35611
-
sanyiute #20573 hát 3-1 43.percben:S -
#20572 ...nem bánnám ha a Barca kipotyogna... :) -
#20571 jöjjenek a fiatalok :) -
#20570 A Manchester United Wayne Rooney nélkül kénytelen összecsapni a Bayern München ellen, miután az angol támadó nem tudta befejezni az edzést kedden - értesült a Sky Sports News.
várható volt. remélem a City ellen már újra bevethető lesz. baj csak ott van, ahol a hétvégén is volt. nincs aki megfelelően támadjon. Berbának a Chelsea ellen is 1 nagy helyzete volt és kész. rá nem lehet alapozni. -
#20569 Rooney játékára nincs esély a Bayern ellen -
#20568 NSO: bye-bye Manchester?
A múlt heti izgalmak után egyik párharc sem lefutott még, de kétségkívül a legnagyobb figyelem az Old Trafford felé irányul majd, ahol a tavalyi döntős, tavalyelőtti győztes Manchester Unitedet régi nagy európai riválisa, a Bayern München búcsúztathatja.
Manchester United – Bayern München
Old Trafford, Manchester; 2010.04.07, 20:45
Múlt héten: Bayern München 2-1 Manchester
Tudjuk, hogy nem csak a Bayern, hanem a United is messze földön híres a küzdőszelleméről, és tudjuk, hogy az Old Traffordon lesz a visszavágó, és természetesen azt is tudjuk, hogy ez csapatjáték. Mégis, el kell ismerni, hogy Wayne Rooney sérülése és a München előnye azt jelenti, hogy a bajoroknak áll a párharc.
Az utóbbi két BL idényben mindkétszer döntős Manchester azonban mély tiszteletet kap a szorzóktól: nem csak a mérkőzés esélyese, hanem még a továbbjutásé is, még akkor is, ha csak egy hajszállal. Amennyiben büntetőrúgásokkal dőlne el a klasszikus összecsapás, egyaránt 29-szeres szorzóval fizet mind a Bayern, mind a United győzelme.
Említettük Rooney-t és a múlt heti meccset, melyen az emlékezetes 99-es döntővel ellentétben, ezúttal a Bayern fordított drámai módon a hajrában. Ám ezen felül is több olyan tényező felsorolható, amely a német siker mellett szól. Nézzük csak a bajnoki formát: az egyik oldalon a ManU éppen a hétvégén vesztette el az első helyet, amikor hazai pályán kikapott a Chelsea-től, míg a másik oldalon a Bayern éppen a hétvégén vette vissza az első helyet, amikor idegenben verte a Schalkét. És a válasz Rooney sérülésére: ezúttal már bevetésre készen áll a holland válogatott szélső, Arjen Robben, aki korábbi Chelsea játékosként pályafutása során veretlen Ryan Giggsék ellen. A bajorok úgy gondolkodnak, hogy ha már nélküle is megvolt a győzelem, akkor vele kiegészülve Manchesterben is meglehet a kívánt eredmény, és akár a 2001-es negyeddöntő megismétlése is, amikor oda-vissza tudták verni az angolokat. 4.333-as szorzóval fizet a kettes, és a ’Dupla eredmény’ listán hétszeres a kifizetés, ha már a félidőben is a vendégeknél az előny. A maga részéről pedig Robben rögtön felzárkózik a legesélyesebb müncheni gólszerzők közé: 3.60-as szorzóval fizet, ha gólt szerez, és kilencszeres a kifizetés, ha övé az első találat, akárcsak Gomez, valamint az első találkozó hosszabbításában eredményes Olic esetében. Aki egy kicsit magasabb szorzót keres, annak ajánljuk figyelmébe a múlt héten egyenlítő gólt, majd a hétvégén vezető gólt szerző francia klasszis Ribéryt, 12-szeres szorzóval.
