35611

• Darthmushroom
    az igen voltak jo mecsek ugy láttom és meglepő eredmények.
    (fulham,sunderland)
  • John Cena
    Srácok ez a tegnapi fordulóó OMG...
    Augusztus 23., szombat

Blackburn-Hull 1-1
    Liverpool-Middlesbrough 2-1
    Newcaslte-Bolton 1-0
    Stoke-Aston Villa 3-2
    Tottenham-Sunderland 1-2
    WBA-Everton 1-2
    Fulham-Arsenal 1-0
  • Zenszkij
    A II. forduló zárómérkőzésére hétfőn este kerül sor, ezt a találkozót akár tekinthetjük a Community Shield visszavágójának is, ugyanis a Fratton Parkba a Portsmouthoz látogat a Manchester United.

A hazaiaknál a legnagyobb kérdés, hogy vajon pályára tud-e majd lépni a horvát klasszisuk, Niko Krancjar miután a hétközi válogatott meccsen kisebb sérülést szedett össze. Krancjarral szemben bíztossá vállt, hogy amennyiben Harry Redknappnek szüksége lesz Lassana Diarrára, a gall játékos már a rendelkezésére tud állni, a Chelsea ellen elszenvedett térdsérülését követően.

A Vörös Ördögöknél is kezdjük előbb a hiányzókkal. Anderson, az olimpián bronzérmet nyert brazil válogatott középpályása immáron visszatért Manchesterbe, de hétfőn még biztos nem küldi őt pályára Sir Alex Ferguson; mint, ahogy Michael Carricket sem, ugyanis az angol válogatott játékos még mindig bokasérülésével bajlódik, Carricket minden bizonnyal John O’Shea helyetesíti majd a középpálya tengelyében. Naninak ez lesz az utolsó mérkőzése, amit a tavalyi West Ham elleni piros lapja miatt ki kell majd hagynia. De, hogy jó hírrel is szolgáljunk: újra a csapattal van az argentín támadó, Carlos Tevez, miután a nyító fordulót kihagyta családi tragédia miatt.
  • Zenszkij
    A Manchester United megtette utolsó, 25 millió fontos ajánlatát a Tottenhamnek Dimitar Berbatovért.

Sir Alex Ferguson ezt az ajánlatot tegnap tette le a Spurs asztalára, s könnyen előfordulhat, hogy végre megszerezheti elsőszámú célpontját. Berbatov a héten beszélt a londoni klub vezetőivel távozási szándékáról, s minden bizonnyal ennek is köszönhetően Juande Ramos tegnap nem nevezte őt a Sunderland elleni meccsre.

A United 10 nappal ezelőtt tett egy 20 millió fontos ajánlatot, azonban azt a Tottenham visszautasította. Az akkori hírek arról szóltak, hogy Levy 30 milliót szeretne a támadóért.

Egy közeli forrás szerint a felek között megszülethet a megállapodás, mondván mindenkinek az lesz a legjobb ha minél hamarabb véget vetnek a találgatásoknak.
  • Cabell
    EZ mit jelent?
  • Paranoia
    hahaha
  • John Cena
    A hírek szerint Dimitar Berbatov, a Tottenham csatára kivívta klubja haragját, miután a bolgár válogatott szerdai barátságos mérkőzését követően a szófiai reptéren aláírt egy Manchester United-mezt, amit egy szurkoló nyújtott felé.
    A támadó köztudottan a BL-győztesnél szeretné folytatni a pályafutását, azonban a két klub továbbra sem tudott megegyezni a vételárról. Legutóbbi akciója mind a klubot, mind a szurkolókat feldühítette, igaz, fel lehet tenni a kérdést: talán vissza kellett volna utasítania egy autogramot kérő szurkolót?

