Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Lille ellen lõttétek BL 16ban...(idegenben ezzel egyenlítetetek ha jól emlékszem)
Amugy írtó hülyeség ez a fújt nemfújt dolog,az a bíró is köcsög aki engedi lõni miközben még a kapus irányítja a sorfalat szvsz (láttunk már pár ilyen gólt)
Vagy mindig engedni vagy soha,mert elég igazságtalan így...

az bl meccs volt és asszem lyon ellen..

btw azért nem volt szabályos, mert a bíró nem adott jelt az elvégzésre, mert bent még magyarázott valamit. lényeg a 3 fa 😊

football without ultras is nothing

Golyo69
most adták át neki a díjat 😄

GGMU

Golyo69
Cristiano Ronaldo 2008 ..FIFA ÉV JÁTÉKOSA

GGMU

Atti12
Messi is rúgott nem rég egy ilyet, neki megadták.

MR ME
ez kb olyan volt mint tavaly a nemtommá melyik csapat ellen amikor giggs simán berúgta a labdát míg a kapus állította a sorfalat mivel nem kellett megvárnia a sípszót, csak azt megadták, ezt nem
nembaj gyorsan rúgtunk egy másikat 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

toysoldier
na így mostmár értem :]
köszi <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Atti12
Rooney kimegy még bent helyezkednek, és elpöcköli a labdát majd elfut. Innentõl elvan végezve a szöglet. Aztán Giggsy odamegy és hirtelen elhozza. Kb ennyi.

toysoldier
ezt én nem értem 😄
vki lécci magyarázza el <#zavart1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

fuuu ezt amguy nagyon benézte a partjelzõ szoval ronaldoé az elsõ gól

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

MR ME
hát persze h az volt 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Golyo69
Golyo69
hát bazze..én msot nézem az ominúzus szögletet..mert én csak a 2.ik félidõt láttam..vazze..az szerintem az egy szabályos ól volt ...ilyet hogy nézhet el a partjelzõ..nincsenek hozzászokva a trükkökhöz még 😄😄

http://www.youtube.com/watch?v=4tgtvDSwReI&feature=hd sztrem érvényes volt....

GGMU

John Cena
jaja de szar vicc volt XD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Golyo69
nagy grat 😄😄
Sima meccs volt😄 de azér még nem nyertük meg a bajnokságot 😄 sok kemémy meccs lesz még.....DE ADDIG IS GLORY MAN UTD 😄

GGMU

Matthew Prosac
kösz. mostmár leesett gecc o.O <#vigyor2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

aláírásod 😊

<#worship> és még sok boldogat 😊

amugy nb1.hu-s forumon azt írta srác h giggs szögletgólja is szabályos volt, mert neville kifutott bepöccintette a labdát és giggs kiment érte beadta és gól 😄

gyurka666
csátok le a kalappal a mai mecs elött nem hittem volna én sem hogy ilyne sima gyõzelem lesz !de senkit se akakrok megbántani de ettöl a mai mecstõl még nem szabad elszálni jönnek majd még nehezebb meccsek is de ha azokat is igy veszük mint a mait akkor simán megvan a bl is!de azért azt is be kell ismerni hogy a chelsea nem volt ma topon de nekünk ez pont igy volt jó !<#nevetes1> hajrá MU remélem az inter ellen is ilyen sima mecs lesz üdv:gyuri

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Matthew Prosac
nem. miért ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

John Cena
amúgy barátnõd neve Viki?😛

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Matthew Prosac
hát akkor csak annyi újat fûztem hozzá, hogy valamennyire megérte, mert a második évünkhöz közeledünk. ha 2 hétre rá szakítottunk vna akkor sosem bocsájtom meg magamnak (és neki 😄DD)

arra emlékszem, de bûnbocsánatot nyertél itt a fórumon anno 😄

Matthew Prosac
velem egyszer fordult elõ, hogy kihagytam MU-meccset nõvel való egyéb tevékenység miatt,.. "csupán" a Roma elleni 7-1-et sikerült.<#falbav>
Ugye érthetõ hogy azóta nincs az a nõ és tevékenység ami miatt kihagynám a meccseinket.
Mentségként annyit, hogy friss volt a dolog és nem akartam már az elején megrémíteni a focival xD. (tudjátok, a marketingidõszak a kapcsolatok elején). Késõbb kiderült hogy õ is szereti és nyugodtan nézhettük volna együtt <#falbav>- mondta õ.
Hát azóta is együtt 😄

megbocsájthato büüün.nem ? 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

banok
Manchester United - Chelsea 3-0 ::: ESPN összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/297880

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
összefoglaló egy kicsit késõbb lesz de addig itt a teljes meccs

Premiere cap, angol nyelv, Xvid / 16:9
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.mininova.org/tor/2169624

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

buldozer99
ez nagyon nagy,néztem a meccset,a chelsea sehol sem volt...

