35611
-
#8459 az összefoglaló 3 perc volt, nem volt egy nagy derbi ezekszerint -
#8458 na ja, meg így nem sajnálom h nem láttam a meccset :D
(bár biztos jó vót) -
#8457 a lényeg a továbbjutás -
#8456 1:0?? ez elég gyér :/ -
#8455 Hát én beszarok ettől a Myp2p-től:D Mindig a legjobbkor.... -
#8454 Megvan a továbbjutás :P
Mikor lesz a sorsolás?? Vki nem tudja?? -
#8453 hát én itt lesem -
#8452 Énis kérném,mert a myp2p "404 - Not Found" :@:@ -
#8451 Valaki egy jó linket mellékeljen! KÖszi! -
Paranoia #8450 köcce -
#8449 én legfeljebb holnap este tudok majd linkelni. De addig is Youtube rulez.
Viszont stream: Star Sports, atdhe (Sopcast és TVU
Zee Sports (TvAnts) -
#8448 nem tom nézni a meccset mert el kell mennem :(
hajrá mi, és ha vki tud majd egy összefoglalót csináljon plz (köszi banok :D) -
#8447 BL, 1/8 döntõk, visszavágók
március 4., kedd
Barcelona-Celtic (3-2) 20.45
Manchester United-Lyon (1-1) 20.45
Sevilla-Fenerbahce (2-3) 20.45
Milan-Arsenal (0-0) 20.45
na nem sokára:P -
#8446 nb1.hu
Tekintve, hogy Alex Ferguson mellett Eric Cantona tett a legtöbbet azért, hogy a '90-es évek domináns angol csapata a Manchester United legyen, nem kis dolog, ha a skót menedzser valakit a francia csillaghoz hasonlít. Márpedig a nyáron érkezett Carlos Tévezt ilyen nagyra tartja főnöke...
- Cantonára emlékeztet engem, abban, hogy hajlamos akkor szerezni egy gólt, amikor az a legjobban kell - vélekedett Sir Alex. - Nem hiszem, hogy bármitől megretten, mindig higgadt tud maradni a tizenhatoson belül.
És hogy mennyire van igaza Fergusonnak? Nos, Tévez győztes gólt lőtt a Liverpool ellen az Anfielden, nagyon fontos, vezető gólt fejelt a Chelsea-nek, és a 88. percben szerzett találata egy értékes idegenbeli döntetlent hozott a Unitednek a Lyon otthonában a BL-ben...
Ma vajon a helyén lesz-e a szíve? -
Paranoia #8445 Karim Benzema lehet a Manchester United réme a keddi visszavágón -
#8444 kajak googlen rá kerestem k iadta jó volt egy ideig ezek szerint:S:S -
#8443 Ryan Giggs kihagyta a Manchester United legutóbbi két bajnokiját egy vádlisérülés miatt, de a keddi, Lyon elleni Bajnokok Ligája-meccsen már várhatóan ő is Sir Alex Ferguson rendelkezésére áll. Az angol csapat idegenben 1-1-es döntetlent ért el, és Giggs - aki azon a találkozón századszor lépett pályára a BL-ben - bízik benne, hogy a visszavágón győzelemre váltja a hazai pálya előnyét.
- Sokat jelent számomra, hogy eljutottam eddig a mérföldkőig - nyilatkozta a walesi szélső. - Nehéz mérkőzést játszottunk Lyonban, de jó eredményt értünk el és előnyben vagyunk, mert tudjuk, hogy hazai pályán nagyon erősek vagyunk.
-
#8442 én ezzel bármit csinálok sárgabéka :/ -
#8441 csak hogy egy kis Vicc is legyen ittXD -
#8440 azt gondoltam h streamen lehet nézni, de az azért mégis más mint tv-n :/ -
#8439 de streamen a Star Sports igen. -
Paranoia #8438 mért nem vagyok meglepve -
#8437 keddi bl meccset meg nem adja a tv :/ -
#8436 Jó lett:)
Sajnos úgy néz ki, hogy ráfizetünk, hogy bennmaradtunk az FA kupában:S:S:S:S Mivel a Portsmouthal 8.án játszunk, íy a Bolton elleni találkozót 19.ére rakták át, amire 3 nappal pedig a Pool fog jönni:S:S:S Hát ez így nagyon nemjó, van 1 kis botlás veszély...:S -
Paranoia #8435 nah remélem tetszik mindenkinek
vkinek vmi ötlete van írjon;) -
#8434 Visszavonul Teddy Sheringham
Az idény végén felhagy a profi futballal Teddy Sheringham. Az 51-szeres angol válogatott, 42 esztendős támadó jelenleg a Colchester Unitedet erősíti, de többnyire csak csereként kap lehetőséget.
