Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
nem az a baj h Roo gyenge hanem h 3. edzőnél is kezdő úgy h tudjuk h már gyenge.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

oli el is döntötte
mindemellett kurva gyengék vagyunk ismét
szomorú, h rooney volt a leggyengébb

ezek meg mentek mint a mérgezett egerek, vajon mit csináltak arsenal, meg chelsea ellen?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

annyira tudtam h befújja, bármi lett volna

ide jöhet bárki... együtt neymar, messi, cr, bale, akkor se lesz már semmi????
vicc, h nem fújta le a szabálytalanságot az 1. gól előtt, meg amiért fella sárgát kapott... nem is értem

Darthmushroom
itt már nem hiszem h edzőkkel van a baj... zsinórban 3. edző bukik meg a Fergi után?

Tyler1
Mi ez a fos már komolyan? Kiszopunk a City ellen, kiszopunk egy Feyernoordtól, de most még majd 30 év után a Watfordtól is...
Hurrá, előre a gigaigazolásokkal!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
Rashford továbbra is beast módban van 😄 u21-es debütálásán is vágott 3 gólt 😄 kíváncsi vagyok h kezdő lesz e a derbin.

igencsak nyögvenyelősen, de sikerült elhoznunk a 3 pontot
azért azt kell mondjam, a 2. félidő alapján teljesen megérdemelten. azzal a teljesítménnyel már elégedettek lehetünk
és hát szerencsére "hosszú" a kispad... 😊

ReszegKoldus
nem lenne baj, ha Ibrahimovic összehozna egy olyan szezont (vagy 2-3-at) mint van Persie 4 éve, csak aztán ne eresszen le
de ha lehetne választani, akkor még jobb lenne, ha olyan szezonokat hozna össze, mint a PSG-ben 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darkon
Sziasztok!

Akinek van kedve csatlakozzon a magyar Fantasy Premier League ligahoz.

Code to join this league: 1756447-569344

Szabalyok:

Roviden
-Bereglesz (itt https://fantasy.premierleague.com/
-Majd belepsz MY TEAM alatt megcsinalod a csapatodat (fontos csak ugy tudsz csatlakozni ha a csapat mar kesz ne aggodj PL indulasaig meg barmeddig megvaltoztathatod)
-Majd Leagues ful-re mesz->Join an existing league->Join a private league es bemasolod a kodot (1756447-569344)

Szabalymagyarazat:
https://fantasy.premierleague.com/a/help

Born to win

beszarás komoly az új mez!
azonnal be kell szerezni
limperatore
uristen mi ez a hanyas? igazi kuszobmajmok

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Tyler1

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bakkerman
Ez mennyire kibaszottul talalo 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Darthmushroom
Official MUFC Starting XI vs. Leicester City:

De Gea, Valencia, Bailly, Blind, Shaw, Carrick, Fellaini, Lingard, Rooney, Martial, Ibrahimovic

Subs: Romero, Rojo, Schneiderlin, Herrera, Mata, Mkhitaryan, Rashford

Blindet még megértem, mivel Smalling eltiltott a döntő miatt, de h Fail minek..

Darthmushroom
Hivatalos Pogba visszatér!!! Hivatalos oldalon jelentették be h az orvosi van hátra!!!

Rudee
Ázsiában már a megjelenés napján megvette a mezt, akinek kellett. Nem pont Ibrahimovic nevére vártak. James mezei se fogytak annyira, az biztos. Ronaldoéból vettek az első évben 1 milliót, az övé pedig azt hiszem kelendőnek nevezhető.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Tyler1
Anno a Real csinált 72 óra alatt több, mint fél milliós mezeladást Rodriguez igazolásával. Akkor 4 hét alatt nem elképzelhetetlen ennyi mezt eladni mondjuk az ázsiai piacon.
Bár lehet a Rodriguez-es stat is kamu volt. De az tuti, hogy nem ebből fedeznék Pogbát. Az már inkább elképzelhető, hogy az Adidas, mint szponzor beszállna az üzletbe.

