Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scholes18
én nemtom de megvenném bármi áron<#beka2>

Glory Glory Man United!!

ma 17.00-kor sport1

football without ultras is nothing

kulabácsi
ki az a csaj jobbra fenn?😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok. Nemrég teljesen új külsõt kapott az oldalam, és még a gólszépségversenyre se késõ benevezniManchesterFan
Nézzetek be.
Köszi
Ja, ez a flash nagyon ász itt felül😊
kulabácsi
ja énse láttam😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

vki belinkelné nekem a gólokat.vm letölthetõ félét,nem youtube-at
hálás köszönet érte
Fergie: Nyáron újabb ajánlatot teszünk!

A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson elárulta, hogy a nyáron valószínûleg újabb ajánlatot tesznek Owen Hargreaves megszerzése érdekében a Bayern Münchennek. A United mindent megpróbált januárban, valamint tavaly augusztusban, de a bajor klub az összes ajánlatot visszautasította.

A kanadai születésû középpályás jelenleg az Allianz Arenában marad a szezon végéig, de Ferguson kész újabb ajánlatot tenni a nyáron.

"Úgy hiszem Hargreaves személyében egy fiatal angol középpályás érkezne hozzánk" - mondta Ferguson.

"Emlékeztetnem kell mindenkit, hogy Paul Scholes 32 éves. Habár még van ideje. Mindazonáltal jól cselekednénk, ha megszereznénk Owent, mivel a jövõre is kell gondolni. Sajnos most nem sikerült leigazolnunk."

Amikor megkérdezték Sir Alexet, hogy a szezon vége után tesz-e újabb ajánlatot, így válaszolt: "Talán."

Ottmar Hitzfeld érkezése a Bayernhez negatív hatással is lehet Hargreaves megszerzésében.

"Mindenkinek vannak ambíciói, hogy hogyan fejlessze a gárdát, fõleg ha új edzõ van. Mivel Ottmar Hitzfeldnek nagy tapasztalata van, hallgatni fognak rá."

"Ez nyilván aggasztó lehet számunkra. Addig nem lehet tudni semmit, amíg nem beszéltünk velük az ügyról."

L.Dávid
Scholes18
azér kell hozzá bátorság hogy ilyen szép gólok után meg ilyen gyönyörû játékunk utána azt mondd, hogy szar meccs volt..<#miaz>

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
nah szal 4:0? nem láttam a meccset😞 de legalább nyertünk, azt ki tudtam venni a szavaitokból, már jól alszom😄

õk meg 3at gurítottak, szal.. szerintem összekapják magukat.
mellesleg szar meccs volt, csak a végén volt egy kis kedvünk focizni. azért lárszon klasszis, na. és rooney-val remekül erzik egymást, kurvajók lennének hosszútávon.

Scholes18
hehe jó kis meccs volt! <#beka2>

Glory Glory Man United!!

rvn
4-0......kékek: eccerüen senkik vagytok heyhey

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Golyo69
<1 - 0> C. Ronaldo (pen.) 20' HT

GGMU

Ronííí(11eswbõl)
1-0
2-0 ?<#vigyor3>
21.00-kor 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

kezdõdik

Reading-et kaptuk az FA kupában, hazai pályán (legalább ez a kis szerencse megvan, ha már ki kell ütni az összes PL-csapatot)
mondani sem kell, h a cselszki már megint szerencsés volt...

A mérkõzéseket február 17/18-án játszák le:

Chelsea vs. Blackpool/Norwich City
Watford vs. Ipswich Town
Preston North End vs. Manchester City
Plymouth Argyle vs. Derby County
Manchester United vs. Reading
Arsenal/Bolton Wanderers vs. Blackburn Rovers
Bristol City/Middlesbrough vs. West Bromwich Albion
Fulham vs. Tottenham Hotspur

Matthew Prosac
Ügye ez egy baromian fontos kommentár volt?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Scholes18
Lille - Man. United: Február 20. ; visszavágó: Március 7. by uefa.com <#wink>

Glory Glory Man United!!

