35611
-
#10553 -
#10552 HOHOHOHÓÓÓÓÓÓ
Gyere Berbatov!! :) -
#10551 köszi szépen! -
#10550 pontosan
#10544 hát ha te nyaraláskor Hajduszoboszlón vagy és nincs bekötve hiper szuper digi tv vagy valami alap csomag tv-ből és te képbe vagy hogy mi történik a tv-be akkor te nem mufan lehetsz hanem jövőbe látó és Mufüggő... és szeritnem már el montam hogy MU kedvenc csapatom de az angol labdarúgás úgy egészbe az nekem a favorit! -
#10549 én olyan 4 éves voltam amikor elkezdtem 'szurkolni' a MU nak :D. Igaz, hogy csak azért mert tesom is nekik szurkolt és megtetszett a mez színe :)Dehát ugye akkor még nem is értettem semmit a focihoz :).
Egyébként én is láttam azt a meccset, sosem felejtem el :D Ráadásban Sheringam és Solskjaer.. :) -
#10548 láttam és már akkor is MU drukker voltam, most raj vagyok? -
#10547 pfff ne cseszegessétek má egymást :| -
Zenszkij #10546 És te meg emlékszel a 99-es BL fináléra? Élőben láttad a tv-ben? Kemény drukker... -
#10545 szerintem ugyanaz, mint a cabell, a vmvr, az atti12, a rash87 és még sorolhatnám:D nicknév:D -
#10544 Kemény drukker..:D amúgy 1szer csak megfejtem, mi az a sanyix:D vagy ezt rajtam kívül mindenki tudja?:O de mi az amúgy?:D -
#10543 3-1 lett nekünk a 11-es párbaj, roni pedig max a telójával vagy a nyakkendőjével játszott.. (vagy... áh haggyuk ) -
#10542 Te is képbe vagy:D -
#10541 sírni azért nem fogok...
amúgy mennyi lett a MU-Porsmouth csak anynit tudok 11-esekkel a mu nyert de kik lőtték a gólokat vagy éppen a tizenegyeseket??(C.roni játszott??) -
pilboy #10540 inkább 1/1 ;)
még 6 vissza van :) -
#10539 szép volt srácok! Eddig 1/7 :) Jól állunk :P -
pilboy #10538 ezt is felkészülési meccsnek fognám fel
megérdemelt kupasiker így is
huntit meg kéne venni -
#10537 Thx. Megérdemelt volt^^
De azért eléggé gyengus volt. -
#10536 ja bocs egyébként gratula:D -
#10535 Hát ez elég karcsú győzelem volt. Darren gyerek nem egy befejezőcsatár alkat xD -
#10534 :DDDDDDDD
van der sar taszítja a labdákat :D
megérdemelten nyertünk így is véleményem szerint, a meccsen végig jobbak voltunk, dehát gólokat kell rúgni :S -
#10533 így van, sok a sérült megint, 1 csatár mindenképpen kéne -
#10532 Nincs befejező játékos,kell venni vagy 1-2 csatárt! 1et mindenféleképp!! Megérdemelnénk a győzelmet! -
#10531 geci sok helyzetet kihagytunk megint, a 11es párbaj meg cink :|
illet volna legalább 1 gólt összehozni :( -
#10530 áhh thx, elfelejtettem volna :| -
#10529 Sport Klub
15:30
Community Shield
Futball ÉLŐ
Manchester United-Portsmouth
-
#10528 Ej-ha! -
#10527 remélem h tényleg így lesz :| -
Paranoia #10526 Cristiano Ronaldo interjú
Kijelenthetem tehát, hogy a következő szezonban is a Manchester United futballistája leszek. Mielőtt napvilágot látnának a pletykák, és szóbeszédek merülnének fel azzal kapcsolatban, hogy bosszúsan megyek vissza a Manchesterhez, egy dolgot mindenképp tisztázni szeretnék:
igyekezettel fogok harcolni ennek a meznek a becsületéért, szívvel-lélekkel játszom továbbra is a klubomért. -
#10525 ha a bannerra klikkeltek elolvashatjátok az egész nyilatkozatot ( nincs kedvem bemásolni :D). Korrekt nyilatkozat, bár csak ezzel kezdte volna.. -
#10524 basszus, de uncsi meccsvolt ez... mind1 ez van :( :D -
Zenszkij #10523 Ronaldo: Maradok Manchesterben
Ronaldo egy portugál újságnak nyilatkozott, amely csütörtökön adja nyilvánosságra ezt a nyilatkozatot, melyek szerint a szélső marad az Old Traffordon.
Hosszú ideje folynak a találgatások Cristiano Ronaldo jövője körül. Ezeknek a pletykáknak először tegnap Sir Alex Ferguson vetett véget. Akkor a mester kijelentette, hogy a klasszis marad a United játékosa.
Portugál hírforrások szerint végre maga a szélső is megszólalt az ügyben. A lapnak adott interjúban Ronaldo beszélt arról, hogy egy nap szeretne majd a Real Madridban játszani, azonban legalább egy évig még az angol bajnoknál marad.
“A Manchester Unitednél folytatom pályafutásom legalább egy évig.” -mondta Ronaldo a Publico-nak. -
#10522 elég uncsi meccs volt :|
de Martin jól jáccott
azon viszont nevettem h a kommentátor azt mondta h faragatlan gyémánt :O -
#10521 0:0
nagy taktikai csata, a hátvédeinknek meg még formába kel lendűlni :S -
Paranoia #10520 hajrá hajráá...
írjátok,ha esemény van -
#10519 na akkor hajrá :DDD -
#10518 ASD:D:ASD XDDDD -
#10517 sry, port.hu-n 19:45 volt -
#10516 bazz most kapcsoltam be a tv-t -.-' :D -
#10515 20:45... én meg már készültem :D -