35611

• Tyler1
    hát hogy nyer megint az Arsenal te jó isten :@@@ 90+ percekben...
    komolyan mondom vicc! hát tényleg nyerje meg a Chelsea a bajnokságot, mert ők legalább megérdemlik(nem a mai miatt)!
  • Tyler1
    azt nem tudjuk elfogadni hogy a bíró ekkorát hibázott, sőt az egész meccsen röhejes hibákat vétettek a bírák mindkét fél "javára" vagy nem javára. ha Cole 1 góljával nyeritek a meccset azt mondanánk oké, mert voltuk olyan faszok h nem használtuk ki a többi időt.
    szerintetek nem rajtuk múlt, pedig igenis ezt a bírák fújták el. ha nincs az a 2 szabálytalan gól, akk 0:1-nél járunk, ahonnan még bőven lett volna esélyünk x-elni. volt a végén is persze, csak akkor már a csapat morálja annyira lesüllyedt, hogy ők sem hitték el hogy tudnak vmit még kezdeni.
  • Pares
    Ezúton is szeretnék elnézést kérni minden MU szurkolótól, nem kötekedésből írtam az alábbiakat. Csak a személyes véleményemet írtam le, az előttem szólókra reagálva, ugyanakkor szerintem nem alpári, kötekedő stílusban, de látom, így is nagy hibát követtem el. Tudom, hogy ilyenkor nagyon érzékeny az ember, és tudom, hogy nagyon máshogy láttuk a mérkőzést. Szóval bocs mégegyszer. Többet nem is írok ide.
  • Kocka08
    Nem kötekedésböl..
  • Kocka08
    Sztem is így van!
    De itt van két MU fan akik ezt nem tudják beismerni..
    Nem tudom miért és azt sem hogy miért kell ilyen lekicsinylően beszélni a másik csapat szurkolóival.
    Pedig Pares sztem szépen beszélt és helyesen..
    Ha ezt nem tudjátok elfogadni hogy egy ilyen meccsen kaptatok ki akkor a tavalyi Chelsea-Barca után mit csináltatok volna.?
  • Atti12
    Ha az első félidőben kitömtök minket, én személy szerint meg sem szólalok. De egy meccs 90. percig tart, és a második félidőben bizony jobbak voltunk sokkal. tehát X lett volna az igazságos eredmény, dehát 14 emberrel nem nehéz nyerni.
  • Darthmushroom
    kajak nem értem.. h mit izélsz itt te jössz ide kötekedni.. és utána neked állj feljebb húzz már vissza a saját topicodba mint h itt vered a nyálad a győzelemre.
  • REALista
    Nem a les góllal nyertek hanem J. Cole zseniális góljával.A meccs végén volt egy-egy szabálytalan gól de nem ez döntött...
  • banok
    szerintem is jobban játszott a Chelsea. Jó meccs volt.
  • Tyler1
    a 2. félidőben egyértelműen. jól kezdtétek a meccset, meg is volt az eredménye, viszont a 2. félidőt egészen Drogba góljáig uraltuk. 56%-44% volt a labdabirtoklás, 9-11 a lövések száma az egész meccset tekintve, tehát a statisztikát nézve(amit én utálok egyébként), nem voltatok egyértelműen jobbak, többet és szebben támadtatok, a játékotok sokkal ügyesebb és megfontoltabb volt a miénknél.
  • Rash87
    De felesleges ezen vitázni,nem ez volt az első,s utolsó sem,hogy hibáztak a partjelzők+a bíró is. S ez addig fog menni,még nem lesz bevezetve a videóbíró(lehet sose:D)
  • Huszi84
    szóval téged nem zavarna ha mi nyertünk volna lesgóllal? oké..
  • Rash87
    Első félidőben Chelsea jobb volt, másodikban MU...de nem érdemelték meg a győzelmet,ez a lényeg,vagy ha igen,legalább szabályos gólt lőttek volna,nem ilyen méteres lessel nyerni a meccset.
  • Pares
    Aham, szóval a MU játszott jobban, értem.
  • Tyler1
    innentől kezdve nem szabad buknunk, mert akk csak 3.-ak leszünk. viszont bízhatunk a Poolban és a Spursben a CFC ellen. csak 2 pont az előny, elég ha x-elnek és mi nyerünk :)
  • Huszi84
    Nem zavar ha nyer a chelsea egy olyan meccsen amin jobb,de ezen nem volt jobb! Na és még azt nem értem,miért hoznak ilyen nulla bírot ilyen rangadóra? Fogalmatlan balfasz a 2 partjelzőével együtt!
  • Rash87
    "ez nekünk a meccsbe került"

Inkább bajnokságba. Egy ilyen sorsdöntő meccsen h lehetnek ilyen vakok a partjelzők+a bíró,az hihetetlen. Szóval nem hiszem,h csak egy meccset vesztettünk.
  • Pares
    Egyetértek, és én is a videóbírók mellett szavaznék, ha lehetne! A Chelseatől is rengeteg pontot, sőt továbbjutást vettek el, de véleményem szerint most nem ezen ment el a MU-nak a meccs.
  • Pares

Szóval Malouda kezezett? Aham, értem. Egyértelműen váll volt, de nektek az kéz. Aztán beszéltek itt össze vissza nem megadott gólokról, meg megadottakról... Drogba lőtt egy lesgólt, UTÁNNA Macheda beütött egy kezes gólt. Egyik se volt szabályos, de olyanokat beszélni, hogy HA Drogba gólját lefújják lesnek, akkor más lett volna... Pfff... Mostmár lehet találgatni, de a fociban nincs olyan, hogy ha. Berbatov 11-es helyzeténél a labdát rúgták el először, utánna meg Anelkától vették el a labdát szabálytalanul a 11-esen belül. Egyiket se fújták be. Park műesése meg szóra se érdemes.
    Itt egyedül rajtatok van vörös napszemüveg, meg az elkeseredettségtől írtok badarságokat, de megértelek. A Chelseatől számtalanszor vettek el pontokat a bírók, mégha most a bíró egyenlően károsította a két csapatot.

Hogyan tudom ezek után azt leírni, hogy jobb volt a Chelsea? LOL Milyen "ezek" után? Külömben meg egyszerűen úgy, hogy jobb volt a Chelsea.
  • Tyler1
    nem érdemes a Chelseat szidni, mindenki gondoljon bele az ellenkezőjébe, ha pl. nekünk fújnak így győzelmet. persze most nekünk szar. de ezt csakis a bírói 4es baszta el, sem a partjelzől, sem a bírók nem tudtak helyesen bírálni, ez nekünk a meccsbe került, a Chelseanek pedig egy győzelemben. a mi hibánk h szar a támadójátékunk, és igen Rooney nélkül tényleg nincs esély egy CFC-t megverni. úgyhogy remélem ez jó lecke volt Fergienek hogy piszkos nagy pénzeket basszon ki ha kell, de KELL EGY CSATÁR!!!!!!!!!!
  • penészthozópára
    És nagy gratuláció a csapatnak, a második félidőben mutatott játékához! Rooney nélkül is tud játszani a csapat igaz nem olyan jól, de tud. Hajtottunk, küzdöttünk, de nem jött össze ez van. Akkor is mi leszünk a bajnokok :D
  • Mayorpapa
    megint visszakanyarodunk oda, hogy ha Fergie továbbra is ragaszkodik "átigazolási politikájához", és nem igazol "sztárt", meg 23 évesnél idősebb playert, akkor ugyanők fognak játszani 2-3 év múlva is! Scholes, Giggs, Gary, majd még Owen ha felépül, marad persze Berba is, mert hát 30 misit kiadtunk érte stb., stb. Igenis kellenek új, minőségi játékosok! Most! és nem majd 3-4 év múlva, mikorra Obertan meg a többi fiatal beérik (ha beérik és beválik!, és nem maradnak mindnyájan 'nagy ígéretek')
    Fáj a vereség, de ez van, Rooney nélkül gyengék vagyunk (és nemcsak a góljai miatt, mert ő ha kellett a saját 16osunknál vágta ki a lasztit!) Berba bebizonyította, hogy egy öreg, lomha, lassú, tesze-tosza csatár, akire nem szabad alapozni többé, el kell engedni "féláron" is, és helyette elhozni Villát mindenáron!
  • penészthozópára
    Istenem, hogy tudod ezek után azt írni, hogy jobb volt a chelsea. A pofám sül le a tied helyett beszarás :D Meg amúgy mikor volt az a nagy reklamáció, hogy malouda kezelt az kéz volt csak rossz volt a visszajátszás. A válláról a kézfejére pattant látszott. De mindegyis tipikus chelsea győzelem. Nektek már fel sem tűnik grat hozzá !
  • pilboy
    gondolom arra gondolt, h fa adta chelsea-nek :D
    de mit vársz tőle??? foglalkozása: csillagászat stb.
  • WuFraZselic
    hoyg lehet gólt adni?
  • Matthew Prosac
    Neville-nek sem...
  • Matthew Prosac
    az a kezezős gól már rég 1-1-nél történt volna, a bírón nincs kék szemüveg. aztán lehetett volna kerekasztalbeszélgetést folytatni hogy gól-e vagy sem. végül nem adják meg oké, és akkor 1-1ről beszélünk -> egy tizi ide, minusz egy lesgól oda.. csókolom
    de örülj csak a "sikereteknek". Mu-Fa 1-2
  • Tyler1
    egyébként mekkora hiba volt Parkot lehozni, talán ő volt a csapat legjobbja a meccsen. Scholesnak meg már helye nincs egy ilyen rangadón, fogalma sem volt mi történik körülötte, szinte az összes ladbája az ellenfélnél kötött ki.
  • Camelia
    Én az MU-drukkerek helyében nem aggódnék. Ahogy a Chelsea-t ismerem majd az utolsó körben bukják el a bajnokságot. Ők Anglia Real Madrid-ja. :)
  • Pares
    Milyen meccs után? LOL A Chelsea fölényesen játszott. Adtak egy gyönyörű gólt, adtak egy lesgólt, amit a bíró benézett, és kaptak egy kézzel beütött gólt, amit szintén benézett a bíró.
    Nincs kék napszemüveg, de tudom, hogy érzitek most magatokat, hiába volt jobb a Chelsea. Na nem basztatlak tovább, nem az én topikom. További szép hétvégét!
  • penészthozópára
    Jó mindegy bocs a káromkodásért, ideges lettem.
  • penészthozópára
    Nem érdemelték meg akkor sem első 20 percben támadtak aztán annyi. Szerintem se ugyanazt a meccset néztük öcsi. Első fél óra max ahol jobb volt a szarod.
  • Matthew Prosac
    van pofád egy ilyen meccs után...?
  • pilboy
    humor herold! gondolom elsőre te is csak abból következtettél, h nem volt szabályos, h a ribi terry szaladt kurvulni a bíróhoz
    míg a mi 2 esetünknél eléggé látható, egyértelmű dolgok voltak. de nem vitázok mr. kék napszemüveg
  • bonebeni
    de biztos vagy benne...
  • Tyler1
    hát szépen játszottak úgyhogy azt nem lehet mondani h nem érdemelték meg, inkább azt h nem így! nekünk viszont a 2. gól előtt kikellett volna használni a fölényünket.
  • Pares
    Nem érdemlik meg? Ugyan azt a meccset néztük? Egyértelműen jobban játszott a Chelsea egész meccsen.
  • Pares
    Én meg mindíg azt nézem, hogy Macheda kézzel beütött gólját hogyan lehetett benézni...
  • penészthozópára
    Ez szánalmas volt. Még gratulálni sem tudok a chelseanek nem érdemelték meg. Annyira szánalmas volt minden, hogy le sem lehet írni. De mindegy úgy sem nyerik meg a bajnokságot, mi viszont igen és a BL-t is ennyi.
  • pilboy
    még mindig azt nézem, h hogyan lehetett ezt a lest elnézni
    majdnem bayern-fio eset