215 hát ja, de elvileg leigazoltak most vkit aki elég jó, bár én nem láttam egyik pool elleni meccsüket sem, hát majd meglássuk...itthon kikaptunk egy siralmas góllal, azé annál sztem többet fogunk mutatni mint akkor -
Paranoia #4214 Hát igen felépűlt onrí aztán mostmár rettegés van az egy emberes ars ellenpersze nem fikázásból mondom,mert az arsenal mégis csak az arsenál és sokkal nagyobb tekintettel nézek rájuk mint pölö a cselzire... -
#4213 jó lenne nyerni tényleg, de az arsenal most elég jó, legalábbis a liverpool elleni 2 győzelmük ezt sugalja, hát reménykedem:) -
#4212 De szép! Nyerni fogunk ezzel az új bannerrel :) -
Paranoia #4211 nah mostmár jó.csak én lamerkodtam -
skristof #4210 cool banner.
délután 2-2 helyett nyerünk 2-1re. érzem az erőt :) -
Paranoia #4209 hát még ha akkora lenne amekorára elterveztem,de sajna le lettünk korlátozva -
#4208 Jó lett az új banner! Tükrözi egységünket ;) -
Paranoia #4207 nah írtam monderátor topicba,nemtom gabbernak mikor sikerül,de folyamatban van. -
#4206 sztem nem lenne rossz
még 2 óra, vááááááááá -
Paranoia #4205 Mit szólnátok egy új bannerhoz?
Képek váltakoznak a játékosokról semmi extra fleshben az egész. -
#4204 Aki nem tudja TV-ben nézni a mai Arsenal-MU meccset az eme oldal segítségével meg tudja nézni streamen is!
LINK -
pilboy #4203 az a rossz tendencia, mely szerint mostanság akkor nem szoktunk nyerni, amikor a cselszki sem, megszakadhatna -
#4202 Nem láttam Cselszkit, de remélem, hogy az eredmény láttán a fiúk jobban fognak jácani holnap. -
andris7 #4201 ez fájt xDD -
pilboy #4200 én azt mondtam, h "haverhoz" -
#4199 na majd meglássuk -
#4198 ne félj, nem fog:) -
#4197 nekem az a beszólás tetszett h murinnyó sír h nem kap elég pénzt:DDDD -
#4196 hehe szép volt Liverpool! Látjátok ennyit ér a cselszi, ennyit érnek a milliárdok!!
Idén Mi leszünk a bajnokok!!!!!!! -
#4195 jaja nagyon jó lenne, 9pontot ezek soha nem hoznak be, bár sztem 6ot sem:) -
Paranoia #4194
Aaah csak holnap sikerüljön az ars ellen a győzelem!!!!!!!!! -
#4193 jaja, de nagyon fosul is játszottak, azon az elcseszett szabadrugáson meg szakadtam:DDDDDDD