- Édesapám azt akarta, hogy folytassam, döntsem meg Sir Stanley Matthews rekordját, de úgy érzem, ideje abbahagyni - mondta Sheringham. - Hosszú, sikeres karrierem volt és köszönettel tartozom mindenkinek, aki tett azért, hogy ilyen szép pályafutásom legyen. A szezon végéig mindent megteszek azért, hogy a Colchester bennmaradjon az angol másodosztályban.
Sheringham a Tottenhamben szerzett nevet magának, 1997-ben, 31 esztendősen azért hagyta el a klubot, hogy végre trófeákat nyerjen. Ez sikerült is: a Manchester Unitednél töltött második szezonjában a csapat mindent megnyert, a Bajnokok Ligája döntőjében, a Bayern München ellen, Sheringham szerezte az egyenlítő gólt a 91. percben. A 2000-01-es szezonban a profi labdarúgók az Év Játékosának választották Angliában, miután 15 góllal segítette a Manchester Unitedet a sorozatban harmadik aranyéremhez. Az idény végén elhagyta a Vörös Ördögöket, később játszott még Tottenhamben, a Portsmouthban, a West Hamben és végül a Colchesterben.
-
#8433 széép gólok!! -
skristof #8432 köszi a videot énsem tudtam megnézni élőben
nani tényleg nagyon élhetett, zseniális :)
az az öngól meg :D jól eltalálta.. és CSAK 1 PONT hehe, szép hétvége eltekintve az időjárásunkttól -
#8431 úgy látom Nani most is élt nagyon :). Sajnos nem láttam a meccset :( -
#8430 Asszem jól jácottunk :) -
#8429 Fulham-Manchester United összefoglaló -
pilboy #8428 azt, h mikor, melyik csapat lesz fáradtabb (a nagyok közül) nem lehet tudni, méghozzá azért, mert kérdés, h mely csapatok jutnak tovább a bl-ben. az is kérdés, h melyik csapat mennyit tud rotálni (itt egyértelműen az Arsenal van hátrányban)
szal 1-2 fordulónál többet nem naon érdemes számításba venni.
ja és még az fa kupáról nem is beszéltem... ;) -
#8427 Nos, akkor ahogy ígértem:
Derby County - Manchester United
Arsenal - Middlesbrough
Itt egyértelműen nyerni kell, lényegtelen, hoogy kivel találkozik a Derby, de mivel azt ígértem, hogy most mindent papírra vetek, a Derby a Chelseavel találkozik idegenben. A Boro az Asnl előtt az Aston Villával játszik, tehát nagyjából egyenlő erők küzdelme, azért valószínűleg picit fáradt lesz a Boro az Arsenal ellen, dehát az Arsenal meg a Milannal találkozik előttük.
Manchester United - Liverpool
Chelsea - Arsenal
Itt is felénk billen a mérleg nyelve, a Liverpool gyengélkedik a bajnokságban, a Chelsea viszont érintett a bajnoki címben...a Liverpool a Readingel találkozik otthon, ami azért nem egy leányálom, és így picit talán fáradtabban érkeznek hozzánk. A Reading most kieső helyen van, de csak had említsem, hogy minket is megszorongattak azért... A Chelsea valószínüleg frissen fogadja majd a gunnereket otthon, mivel a Sunderland ellen játszanak előtte, ahol minden bizonnyal néhány kulcsjátékos pihenni fog.
