Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
hát így majd hozni kell a bajnokit és 10pont elõny!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
ez a bajnokság már csak rajtunk múlik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pAtOcA
2-0 😄😄 az szép..

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

giornalista
srácok, a Boro nagyon kapirgálja nekünk a gesztenyét 😊
Huszi84
tetszett az inter elleni meccs. végre ronaldo is a régi formáját hozta és láttam a szemében azt a tüzet,a gyõzni akarást,amit tabaly nyáron elhagyott vhol<#gunyos1>

ja! a tattoo fasza

ReD DevilS 4 LifE

9csöves9
köszöntem

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthew Prosac
old london

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

9csöves9
betûtípus nevét megmondanád?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

giornalista
azért azt nem árt figyelembe venni, hogy a Fulham az idén eddig minden sorozatot figyelembe véve egyszer kapott ki otthon, az idén kifejezetten izmos West Hamtõl.

az Arsenalt elkapták, a Chelsea és a Liverpool pedig összesen 2 ponttal távozott tõlük. of course, we're Man United, de a Cottage-n mostanában nagyon nehéz nyerni.

érdekes csapat egyébként ez a Fulham, mert az idegenbeli formája meg egészen katasztrofális: otthon 27, idegenben 6 pontot szerzett (a Liverpool otthon 28-at, ezzel a Fulhamé a 3. legjobb hazai mérleg, természetesen ebben mi vagyunk a legjobbak, és az övék a 2. legrosszabb idegenbeli, csak a Stoke bírt kevesebb, összesen 3 pontot szerezni)
pAtOcA
Hát jah 😛 De ha a bajnokságból indulunk ki (3:0), meg ha azt vesszük hogy a Fulhamnak a nem túl jó Swansea ellen kellett újrajátszás akkor van esélyünk egy kiütésre,de szvsz sima továbbjutás.

giornalista
idegenben nem feltétlen... de szerintem is tovább fogunk jutni.

újrajátszás esetén meg tele lenne Fulhammel a tavaszunk...
pAtOcA
Könnyû meló..

Atti12
Fulham az ellenfél az FA kupában.

Magic Boy
A tetkó jó.
Tetszik.<#vigyor0>

A következõ meccshez odaírhatnád a Magyar idõ szerinti kezdési idõt és hogy adja-e valamelyik Magyar csatorna.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthew Prosac
azért magamat csak nem rakom többes számba... én csak egy vörös ördög vagyok ha nem haragszol 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Barnabyka
vörös ördögök= Red DevilS az kimarad a végérõl😛

Matthew Prosac
összedobtam egy ilyet, mint lehetséges tetkó.. vélemények?

Atti12
Bayern 5 góllal nyert idegenbe a Sporting ellen 😮

Matthew Prosac
ja és nagyon gondolkodom egy tetkón, az alkaromra menne, olyan betûtípussal mint a bannerban; "Red Devil" és az "I" betûje ugyanilyen ördög lenne.. meg is van rá a megfelelõ emberem aki megcsinálja, nemsokára pénzhez is jutok (nem lenne drága, 5 rongyért megcsinálná), és még nyár elõtt kellene, amíg hosszúujjú cuccokban járkálunk, mert egy ideig fóliával körbe kell tekerni miután megcsinálta.. és az nyáron rövidujjúban nem annyira nyerõ...
1 hónapon belül meg akarom csináltatni 😊

Matthew Prosac
meccsrõl meccsre javítgatom majd hogy minél szebb és egyben átláthatóbb legyen, de amúgy nekem nem folyik ki a szemem ettõl a fekete-sötétkék kombótól most, az elõzõre még tényleg rá lehett mondani hogy nehezen olvasható.
a baloldali részrõl kivettem az áttûnõ meccsképet, oda inkább valami más megy majd, mondjuk alapinfók a klubról, eredmények v... nemtudom még gondolkodom rajta..
on: félek hogy az itthoni meccs 1-1 lesz.. könnyen elképzelhetõ eredmény, úgy érzem nem lesz szerencsénk <#szomoru1>
de ügye nem így lesz, és a szokásos végeredményünket hozzuk (1-0)?!..

Magic Boy
Egyre jobb a banner, de így a csapatok nevét és a góllövõket olvasva kifolyik az ember szeme.

pAtOcA
Nah visszatértem kedvenc topicomba.
Tegnap nagyon jó meccset produkáltunk és simán nyerhettünk volna 1-2 góllal de azért az idegenben a 0-0 is jó eredmény. Az összeeszkábált védelmünk nagyon jól szuperált a félelmetes<#idiota>csatár kettõs ellen. A MU legjobbja sztem Evra volt,az Inter-é Cesar meg Santon (nagyon nagyot játszott) Most lehet pihenni és az Old Traffordon a visszavágó nagyon érdekes lesz!

Barnabyka: Veled meg szeretnék kibékülni,mert múlt7végén beszóltam.Sorry!!!

Hajrá Manchester

giornalista
sokkal jobban játszottunk a vártnál.

Evra és Carrick játéka világklasszis volt, nagyon jól megfogtuk õket, 15 percet adtunk nekik a saját pályájukon. meglesz ez otthon.