lolXD
  • II Rocky II
    vááá most nézem a pompeyel egymás utan most 3szor mérkőztök :Ddddd
    nem semmi,kivi vok most milyen eredmény születik :D
  • II Rocky II
    Silvestre elvágyódik az ördögi körből ?:D
  • kulabácsi
    berba meglesz sztem, nagyon kell 1 támadó, ezt fergi is tudja, szal legvégén úgyis megállapodás születik majd sztem, ha nem akkor meg nagy szarba vunk :S
  • John Cena
    és akkor nem lennének problémák:Sés spórolna is a MU
  • John Cena
    vagy ha télelg támadót kell megint hozzuk kölcsönből Larssont
  • Rash87
    Nem volt meghatározó játékos,meg szerintem nem is játszott jól,utóbbi években alig játszott,szóval sokat nem vesztett a csapat.
  • passatgt
    vagy

Az Arsenal a MU-tól igazol védőt: Silvestre Londonban folytatja
  • passatgt
    Az Arsenal az MU-tól igazol védőt: Silvestre Londonban folytatja
  • Paranoia
  • vmvr
    " akinek legnagyobb erénye, hogy Adam Sandlerre hasonlít." :DDDDdddddd

hát ha láttál tavaly Arsenal meccseket, akkor láthattad, hogy Traore még nagyon-nagyon bizonytalan. Clichy meg nem játszhat egy szezonban 60meccset egyedül.
  • Cabell
    Majdnem mindenben igazad van, de szerintem az Arsenalnál semmivel sem lesz nagyobb jövője, mint a MU-nál lett volna. Ott van Clichy, aki kb egy szinten mozog Evrával, és ott van egy igen tehetséges Traore, Wenger szerintem megvette, mert 750.000 fontért miért ne? Ha a szezonban 10 meccsen játszik, már meg fogok lepődni, mert feltételezem Traoret be akarják építeni a csapatba, Silvestre nem tudom, hogy kap majd lehetőséget...itt nem volt csere Evra mellé, csak O'Shea, de ő egy tutyimutyi srác, akinek legnagyobb erénye, hogy Adam Sandlerre hasonlít. Úgyhogy erősen cáfolnám állításod. Ja, és azt sem hiszem, hogy jobban meg fizetik majd ott azért a kis epizódszerepért, amit ot kap majd, mind esetleg a Bordeauxban, vagy a PSG-ben tették volna vele, neadjisten továbbra is a MU-ban...
  • Cabell
    Most már komolyan kérdezem, Fergie mi a rákot csinál a nyáron?
    Előbb eladja Piquét. Hát baromság volt én azt mondom, 10 év múlva lehet hogy már kéne a csapatba.
    Aztán a végre jó teljesítményt nyújtó Eagles is elmegy. Ez közel sem akkora baklövés mint Pique eladása, de sztem ez se a legjobb döntés főleg nem annyi pénzért, amennyit kaptunk érte.
    Már a vak is látja, hogy kéne egy csatár, hiába vannak fonttízmillióink, nemtom hogy hova spórolunk, de nem lett volna előnytelen, hogyha van egy gólvágó a keretben a szezonkezdetre.
    Erre eladjuk Silvestret. Komolyan nem értem ezt az embert. Lehet hogy egy zseni, de egyszerűen ezen a nyáron folyamatosan hozza a rossz döntéseket.

Esküszöm, mint a Milan egy éve. Mégis mit gondol Fergie, hogy majd decemberbe elég lesz, ha rájövünk, hogy Evrának nincs cseréje? Elképesztő, a nyáron még csak távoztak játékosok...mire várunk mégis? Hogy Ronaldo megint rúg 42 gólt? Ha igen, hát okosak vagyunk...

