Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Kössz mindenkinek!<#eljen>

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Liga kupa + FA kupa pedig a Sport tv-nél marad

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
énis úgy tudom h csak a bl-nél lesz baszakodás

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
ES2-nél maradtak a PL jogok, BL-t meg a Tv2 fogja közvetíteni elvileg

John Cena
Eurosport 2 maratt a PL szeritnem

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Rash87
Valakinek van valami infója arról,hogy majd hol lehet nézni a bajnokságot+egy meccseket (pl.:BL)?
Ki vette meg/át a jogokat? Melyik adó?

nem tudom de én ugy vagyok vele hogy leszarom hogy elment ronaldo meg tevez szerintem igy is tele van jó játékosokkal és mindörökké Manchester United

Atti12
Én csak azt nem értem miért kell neked egybõl leírni mindenkit, amikor még egyik új igazolást se láttad igazán játszani. Mivel te mondtad, a felkészülési meccsekbõl "messzemenõ következtetéseket nem kell levonni". Amíg nem kezdõdik el a szezon semmit sem lehet biztosra tudni, lehet hogy neked lesz igazad, de mivel mi szurkolunk a csapatnak ezért bizakodónak kell lenni. Hidd el, SAF bármelyikünknél jobban ért a szakmához, ha õ azt mondja kész a csapat akkor bizony kész van.

Tyler1
te írsz hugyfoltságokat, de nem is azt hanem akkora hülyeségeket h mindjárt elküldöm mailben Ferginek had szarjon már be õ is a röhögéstõl. ha nem vágod a csapatot akk ne irjáljál már faszságokat! ha CR fan vagy akk ajánlom a Real topicot! ennél még egy csaj is többet tud a fociról...persze nagy név kell, mer szarok vagyunk pfff<#falbav>

Zenszkij
Rátok hagyom, összegyûlik itt 3-4 ember (a fantasztikus négyes) aki ugyanazt fújja, vkinek más a véleménye akkor már nem drukker.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Te bírálsz engem és még a csapat nevét se bírod nagybetûvel kiírni, hõs nagy szakértelemmel megáldott (mint Tornyi Barnabás) drukker...<#action>

MR ME
hát tényleg, elment az összes világklasszikusunk sajnos 😞
ezek szerint te csak Ronaldot tartottad annak, ha õ nincs akkor nincs csapat se...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Zenszkij
Hugyfoltságokat írsz. Velem veszekszel? LOOOL

Rash87
Nem lehet mindenkinek Ronaldo a neve 😊
Mi az,h nincs egy igazi jó név? Látszik mennyire vagy manchester drukker,szerintem maradj a magyar focinál...

Zenszkij
Sajnos igen. 😄

Tyler1
1. Ibrát leigazolta a Barca ha nem tudnád!!!!!<#zavart2>
2. Owen a 2006-os VB-n összeszedett egy komoly kis sérülést, és azért nem tudott játszani. Persze ahogy látom errõl fogalmad sincs. Obertant nézegetheted youtube-on, oda nem teljes mecseket tesznek fel, szóval ez megint faszság.
3 nincs a csapatnál világklasszis<#conf> persze harmad osztályú nullákkal nyertük meg a PL-t, a Liga kupát, a Comminity Shiled-et, és lettünk 2.-ak a BL-ben! szegény Machester! LEáldozott nekünk úgy tûnik<#rinya>

Zenszkij
Olvasd el a Manchester hivatalos honlapján a transfer rumours blognál, hogy Ibrahimovicon gondolkoznak. Attól mert valaki egész nap fm-ezik még nem ért a focihoz jobban mint bárki más. Obertant láttam játszani, néztem a youtubon is videókat, jól cselez, ennyi. Attól, hogy Owen egy nulla felkészülési meccsen (amit én is láttam) hogy játszik, messzemenõ következtetéseket nem kell levonni. Abból viszont lehet, hogy a Newcastle-ben 4 év alatt csupán 26 gólt rúgott. Nem akarom én bántani Owent, -Tevez helyett pont jó is lesz- egyik legnagyobb tisztelõje vagyok, mindig is kedveltem, mert visszahúzódó, szerény játékos volt. Scholes, Giggs ki vannak már öregedve, Hargreaves-re nem lehet számítani, állandóan sérült. Én csak azt mondom nincs egy igazi jó név a csapatnál, akire azt lehetne mondani, hogy világklasszis...lehet hülyézni, de ez bl-re akkor is kevéske...