9csöves9
Állítólag olyan 10-15 %-ot kapnak a klubok egy eladott mez után szóval elég nagy kamu. Pár kattintást azért biztos begyűjtött...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rudee
Tegnap pont ezt számolgattam. A hivatalos MU shopban 100 font körül mozog egy, azaz közel 1 millió darabot kellett volna eladni ehhez. Összességében is necces 1-2 hét alatt annyit értékesíteni, nemhogy 1 játékos nevével adjanak el ennyit.
És akkor még ott a korábban felvetett kérdés, hogy az Adidas mit kap darabonként.

bakkerman
Mennyi egy ofisöl United mez? Legyen 50 font (maximum). 76 millio fontos bevetelnel ez azt jelentene hogy 1 millio 520 ezer darabot kellett eladni,azota amiota hivatalos lett Ibra leigazolasa,meg ha mar aznap el is kezdtek gyartani a mezeket akkor is irrealisan sok lenne ennyi mezt eladni csak az o nevevel. Es akkor ugye ott van meg a sok-sok cegnek valo penz leadas minden egyes mez utan,kezdve az Adidassal,akik biztos nagy jutalekot szednek le. Oriasi kamu ez a cikk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
szerintem azért kamu mert szerintem abból a pénzből alig kap a klub.. minek fizetne az adidas évi akárhány (talán 50 vagy mennyit) ha még a mezeladás is a klub bevétele lenne.

Ez mekkora kamu már és beadják a népnek még a végén,hogy mezek eladásából vennék Pogbát😊)
Hagyjuk már ezt.Vegyék meg azt kész ha ennyire akarják és ott lesz a világ legjobb középpályása a világ egyik legjobb csatárjával meg blabla..
Jim Morrison
Ja hogy ibrát azért hozták, hogy legyen pénz Pogbára? <#banplz>

"Egy hete került a boltokba a Manchester United első számú klasszisának, Zlatan Ibrahimovicnak a meze, és óriási a tülekedés a svéd fenegyerek dresszéért.
Brit lapok már pontos számokat is tudnak: a rajongók az első hét napban mintegy 76 millió fontért (90 millió euró értékben) vásároltak Ibrahimovic-mezt.
A svéd klasszis tehát nemcsak a pályán lehet óriási fogás, hanem marketingértékét tekintve is az egekben van. Ha ilyen iramban vásárolják továbbra is a nevével ellátott mezeket, akkor néhány napon belül egymaga „behozza” az MU-nak Paul Pogba árát, ami a hírek szerint körülbelül 120 millió euróra rúg."

Azért még mindig reménykedem, hogy Pogba nem jön (ennyiért meg aztán ... )

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lópikula
A világ 5 legjobb csatárja közt van. Miről beszélsz?

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Ibracadabra😄
Régről ismerős lehet😊Bár örülhet,hogy ez bement már olyan s..r volt😊)

Sokan akkor se tennénk be a keretbe.
De hát itt kapott még lehetőséget.Ez van..
Rudee
Azért az eléggé lecsúszott.

Jim Morrison

Jim Morrison
a köszi. reggel jött értesítés, hogy elhalasztják, majd el is napolják, csak akkor még nem láttam hogy miért. Megnyugodtam, rosszabbra gondoltam😊

rossz időjárás miatt nem lesz ma city elleni meccs

remélem átérzik a srácok, hogy ilyen kerettel, ilyen háttérrel, ilyen managerrel, stábbal illene legalább dobogón végezni, el-ben legjobb 4be jutni, fa kupában döntőzni
és még nagyon minimalista voltam...<#circling>

Tyler1
Futball vicce már ez a klub lassan.
Woodward komolyan átesett a ló túloldalára.

ennyiért ide lehetett volna hozni kante+payet-et és még maradt is volna a zsebben...

Meg azt hagyjuk már,hogy rákérnek ilyen összegre még 10-20 milliót Pogba-ra.

Akkor röhögnék ha rajtuk maradna😊)
Még vissza lehet mondani.Nem hivatalos.
Ha van eszük jobban beosszák a pénzüket
Jim Morrison
Ez mar a brexit, viszik ki a penzt 😄

ffxi
Megint mellényúlunk. Ennyi tanulópénzből nem képesek belátni, hogy nicns értelme ekkora összegeket költeni játékosokra. Pláne EGY!

Fákjúal!

Tyler1
Nagyobb bukás lesz, mint Falcao...

ReszegKoldus
Én a felét is sokallnám, de úgy tűnik most már csak úgy röpködnek a 100+ milliók 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison
ennyiért? 😮

Darthmushroom
meg is osztja a szurkolótábort, pedig még itt sincs. Én személy szerint abba a táborba vagyok, h ennyiért nem kéne. Ő akart elmenni, pedig kapott volna új szerződést..

ReszegKoldus

Jim Morrison
azért még van benne 😊
"We can confirm Zlatan broke #mufc power records in tests during his medical."

Magic Boy

Magic Boy

Magic Boy

Na látom bővül a csapat!😊
Zlatan-t hozni ilyen feltételekkel kézenfekvő és Mhitarjan is jó igazolás.
Lópikula
remélem a büdös életbe nem látjuk többet....egy nulla ember, focistának elment, de emberileg zéró..Zlatan meg legalább 25-30 PL gól 34 évesen is

Az a gyanús, ami nem gyanús!