Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
mondjuk van persie azért tud focizni

http://www.youtube.com/watch?v=Y3YkKWm33b8

vki a gólokat plíz, köszi

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
<#nyes>

Rash87
Szar álom lehetett<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

passatgt
azt álmodtam hogy 4-1-re kikaptunk

John Cena

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
David Gill, a United vezérigazgatója bejelentette, hogy a klub megegyezett a svájci óragyártó Hublottal, amely mostantól a klub hivatalos szponzora lesz. A felek három évben állapították meg a szponzoráció hosszát. Figyelembe véve, hogy a United fõszponzora, az AIG igen komoly bajban van, a svájci cég belépése nagy fogás a klub számára.
- Sir Alex Ferguson óramûpontosságot követel a csapattól - viccelõdött David Gill. - A Hublot termékei kiválóságáról és innovatív jellegérõl ismert, éppen ezért beleillenek a klubot szponzoráló cégek sorába.

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
Atti12
ez oké, de jelenleg tömve vagyunk a középpályán.

Mayorpapa
kedves Házigazda! ha törölsz egy hsz-t, akkor azokat is kéne, amik arra reagáltak, mert így értelmetlen az egész. Thanx!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Cabell
Beckham se a felpalyas gol miatt volt jo jatekos. (most is az) Az csak 1 momentum volt, ami mutatta, o ilyet is tud. De Bentley marha jo jatekos, csak 1 normalis csapat kene neki.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Matthew Prosac
nem, inkább te vagy túl jó! -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mayorpapa
úgy érted a City? <#nyes>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

passatgt
fehér betûvel jobb is😊

Matthew Prosac
hát nem örültem neki hogy a psd formátum a pesti gépemen van így újra meg kellett csinálni... na majd ha visszamentem pestre..
tess .:update:.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ma. most 😊 indítom a ps-t

Barnabyka
jééh😮 hát rólad is hallani0.o

Rég láttalak am. nyugodt vagyok csakhát véletlen úgyírtam be ,h capslock volt és lustavoltam újraírni=)

még nem kaptam privit az újról..
kulabácsi
tegnap

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
mikor lesz bannefrissítés?

Atti12
azért mert rugott egy nagy gólt nem kell egybõl leigazolni 😊

gyemant04
nyugi barna, nyugi 😄

... Mixed Martial Arts

Barnabyka
ANNYIT ÉRNE MINT KOPLÁROVICS..JÓÓ TALÁN KICSIT TÖBBET😉

Cabell
Ezt a Bentley sracot igazan elhozhatnank😊

Rash87
Rendben,nem is azért mondtam 😊 Ráér,csak ne 1 héttel legyünk lemaradva<#eljen>

Matthew Prosac
holnap amint melóból hazaértem -.-

Cabell
Kiraz a hideg, ha arra gondolok, hogy Nani kapja meg a hetest ha Ronaldo elmenne...

Rash87
Ki emlékszik már arra!?😄:$
DE úgylegyen<#eljen>

kulabácsi
Roni nem ugyanilyen volt 2-3 évvel ezelött? de 😊 emlékszem faterral mindig szídtuk h miért kell játszatni, soha nem passzol, semmi értelme h a pályán legyen, aztán megtanulta h bizony sokszor többet ér egy jó passz mintha önzõzne és tessék 😊 szal sztem 1-2 év és Nani is olyan lesz, de piszkosul fiatal még

Rash87
Azért Naninak sokat kell még tanulnia,hogy Ronaldo szintû legyen. Nekem a játékán az nem tetszik,hogy nagyon önzõ. Olyan helyzetben ami,ahol passzolnia kellene,ritkán passzol. Bár mostanában jobban játszik.

kulabácsi
igazából van utánpótlása Nani személyében, aki egyre jobban kezd beérni sztem, szal ha akar akkor had menjen, szedjünk rajta sok sok lóvét, vegyünk belõle 2 jó játékost, Nanin meg nem lesz akkora feszkó h jobbnak akarjon tûnni mint Roni, és hasonlóan jó teljesítményre képes, a játéktudása megvan hozzá.

Rash87
Szerintem is ugyan ez lesz,de még az odébb van. S amíg jól játszik,nincs vele gond.
Meg szerintem most is szórakoztatja a közönséget,meg élvezi,nem hiába nem örül,mikor sok helyzete nem jön össze...
Sérülése sokat befolyásolta teljesítményét,s kezd helyrerázódni,szóval innentõl egyre jobb lesz😊 remélem.

---
Bannert vki idõben frissítse most.

Cabell
Nem az a bajom nekem, hogy nem eleg jo a meccseken, hanem hogy nem akar elegge...mondjuk a mai meccsen nem igy lattam, de a golok utani flegmasaga, es az egesz viselkedese megvaltozott, egyszeruen nem elvezi a jatekot, mostmar csak egy jo zsoldos. Regebben a kozonseget es mindenkit szorakoztatott, mostmar sokkal szurkebb amit csinal, persze szenzacios kepessegei vannak, es igy is eszrevesszuk, de valami megvaltozott benne...nyaron pedig szerintem 100%, hogy ugyanaz lesz, mint tavaly.

Rash87
Egyszer az is elhagyja õket 😄 Sztem ez volt az utolsó,majd novemberben nem fog összejönni nekik semmi. (remélem).

Ám Ronaldo iránti "gyûlöleted" még mindig tart?😄 Lõtt 2 gólt<#vigyor>

Cabell
Jó nem mondtam komolyan, de mostmar gyanusan nagy a szerencse arrafele...

Atti12
ki lesz bajnok? A Poolnak egyszer ugy is vége lesz, Egyértelmû hogy vagy Mi vagy a chelsea lesz a bajnok ismét.

Rash87
Szerintem még a felénél sem vagyunk 😊 Szóval még elég nyílt.

arsenal-ttham
komoly meccs lehetett 😊

nekünk meg lényeg a 3 pont. cselzi is behúzta és végül a pool is :/

football without ultras is nothing

Cabell
Bajnokok lesznek iden, asszem kezd 1ertelmu lenni.

Rash87
MU-tól többet vártam az elsõ félidõ után,de végülis a 3 pont a lényeg,2 szép góllal 😛

Arsenal meccs vicces lehetett 😄
Utolsó percekben 2 gólt is kaptak,kiváncsi vagyok,mi volt velük... :|

L'Pool szerencseszériája még nem ért véget,11-essel nyertek <#wow3>

kulabácsi
noh, a 71. percben még 4:2 volt ha jólláttam 😄

Arsenal 4 - 4 Tottenham H.

<#vigyor>
kulabácsi
vááá rooney kopasz

Atti12
szóval Nani jön le 😄 Sry

Atti12
Fletcher --->
Rooney <---

már vezet közben az arsenal is... :/

a meccs 2. félideje meg elég lapos

football without ultras is nothing

Darthmushroom
Bentley mekkora gólt lõtt az arsnelnak te jó isten vagy 40-45mrõl.
azzal vezetett a tottenham de silvestre egyenlitett szögletbõl

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Cabell
bazdmeg lampard mekkora golt lott😄 ES BENTLEY BAZDMEG😄 jaaa akkor ezert hivott biztos vmvr, mert silvestre rugta a golt😄 arsenal am a tottenham ellen altalaban makkolgat, remelem most nem igy lesz.