• vmvr
    szidta a MU-t egy szóval is? nem. akkor meg?

cole szidta még mellé, amit ő csinált az pofátlanság. mondhatjuk ezt is annak, de a MU-nál nem lett volna jövője, itt meg valahogy lesz majd, talán játszik. egy 31éves játékosnak ritkán ajánl Wenger szerződést, valamit láthat benne, amire nekünk pont szükségünk van, és ezt Silvestre is tudja, ezért is írt alá, no meg az anyagiak is gondolom szemelőtt voltak.
  • Cabell
    Azt sem értettem, hogy az Arsenal drukkerei miért voltak felháborodva, mikor Cole elment onnan, mikor Gallas is a Chelseaből ment hozzájuk, most Silvestre...lehet csűrni csavarni, hogy Cole titokban üzletelt, meg, hogy miket nyilatkozott az ágyusokról...szerintme az sem jobb, hogy most Silvestre azt nyilatkozza, hogy reméli, tudja segíteni a fiatalokat...egyik kutya másik eb...de mindkettő korcs.
  • Cabell
    Szerintem nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy ő itt alapember volt 8-9 évig, most szorult ki, és ez nem szép dolog...ha Piquet oda megy ez után az egy év után, hát istenkém....de ő itt már lassan kezdett a nagyöregek közé emelkedni, ez egyáltalán nem egy szép húzás...
  • Atti12
    pff hát ez nagy csalódás :S. Most aktív francia játékosok közül 2 volt akit szerettem. Az egyik Evra, a másik pedig Silvestre VOLT. Igen volt, mert ez árulás a javából, szerintem még ronaldonak se fordult meg a fejében hogy az arsenalhoz vagy bármely másik rivális csapathoz szerződjön. Mind1, remélem jól megdobáljuk majd egy MU-arsenal meccsen, mint anno Figot a Barca drukkerek . Oké, Oké hogy nem kapott sok lehetőséget, de akkor lehetett volna benne annyi hogy nem egy riválishoz igazol.
  • báttyó02
  • pinnacle
    azért Henry az Arsenal karizmatikus figurája volt. kb mint nálatok Giggs, Scholes, mostmár talán Rooney is.

Szal azért ne hasonlitgassuk már őket össze.:)
  • HunnernesKonge
    Gratulálok. Igazán értelmes vagy. Remélem a szüleid büszkék rád
  • SzakYy
    Silvestre az Arsenalba igazolt.
  • Cabell
    -moderálva-
  • sygmaBlueJersey
    liverpool
  • Atti12
    persze ugy értem hogy a zenit elleni meccset nem vesszük figyelembe.
  • Atti12
    kérdés: portsmouth után liverpoolal vagy fullham el játszunk? Mert premierleague.com-on liverpoolt ír, manutd.com-on meg fullhamet :S
  • John Cena
    Barátságos meccsnek nézett ki vagy ilyen jótékonysági izé:D azt lehet a fasz riporter meg eltévett
  • Atti12
    már csak az a kérdés, hogy az a riporter mért kolbálszolt ott? :|
  • John Cena
    :D
  • Atti12
    hehe
  • Atti12
    hát az tuti hogy kell egy csatár
  • Mayorpapa
    a próféta beszéljeten belőletek, és mindent vigyünk idén, és félreértés ne essék, én is MU drukker vagyok, de nagyon félek ettől az idénytől...
    vékonynak érzem a kispadot...és ha CR nem lesz formában, még nagy baj is lehet...de adjunk még pár fordulót a csapatnak, hogy megmutassák, valóban jó a csapatösszhang, és ez elég lesz címeket gyűjteni. Én azonban továbbra is azt mondom, ha két erős játékos nem jön még 31-ig, akkor nem lesz esély több fronton.
  • John Cena
    Ferdinand is szerintem meg hát majd idővel Wes Brown Evra
  • kulabácsi
    tavaly h nyertünk meg mindent? az MU mindig is a nevelésekre fordított nagyobb figyelmet, minthogy leigazoljon akárhány nagy sztárt, lásd becham, ronaldo, rooney, gigs, scoles, és még sorolhatnám h hány nagy játékosunk volt aki itt lett sztár, és nem úgy érkezett ide h én vagyok az isten, szeressetek...a csapatözhang sokkal jobb ha meg kell verekdeni a helyekért és nem "poszta igazolunk pár sztárt mert megtehetjük" focit játszunk
  • HunnernesKonge