35611

• Atti12
    mert mi nem vagyunk real és próbáljuk megtartani a csapatösszhangot. Nincs szükségünk 5 sztárra, csak egy tapasztaltabb csatár kell, aki valószinüleg Berbatov lesz. Vagy maximum még egy középpályást, hogyha ilyen helyzet van mint most, legyen egy tartalék, de neki se kell sztárnak lennie. Huntelaarra pályázott Fergi, de mivel az ajax menedzsere akinek most az istenért nem fog a neve eszembe jutni () nem nagyon akarja eladni és ha jól tudom oda adta neki a csapatkapitányi karszallagot is. Eto'o nem kell ide, Benzema pedig a realba vágyik. Egyébként még van 12 nap, szóval van idő ;)
  • Mayorpapa
    No, egy valamit én nem értek: a MU a világ legjobb és leggazdagabb csapata. Elvileg özönlenie kellene a csapatba a jobbnál jobb játékosoknak, pénz van, a csapat jó, hogyhogy nem vágyik ide senki? Miért nem vett sir Alex legalább 5 sztárjátékost? Miért nem környékeztek meg nagyobb sztárjátékosokat? Van der Vaart, Huntelaar pl. a MU-ba is mehetett volna. Eto'o, Trezeguet, Benzema, senki nem akar a MU-ba játszani? Hogy akarunk így az idén mindent vinni? Posebbonnal meg Rafaellel? Nem értem...
  • Atti12
    ezt már tudjuk :D. Ha ronaldo is így kezdte volna az egész átigazolási hercehurcát akkor semmi gond nem lett volna -.-'
  • John Cena
    Hoppá ecsém!

Dimitar Berbatov körül egész nyáron folyt a találgatás: valóban menni akar-e, elengedi-e őt a Tottenham, elképzelhető-e, hogy nem a Manchester Unitedbe igazol? A bolgár csatár mindezidáig semmit nem nyilatkozott az ügyben, a nyilvánosság előtt kizárólag az ügynöke beszélt. Most Berbatov is megtörte a csendet.
    - Jelenleg a Tottenham játékosa vagyok, de senki sem hibáztathat azért, hogy igyekszem valóra váltani az álmaimat - mondta a csatár.
  • kulabácsi
    ezt ebben a topikban nem is fogja vitatni senki :D
  • balljuggler
    szvsz...azért ő az aktív focisták közül a legjobb támadó...
  • Atti12
    Boldog szülinapot! Sok Berbatovot kívánok Hopsz msot látom már nem aktuális o.O Mind1, azért felköszöntöttelek xD na jóéjt.
  • Paranoia
    köszönöm
  • kulabácsi
    am meg HBD paranoia
  • kulabácsi
    nem nő az, csak díszbuzi :|
  • balljuggler
    Manchester-"van egy oszkárdíjas szinésznőnk"..CR7
  • kulabácsi
    nemtom ki de vegyük meg :DDDDDDDD
  • balljuggler
    Még az a kiírás a neved alatt....
    Nem vettem sértésnek!Pofás...
  • Cabell
    Hát egyenlőre nemfog:D Mostmár Carrick és Giggs is kidőlt, ez kb 10 hiányzót jelent mostmár összesen...a következő meccsre komolyan nemtudom, hogy fogunk kiállni....ugyanis nincs szélsőnk nagyjából...perzse Gibsont és Possebont be lehet vetni, de az nem életbiztosítás...vagy Rooney rúg egy mesterhármast gyorsan, vagy egy gyönyörű döntetlen lesz belőle, csakúgy mint tavaly a második fordulóban szintén a Pompey ellen...
  • balljuggler
    Na baszkikám...ez olyan DEZSAVŰ érzés ....
    Nálunk is hasonló esetek történtek az elmúlt szezonban,ha visszaemlékeztek...
    Ez pech...
    Remélem jót versenyzünk a szezon alatt és ismét e 2 csapat lábai előtt hever majd EURÓPA...
  • John Cena
    mindenkienk van baja végén Sir alex a gyúrókat küldi be focizni..
  • kulabácsi
    Carrick két hétre dőlt ki

Michael Carrick kihagyni kényszerül a United következő két hetének programját, köszönhetően a Newcastle elleni bajnoki rajt első félidejében összeszedett bokasérülésnek.

Sir Alex Fergusonnak a középpályás helyére már a mérkőzés 25. percében be kellett cserélnie John O’Shea, aki a Vörös Ördögök következő két meccse mellett az angol válogatott felkészülési meccsén sem lehet ott.

