35611
-
#7739 már megint jó hülye vagyok mert megint fogadtam: :D
Fogadás típusa: 2-es gyűjtő
Liverpool v Manchester Utd
Mérkőzés nyereményszorzók
2.60Manchester United
Arsenal v Chelsea
Mérkőzés nyereményszorzók
3.00Döntetlen
Lehetséges nyeremény: 39.000 HUF 5000 HUF
Összes tét: 5.000 HUF
Összes lehetséges nyeremény: (téttel együtt): 39.000 HUF
-
#7738 hát énis
meg mondjuk döntetlent játszhatna az arsenal és akkor lenne teljes az örömöm :) -
#7737 sztem aki kicsit is Mu drukker annak ez pirosbetűs ünnep, vagyis remélem ünnep lesz.. -
#7736 pont most néztem, utána meg 17:00tól Arsenal - Chelsea -
skristof #7735 gondolom senki nem felejtette el, de azért még időben beírom:
vasárnap 14.30: L'pool - MU
STREAMek majd itt holnap 9.30tól -
#7734 sajnos féltem egy ilyen választól... -
#7733 no chance :( -
#7732 hát azt nemtom, itt is még anno amikor írtam nekik mailt akkor azt a választ kaptam h csak fizetősen, most meg jött a levél h közkivánatra berakják a 3. csomagba, hát örültem :D -
#7731 upc-ról nem tudni semmit?
értékelném ha láték a tvben egy normális meccset -
#7730 őőő asszem h vidanet -
#7729 milyen kábeltvt használsz? -
#7728 Hála égnek már nálunk is beteszik a 3-as promgramcsomagba -
#7727 váááááááá jövőre lesz eurosport 2-m
[most örül] -
#7726 jó valahoyg sejtettem de igazán aroma csapt kérdése lett volna a komoly kérdés de m1 -
#7725 :DDDD -
skristof #7724 nem
nekünk ez a legerősebb keretünk -
#7723 nekünk ez a "gyengébb" csapatunk nem? romának erősebb -
WartHogSon #7722 AS Roma:
32 Doni
3 Cicinho
5 Mexes
21 Ferrari
29 Barusso
7 Pizarro
15 Antunes
18 Esposito
11 Taddei
30 Mancini
10 Totti
Manchester United:
29 Kuszczak
25 Simpson
23 Evans
19 Piqué
22 O'Shea
33 Eagles
16 Carrick
24 Fletcher
17 Nani
10 Rooney
9 Saha -
#7721 1-1 kik játszottak kezdő 11?? -
skristof #7720 1-1 a vége
végén sztem egyértelmű tizit nem kaptunk meg, mikor mexes lökött, de mindegy
mezőnybe is sok hibája volt a bírónak ide-oda.
pique és eagles jó lesz majd, de az a dong vagymi elég tragikus volt
saha is eléggé formán kívül van -
#7719 Hanyadik Perc fiúk?? -
#7718 egy kis hír
Az AS Roma-Manchester United szerdai Bajnokok Ligája mérkőzés előtt összecsaptak egymással a két csapat szurkolói.
Az ANSA hírügynökség jelentése szerint öt angol és egy olasz drukkert kellett késszúrásokkal kórházba szállítani, ám egyikük sérülése sem súlyos.
A két együttes vehemensebb drukkerei az előző szezonban is botrányt okoztak. Akkor a negyeddöntőben találkozott a két gárda, és a Manchester United jutott tovább.
-
skristof #7717 1-1
de ha Saha berúgja.... :\ -
skristof #7716 félidő 0-1
nem is rossz meccs :) -
#7715 De nagy poén lenne, ha ez a csapat is megverné a Roma-t. :) -
skristof #7714 pique góóóól -
skristof #7713 egész jól játszunk, o'shea-nek volt egy jó fejese is -
#7712 nb1.hu:
Már az 5. játéknap után kialakult a végső sorrend a Bajnokok Ligája F-csoportjában, így aztán sem a Sporting-Dinamo Kijev, sem a Roma-Manchester United találkozónak nincs komoly tétje. Utóbbinak azonban még mindig ad némi pikantériát a tavaszi, 7-1-es United-sikerrel végződő negyeddöntő-visszavágó... Francesco Totti, a rómaiak sérüléssel bajlódó csapatkapitánya többek között ezért is szeretne játszani a találkozón.
