Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cabell
Bajnok és nem balekcsapatot!😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

csak akkor férhet bele ott a vereség (amirõl egyébként hallani sem akarok), ha a többi meccsünket behúzzuk
nagyon izgalmas hétvége elé nézünk

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Scholes18
na jó van még 1 stamford bridge látogatásunk azt kifelejtettem de az még bele férhet akár a vereség is.

Glory Glory Man United!!

Scholes18
behuzzuk nyugi és akkor 3 pontal megyünk, aztán ha ha ugy alakul hogy hétvégén verjük a poolt (hazai pályán van sansz rá) chelsea otthon az Arsenalt amire szintén van esély akkor 6 pont és eldõlt szvsz a bajnoki cím! mert mi az Old Traffordon biztos hogy vagy verjük vagy x t játszunk az ágyusokkal a többi néhány kötelezõ meccsen meg nem fogunk botlani!
Tehát ezen a hétvégén eldõlhet a bajnoki cím! Glory Utd

Glory Glory Man United!!

Cabell
Szerdán Bolton...ha ezt elszalasztjuk, akkor nem bajnokcsapat, de legalább balekcsapat vagyunk...

John Cena
jó van csak kérdeztem

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Matthew Prosac
még mindig 38

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

John Cena
Mert azt hiszem ez a 30. forduló

John Cena
március 16., vasárnap

Fulham-Everton
14.30

Wigan-Bolton
16.00

Manchester City-Tottenham
17.00

március 17., hétfõ

Birmingham-Newcastle
21.00

Hány fordulós a Premiere League???

John Cena
király

kulabácsi
jaja 1:1 lett a vége

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
jeee😄 döntetlen?

kulabácsi
nagynehezen X-eltek, de ígyis vezetjük a tabellát, és 1 meccsel kevesebbet játszottunk 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
arsenalnak nem megy mostanában úgytûnik

látom nyertünk
lényeg a 3 pont
és még mindig vezet a Bóró 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

HunnernesKonge
Eggyel megy a Boró ^_^ (félidõ...)
kulabácsi
vagy ha kikap ma az arsenal

John Cena
Bolton menni fog szerintem

Cabell
Csak akkor fogunk 1pontal menni ha a Bolton ellenit is behúzzuk...aztán pedig a Pool ellenit is be KELL

John Cena
mindjárt akkro Arsenal meccs vagy már megy

Scholes18
Ronaldo! immár 22 gólos a bajnokságban😊 de a lényeg hogy elsõ hely 1 pontal megyünk! <#hawaii>

Glory Glory Man United!!

John Cena
ki lõtte a gólunkat??

John Cena
Sunderland-Chelsea
0-1

Chelsea ism eg szenvedett szerintem

kulabácsi
a végén csak behúztuk
Derby VS Man Utd 0:1

Rash87
Elég gyenge meccs lett ez.De a lényeg a gyõzelem. Ronaldo-nak megint nem sok szerencséje volt :|

Glory, Glory Man. United!

Cabell
Na, meddig bírjuk a Derby rohamait?😄
BESZAROK...ha kihagyunk nagy helyzeteket az elején, akkor mindig ez a vége....Tessék, mindjárt gólt kapunk...Elképesztõ egyszerûen...igazi szerencsétlenek vagyunk:@:@:@

banok
bbc.co.uk/sport rulez.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
várható kezdõ ma?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
Nagyon jó az, hogy a negyeddöntõt és az esetleges elõdöntõt is idegenben kezdjük...a Roma ellen nagyon fontos, hogy gól lõjünk idegenben, és hogy ne szalajdunk bele egy pofonba ott. A Barcát a Pool tavaly ki tudta verni, mi is ki tudjuk, csak az elsõ meccsen jól kell teljesíteni, nem engedni, hogy esetleg kihasználva a hazai pálya elõnyét eldöntsék már ott a továbbjutást.

nem lesz könnyû, de tovább kell menni
arsenal - MU döntõt! 😄

football without ultras is nothing

kulabácsi
jaja
most jobban meg kell majd dolgozni azért h földbe döngölhessük õket

kulabácsi
miért nem bízik senki abban h a Schalke legyõzi a Barcát? nem is értem 😄

ForzaInter
aza Roma sokkal jobb formában van mint Barca, azért mer tavaj lõttetek nekik egy hetest ne hogy az higyjétek hogy könnyû ellenfél lesz...

Yo, Bitch!

Matthew Prosac

Scholes18
Roma könnyû lesz szvsz, de a Barca uhh ... hát bízok magunkban! Glory MU!!

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
azért a romát nem írnám még le ennyire, igaz idén is megvertük õket meg az "ificsapattal" is döntetlent értünk el, de biztos felszívják magukat a srácok, elsõ meccs után kiderül 😊

Matthew Prosac
én csak azt sajnálom hogy a döntõben mindenképp angol csapattal meccselünk majd... <#szomoru1>
(jó ok, lesz egy két szava ehhez Tottiéknak és Messiéknek is, de...)

kulabácsi
köszi

arenal - liverpool se lesz rossz meccs

Matthew Prosac
Arsenal -Liverpool
AS Roma - Manchester United
Schalke - Barcelona
Fenerbahce - Chelsea

kulabácsi
vki másolja be plz a párosításokat

Matthew Prosac
és a Barcával játszhatunk majd a döntõbe jutásér...<#wow3>

kulabácsi
ehh 😄DDD

John Cena
XD akkor tudom miért írta a ahverom hogy meglesztek baszvaXDXD m1 7-1 ez a válaszom😄

Rash87
Roma-t kaptuk ,lol 😄😄

Foster jó kapus, nyugi. meg van elõtte azért egy védelem is 😊

adja vmi a meccset, vagy marad a sztrím?

football without ultras is nothing

Cabell
Csak fel ne töröljem veldd a padlót😊 (vicc volt)😄

Matthew Prosac
nem nézzük 😊

John Cena
hát kiváncsi vagyok nagyon Fosterre vagy Rio Véd ismét😄😄

vmvr
látom megy nálatok a sírás, hogy nincs kapusotok😊 persze, megértem.
de Foster nagyon jó kapus, tavaly a Watfordnál volt kölcsönben emlékezhetünk, és ott kurva jól védett. szóval én max. a sok kihagyása miatt aggódnék. és szerintem Fosterrõl ki lehet jelenteni, hogy õ a legtöbbre hivatott angol kapus.
habár nem lennék szomorú, hogy ha a Derby ellen éppen nem lenne jó formában. dehát ezt remélem elnézitek nekem😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rash87
Azért ez vicces 😊