Carrickhez hasonlóan a Szarkák ellen a csapat egyik legagilisebb teljesítményét nyújtó Ryan Giggs számára is idő előtt véget ért a Premier League első megmérettetése, hiszen a második félidőben őt is le kellett hozni az Old Trafford gyepéről.

“Giggsnek van egy kis térdsérülése. Csalódottak vagyunk, amiért pont azok a sérülések jöttek elő a meccsen, amiket szerettünk volna mindenképpen elkerülni.”

A manchesterieknél Carlos Tevez családi okokra hivatkozva a mérkőzés előtt nem sokkal hazautazott Argentínába, így a dé-amerikai támadó nélkül kellett helytállnia a hazaiak támadószekciójának - ám ez elmondható, hogy egyáltalán nem sikerült.

Helyére a fiatal Fraizer Campbellt küldte pályára Ferguson, aki tulajdonképpen nem okozott csalódást, ellenben ő sem tudta teljesíteni az összecsapás teljes 90 percét.

Wayne Rooney sem játszott csúcsformájában, igaz rajta már egyébként is amolyan villám rehabilitciót végeztek, hogy alkalmas legyen a szezonnyitóra (mint azt tudni lehet, Wazza Afrikában szedett össze egy egyelőre ismeretlen vírust).

“Tevez a héten érkezik vissza és a Portsmouth ellen már bevethető lesz. Ezen kívül Rooney is sokkal hatékonyabb lesz annál, mint ahogyan játszott.”

“A második félidőben azt gondoltam ez az ő meccse lesz, de sajnos Fraizer Campbell is kapott egy rúgást a lábára, így őt is le kellett hoznom.”

Forrás: ManUtd.com

fasza :/
  • Zenszkij
    Porcmuszt el kéne azé verni má....
  • Darthmushroom
    mondták ezt a tvbe és a newcastle meg igy saviolával potolná a owent
    mecsen elhangzot ez a felvettés
  • John Cena
    Berbatov helyére M.Owen???

A Sunday Express szerint a Tottenham Michael Owent, a Newcastle csatárát szemelte ki a minden bizonnyal távozó Dimitar Berbatov pótlására. A bolgár csatár napokon belül aláírhat a Manchester Unitedhez, ezzel Juande Ramos menedzsernek mindössze egyetlen bevethető támadója maradna, méghozzá Darren Bent.
    Owen ugyan más típusú futballista, mint Berbatov, a kvalitásait azonban nem lehet kétségbe vonni, csak éppen most is - mint az elmúlt évek során többször is - sérüléssel bajlódik, és nem bevethető.
    A Newcastle ennek ellenére szeretné meghosszabbítani Owen szerződését, amely jövő nyáron lejár, azonban továbbra sem sikerült megállapodniuk, mégpedig a pletykák szerint azért nem, mert a liverpooli nevelésű csatár egy BL-szereplő klubhoz akar igazolni.
    A Tottenham nem ilyen, de jelenleg mindenképpen erősebb, mint a Newcastle United.
  • ffxi
    De le vok maradva :(
  • Rash87

El...
  • Atti12
    nézz már a bannerra -.-'
  • ffxi
    Elkezdődött már bajnokság
  • Atti12
    nem tudja valaki mivan Tevez családjával? :S Aggasztó volt az a fekete szallag tegnap :-/
  • Cabell
    mellesleg szerintem ha egy paraszt edző lenne a Real kispadján, mondjuk mint Aragones, akkor Raúl simán kimaradna, vagy el is adnák a faszba, és vennének egy korszerű villámgyors mindenhonnan gólt lőni tudó csatárt...mint Bojan mondjuk...lássuk be, a spanyol keretbe kib...nem kellett Raul, nem hiszem, hogy összességében bárki hiányolta volna...csak hát ugye Raúl élő legenda, őt illik elvinni...és szerintem Raúlt a Realból kitenni egyszerűen nem lenne pofája egyik edzőnek sem...mert végülis ki Shuster Raúlhoz képest?!
  • Cabell
    szerintem ez jelen esetben olyan, aminél nem csak a számokat kell nézni...Giggs is talán a gólpassz király volt, de alapvetően tényleg csak lassítja az amúgy lendületes játékot, és egy jól felépített akció tényleg sokszor lassul akkor, mikor ő is bekapcsolódik....egyébként Raul megmondom öszintén, nem tesz rám sose jó benyomást, pl néztem a Roma elleni meccseket, a gépemen is megvannak, mindkét meccsen gólt lőtt, de mégis, csak ügyetlenkedett és lassan játszott végig, csak akkor tudott meglógni, mikor már tényleg olyan labdát kapott...nem egy v.Nistelrooy, szerintem a spanyol bajnokságot minősíti, hogy ő gólkirály tudott lenni...
  • vmvr
    Raúl tavaly 18gólt lőtt realban, amivel a spanyol góllövő listán harmadik lett. akkor miért szar?
  • Cabell
    Egy srác kommentjét másolnám be a manutdfanatics.hu-ról...lehet vitatkozni rajta, gondolom elsősorban a Realosoknak, hogy leszólja Rault, de Giggsel jól hasonlítja össze, és lényegében egyet is értek vele...ott elég sok a buta hozzászólás, de ez áll még a legközelebb az én szemléletemhez.

