35611
-
#7859 ÁÁÁ Döntetlenek már örülnék! -
pilboy #7858 félidő van ;) -
#7857 hanyadik perc??? eredmény?? -
pilboy #7856 1-2 (11-esből szépítettek) a félidőben
a Villának már 2-3 góllal kéne vezetnie... :/
emberhátrányban a Villa :( -
pilboy #7855 mekkora potyagóóóóóóóóóóóóóóóóól :)
cech bevédte!
0-2!!! :D -
#7854 mai programok:
December 26., szerda
Chelsea-Aston Villa
14.00
Tottenham-Fulham
14.00
West Ham-Reading
14.00
Birmingham-Middlesbrough
16.00
Derby-Liverpool
16.00
Everton-Bolton
16.00
Sunderland-Man Utd
16.00
Wigan-Newcastle
16.00
Portsmouth-Arsenal
20.45
-
pilboy #7853 teljesen megérdemelten vezet a Villa a Chelsea otthonában a 14. percben :) -
pilboy #7852 ma 16:00-kor Sunderland-MU!!!
-
pilboy #7851 tudom, kicsit időzavarban vok így ünnepekkor :)
ne feledkezzünk meg a másik 2 csapatról sem:
talán a chelsea-nek van a legkönnyebb dolga a 3 fordulóban (Villa (o), Newcastle (o), Fulham (i)), valszínű mind1ik meccset hozzák
a Poolnak egy nehéz meccse lesz (Derby (i), Man City (i), Wigan (o)
ha mi a west ham ellenit hozzuk, elég jól fogunk állni az FA kupa sorozat előtt :) -
WartHogSon #7850 19. forduló (december 26.)
Sunderland - Manchester United
Portsmouth - Arsenal (ez a meccs leginkább x szokott lenni)
Ebben a fordulóban akár át is vehetjük a vezetés, ha minden jól alakul és hozzuk a kötelezőt.
20. forduló (december 29.)
West Ham - Manchester United
Everton - Arsenal
Mind2 csapat idegenben vizitál, az Arsenal meccse nehezebbnek tűnik, de a miénk se lesz sétagalopp.
21. forduló (január 1.)
Arsenal - West Ham
Manchester United - Birmingham
Itt is inkább mi szerezhetünk több pontot.
A 20., illetve a 21. fordulóban Fergi mester csak a lelátóról nézi majd a fiúkat (büntetése miatt). Reméljük így sem változik semmi.
-
WartHogSon #7849 Boxing Daykor is van PL :D -
pilboy #7848 télleg
nem is szombat, hanem szerda... :) -
#7847 Ezt nem tudtam,h Szerdán is lesz meccs. S a TV is adja szerencsénkre. -
pilboy #7846 szombaton a 4 nagyágyú közül az ágyúsoknak lesz a legnehezebb dolga, hiszen a Pompey-hoz látogatnak -
skristof #7845 boldog karácsonyt -
WartHogSon #7844 2 nap és Sunderland-MU
-
#7843 oksi:) neked is -
Paranoia #7842 kellemeset mindenkibe:) -
pilboy #7841 Békés Karácsonyt a fanoknak és a csapatnak is! -
#7840 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
#7839 akkó békéset :) -
#7838 kösz a videót, és én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek , nekünk ManU fanoknak már előre szép a karácsony! -
#7837 Viszont kívánom és Inkább Boldog mert a kellemes az a Lábvíz:P:D -
#7836 Kellemes karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag új évet mindenkinek, nameg a csapatnak :) -
#7835 Végre már nálunk is fogható az eurosport2!(vidanet)
Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
#7834 összefoglaló (short) -
#7833 első gól -
#7832 Gólokra valaki segítőkész forumozó linket esetleg? -
#7831 köszi -
#7830 helyi szolgáltató csak a mi kisvárosunkban müködik Celldömölkön. -
#7829 melyik szolgáltatónál? -
#7828 jah meg nekem ajándék hogy valahogy keletkezett Eurosport2öm ma már azon néztem a meccset de nemtom hogyan lett(?) talán nézzétek meg ti is hátha nektek is van már.. -
#7827 Grat a mai meccshez a fiúknak annyi helyzetünk volt, megérdemeltük szvsz a győzelmet még ha későn 11esből is jött a gól.
+ jó hír: Ronaldo ezennel vezeti a gollövőlistát! jó kis Karácsonyi ajándék! -
#7826 És miért kellene?:S én hosszabban írtam le -
skristof #7825 #7799
olvass már vissza néha -
#7824 nb1.hu (MU,Van Der Sar)
Egy évvel meghosszabbította szerződését az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester Uniteddel Edwin van der Sar.
A holland válogatott kapus kontraktusa jövőre járt volna le, a módosítással viszont 2009 júniusáig a manchesteri alakulat tagja marad.
Sir Alex Ferguson vezetőedző szerint a 37 éves van der Sar a csapat egyik alapembere, akinek a tapasztalata meghatározó lehet a következő idényben is.
- Jelenleg ő az első számú kapus, esélye van tehát arra, hogy a következő szezonban is az legyen. Ugyanakkor az is igaz, hogy a sérüléséből felépülő Ben Foster hamarosan képbe kerül, ez pedig versenyhelyzetet teremt - fogalmazott a tréner.
Van der Sar 2005 nyarán, a Fulhamtől érkezett az MU-hoz.
nb1.hu(N.Butt volt Manchesteri)
Nicky Butt egy évvel meghosszabbította szerződését a Newcastle United együttesével. A Manchester Uniteddel 6 bajnoki címet nyerő 32 éves középpályás így a 2008/09-es szezon végéig maradhat a St. James' Parkban, igaz, ha a felek úgy akarják, a szerződés automatikusan egy évvel meghosszabbodhat a lejárta előtt. Butt egyébként eddig 93 alkalommal lépett pályára a "Szarkák" színeiben, és három gólt szerzett. -
#7823 nb1.hu
Az egyik brit bulvárlap újabb részleteket hozott nyilvánosságra az orgiáról. Egy szemtanú szerint a luxusszállodában tartott bulin egy idő után állítólag szinte mindenki részeg volt, és komoly szexcsaták alakultak ki.
- Öt vagy hat férfi hangja hallatszott a helyiségből, és egy lány nevetését, egyértelmű volt, hogy szexeltek - így a szemtanú a lapnak. - Amikor kijöttek, volt közöttük három manchesteri játékos is. Végül a lány is feltűnt, aki szintén nem volt józan, és büszkén dicsekedett vele, mindegyik férfival lefeküdt. Gyönyörű, 19 év körüli lány volt...
A nemi erőszakkal eddig egyedül megvádolt Jonny Evans ártatlannak vallja magát.
-
#7822 :D akkor benne volt a partyba:D:D -
#7821 Köszi. -
#7820 Ferdinand ezért:
Mindkét csapat készült a mérkőzésre, bár a szigetországi sajtó a meccsel kapcsolatban jóval kevesebbet foglakozott, mint az MU botrányba fulladó, és feljelentéssel végződő karácsonyi partijáról, amit nyugodt szívvel aposztrofálhatunk akár orgiaként is. Ennek végül annyi hatása lett a mérkőzésre, hogy a bulit szervező Rio Ferdinand nem kapott helyet a kezdő tizenegyben, helyette Danny Simpson állhatott a védősorba.
VDS meg szerintem sérült