Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azon kívül volt még egy 200%-os Tevez helyzet és kb ennyi.. negyedgõzzel behúztuk
football without ultras is nothing
http://www.powerplaymanager.com/r57633
hjóóó
ezt a videot meg muszáj, sztem kurvajó
nagyon mennek ezek az 1-0-ák idén 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Tevez helyzetén még mindig nem tettem túl magam.
O'Shea 1 szart sem ér ma, már elnézést. Azt tudom, hogy nem lehet olyan mint Evra, de kb akkora a különbség, mintha Rooneyt Manuchoval akarnánk pótolni...
A középpályán meg túl könnyen átmennek, ami elég gázos...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Rooney Out, Tevez InÖrök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ReD DevilS 4 LifE
ReD DevilS 4 LifE
Manchester United
: Van der Sar, Neville, Vidic, Evans, O'Shea, Ronaldo, Giggs, Fletcher, Park, Berbatov, Rooney
Wigan Athletic
: Kirkland, Melchiot, Scharner, Bramble, Figueroa, Valencia, Palacios, Cattermole, Taylor, Heskey, Zaki
ReD DevilS 4 LifE
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha te ebben és az alább linkelt szabadrúgás között nem látszik hasonlóságot, nem velem van a probléma 😊.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Labdarúgás
Premier League Anglia Manchester United - Wigan Athletic
(élõ)
Euro 2
Glory, Glory Man. United!
mellesleg a lábfeje sérült, és ~1 hónapot mondtak rá, vmint Rio is kihagyja még biztonsági okokból a Wigan elleni meccset
talán csak az fa kupában fog hiányozni (lennon semlegesítésében)
van rá szabály.. ha a lövõ játékos kéri a távolságot, akkor nem lõheti el sípszóig, ha nem kéri akkor bármikor lõhet.
Glory, Glory Man. United!
Holnap meglesz a 20. a wigan ellen. Ha minden igaz akkor március.21-én meg pótoljuk a fulham ellen is.<#finom>#finom>
ReD DevilS 4 LifE
így megnézve a videókat,ronaldo mind 2 gólja szabályos volt.
ReD DevilS 4 LifE