35611
-
#7779 Nagyon unalmas eddig a második félidő. -
Paranoia #7778 szerencséjük,h félidővan,mert csunyán rájuk másztunk a végén!!remélem így folytatjuk! -
#7777 hamá ittvok akkor
TÉK :/ -
#7776 hát van der sar eléggé benne volt mind2 helyzetükben -
#7775 de szép gól volt, remélem a 2. félidőben is rúgunk még1et, mert kibekkelni 1 félidőt nehéz lenne azért -
#7774 De játszik :) -
#7773 Na szünet, 0-1...A játék eléggé nyitott, volt egy kritkus idő, mikor 2 hatalmas helyzetet is elpuskázott a 'Pool, de vezetünk! -
#7772 De szép :D:D -
#7771 góóól:D -
#7770 Góóól!! Teveeeeezzz!! Szép volt!!!! -
Paranoia #7769 huh kösz -
#7768 jo latom mar:) -
#7767 jol latom rúni nem jatszik:) -
#7766 sop://broker1.sopcast.com:3912/22508 ez ángol nyelven löki a sódert. -
#7765 thx életmentő vagy -
#7764 tvants://www.p2psports.cn/tvants/?k=c628ca43984000a9e7c019ba77fb1bd3
sop://broker1.sopcast.com:3912/22508
sop://broker1.sopcast.com:3912/35423 -
#7763 hát ez kurva jó megint -
#7762 nem hozza be az oldalt! -
Paranoia #7761 ez? -
#7760 vááááááá vki adjon streamet plz, mert ez itt beszart :S -
#7759 Pont időben :D -
skristof #7758 ééésss kiderült, hogy van itthon Eurosport2!!!! jeeeej :) -
Paranoia #7757 Liverpool - Man United
Helyszín: Liverpool, Anfield Road
Kezdés: 12.16. 14:30
Játékvezető: Mark Halsey
TV-közvetítés: Eurosport2 14:30 élő
Mint arról számot adtunk a liverpooli Vörösöknél Xabi Alonso lehet a legnagyobb visszatérő két hónapos kihagyását követően.
A Poolnál egyedül Steve Finnan szerepeltetése kérdéses, ugyanis az ír játékos sérüléssel bajlódik, így korántsem biztos, hogy pályára léphet az örökrangadón.
Ellenben Javier Mascheranóval, aki bár súlyosnak tűnő sérülést szenvedett hétközben a Marseille elleni BL-találkozón, fittnek érzi magát a vasárnap koradélutáni összecsapásra.
Benitezhez hasonlóan Sir Alex Fergusonnak sincs oka az aggodalomra, ami a sérülteket illeti, hiszen John O'Sheat leszámítva - a korábbi sérültektől eltekintve - mindenki biztosan bevethető lesz a csúcsderbin.
Így Owen Hargreaves is, aki még a múltheti Derby meccs bemelegítésén húzta meg ágyékát, amit aztán ki is kellett hagynia, mostanra azonban teljes mértékben rendbe jött az ex-bajor középpályás.
Liverpool: Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Riise, Kewell, Gerrard, Mascherano, Benayoun, Alonso, Kuyt, Torres, Aurelio, Babel, Crouch, Finnan, Hobbs, Itandje, Leiva, Voronin, Sissoko.
Man Utd: Van der Sar, Kuszczak, Brown, Simpson, Ferdinand, Vidic, Pique, O'Shea, Evra, Ronaldo, Nani, Fletcher, Anderson, Hargreaves, Carrick, Giggs, Rooney, Saha, Tevez.
Rafael Benitez:
"Jó hangulatban készült a csapat a marseillei győzelemnek köszönhetően. Ez nem is meglepő, hiszen egy nagyon nehéz ellenfélnek lőttünk négy gólt, ráadásul jól is játszottunk."
"Minden meccs megnyerése fontos, de a hazaiaké különösképpen."
"Tekintettel a két klub között fennálló rivalizálásra, hatványozottan is harcolni fogunk a győzelemért. Különleges meccsre van kilátás."
Sir Alex Ferguson:
"Mindkét klub úgy tekint a másikra, mint a legfőbb riválisa. Kezelnünk kell a várható körülményeket. Aki az Anfielden bárányként fut ki a pályára, abból a meccs végére nem marad semmi."
"Az ilyen mérkőzéseknél felesleges azt keresgélni, hogy a csapatok milyen pozíciót foglalnak el az aktuális tabellán, hiszen ezek a rangadók különböznek minden más párosítástól."
"Tartalmazzák a brit futballt jelképező összes elemet: a tüzet, a szurkolók szenvedélyét és a kiváló játékosokat." -
#7756 14:30
Labdarúgás
Premier League Anglia
Liverpool - Manchester United
Ha vki netán elfelejtette volna! Igen várom már a meccset! :) -
#7755 el ment rajta a fogadásom -
#7754 ÁÁÁ 1-1 Sunderland - Aston Villa:( -
#7753 mai kicsit jó hír: Portsmouth 0 - 1 Tottenham
mai kicsit rossz hír: City 3 - 2 Bolton -
#7752 sazrakodik:S:S -
#7751 tess ittvan hozzá stream, de ennek a meccsnek mingyá vége :D -
#7750 HIOfy kell használni?? -
#7749 nekem vót, de tegnap elittam xD -
#7748 http://www.myp2p.eu/ -
#7747 HA elveszítem! de optimista vagyok:) -
#7746 Fiúk küldenétek 1 linekt ahol nézhetem asunder land Villát? -
#7745 jah nehogy azt gondoljátok hogy annyira ki vagyok tömve a sportingbetnél új számláról regisztráltam ugyhogy kaptam tőlük 5 rugot kezdő tétnek én meg úgy gondoltam ami könnyen jön könnyen megy! -
skristof #7744 bár nekem is lenne fölös 5ezrem :) -
#7743 Remélem nyerek:) -
#7742 nem szarakodsz a tétekkel látom :) -
#7741 Én is fogattam
West Ham - Everton (vendég: 2,35)
Liverpool - Manchester (vendég: 2,35)
Sunderland - Aston Villa (vengég: 2,10)
*vendégekre fogattam 300ft tettem fel és 3479-et nyerhetek -
#7740 Szép...Kockázatos :D
Saját tippem,h 0-2-re a Mu fog nyerni.
Másik meccsen meg Arsenal fog 2-0ra.