35611
-
#8909 tényleg ez a felállás -
#8908 nem mondanám egy gyenge felállásnak, sőt szerintem elég erős -
#8907 lol ha ez nem baromság akkor még tényleg lesz esélye a romának -
#8906 ns szerint:
1 Van der Sar
6 W. Brown
19 Piqué
5 Ferdinand
27 Silvestre
4 Hargreaves
13 Pak Dzsi Szung
16 Carrick
8 Anderson
11 Giggs
32 Tevez
-
#8905 0-2 és büntetőkkel nyer a valaki...nah végülis ezt is elfogadnám ha izgi meccset láthatnék...hát még ha a ROMA jutna tovább..húúú
Csak belegondolok ,h ez 1 az 1000hez...a fogadóirodákba kicsit kisebbb xD -
#8904 2-0 :) sztem. -
#8903 én meg azt jósolom hogy a roma az első félidőben vezetést szerez, de kiegyenlítünk és 1-1 lesz a vége. -
andris7 #8902 A lesz pedig még mindig egy sz! :-] Hajrá MU! -
#8901 Én sose megyek biztosra,szal még innen is el lehet bukni a továbbjutást. Boro ellen se játszottunk túl jól,igaz annak is volt 1-2 oka... szal még semmi se dőlt el :) -
#8900 Jójó elismerem..de nem volt rossz..Chelsea drukkernek ez a dolga
a MU a világ jelenleg legjobb csapata elismerem..és még nekik is nagy lessz a teher szerintem...persze lehet ,h ez csak az amit szeretnék és köze sincs a valósághoz..ha a MU nyeri a BL-t az lenne a papírforma -
#8899 Viccnek is rossz -
#8898 Nah skacok ma vár rátok egy fájdalmas búcsú...Voltam ma egy jósnál és aztmondta nekem ,h 3-1 re nyer a Roma! Ha már ittjártunk azt is megkérdeztem ,h mi lessz a hétvégén..ott meg az Arsenal fog győzni 2-0ra
Remélem ígyy lessz -
#8897 MU-s
nb1.hu
Hiába fogadkoztak, úgy tűnik, hogy idén is túl nagy falatnak bizonyul a manchesteri gombóc a Romának. Legalábbis nagyon úgy fest, hogy a manchesteri visszavágó csak formaságnak tekinthető, ha ugyanis az angolok ugyanolyan okosan játszanak hazai pályán, mint ahogyan azt tették Olaszországban, akkor a Romának esélye sincs a továbbjutásra.
Igaz, a "Vörös Ördögök" keretéből hiányzik majd az első meccsen megsérült Vidic, mellette Rio Ferdinand játéka is kérdéses, de azért ne kételkedjünk benne: Sir Alex megtalálja majd a megfelelő embereket a hiányzók pótlására.
A másik oldalon viszont ismét csak a lelátón foglalhat helyet Francesco Totti, aki nélkül sokkal vérszegényebb a az olaszok támadójátéka.
- Meglepetésre készülünk - mondta Doni, a rómaiak kapusa. - Tisztában vagyunk vele, hogy egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, de bízunk a jó kezdésben, ami lökést adhat a folytatásban.
A hétvégi bajnoki forduló során a Roma nagynehezen, 3-2-re verte a Genoát, ami kissé feledhette a kudarccal felérő első mérkőzést, míg a MU 2-2-es döntetlent ért el a Middlesbrough otthonában.
Mindent összevetve a manchesteri mérkőzés - valamint a párharc - esélyese egyértelműen a MU, amely előtt 1999 után ismét lehetőség nyílik a nagy kiugrásra.
(czp)
A bwin oddszai
1: 1,60 X: 3,60 2: 5,50 -
#8896 nem MU-s téma de van benne Angol válogatott
nb1.hu
A magyar válogatott a szlovénok elleni vereség miatt az 51.-ről visszacsúszott az 56. helyre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyen - immár hét hónapja - változatlanul Argentína vezet Brazília és Olaszország előtt.
A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba került csapatok közül a portugálok a 9., a svédek a 24., a dánok a 33., az albánok a 76., a máltaiak pedig a 135. helyet foglalják el a rangsorban.
Az Európa-bajnok görögök minden eddiginél jobban állnak, övék a nyolcadik pozíció, és Izrael is először került a húsz közé (20.). A legnagyobb előrelépő a Top50-ben Moldova, amely 14 helyet javítva a 37.