- Tudom, hogy nem vagyok tökéletes állapotban - mondta Totti. - Éppen ezért szeretnék minél többet játszani, hogy jó erőbe kerüljek. A szerdai meccs fontos nekünk, ha másért nem, a presztízs miatt.
Marco Cassetti, Alberto Aquilani és Simone Perrotta játéka is erősen kérdéses, Philippe Mexés azonban visszakerülhet a csapatba. Az angol csapat sokkal tartalékosabb lesz: az elsősorban a vasárnapi, Liverpool elleni rangadóra készülő Sir Alex Ferguson el sem vitte Rómába többek között Cristiano Ronaldót, Ryan Giggset, Carlos Tevezt, Patrice Evrát, Nemanja Vidicet, Owen Hargreavest, Rio Ferdinandet...
- Lehetőséget akarunk adni a fiatal játékosoknak, de egyúttal olyan csapatot akarunk pályára küldeni, amely képes megnyerni a mérkőzést - mondta Ferguson, aki azt is elárulta, Wayne Rooney lesz a csapatkapitány.
A legutóbbi római találkozót csúnya jelenetek előzték meg: több angol szurkolót megtámadtak a stadionon kívül, míg a mérkőzés folyamán rendbontások történtek a lelátókon, a rendőrség pedig hihetetlenül keményen lépett fel, sokak szerint szükségtelenül durván bánt el a vendégdrukkerekkel. Az angol klub így ezúttal részletes tanácsokkal látta el a Rómába látogató szurkolókat, arra nézvést, miként kerülhetik el a bajt.
-
#7711 Giggs kitüntetése
A labdarúgás területén nyújtott kiemelkedő teljesítményéért a Brit Birodalom Tagja (OBE) kitüntetést adományozta Ryan Giggsnek II. Erzsébet királynő.
A bajnoki címvédő Manchester United középpályásának a Buckingham Palotában adták át az elismerést.
"Nagy nap ez nekem, és az egész családomnak. Szerencsés vagyok, hogy egy olyan nagyszerű csapat tagja lehetek, mint a Manchester United" - nyilatkozta a 34 éves Giggs.
A villámgyors walesi szélső 1991-ben mutatkozott be a Vörös Ördögöknél, azóta 736 mérkőzésen lépett pályára, és kilenc bajnoki címe mellett 1999-ben a Bajnokok Ligáját is elhódította. (MTI)
Giggs karriere számokban:
736 találkozó
143 gól
9 bajnoki cím
6 Charity Shield győzelem
4 FA Kupa siker
2 Liga Kupa siker
1 Bajnokok Ligája győzelem
1 Világkupa győzelem
forrás:manutdfanatics.com/ -
#7710 szerintem mind2 meccs 1-1 lesz. -
#7709 Szerintem a következő fordulóba ARSENAL nyer Manchester döntetlent ki hoz! -
WartHogSon #7708 és most jön a halálhétvége:
Arsenal - Chelsea
Liverpool - Manchester United
Annyi, hogy mi idegenben, ők meg otthon lesznek. -
pilboy #7707 hétvégén Pool-MU és
Arsenal-Chelsea
huhh, de érdekes forduló következik...
most kell elindítani egy hosszú győzelmi sorozatot! -
#7706 jaj de jó! Erre nem számítottam ma, hogy bukik az Arsenal!
Már csak 1 pont!! :D -
pilboy #7705 2-1 a vége :) -
WartHogSon #7704 még van 3 perc + hosszabbítás -
DJ BP #7703 majdnem :) -
#7702 Middlesbrough-Arsenal 2-0
vége a meccsnek?
-
#7701 jaja, szép hetet zárunk :P -
#7700 Én nézem a tvben a meccset,nincs esélye sztem az arsenalnak a szépítésre se,szóval sztem ez meglesz. Jó 7vége volt ebből a szempontból,Arsenal kikapott,Liverpool is,tiszta jó :)