35611

• Rash87
  • Atti12
    HOHOHOHÓÓÓÓÓÓ

Gyere Berbatov!! :)
  • John Cena
    köszi szépen!
  • John Cena
    pontosan

#10544 hát ha te nyaraláskor Hajduszoboszlón vagy és nincs bekötve hiper szuper digi tv vagy valami alap csomag tv-ből és te képbe vagy hogy mi történik a tv-be akkor te nem mufan lehetsz hanem jövőbe látó és Mufüggő... és szeritnem már el montam hogy MU kedvenc csapatom de az angol labdarúgás úgy egészbe az nekem a favorit!
  • Atti12
    én olyan 4 éves voltam amikor elkezdtem 'szurkolni' a MU nak :D. Igaz, hogy csak azért mert tesom is nekik szurkolt és megtetszett a mez színe :)Dehát ugye akkor még nem is értettem semmit a focihoz :).

Egyébként én is láttam azt a meccset, sosem felejtem el :D Ráadásban Sheringam és Solskjaer.. :)
  • kulabácsi
    láttam és már akkor is MU drukker voltam, most raj vagyok?
  • kulabácsi
    pfff ne cseszegessétek má egymást :|
  • Zenszkij
    És te meg emlékszel a 99-es BL fináléra? Élőben láttad a tv-ben? Kemény drukker...
  • vmvr
    szerintem ugyanaz, mint a cabell, a vmvr, az atti12, a rash87 és még sorolhatnám:D nicknév:D
  • Cabell
    Kemény drukker..:D amúgy 1szer csak megfejtem, mi az a sanyix:D vagy ezt rajtam kívül mindenki tudja?:O de mi az amúgy?:D
  • Atti12
    3-1 lett nekünk a 11-es párbaj, roni pedig max a telójával vagy a nyakkendőjével játszott.. (vagy... áh haggyuk )
  • Rash87
    Te is képbe vagy:D
  • John Cena
    sírni azért nem fogok...

amúgy mennyi lett a MU-Porsmouth csak anynit tudok 11-esekkel a mu nyert de kik lőtték a gólokat vagy éppen a tizenegyeseket??(C.roni játszott??)
  • pilboy
    inkább 1/1 ;)
    még 6 vissza van :)
  • Atti12
    szép volt srácok! Eddig 1/7 :) Jól állunk :P
  • pilboy
    ezt is felkészülési meccsnek fognám fel
    megérdemelt kupasiker így is
    huntit meg kéne venni
  • Rash87
    Thx. Megérdemelt volt^^
    De azért eléggé gyengus volt.
  • sygmaBlueJersey
    ja bocs egyébként gratula:D
  • sygmaBlueJersey
    Hát ez elég karcsú győzelem volt. Darren gyerek nem egy befejezőcsatár alkat xD
  • kulabácsi
    :DDDDDDDD

van der sar taszítja a labdákat :D
    megérdemelten nyertünk így is véleményem szerint, a meccsen végig jobbak voltunk, dehát gólokat kell rúgni :S
  • kulabácsi
    így van, sok a sérült megint, 1 csatár mindenképpen kéne
  • Rash87
    Nincs befejező játékos,kell venni vagy 1-2 csatárt! 1et mindenféleképp!! Megérdemelnénk a győzelmet!
  • kulabácsi
    geci sok helyzetet kihagytunk megint, a 11es párbaj meg cink :|
    illet volna legalább 1 gólt összehozni :(
  • kulabácsi
    áhh thx, elfelejtettem volna :|
  • Rash87
    Sport Klub

15:30
    Community Shield
    Futball ÉLŐ
    Manchester United-Portsmouth
  • ffxi
    Ej-ha!
  • NeverwinterKING
    remélem h tényleg így lesz :|
  • Paranoia
    Cristiano Ronaldo interjú

Kijelenthetem tehát, hogy a következő szezonban is a Manchester United futballistája leszek. Mielőtt napvilágot látnának a pletykák, és szóbeszédek merülnének fel azzal kapcsolatban, hogy bosszúsan megyek vissza a Manchesterhez, egy dolgot mindenképp tisztázni szeretnék:
    igyekezettel fogok harcolni ennek a meznek a becsületéért, szívvel-lélekkel játszom továbbra is a klubomért.
  • Atti12
    ha a bannerra klikkeltek elolvashatjátok az egész nyilatkozatot ( nincs kedvem bemásolni :D). Korrekt nyilatkozat, bár csak ezzel kezdte volna..
  • Jagumo
    basszus, de uncsi meccsvolt ez... mind1 ez van :( :D
  • Zenszkij
    Ronaldo: Maradok Manchesterben

Ronaldo egy portugál újságnak nyilatkozott, amely csütörtökön adja nyilvánosságra ezt a nyilatkozatot, melyek szerint a szélső marad az Old Traffordon.

Hosszú ideje folynak a találgatások Cristiano Ronaldo jövője körül. Ezeknek a pletykáknak először tegnap Sir Alex Ferguson vetett véget. Akkor a mester kijelentette, hogy a klasszis marad a United játékosa.

Portugál hírforrások szerint végre maga a szélső is megszólalt az ügyben. A lapnak adott interjúban Ronaldo beszélt arról, hogy egy nap szeretne majd a Real Madridban játszani, azonban legalább egy évig még az angol bajnoknál marad.

“A Manchester Unitednél folytatom pályafutásom legalább egy évig.” -mondta Ronaldo a Publico-nak.
  • NeverwinterKING
    elég uncsi meccs volt :|
    de Martin jól jáccott

azon viszont nevettem h a kommentátor azt mondta h faragatlan gyémánt :O
  • kulabácsi
    0:0
    nagy taktikai csata, a hátvédeinknek meg még formába kel lendűlni :S
  • Paranoia
    hajrá hajráá...
    írjátok,ha esemény van
  • kulabácsi
    na akkor hajrá :DDD