35611
-
#8868 Middlesbrough-Manchester United
[url=http://www.indavideo.hu/video/Middlesbrough_-_Manchester_United_2-2]http://www.indavideo.hu/video/Middlesbrough_-_Manchester_United_2-2[url] -
#8867 az biztos:S:S -
#8866 ha Rio is kidőlt akkor lesz izzadás a Roma ellen.. -
#8865 még lesz 1 hasonlónak igérkező meccs a másik pondró csapat Blackburn ellen..:S A védelem iszonyú szarul muszikált ma...remélem, hogy Rio nem dőlt ki, hanem csak rosszul lépett, vagy tudomisén...tényleg nagyon rosszkor jönne most ez...csak a gond az, hogy egyre inkább emlékeztet a helyzet a tavaira....Roma meccs előtt 3 pont előny a Chelsea ellen, és nem volt Vidánk, utána nem volt Rionk....ha most mindketten kidőlnek, akkor nagy eséllyel bukunk a BL-ben, a bajnokság talán még valahogy meglehet úgyis.... -
#8864 undorító módon aprított a boró és nem hiányzik hogy a szezon végére teli legyünk sérültekkel.. -
Paranoia #8863 semmi para
nagyobb büszkeség lesz innen +nyerni a PL-t:) -
#8862 Middlesbrough-Manchester United
2-2
picsába bele abba! -
#8861 Én inkább unatkoznék egy jót a végén...:D -
Paranoia #8860 uuuhhh de naon nagy meccs volt...
izgalmas lesz a PL vége én ennek örülök!
-
#8859 2-2 ^^ -
#8858 esik a hó? :o
vagy az csak eső? -
#8857 a picsába 2-1 a boronak. A kurva boro.... -
#8856 Még 1et kéne rúgni gyerekek :S -
#8855 1-2 tippeltem magunknak nyugi:) bízz bennem:) -
#8854 Várható volt, hogy ez lesz az 1ik legnehezebb meccs...idegenben, ráadásul ha ezek 1szer gólt lőnek, főleg otthon, akkor nagyon nehéz onnantól...kicsit emlékeztet ez a wham elleni meccsre...:\ -
#8853 1-1 még:S -
#8852 Park Ji-Sung
Bizonyára meglepődtek a Manchester United szurkolói, amikor kiderült, hogy kedd este, a Roma elleni BL-mérkőzésen nem Ryan Giggs vagy Carlos Tévez, hanem Park Ji-Sung kapott helyet a kezdőcsapatban. A koreai azonban nem okozott csalódást, ő futotta a legtöbbet a pályán lévők közül, és adott egy gólpasszt, igaz, ahhoz kellett Doni kapus is.
A mai, Middlesbrough elleni bajnoki előtt Park magabiztosan kijelentette: szerinte a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is megnyerheti a Premiership címvédője.
- Elég jó a keretünk, hiszem, hogy meg tudjuk csinálni - mondta a koreai. - Továbbra is megfelelően kell összpontosítanunk, de egyelőre semmi, még a Roma elleni párharc sem dőlt el. -
#8851 NA MA meccs:)
április 6 ., vasárnap
Middlesbrough-Manchester United
14.30
Everton-Derby Country
16.00
április 8., kedd
West Ham-Portsmouth
20.45
+FA kupa:P
-
Paranoia #8850 Pontokat vesztettek az ágyúsok
Az Arsenal ismét 1–1-et játszott a Liverpool ellen, Peter Crouch góljára Nicklas Bendtner válaszolt. A Liverpool kezdte jobban a mérkőzést, Crouch már a 2. percben veszélyeztetett, de az első félidő második felére magához tért a hazai csapat is. A második játékrész elején több nagy helyzet adódott az "ágyúsok" előtt, az 54. percben Nicklas Bendtnernek sikerült betalálnia, Cesc Fabregas beadását fejelte be.
Nem tud veszíteni a Chelsea
A Chelsea gárdája a Manchester City vendége volt a Premier League 33. fordulójában. A két kék csapat ütközetét a londoniak nyerték, ezzel két pontra megközelítették az élen álló, de egy meccsel kevesebbet játszó Manchester Unitedet. Avram Grant csapata ezzel a győzelemmel egyszersmind három ponttal meglépett a Liverpool ellen ismét remiző Arsenaltól. -
#8849 Szerintem chelsea-s meccs 2-2 lessz és akkor 2pontot "nyerünk majd a fordulóba" a mi meccsünk meg 2-1 -
#8848 Holnap nagyon nehéz meccs lesz, vélhetően...idegenben játszunk a PL egyik legpondróbb csapata ellen. a Chelsea-t majdnem lehúzták, minket nem szabadna, mert akkor ránkjönnének....jó lenne gyorsan találni majd ott egy gólt, mert a boro ellen gólt megvédeni sokkal könynebb, mint gólból felállni. -
#8847 ha holnap nyerünk akkor 8 pont az előny az arsenalal, és ha a city megverné a chelseat akkor ott is 8 pont.:D -
#8846 Vége, maradt az 1-1:) Holnap nyernünk kell, és akkor elhúzhatunk:)
Meg a Citynek is szorítsunk ma, bármekkora szentségtörés:) -
#8845 0-1:( 56.perc:( -
#8844 WBA-Portsmouth Sport 1!!! akit érdekel -
#8843 ANYÁÁS OKÉS ÉS MOST ELMÉSZ INNEN?XD tudjuk ahonlapot is bannera kattintunk kifog jönni nyugi -
#8842 mikor hagyod végre abba? -
#8840 Akit talán érdekel:
április 5 szombat
WBA-Portsmouth
13.15
Barnsley-Cardiff City
17.00
FA KUPA:) Hajrá Cardiff!:)
-
#8839 beírtad már párszor
szóval mostmár nyugodtan abbahagyhatod... -
#8837 Ha meg mi, akkor nyomj egy pofont Gallas pofijára:) -
#8836 Ez tetszett :D:D -
#8835 lol :DDDDDDDDD -
#8834 ha golt rug az arsenal szaladj be meztelenül és pisild le Van Persiet :D -
#8833 ha verekedés van akkor ne maradj ott:D -
jambeep #8832 Sziasztok!
Jövő hétvégén megyünk az Arsenal elleni rangadóra.Ha járt már valaki volt kint egy-két okos tippel támogathatna. előre is köszi
-
pilboy #8830 én sem :( -
#8829 megint nem látom a meccset :( -
#8828 Hát szerintem 0-1,0-2 nyerés alap lenne Arsenal meg ki kapna vagy döntetlen -
#8827 április 5 ., szombat
Arsenal-Liverpool
13.45
Aston Villa-Bolton
16.00
Blackburn-Tottenham
16.00
Fulham-Sunderland
16.00
Newcastle-Reading
16.00
Wigan-Birmingham
16.00
Manchester City-Chelsea
16.00
április 6 ., vasárnap
Middlesbrough-Manchester United
14.30
Everton-Derby Country
16.00
április 8., kedd
West Ham-Portsmouth
20.45 -
#8826 na látom 0-3:9 Nem iszo ka medve bőrére de ha othon 1et rugunk akkor szerintem be biztosítottuk a továbbjutást!