35611
-
Paranoia #4272 huuu nah ezjó hír,ennek örülök:) -
WartHogSon #4271 Újraindult a magyar United szurkolók oldala!
Nagy várakozást követően végre újraindult Magyarország talán legnépszerűbb Manchester Unitedes oldala. A régebben ManUtdWorld.com címen elérhető oldal mostantól a http://manutdfanatics.com címen található meg, azonban a névváltoztatás ellenére az oldal továbbra is a szurkolók maximális kiszolgálását tekinti első számú céljaként, és reméljük nem okozunk csalódást!
Üdv. ManUtdFanatics szerkesztősége!
Aki tudta, annak bocs, aki még nem, annak jó böngészést! -
#4270 Legközelebb már nyerni kell, mert Cselzi is nyerni fog. -
pilboy #4269 sztem is az x lett volna reális, dehát nem mindig a játék képének megfelelő eredmény születik...
no problem srácok -
skristof #4268 szerintem meg nem játszottunk jól és az arsenal sem. x lett volna reális.
széleken harmatgyengék voltunk, larsson most sükre volt, rooney sem nagyon élt meg ott elöl. kár érte, túlságosan is a védekezésre figyeltünk, bár egy arsenal ellen ez érthető valamelyest. -
#4267 sztem ők is így vannak ezzel... csak őket nemláttam kárörvendeni a másik topikjában:) de tényleg jó meccs volt a bekkelés a végén már nem ment:) de ezzel eggyüttvéve tuti h. meglesz a PL...nah báj -
#4266 szidhatunk itt mindent skacok, az igazság az hogy mind2 csapat naon jól játszott, az Arsenalnak most jobban bejöttek a helyzetei, ilyen a futball!
Előre kell nézni, maradt 6pont előny az se semmi, és ugye milyen jó most hogy kikapott tegnap a cselzi! -
#4265 thanx
-
Monoton #4264 töthető -.- -
#4263 Biztam benned! köszi! -
#4262 [center]
Arsenal 0 - 1 Manchester U. W. Rooney
LINK
VAN PERSIE ARSENAL-MANCHESTER UTD 1-1
LINK
ARSENAL-MANCHESTER UTD 2-1 Henry
LINK -
#4261 nem nyuxom:@ -
#4260 feljön nyugi :P -
#4259 hja!! de akkor már úgy kéne h 2. az arsenal, 3. a pool, és utánuk a cselszar....:) -
#4258 OK tesa -
Monoton #4257 youtubera -
Paranoia #4256 persze,h nem kell.Arsenálnak is felkell jönnie és felálna a megszkott angol bajnoki táblázati rend -
#4255 végülis a cselszar is kikapott, szal nem kell szomorkodni:) -
Paranoia #4254 kösz -
Monoton #4253 töltöm kommentárral -.- -
#4252 hát ez van fiúk, jók voltatok, jó meccs volt -
#4251 szép volt srácok igazán jó és izgalmas meccs volt :) -
#4250 Valaki tegy már fel a golokatat!!
-
#4249 nem hiszem el vazze, pedig meglehetett volna -
#4248 A kidöntött söröm másik felét megittam. A többi 3 is el fog fogyni -
pilboy #4247 nem baj, ők jók lesznek a 4. helyre, vagy az uefára, mi meg így is behozzuk a PL-kupát ;)
bár most megint elb@sztuk a 9 pontos előnyünket :( -
#4246 így elkúrni vazze:/ -
#4245 így elbaszni!
minek cserélt egyáltalán Fergie?? -
Paranoia #4244 ezvan,nem kell idegeskedni.jókis meccs volt hála...
-
#4243 nem lehet igaz! -
#4242 na neeeeee!!!
nincs ilyen!! -
Paranoia #4241 juh ooonrííí -
#4240 a kurva élet :S -
#4239 golt nyomja mar fel valaki -
#4238 uhh, de csúúúnya!! -
Paranoia #4237 juhhhh fán pörszííí
1-1 -
#4236 basszus!! -
Monoton #4235 ezen is aza szene van :SD_AD??D:A?SD?S -
Paranoia #4234 nem teccik a zene alta
uha bab pista a pályán -
Monoton #4233 egyébként youtube video letölthető a VIDEODOWNLOADER NEVŰ FIREFOX PLUGINNAL -.-