Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
melyik tv adón is lesz?😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

MR ME
komoly meccs lesz, remélem azért egy kis elõnyt tudunk szerezni kinn is, de a lényeg h gólt mindenképpen rúgni kéne, nameg 1 gólnál többel nem kéne kikapni 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
Nah akkor gyerünk gyerekek! Bekell húzni!!

Barnabyka
o'shea és evans is kezd..ennyit a nagy hol van a védelemrõl😊

gyemant04
én nem tippelnék, de nem olyan biztos, hogy csak 1-2gól fog esni a meccsen, persze,ha lesz gól egyáltalán

... Mixed Martial Arts

John Cena
egy nehézkes 1-1 félidõben 1-0 az internek és old traffordon 1-0 vagy 2-0 nekünk

Di Santo9
1-1 Ronaldo és Ibra

Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!

Matthew Prosac
2-1 a tippem. félek a "kényszer"védelem nem fog jól muzsikálni. kell mindenképp egy idegenben rúgott gól..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Barnabyka
1-0lesz és utána egy brutálisan jó visszavágó😊

Atti12
Nem tippelek, mert eddig amikor nem tippeltem nyertünk 😊

Golyo69
de ha kikapunk 2-1-re és otthon hozzuk a romai meccse eredményét még boldogabb leszek D: aki nem emlékszik /7-1 lett nekünk 2-1 es római siker után / 😄😄

GGMU

Huszi84
Nagyon nehéz meccs lesz.

1:1

- majd old traffordon meg alázzuk õket

ReD DevilS 4 LifE

Darthmushroom
én tippem:
0:1

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
nem lenne rossz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Golyo69
tippem 1-2

GGMU

Golyo69
én örülnék egy 1 gólos vendég sikernek de azért az x-sem lenne rossz 😄😄

GGMU

Rash87
Tippek mai meccsre? 😊

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Ez csak egyet jelenthet,h mindenkit eltiltani akit lehetne,egyszerûen csak fél... Szerintem olyan egyértelmû...😊 S szánalmas,s még finom voltam...

csak nem beszari....

hát kíváncsi leszek a védelemre

Utazó keret:
Kapusok: Van der Sar, Foster, Kuszczak.
Védõk: Ferdinand, Evra, O'Shea, Evans, Fabio, Eckersley.
Középpályások: Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Possebon, Gibson, Fletcher, Ronaldo.
Csatárok: Rooney, Berbatov, Tevez, Welbeck.

a védõk közül ugyebár o'shea és evans is sérüléssel bajlódik... :S
kedvezõtlen elõjelek

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Barnabyka
csak nem igaza van😮 😊

Atti12
José Mourinho szerint Nemanja Vidic mellett Wayne Rooneynak sem szabadna pályára lépni a keddi UEFA Bajnokok Ligája találkozón.
Az Inter szakvezetõje szerint Wazzát az Aalborg elleni mérkõzésen elkövetett szabálytalanságai miatt el kellett volna tiltani a San Siro-ban megrendezésre kerülõ összecsapásról.

"Még 2005-ben az UEFA a televíziós felvételek alapján tiltotta el Michael Essient a Liverpool elleni BL-meccsrõl" - mondta Mourinho a Sunday Telegraph-nak.

"Az Aalborg ellen Rooney szabálytalankodott, ami büntetést érdemelne. De semmi sem történik."

"Mi a különbség a Chelsea-s Michael Essien és a Manchester Unitedes Wayne Rooney közt? Szerintem nincs különbség."

A "Special One" egyébként súlyosabb büntetést rótt volna ki Nemanja Vidicre is.

"Vidic esete is egyszerû. A Liga de Quito ellen kiállították, ez pedig két meccses eltiltással jár. Neki tehát a visszavágón sem szabadna játszani."

Ez eltiltaná a fél csapatot 😄

giornalista
ja, és milyen gól volt már ez...

de a vége csodás!
Di Santo9
Az már csinos ^^

Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!

7 pont!!!
😊

Di Santo9
Szép volt Given <#idiota>

Atti12
Köszönjük meg Givennek 😊

Di Santo9
Most az 1x hajrá CITY!

Atti12
uccsó 5 percen belül.. ez a legkritikusabb a Poolnál mint tudjuk -.-'

Di Santo9
Még az is jó.

Atti12
1-1 :S

Di Santo9
Éreztem <#vigyor> Pool<#mf2>

bellamy 😊

Atti12
Vezet a city 😮

John Cena
robotizálnának!😄

Matthew Prosac
még Carrick-et tudnám elképzelni legrosszabb esetben, de jólenne ha valakit összedrótoznának..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Di Santo9
Valószínû xD

Barnabyka
"kuscsák"<#idiota>

Di Santo9
Most akkor ki lesz Ferdinand-al középen??

Atti12
remek :S

MR ME
fasza...
itt jön ki az az eltiltás ami am is geciség volt...

Di Santo9
Bajnokok Ligája: nagy bajban az MU az Inter elleni meccs elõtt

Védõproblémákkal küzd Sir Alex Ferguson, a Manchester United skót menedzsere: az már korábban biztos volt, hogy Nemanja Vidics eltiltás miatt nem léphet pályára az Inter otthonában, a szombati Blackburn elleni meccsen pedig a szerb lehetséges helyettese, Johnny Evans is megsérült.

Evans így csatlakozott a szintén sérüléssel küzdõ Gary Neville-hez, Wes Brownhoz és John O’Shea-hez.

„Csak remélni tudom, hogy lesz két egészséges középhátvédem a meccsre. Jelenleg ez erõsen kérdéses” – idézi a „vörös ördögök” honlapja Fergusont.

Evans játékára kicsi az esély, de a mester bízik abban, hogy O’Shea vállalni tudja a játékot. A címvédõ United kedden lép pályára a BL nyolcaddöntõjében az olasz Internazionale otthonában.

Egy osszefoglalot majd ha tudnátok,mert én is le maradtam

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

giornalista
a rekord Van der Saré, szóval azzal nem történt semmi. igaz, a csapat góltalansága megszakadt, az övé nem.
Matthew Prosac
a mai meccset is ki kellett hagynom, mostmár zsinórban két meccsrõl maradtam le <#szomoru1> hálistennek hoztuk amit kellett, egyre megnyugtatóbb formát mutatunk és pozíciót foglalunk el. a kedd este pokoli nehéz lesz <#pardon1>...

match-line update holnap este!

gyemant04
elég gyenge meccs volt, de legalább 3pont..ezt a Kuszczakot nem nagyon kéne erõltetni érzéseim szerint..Ronaldo viszont jól játszott és a gólja..😊

... Mixed Martial Arts

Atti12
Mindenesetre reméljük kedden nem így fog játszani Evans. Elég bizonytalan volt :S Viszont Ronaldo gólja szép volt 😊

Rash87
Épphogy megvan...Szerintem az 11-es volt... 😄 DE amit Evans befejelt,az meg szabályos gól volt,szal egál így ^^ lényeg a 3!

Atti12
Amilyen jól játszottunk szerdán most olyan szarul. De nembaj, lényeg a 3 pont 😄

Rash87
Jó szar 1 meccs...
Amúgy ez a 1300 perc ez most mire van? Mert most nem VDS véd... s kaptak gólt,s hát már azt mondta,nem lesz európai rekord v. mi😊
Ám meg Kuszczak olyanokat csinál....elsõ gólnál is...hihetetlen :\