Mor3llo
Az Lille, és nem Lillé.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nagy Krisztián
a lillének semmi esélye majd Wayne Rooney megmutatja<#boxer><#boxer>

Mor3llo
Az maximum február 26-27-28.-a körül..pontosan nemtom.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kulabácsi
pénteken?

Nagy Krisztián
Február 2.-án kezdõdik a bl<#wink>Mindenkinek jó szurkolást HAJRÁ MANCHESTER<#mf1>

Nagy Krisztián
ez király meccs volt. "hajrá Rooney"<#mf1><#mf1>

kulabácsi
thx😊

Scholes18
Én is, egy jó szivarral meg pár Eristoffal ünnepeltük a gyõzelmet haverokkal! <#smile>
Üt amúgy a logód, Tetszik!<#idiota>

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
😄

hétfõn lesz a sorsolás
jó lenne a Plymouth-t kapni, mert akkor valószínûleg leadná a meccset a tv, és láthatnánk Buzsáky-t is, vagyis egybeköthetnénk a kellemest a hasznossal 😛

ffxi
Yeeeeeeaaah!!!!!!!!!!

Fákjúal!

kulabácsi
hát én csak a végét láttam, de a gólokat igen, és öröm volt nézni, fõleg a 2. rooney golt!!! Látszott rajta h tudatos volt, és nagyon helyet talált neki😄
nyertünk és ez a lényeg, én meg is ünnepeltem😄

Scholes18
Szép volt fiúk!
Rooney micsoda góól! <#taps>

Glory Glory Man United!!

de ígyis sikerült nyernünk, hála Rooneynak 😄

ÛÛûûûûû naon szép góóól
rooney
na végre mááár
rooney
2 szabályos gólunkat nem adták meg eddig az FA kupában a Pompey ellen<#boxer>
55. perc

Mivel nem hivatalos bolt vagyok - ahol a fõnök megszabja elõre az árakat és aztán se elõre se hátra - az árak szabadon alakíthatóak <#smile>Inkább úgy mondom, hogy az eddigi eladásaim alapján kb. 3 rugó lenne egy sál darabja. Eddig 4 db.United sálam ment el, ebbõl kettõ 3-ért, egy 3500-ért, egy pedig 4-ért. Vagyis ez alapján lõttem be a 3 rugót.
Magic Boy
És a 2 sál esetében?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mor3llo
értem, akkor bocsi 😊

Hali!
5000.- az induló licit a zászló esetében. Egyébként elõzõ kérdésre válaszolva, nem kifejezetten United fan vagyok (inkább simán jó-foci fan) csak vannak cuccosaim <#smile> Akadnak más klubok sáljai is, meg angol zászló, ilyesmi, csak annyira nem akartam off lenni, hogy ezeket is említsem <#smile>
hát 5000ft ért talán kihagyom.
MOst hoszzú ujjú mu mezre gyüjtök,fehérre.Aszem az hálássabb lesz😊
Magic Boy
Írd le az indulóárat amibõl lehet alkudni. <#ravasz1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ffxi
És ha nem Manchesteres?

Fákjúal!

oohh,h kabee<#mf2>
passatgt
Nekem 5 méter széles,2,5 magas😛

Mor3llo
Te Manchesteres vagy ? Ha igen, miért akarsz túladni rajtuk ? :S
Amúgy szép kis banner, csak most figyeltem fel rá 😊

hhmm ez a zászló elég kellemes😊
Néhány eladó cuccos a képe ízelítõként:

Üdv Mindenkinek!

Remélem nem haragszotok meg érte, hogy itt a fórumon belül "reklámozom" az eladó cuccosaim, de elképzelhetõ, hogy érdekelhet Titeket. Eladó jó néhány Manchester United szurkolói sál, illetve egy nagyon spéci szurkolói zászló. Mindegyik garantáltan Angliából származik!
A Vaterán fent van mindegyik, úgyhogy a képeket és az árakatide klikkelve megtaláljátok ! Egyébként pedig a [email protected] e-mail címen tudtok érdeklõdni! Köszönöm a figyelmet és bocsánat, ha off voltam!

Üdv! Simi