A legfrissebb FIFA-ranglista (zárójelben a múlt havi állás):
1. (1.) Argentína 1519 pont
2. (2.) Brazília 1509
3. (3.) Olaszország 1391
4. (4.) Spanyolország 1319
5. (5.) Németország 1261
6. (6.) Csehország 1234
7. (7.) Franciaország 1205
8. (10.) Görögország 1187
9. (8.) Portugália 1125
10. (9.) Hollandia 1124
11. (11.) Anglia 1098
12. (13) Románia 1085
13. (12.) Horvátország 1041
14. (15.) Ghána 1006
15. (14.) Skócia 1004
16. (16.) Mexikó 997
...24. (24.) Svédország 858
...33. (33.) Dánia 762
...56. (51.) MAGYARORSZÁG 546
...76. (74.) Albánia 418
...135. (134.) Málta 202
(MTI) -
#8895 MU - ROMA a legminimumabb az lenne a fiúktól szerintem ha 1-0 vagy 0-0 ra jönnénk ki Roma nagyon innen nem tud fordítani az a véleményem -
#8894 Na srácok, ez komoly meccs volt, de mind1, holnap rajtunk a sor...hétvégén pedig hatalmas meccs lesz az Arsenal ellen...ott nekünk mostmár csak a 3 pont a jó, mert a Chelsea nagyon tapad....holnap mindkét lábbal az elődöntőben kell lenni, már 1 láb megvan...jóéjt -
#8893 nagyon helyes
arsenal meg kiesett.... -
Paranoia #8892 Rio vállalhatja a játékot
A United hivatalos honlapján nemrégen egy olyan hír látott napvilágot, hogy Rio Ferdinand játszhat majd a Roma elleni Bajnokok ligája negyeddöntő - visszavágóján.
A holnapi meccs sajtókonferenciáján a csapat menedzsere, Sir Alex Ferguson azt nyilatkozta, hogy a védő akár szembe is nézhet az Olaszokkal, de a végleges döntést holnap reggel hozzák meg:
"Ferdinand kezelése jól ment és reméljük, hogy holnap beállhat a Roma ellen" - Mondta Ferguson.
Ráadásul a United menedzsere azt is felfedte, hogy Gary Neville és Mikael Silvestre is a keretben vannak sőt, akár kezdhetnek is a fővárosiak ellen az Old Trafford-on. -
#8891 Remélem, hogy ez a sérülés-hullám befejeződik ott, ahol elkezdődött...legyen végre egyszer a saját kezünkben a sorsunk, ne ezeken a szerencsétlenségeken múljon már... -
#8890 remélem összerakják hamar, nem lenne jó ha kiesne 2 védőnk is a végén :( -
#8889 kb sztem nem oszt nem szoroz a dolog -
#8888 nb1.hu
Totti továbra se jáccik
Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya a negyeddöntő visszavágóján sem játszik a Manchester United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
Az olasz gárda játékmestere a múlt heti, 2-0-s angol győzelmet hozott első felvonás alkalmával sem lépett pályára combizom-sérülése miatt.
Luciano Spalletti, a Farkasok vezetőedzője már a hétvégi bajnoki találkozó előtt megemlítette, talán jobb lenne, ha Totti a visszavágót is kihagyná, hogy teljesen felépülten számíthasson rá a Serie A következő fordulójában, amikor is Udinébe látogat a csapat.
A csatár kimaradása nem meglepő, hiszen a kétgólos hátrány miatt igen reménytelennek tűnik az olaszok helyzete a BL-ben, ugyanakkor a bajnokságban 4 pontra csökkentették a hátrányukat az Internazionalével szemben, így vélhetően most már inkább az élvez prioritást. -
#8887 a faszom...:S -
Paranoia #8886 Sérülésjelentés: Rio Ferdinand
Egy nemrégen befejeződött diagnosztika szerint biztos, hogy nem tört el Rio Ferdinand, a Manchester United védőjének lábközépcsontja a Middlesbrough ellen hétvégén.
A 29 éves középhátvéd, aki márciusban még Anglia csapatkapitánya is volt március végén. A United legutóbbi meccsén viszont nagyon erőltetett játékkal elérte azt, hogy a 70. percben lecseréljék a Riverside-n.
Többen látták, hogy Rio otthagyta a földön a bal lábát és ez komoly aggodalomra adott okot, de azóta már több orvosi teszt is bebizonyította, hogy nincs törés a lábában.
A United jelenleg is próbál minél többet kideríteni Rio sérüléséről, de addigis a fiatal spanyol hátvéd, Gerard Pique fogja őt helyettesíteni a Bajnokok Ligája negyeddöntő-visszavágóján, mint ahogy azt tette a Boro elleni meccsen is.
Ferdinand párja, Nemanja Vidic még az előző héten sérült meg a Roma elleni meccsen a térdével, így a Middlesbrough elleni meccset teljes egészében ki kelett hagynia. -
Paranoia #8885 többet nem szeretném látni -
#8884 ez tecik:D -
#8883 :DDDDDDDdddddddd -
#8881 a legnagyobb pondró még mindig Mike Riley név alatt fut. -
pinnacle #8880 Szia!
Oké nincs harag. Nem is volt...
A mostani formánkhoz képest ez az 1 pont a MU ellen remek és megérthetnéd, hogy nekünk meg kellett tartani:)
Nem szép, nem támadós, de egy MU-nak nekirohanni 2-2-nél az már több mint hülyeség.
