Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Capello és Hidding jöhet csak számításba az edzõi kvalitásokat nézve. Ottmart meg utálom.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Martin O'Neill:Nagyonjól motivál,eltõkélt,fegyelmezett és kiváló managger,de mint edzõ pocsék õ csak akkor igazán jó,ha van 1 nagyonjó edzõi stáb mellette!Szerintem õ a leggyengébb ebböl a 4-esböl!
Fabio Capello:Nagyojó taktikus,jólbánik a fiatalokkal,nagyonjól alkalmazkodik,eltökélt és fegyelmezett,jólk itélimeg a játékosai képességeit,a csapata lehetõségeit és jól motivál,de rá is igaz,hogy ha nincs mellette egy nagyonjó edzõi stáb akkor nemér semmit!
Ottmar Hitzfeld:Klaszikus német iskola az eredményei bizonyítják a tudását!
Ha választani kéne én is Guus Hiddink-et választanám,de tudtommal neki szerzõdése van a PSV-vel!
ez igazi kép
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
találgatások:
Guus Hiddink
Martin O'Neill
Fabio Capello
Ottmar Hitzfeld
football without ultras is nothing
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
meg kell verni az Everton-t
sajna ha a MU sikert akar, akkor nekik is ilyesmi edzõre kell bízniuk a dolgot.
Mik az alternatívák?
SAF marad amig befejezi az új sikercsapat építését!
Fákjúal!
a hátvédek is jól eltötyögtek még 2-1es vezetésnél is, a középpályán semmi ötlet nem volt, a csatárok meg nem tudtak ennyi védõvel megbirkózni.
egyszerûen képtelen vagyok felfogni hogy lehetett így játszani. talán az utolsó 10 percben jutott eszükbe hogy "hoppá, baj van"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is!
De láttam már nem1 MU. fant a Real topicba mocskolódni!
Ugye hogy nektem sem olyan jó érzés amikor küldik a csapatotokat? <#worship>#worship>
Egyébként sajnálom hogy kiestek. Megnéztem volna egy MU-Real meccset!
REAL MADRID
ez pedig számomra nem derült ki elsõre , a gáz van fiúk hsz után
De tegyük ezt mostmár félre, én sem írtam negatív kicsengésû dolgokat más topic-ba, pedig a Real sem a szivem csücske. /Intert szeretem mert elkélne az a csatársor Manchesterbe is - Adriano-Martins - tisztelem õket a tudásuk miatt/
Naennyi!
kicsit gondolkozzatok már hogy a mérkõzés után milyen lelkiállapotban van egy MU-fanatikus és akkor még a ti gúnyos kommentjeiteket kell olvasnom a MU-fórumon belül /Real,Inter fórumban lehet büntetlenül mocskolódni, röhögni/
De ez a tegnap, én mamár nem haragszom senkire, csak mostmár figyeljünk oda hogy mit irogatunk jó?
amúgy az elmúlt években átalakult rendesen a foci...nem érhetõ el komoly eredmény csak ha van min. 2 véd.kp.(ugye nem kell példát sorolnom?)
amúgy ezek után jöhet egy fellendülés, én már átéltem mikor a Bayern 2002-2003-as szezonba volt csop.utolsó, de azóta évrõl évre újra jobbak...úgyhogy ne szomorkodjatok
Amúgy egyetértek mindkét hozzászólásoddal!
Hiszen nem vagyunk senki ellenségei csak ellenfelei!
innentõl hajrá szép foci (nem a szimulálós stb.)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
grat! 😊
innentõl forza Juva és Barca!
football without ultras is nothing
http://www.powerplaymanager.com/r57633
REAL MADRID