Giggs attól hogy ennyit-annyit tett a klubért, nem lesz bérelt helye a kezdőben.

Spanyoloknál Real Madrid szurkoló vagyok, és ott sem értem mi a faszt keress még egy Raúl a csapatban? Annyira teszetosza ügyetlen balfasz hogy páratlan…

Ahelyett hogy felállnának egy Casillas- Ramos, Pepe, Metzelder, Heinze- Diarra, Sneijder, Van Der vaart- Robben, Robinho- Nistelrooy csapattal, ami szerintem nagyon jó csapat lenne... Raúllal lelassitja a játékot és el is cseszi az aktuális edző.

Itt a United-ben egyre jobban Giggs-en kedzem ezt érezni, azzal a különbséggel hogy Giggsy csereként nagyon fel tudja rázni a csapatot VEZÉREGYÉNISÉG TUD LENNI! De kezdőként szerintem nem túlzottan, de egy megfáradt védelemmel szemben mindig jó ha becserélik, mert ő még ngy játékos, de nem 90 perces! Amit most leírtam egyáltalán NEM vonatkozik Scholes-ra, ő egy kórtól független zseni, hihetetlenül osztogat, Carrick-kel legjobb belső párost alkotja.
  • kretyás
    NUFC: Shay Given, Habib Beye, Charles N'Zogbia, Fabricio Coloccini, Steven Taylor, Nicky Butt (c), Danny Guthrie, Jonas Gutierrez, Damien Duff, Oba Martins
    Subs: Steve Harper, Jose Enrique, Geremi, Alan Smith, David Edgar, Sebastien Bassong, Ryan Donaldson

szoljál amugy ha látsz Owen-t... a hivatalos listában sincs benne szal nemtom honnan szedted
  • kretyás
    egyetlen előkészületi meccsen se játszott, mumpszos volt, szal szinte ugyanaz... várható volt h nem fog játszani :\
  • John Cena
    Owen apadon csücsült + nem sérült bevethető állapotba volt azt nem mondhatod hogy sérülés miatt mert már fel épült
  • kretyás
    ezt kérdezhetném tőled is

hazai pályán játszottatok, jo elismerem tartalékosan, de akkorsem voltatok tul nagy fölényben, agolt is azért kaptuk mert 10emberrel voltunk akkor a pályán...
  • Rash87
    Melyik meccset nézted?
  • kretyás
    hát kurváranem-

tőlünk is hiányzott Owen, Viduka Barton stb szal sztem korrekt eredmény volt

Jonas MOM
  • Atti12
    ugyan már azis mi volt, csak hozzákoccintotta a fejét az meg hanyat vágta magát :D. Mindketten "fejeltek" :P
  • Cabell
    Sajnos ennyi hiányzóval ez az eredmény teljesen reális. Ronaldo, Nani, Park, Hargreaves, Anderson, (közbe Carrick kiseett) Tevez, esetleg Saha...ez rengeteg, azért vagyok nagyon szomorú most, mert szerintem most a sors sújtott ezzel a sok hiányzóval, és nem tudom a csapatot okolni a botlásért...a tavalyi szezon is így kezdődött, de remélem, a mostani úgy is fejeződik be mint a tavalyi.

Most bánhatjuk igazán, hogy Nani lefejelte azt a westhames arcot...
  • Atti12
    már kész van előre 2 fordulóra csak az eredményeket kell beirni Ha van rá igény megpróbálok összedobni egy bannert is.
  • Paranoia
    nagyon szupi!
    de ezt mostmár elvárjuk tőled a következőkbe!:D
    (küld a linket privátba és már teszem is beh)
  • John Cena
    nájszos