Forca Barca

Atti12
Nem csak hogy jól játszottunk, mellé még a chelsea is gyenge volt 😊 Inkább így lehetne elemezni ezt a meccset.

ejj ejj.. dugni máskor is lehet, ez szentségtörés 😞

banok linkeli majd nyugi 😊

összefoglalot valaki ? Pont a csajom itt volt.nem néztem meccset,cseppet más dolgokra szenteltem az idõt <#whatever>

Na jól kibasztál velünk! 😊)
kis butus

Matthew Prosac
nemkell elhinni mert én találtam ki papa. és ez elég nyilvánvaló volt szerintem.. csak neked nem esett le 😊

Rash87
Nem szó szerint,de van benne kis igazság 😊)

Glory, Glory Man. United!

lippet
Aha, ezt higgyük is el! Szánalom! Na lépek is!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Rash87
kurva jóóóóó 😄😄😄

Huszi84
-.-

ReD DevilS 4 LifE

Darthmushroom
lol

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huszi84
5öt rugott ma a Mu😊 Ebböl 3at megadtak.
Mi lett volna szted ha még jól is jáccottak volna?<#vigyor2>

nagyon jók voltak, a chelseaben meg ennyi volt..

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
😄DDDD

Matthew Prosac
frissen érkezett rövidhírek az angol zsurnalisztáktól: <#vigyor1>

Állítólag Van der Sar a mérkõzés lefújása után megkérte Wayne Rooney-t, rúgjon neki párat kapura, mert a mérkõzés folyamán nem találkozott vele és teljesen átfagyott.

A Sky Sports kommentárora Andy Gray szerint Carlos Tevez veszélyesebb volt az ellenfél kapujára, mint Didier Drogba. Szakértõtársa egyetértett.

Belletti annyira megzavarodott Ronaldo cseleitõl, hogy a végén véletlenül a partjelzõvel akart mezt cserélni. Az asszisztens végül a zászlóját adta oda Belletti mezéért cserébe.

-matsports- <#vigyor1>

Scholes1974
pontosítok: szerintem meg a Manutd nagyon jó , a chelsea meg nagyon szar! a bajnoki címtõl elbucsúzhattok ilyen gyenge teljesítménnyel vegyetek példát a Manutd mai játékáról pl!

Darthmushroom
szerintem meg jó volt a mu. mert hiába volt halovány a chelsea attól a munak jól kellet játcania h 3t rugjon.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

lippet
Nem a ManUtd volt jó, a Chelsea volt halovány:S

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Cabell
Egyszerûen egy rossz szót, sõt, egy kevésbé jót sem tudok szólni senkire...Evans 20 éves, és egyszerûen szenzációs, Vidic klasszis, Evra, hát igen...nagyon hiányzott, fantasztikus volt...és hát Gary, a szavakat kersssük, de ne találjuk meg, milyen jó volt, ettõl függetlenül sajnos lefele áldozóban van, de ma egész elképesztõ volt...Park, akit mindig is a legszürkébb támadónak tartottam, szenzációsan játszott ma, Ronaldo meg...jó volt ma, mert egy nagy csapat ellen legalább érez motivációt, és akar játszani...Rooney kész meghalni a csapatért, mint mindig, és gólt is lõtt, Berba egy igazi zsonglõr, csak pontatlan a passzoknál és a befejezseknél, DE gólt lõtt😊

Giggs pedig, aki egész egyszerûen SZENZÁCIÓS, így játszani 35 évesen, egész egyszerûen nincsenek rá szavak...Fletchernek pedig komolyan, csak egy szolira lesz szüksége, és kifogástalan lesz😊

VDS-nek nem volt dolga😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

pontvesztés tekintetében 1.-k vunk 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Igazán jól játszott most mindenki!! Naon szép volt :$ Nem gondoltam volna,h ennyire sima lesz😛

Atti12
Szép gyõzelem 😊. Ha mindenki ellen így játszanánk...

Huszi84
[/brutálnagy] K.O.[/brutálnagy]

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
énse