Amúgy jó meccs volt. Aztán bajnokságot már megnyerni. -
#8879 de ok látom semmi:P:) -
#8878 Szia, neharagudj, valószínűleg(sőt egyértelműen) az én bunkóságom, de nem tudtam, hogy itt Boro szimpatizánsok is vannak)
Ezesetben elnézést a pondrózásért, és hálás vagyok nekik(nektek, ha Boro drukker vagy), hogy az Arsenaltól 5öt csentetek. Azért írtam a pondrót, mert nemis nyerni akarnak, csak ölik a játékot, és mivel nem gyenge csapat, ezt jól csinálják. Időnként úgy játszanak, mint aki nem egy pontért jön, hanem a nagyágyúktól kettőt elcsórni. És persze mindenki utál ellenük játszani, főleg idegenben.
Én nem reklamálok a tizik miatt, sem semmi miatt, egyszerűen fos volt a védelem, és utálom a Boro elleni meccseket továbbra is, hiszen nagyon nehezek, kellemetlenek.
Ez a Boro egyébként nem a "pondróbbik" arcát mutatta, az elején bátran támadtak, de a végén, 2-1 nél és 2-2 nél rásszolgáltak arra, amiért így neveztem őket...
Amikor a Mu-nál volt a labda, akkor sutyi kis szabáytalanságok, akik még nem sárgultak be azok nem sajnáltak egy könyvelést a nevük mellé, csak, hogy megöljék a játékot. Persze ez mit sem von le a hálámból, amiért az Arsenal kipukkadása érdekében tartozunk, de ettől függetlenül mindenki morcos a botlás miatt.
És mégegyszer, elnézést, nem néztem a fórumon eléggé körül, ezentúl nem pondrózom csak úgy vaktába. -
#8877 nem láttam pondró kiírást senkinél szentem semmi büntipont! -
pinnacle #8876 Sziasztok!
Nem tudom miért kell pondrózni más csapatokat... (szvsz. ezért is mehetne bünti)
De csak, hogy érveljek kicsit:
A Arsenal PREM D 1-1
H Arsenal PREM W 2-1
5 pontot bukott az Arsenal a Boro-n. Ahogy látom az az 5 ponttal az Arsenal még mindig a seggetekbe lenne és nem csak a Chelsea miatt kéne izgulnotok.
A megnem adott tizikről meg ne beszéljetek, mert bizony Ferdinand kezezése is megnem adott volt...
-
#8875 Chelsea - Manchester United: ki-ki meccs, abszolút 3esélyes, de sztem x lesz
Everton - Chelsea: a legnagyobb esély, h pontot veszítsen a Chelsea, és nem is fognak 3 ponttal távozni
szerinem itt fog eldőlni minden! -
#8874 ez így elég kemény...
az a baj, hogy amíg az arsenalt leszorítottuk, a chelsea szépen csendben feljött...ésmost meg azon kapjuk magunkat, hogy nekik sokkal könnyebb dolguk van...:\ a Blackburn legalább akkora pondró, mint a Boro....10 emberrel védekeznek, sunyik, szabálytalankodnak...nehéz lesz, nagyon nagyon nehéz... -
pilboy #8873 5 meccs van még...
elvileg 2szer kellene bukni ahhoz, h ne mi nyerjük meg. de ez nem fog megtörténni, max. úgy, h az egyik bukás a Chelsea otthonában lesz egy x elérésével, amivel ők is buknak
lássuk csak:
április 12.
Chelsea - Wigan: tuti hazai győzelem
Manchester United - Arsenal: itt csak az a kérdés, h elbírjuk-e az esélyesség terhét. "csak" mentálisan kell felkészülni, hiszen jobbak vagyunk
április 19.
Blackburn - Manchester United: az egyik legnehezebb hátralévő meccs, nagyon durva csapat évek óta. 1 gólnál nem hiszem, h többel nyerünk. de nyerni fogunk
Everton - Chelsea: a legnagyobb esély, h pontot veszítsen a Chelsea, és nem is fognak 3 ponttal távozni
április 26.
Chelsea - Manchester United: ki-ki meccs, abszolút 3esélyes, de sztem x lesz
május 3.
Manchester United - West Ham: vissza fogunk vágni
Newcastle - Chelsea: azt hiszem rendesen összekapta magát a United. most jó formában vannak. Owen pl a legutóbbi 4 meccsén betalált. sztem itt is x lesz
május 11.
Chelsea - Bolton: hazai győzelem
Wigan - Manchester United: vendéggyőzelem
összegzés: nem hinném, h ezt az 5 meccset 100%-osan lehozná a Chelsea. egyszerűen képtelenségnek tartom. nem olyan jók idén, mint 2 éve. egy jó formában lévő Newcastle-vel, és egy stabil Evertonnal is idegenben játszanak, és hazai pályájukon ott leszünk mi is
nyugi a tuti ;) -
pilboy #8872 izgalmas meccs lehetett...
sajnálom, h nem nyertünk
igazságtalan lenne, ha innen nem mi nyernénk a PL-t, méghozzá azért, mert mi játszuk jelenleg nem csak az egyik legszebb focit, hanem a legeredményesebbet is (góllövésre gondolok)
-
#8871 komoly meccs volt tényleg, de meg kellett volna nyerni :S -
#8870 micsoda fej:P:) -
#8869 köszi!!!!!