Rash87
Ennyi hülyeséget 1 kommentben,grat 😊

Tyler1
neked közöd sincs a Unitedhez igaz? Owen teljesítménye kiváló ha láttad volna a felkészülési meccseket!! Obertant nem is láttad még játszani sztem, nem tudom mi alapján vonsz le ilyen következtetéseket. Valencia-t szintén nem láthattad még, max. a Wigannél, de akk tudnád h a csapat egyik legjobbja volt. Macheda fiatal kora ellenére nagyon jól játszik. Gyors, labdabiztos, és remek támadó. Tény h van még mit csiszolni rajta, de kiváló játékos lesz, ezt most megmondja neked akárki. Ibraval meg mér akarod te CR-t pótolni??? közük nincs egymáshoz. Nem a nagy nevektõl lesz egy csapat jó, hanem a jó játékosoktól. És abból nekünk van elég. Mellesleg nézd meg a Madridot a nagy nevekkel, tegnap csak döntetlen játszottak egy arab csapattal.
szóval ha nem értesz vmihez akk ne beszélj hülyeségeket!!!!!!!!

soma22
ibrahimovics a mu-ba??és te vallod magad mu drukkernek...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

MR ME
hát ez jó nagy hülyeség amit írtál 😄
owen nagyon jó volt eddig felkészülés alatt
ibrahimovics? hagyjuk már...

Atti12
felkészülési meccseket nézted? Owen teljesítménye eddig nem volt olyan rossz..

Zenszkij
Akkor a nyári igazolásokról...Owen semmit nem fog nyújtani szerintem, kiégett, csak a neve van, sajnos semmire nem lesz jó, nem United szintû játékos, a Wiganba elmenne de ez nem a Wigan. Obertannal ugyanúgy be fogunk fürödni mint Forlánnal, kétszer bokán rúgják és viszlát..kb annyit ér mint Nani. Antonio Valencia: fiatal szélsõ, nem tudom, de nincs valami jó erõnléte, van egy jó tulajdonsága, hogy fiatal. Machedáról mit lehet mondani? Semmit, 18 éves, tehetséges, de nagyon fiatal, csodát tõle se kell várni. Az igazság sajnos az, hogy egyetlen normális igazolást nem csinált Fergie. Minek spórol könyorgöm, vegyen már valakit. Mért nem vesznek példának okáért egy Ibrahimovicot vagy egy nagy nevet, aki pótolná CR-t. El vagyok keseredve. Ez a csapat max a dobogóért fog küzdeni...bl esélytelen...

Tyler1
pláne nem kétmérföldes 😊

Rudee
Szerintem nem volt les.

Szar Bayern, szar Bayern :)

MR ME
köcsög forma 1 :S
thx

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rash87
Ott a pont! Azt hittem,már senki sem veszi észre😄

hedonist
ott kint nincs les szabály? (owen elsõ gól) kétmérföldes😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

köszi szépen

hátul elég lassúnak tûnünk idõnként... remélem javulni fog a védekezés

http://www.powerplaymanager.com/r57633

FRe4k
Köszi , én is valami ilyesmire gondoltam.

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Tyler1
Thx kicsit érdekes lett a vágás, meg érdemes hang nélkül nézni de a lényeg benne van 😊
Naninak szép gólja volt!!! 😄 Owen meg már most többet mutatott mint eddig Berba 😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
Sportklubon néztem tegnap is MUTV-t de majdnem kibasztam a tv-t a kommentátor miatt. 😄

Az egy pulzusmérõ. Így mérik a játékosok pulzusát hogy minden rendben van-e a szívével.

Én is Forma 1-et néztem mégis csak Magyar nagydíj ráadásul ez csak egy felkészülési meccs volt. A Sportklub jövõhéten úgyis adja a meccset a MUTV-ben szóval akkor majd megnézheted jó minõségben.😊

Atti12
elsõ félidõ összefoglalóját felvettem sopcastal, de a 2. félidõnek már nem csináltak -.-

Tyler1
picsbe f1 miatt elfeledkeztem a meccsrõl :S

vki egy hosszabb összefoglalót majd dobhatna! thx 😊

Atti12
szerintem az méri a játékosok teljesítményét.

Rash87
Jah,ezt én is kérném.
Nem volt türelmem ilyen minõségben végignézni 😄

majd vki plíz egy összefoglalót! köszi

http://www.powerplaymanager.com/r57633

FRe4k
Mi volt az az övszerûség a játékosok mellkasán?
Valami mintha rajta lett volna azon az övön .

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Atti12
Na 1-8 Giggsy 😊

Atti12
Andersonnak igazán bemehetett volna ez a lövése.. :S

DONGUBA
bassz 7.ket ki??

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Atti12
ohh Giggsy 😊 0-6

Atti12
boccs 3 gólpassz. Nani 0-5 😊

Atti12
Owen 2 gól
Berbatov 1 gól 2 gólpassz.

-.-

DONGUBA
owen odabaszott megint.....eddig sokkal jobb mint kurvatov😊)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Atti12
iszonyatt szép gólokat lövünk most 😄D
John Cena: myp2p.eu