Ami a United esélyeit illeti, mellettük szólhat, hogy a múlt héten a találkozó nagy részében még idegenben is irányításuk alatt tartották a játék képét. Ám azóta sok mindent történt, és a megannyi negatív hatás közepette nehezükre eshet majd újra rálelni arra a formára. Demonstrálniuk kell, hogy Rooney nélkül is képesek kiugró eredményre, és ennek érdekében elsősorban továbbra is Dimitar Berbatovtól várják a gólokat – ötszörös kifizetéssel jár, ha ő talál be először.
Ám ismerve a párharc történetét, talán a késői gólokat érdemes leginkább említeni: 3.10-es szorzóval fizet, ha az utolsó negyed órában győztes gólt tud szerezni a Manchester; ugyanekkor 5.50-es szorzóval fizet a Bayern győztes találata. Jó szórakozást kívánunk! -
#20567 #20558 -
Dean Winchester #20566 volt már a rooney sörös videója?:D
Rooney mit csinál a sörrel?! -
#20565 ...na a bőrgatyásoknak sikerült a bundesliga rangadó, (nem úgy mint nekünk)
...remélem szerdán elrontjuk a jókedvüket!!!!!
Bayern -
#20564 kezd éledezni a manutdfanatics!!!
még nem friss de legalább nem a Takó kft. :)
-
#20563 egyébként nem értem mi ebben a furcsa :D egy angol sört iszik egy focimeccsen :D
Drogba meg sör izű rágót rágott na, az mért nincs semelyik újságban? xD -
Zenszkij #20562 Ez hatalmas! De mennyi esze van, végül mégsem ivott bele :). -
#20561 ja azért nem ivott bele mert rájött h alkoholmentes -
#20560 bazki hogy rányúl ahogy kimegy a pincér! kurvanagy :D:A:DA_DASD
mint akinek elvonása van :D amúgy lehet h alkoholmentes volt -
#20559 :DDDDD
végülis sérűlt, had igyon má :D -
#20558 Lebukott a sörre szomjazó Rooney, videó!
:D:D:D -
girimó #20557 remélem vége a rossz formánknak és a szerencse is mellénk pártol,Bayern ellen 1-0 otthon a liverpool megfogja a chelseit.Ha van szerencsénk Rooneny nélkül is menni fog. -
#20556 vagy csak szokás szerint felfújták az egészet, egy kis reklám célból. ha a jelenlegi legtöbb figyelmet kapó játékos lesérül, akk sérüljön nagyot hogy mindenki róla írjon, de na akkorát, hogy ne tudjon gyorsan felgyógyulni :D -
Zenszkij #20555 Biztos nem fog játszani. Nem akarják hogy jobban megsérüljön, nem ér annyit mint a karrierje meg a vb. -
#20554 The Sunday Mirror - az angol Sztori :D
én már csak azt hiszem el amit a hivatalos oldalon olvasok :) -
#20553 Valóságos csoda lenne..
De majd minden kiderül hamarosan..:)
-
#20552 nem tartom valószinűnek -
#20551 Hoppá: Rooney visszatér a Bayern ellen?! -
#20550 Viszont!:D -
pilboy #20549 én nagyon bízok még a hotspurben is! mostanában nem nyerni járnak oda a kékek -
#20548 egyébként Kellemes Húsvéti Ünnepeket minden United fannak :)
-
#20547 Csak a Liverpool-ban bízok,h megfogják őket:) -
#20546 sztem még nem ment el semmi. 2 pont az semmi, ha 100%-os lesz a Chelsea akk nyeri a PL-t, de addig még várnak rá szép pillanatok. nekünk meg kötelező innen a győzelem, már csa azért is mert amilyen könnyen lehetünk újra elsők, olyan könnyen eshetünk vissza 3. helyre.
nyitott ez még az első 3-nak!!! :) -
#20545 Szerintem nem itt ment el a bajnokság, hanem már sokkal korábban, pl olyan kulcspillanatokban, amikor a Chelseanek a nagyobb botlásaira a United is rendre botlott, kihasználatlanul hagyva ezzel a beérési lehetőségeket.
Nyugodtan kihagyhatók lettek volna a rövidke periódusok, amikor kb. minden második meccset elveszítettek a fiúk.