(csak nem elég elhinni, meg is kell csinálni)
Atti12
ezért használok én CS2 õt 😄

Di Santo9
Jaja,amugy télleg <#eljen>

Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!

Barnabyka
jó 5let...fasza lett szerintem csak annyi kéne rá ,h jobban legyen látható a csapatok neve bal oldalt. <#eljen>

Matthew Prosac
nem állandó 😊

Matthew Prosac
ez az új Photoshop megõrjít... átírom lementem és csak utánna veszem észre hogy át se írta... grr.. lehet visszaváltok a régi 5.5-ösre..
na ezeket a frissítéseket innentõl a házigazdának PÜ-be küldöm csak..

Barnabyka
bal oldalt az akép állandó vagy mindig cseréled egy aktuálisra?

Matthew Prosac
hupsz télleg 😊 tottenham meccs után még alakítok rajta 😊
javítva

Barnabyka
2004?😮😄...am. sztem ha azt átírod és a tabellán a csapatok neveinek színét megváltoztatod szép lenne nagyon. grat hozzá.

John Cena
José Mourinho annyira dühös volt a tegnapi, Manchester United elleni Bajnokok Ligája-mérkõzés játékvezetõjére, hogy lefújás után az öltözõbe viharzott és nem rázott kezet kollégájával, Sir Alex Fergusonnal. A skót mester nem zökkent ki nyugalmából és tudatta: az Old Traffordon kivégzik az Intert. ennyi😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
Elírtad a dátumot középen, egyébként egész jó 😊. Nekem egyedül a tabella nem tetszik :S Azzal alkothatnál valamit.

Atti12
Matthew Prosac
az új "eredményjelzõt" eléggé átszabtam. lehet véleményt alkotni hogy az elõzõ felépítésû és stílusú jobb-e vagy ez..
bye

Di Santo9
vagy pedig megközelíti VDS remek,fantasztikus formáját <#vigyor>.
Tipp a köv meccsre: 2-0 Berbatov,Ronaldo

Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!

Di Santo9
majdnem letudtam írni..
de Cesar is remek formában véd és ahogy mondta Magic "jó kapus ez tény, de nem jobb, mint Edwin MÉG,de lehet hogy pár év múlva már JC lesz a jobb

Di Santo9
Zárjuk sztem is,VDS jelenleg a legjobb de Caeser is jól védett meg szvsz
Amugy majd az old traffordon sztem kapnak ^^

Matthew Prosac
zájuk le az Edwin vs Cesar vitát ott, hogy majd' 10 év van köztük, illetve Edwin javára egy halom egyéni és csapattal elért siker, kb 18 jelentõsebb trófeával, kezdve a 4 holland bajnoki címtõl, a 92' uefakupa gyõzelmen át az 1995ös (ezévben az év európai kapusa is lett) majd a tavalyi BL-címig és még sorolhatnánk..
hagyjuk a hasonlítgatást, mindkét kapus klasszis, Edwin egyenlõre sokkal eredményesebb pályafutással, és pont.

limperatore
hát nemtudom megmondom õszintén én nem nézem az mu meccseket, de Inter meccs alatt itt mondta a kommentátor hogy sokan a világ legjobb kapusának tartják. Bár szerintem kapusoknál nincs olyan hogy a legjobb, hanem azok között vannak. J. Cesarnak meg sokat köszönhet az Inter

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

MR ME
úgy legyen
nem lesz könnyû meccs, de ha otthon nem tudunk 1 góllal többet rúgni mint õk akkor nem is érdemeljük meg a továbbjutást

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Magic Boy
A helyzetek alapján ma minimum 2 góllal jobbak voltunk, de sebaj majd az OT-n nyerünk és így megint mi búcsúztatjuk az Intert ahogy 99-ben is.

Atti12
ma nagyon jól védett az tény, de azért Edwin még mindig jobb szerintem 😊.

Magic Boy
Amit Di Santo9 is megemlít a 13687-as hozzászólásban. <#vigyor0>
J.Cesar jó kapus ez tény, de nem jobb, mint Edwin (még).

Matthew Prosac
ez így elég merész kijelentés volt xD

limperatore
melyik védésénél bizonyította?😄 Mert olyan sok helyzet nem volt, J.Cesar azért jobb kapus :}

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Magic Boy
"meg a tartalékos védem is jó volt!"

Itt a pont.
A félelmetes Adriano, Ibrahimovic csatárduó (a többi támadó szellemû játékosról ne is beszéljünk) se tudta feltörni a tartalékos red vall-t és Edwin ismét bizonyította (mekkorát védett úgy, hogy elõtte alig volt dolga), hogy a világ egyik legjobb (ha nem a legjobb) kapusa.

PatBate
néztem a meccset azt hiszem bebizonyosodott hogy melyik csapat a jobb

Matthew Prosac
nyerhettünk volna, sebaj.. otthon egy 7-1-el kiengesztelhetnek xD
viccet félretéve, én a meccs elõtt vereséget vártam, szóval nem is rossz ez a döntetlen, bár 1-1nek jobban örültem volna..

Darthmushroom
Nem értem miért nem erõltettük azt h nyerjünk. simán nyerhetünk volna a mai inter ellen. fergusont nem értem miért nem kockáztatunk egy kicsit.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC