Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ki vette meg/át a jogokat? Melyik adó?
Glory, Glory Man. United!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
ezek szerint te csak Ronaldot tartottad annak, ha õ nincs akkor nincs csapat se...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mi az,h nincs egy igazi jó név? Látszik mennyire vagy manchester drukker,szerintem maradj a magyar focinál...
2. Owen a 2006-os VB-n összeszedett egy komoly kis sérülést, és azért nem tudott játszani. Persze ahogy látom errõl fogalmad sincs. Obertant nézegetheted youtube-on, oda nem teljes mecseket tesznek fel, szóval ez megint faszság.
3 nincs a csapatnál világklasszis<#conf>#conf> persze harmad osztályú nullákkal nyertük meg a PL-t, a Liga kupát, a Comminity Shiled-et, és lettünk 2.-ak a BL-ben! szegény Machester! LEáldozott nekünk úgy tûnik<#rinya>#rinya>
szóval ha nem értesz vmihez akk ne beszélj hülyeségeket!!!!!!!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
owen nagyon jó volt eddig felkészülés alatt
ibrahimovics? hagyjuk már...
thx
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
hátul elég lassúnak tûnünk idõnként... remélem javulni fog a védekezés
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Naninak szép gólja volt!!! 😄 Owen meg már most többet mutatott mint eddig Berba 😄
vki egy hosszabb összefoglalót majd dobhatna! thx 😊
Nem volt türelmem ilyen minõségben végignézni 😄
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Valami mintha rajta lett volna azon az övön .
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!