Manchester United - Aston Villa
Bolton - Arsenal
Itt már nekik van könnyebb dolguk, a Villa idén parádézik, és különösen a nagycsapatok ellen. Ahogy már előttem is megírta azt valaki, mind a Pool, mind a Chelsea, mind most az Arsenal ellen is jók voltak egy xre, más kérdés, hogy lélektanilag nem a legkedvezőbb nekik az Old Traffordon játszani ellenünk, miután kétszer is alulmaradtak velünk szemben. A Bolton gyengélkedik idén, de azért pl megvertek minket, ill. az Arsenalnak pedig örök mumusai. De ami tény az tény, nekik ez a meccs sokkal inkább nevezhető kötelezőnek, mint a mienk a Villa ellen.
Mégegy tényező, a mi esélyeinket erősíti, hogy a Villa a Sunderland ellen játszik előttünk, akikben akkor még nagy valószínüséggel benne lesz a Chelsea elleni meccs, a Bolton pedig a Man Cityvel találkozik majd, ami inkább a Boltont üti majd ki.
Arsenal - Liverpool
Middlesbrough - Manchester United
Ez az igazi ínyenceknek való párosítás! Nagy botlásveszély mindkét oldalon...a Boro otthon erősnek mondható, az Arsenalt is megfingatták, de azért tavaly nekünk is jelentettek némi gondot idegenben...Ami a két csapat frissességét illeti, az talán egy picivel minket igazol, ugyanis a Liverpool az Evertonnal találkozik majd otthon, a Boro viszont a Chelseavel játszik előttünk idegenben! Mindkét csapat fáradt lesz, de azthiszem nem tévedek nagyot, ha úgy jósolok, hogy a Boro picivel jobban ki lesz merülve...
Manchester United – Arsenal
Itt egyszerű a képlet, NYERNI KELL!!! Az erőtartalékok nagy részét be kell vetni, ami azért is nehéz mind a két gárdának, mert az ezt megelőző mérkőzésen egyik sem engedheti majd meg, hogy pihentesse a kulcsembereket. Egyszerűen jobban kell játszani. Lélektanilag egyértelműen MI vagyunk jobb helyzetben, nyilván tartani fognak tőlünk, nekünk pedig ezt kegyetlenül ki kell majd használni. Nincs mese, itt egyszerűen a győzelmen kívül nincs elfogadható eredmény.
Arsenal - Reading
Blackburn - Manchester United
Itt megint talán egy picivel nekünk van könnyebb dolgunk. Nyilván különböző hangulatban mennek ki a csapatok, (Arsenal ill. MU-ra gondolok) az előző heti mérkőzés eredményétől függően. A Reading jól tud tömörülni, és jól bekkel, ráadásul előtte a Fulhammel találkoznak, ami azért könnyebb feladat, mint amilyen a Blackburnnek a Liverpool otthon. Merthogy velük találkoznak előttünk.
Chelsea - Manchester United
Derby County - Arsenal
Nos, az egyik leg egyoldalúbb párosítás, itt a fogadó irodák szerint is botlik majd a Manchester nagy valószínűséggel, a Chelsea kipihentségét sem nagyon lehet kalkulálgatni, előttünk az Evertonnal találkoznak, nem lehet előre megmondani, hogy ez mennyit vesz majd ki belőlük. A Derby az Arsenalnak gyerekjáték kell, hogy legyen, főleg úgy, hogy a Derby az előttük való két meccsen a Villával illetve a West Hammel találkozik.
Jó olvasgatást, és várom a véleményeket! -
#8426 Ha nem bánjkátok, most egy picit hosszabb monológ következne, a nemsokára beköszöntő "halál időszak"-ról. Remélem, nem haragszotok meg -
#8425 így is kurva jó hát ki gondolta volna hogy nem tudják otthon megverni az Aton Villát!
1 PONT!!! :D -
pilboy #8424 semmiség :)
lehet, h elég lesz 1 hetet várni és mienk az 1. hely. mi fogadjuk a Bolton, míg az Arsenal megy a Wiganhoz egy milánói utazás után, és nincsenek túl jó formában... -
#8423 Pilboynak köszi a közvetítést!:)
Arsenal meg egyenlitett, de így is örülhetünk...innentől nekünk nincs más dolgunk, mint várni az Old Traffordon a mérkőzést, ahol el kell verni őket, nincs mese!! -
#8422 Sajnos,de sztem még így is örülhetünk :) -
#8421 az arsenal egyenlített :/ -
pilboy #8420 Nani helyett Anderson