Fulham elleni 3-0, meg az Everton elleni 3-1, meg otthon a Villától szopni, ezek csak ritkán férnek bele egy PL győzelembe.
-
pilboy #20544 lényegtelen, műesés -
#20543 S hol marad a be nem fújt 11es? -
#20542 1 megérdemelt szép gól, meg egy lesgól, na igen ez akkor 1 góllal mégiscsak több szabályos gól, mint ahányat ti lőttetek, nemde? -
#20541 én veled értek egyet, így van, el kell fogadni mindenki véleményét bár én tökéletesen megértem hogy az MU topikban nem az Arsenal győzelmét várja mindenki:D -
#20540 Ezért remek dolog fórumozni mert több álláspontot is meg lehet ismerni..
Van igazság abban amit mondasz de én akkor is tartom azt amit írtam az ottani munka abszolút megérdemelne bajnoki címet ugyan úgy mint a londoni vagy a manchesteri csapat munkája.
Nem lehet rossz csapat ha még mindig van 20-30% esélyük a címre!
Az hogy 95 percben szereznek gólt senkit ne érdekeljen a meccs addig tart amíg a bíró le nem fújja..
A Barcelona után a legszebb focit játsszák,öröm nézni néha a játékukat.
Ja még valami … a kiegyensúlyozottságra visszatérve a Chelsea nem kiegyensúlyozott és a Mu sem!
Az a szezon volt kiegyensúlyozott és erős amikor Mourinho idejött és egy vereséggel végigdaráltuk a szezont.
Bocsi a hosszúság miatt és kérlek ne mondj jelzőket az álláspontomra legalábbis ilyet ne hogy a legnagyobb hülyeség amit valaha is hallottál..
Köszönöm -
#20539 Meg is kaptad az előző kommentben a választ.
Bajnok definíció: A legjobb.
Nem pedig: A csapatot meghatározó játékosok is elhagyják, és mégis mindig versenyben vannak.
Sem pedig: A csapat edzője egy rendkívül szimpatikus úriember, akit Arsene Wengernek hívnak.
-
#20538 így van
Wenger bácsinak nagyon rossz a játékospolitikája, ezért kell vért izzadniuk már évek óta. tényleg szép h most is hogy feljöttek, de a bajnok jelentése: a legjobb. és jelenleg a Man U és a Chelsea is jobb mint az Arsenal. -
#20537 az Arsenalból meg minden évben elmegy 1-2 meghatározó játékos, és mégis mindig ott vannak a bajnoki címért folyó harcban minden évben... -
#20536 Ez a legnagyobb baromság, amit valaha hallottam...
Egy csapat nem ilyenek miatt érdemel meg egy bajnoki címet, hanem amiatt, hogy egyenletesen és kiegyensúlyozottan, de leginkább bajnokhoz méltóan focizik a szezon során.
Zsinórban 3mat nyertünk, mert megérdemeltük, elment tőlünk a világ legjobb játékosa, és továbbra is efelé haladunk.
A Chelsea egész szezonban jól focizott, kiegyensúlyozottan, éretten.
Az ilyen csapatok érdemelnek bajnoki címet, nem azok, akik összeszerencsétlenkednek ilyen 95. percekben lőtt Bendtner gólokkal egy bajnoki címet. -
#20535 Én csak azért mondom azt hogy inkább Arsenal mint Mu mert ti zsinórban 3 at nyertetek és azért Wenger bácsi sztem szinte 120% hoz ki abból a keretből évről évre..
Azt megértem hogy sokszor mákosan nyernek de akkor is megérdemelnék ők is már csak Wenger miatt is..
-
#20534 Ha az Arsenal nyeri a bajnokságot, rendezek egy filmet, melynek címe:
The Disaster of Football
alcím:
"As Arsenal won the Premier League in 2010."
Innentől ha mi nem nyernénk egy fordulóban, szívből fogok a Chelseanek szurkolni, sőt, már egy ideje ez így van:$