Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ja! a tattoo fasza
ReD DevilS 4 LifE
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
az Arsenalt elkapták, a Chelsea és a Liverpool pedig összesen 2 ponttal távozott tõlük. of course, we're Man United, de a Cottage-n mostanában nagyon nehéz nyerni.
érdekes csapat egyébként ez a Fulham, mert az idegenbeli formája meg egészen katasztrofális: otthon 27, idegenben 6 pontot szerzett (a Liverpool otthon 28-at, ezzel a Fulhamé a 3. legjobb hazai mérleg, természetesen ebben mi vagyunk a legjobbak, és az övék a 2. legrosszabb idegenbeli, csak a Stoke bírt kevesebb, összesen 3 pontot szerezni)
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
újrajátszás esetén meg tele lenne Fulhammel a tavaszunk...
Tetszik.<#vigyor0>#vigyor0>
A következõ meccshez odaírhatnád a Magyar idõ szerinti kezdési idõt és hogy adja-e valamelyik Magyar csatorna.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

1 hónapon belül meg akarom csináltatni 😊
a baloldali részrõl kivettem az áttûnõ meccsképet, oda inkább valami más megy majd, mondjuk alapinfók a klubról, eredmények v... nemtudom még gondolkodom rajta..
on: félek hogy az itthoni meccs 1-1 lesz.. könnyen elképzelhetõ eredmény, úgy érzem nem lesz szerencsénk <#szomoru1>#szomoru1>
de ügye nem így lesz, és a szokásos végeredményünket hozzuk (1-0)?!..
Tegnap nagyon jó meccset produkáltunk és simán nyerhettünk volna 1-2 góllal de azért az idegenben a 0-0 is jó eredmény. Az összeeszkábált védelmünk nagyon jól szuperált a félelmetes<#idiota>#idiota>csatár kettõs ellen. A MU legjobbja sztem Evra volt,az Inter-é Cesar meg Santon (nagyon nagyot játszott) Most lehet pihenni és az Old Traffordon a visszavágó nagyon érdekes lesz!
Barnabyka: Veled meg szeretnék kibékülni,mert múlt7végén beszóltam.Sorry!!!
Hajrá Manchester
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Evra és Carrick játéka világklasszis volt, nagyon jól megfogtuk õket, 15 percet adtunk nekik a saját pályájukon. meglesz ez otthon.
(csak nem elég elhinni, meg is kell csinálni)
Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!
na ezeket a frissítéseket innentõl a házigazdának PÜ-be küldöm csak..
javítva
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
bye
Tipp a köv meccsre: 2-0 Berbatov,Ronaldo
Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!
de Cesar is remek formában véd és ahogy mondta Magic "jó kapus ez tény, de nem jobb, mint Edwin MÉG,de lehet hogy pár év múlva már JC lesz a jobb
Amugy majd az old traffordon sztem kapnak ^^
hagyjuk a hasonlítgatást, mindkét kapus klasszis, Edwin egyenlõre sokkal eredményesebb pályafutással, és pont.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nem lesz könnyû meccs, de ha otthon nem tudunk 1 góllal többet rúgni mint õk akkor nem is érdemeljük meg a továbbjutást
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
J.Cesar jó kapus ez tény, de nem jobb, mint Edwin (még).
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Itt a pont.
A félelmetes Adriano, Ibrahimovic csatárduó (a többi támadó szellemû játékosról ne is beszéljünk) se tudta feltörni a tartalékos red vall-t és Edwin ismét bizonyította (mekkorát védett úgy, hogy elõtte alig volt dolga), hogy a világ egyik legjobb (ha nem a legjobb) kapusa.
viccet félretéve, én a meccs elõtt vereséget vártam, szóval nem is rossz ez a döntetlen, bár 1-1nek jobban örültem volna..