Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
most h így mondod...<#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Én bizakodok egy X-ben.
De jó lenne nyerni, elsõ 10 percben úgy is ki fog derülni,hogy milyenek az erõviszonyok😊

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Tudom h ekkora meccs elõtt zavarba vagy,de máskor ne tedd mikroba,s hamarabb lehûl<#vigyor>

Tyler1
én is(hogy hány góllal nyerünk)<#hehe>

komolyra fordítva, milánóban még bukhatunk de max 1 gólos különbséggel! tuti h a Milan megnyomja, úgyhogy szart kell izzadnunk, de nekik is, úgyhogy jó mecset várok.

sportszerû és szép játékot mindkét félrõl 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
énis
h lehûljön a sör a meccsig :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Izgulok<#vigyor5>

acm689
bl.tv2.hu-n szokott menni élõkép, de nem tudom mennyire szaggat

MR ME
hírtelen ez az opció jutott az eszembe 😄
remélem nem baj 😄

banok
kösz a reklámot 😊
egyébként nagyon x szagú ez a meccs.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Darthmushroom
thx

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME

Darthmushroom
tv2-t lehet neten nézni?😮 mert természetesen albiba most nincs tv...:S

Rash87
Akk viszont visszavonom, én eddig 3* csíptem el,de nem hallottam :\
Holnap figyelek 😊

Magic Boy
Nem, de a TV 2 is említi a visszavágót csak halkan (nekem is többször kellett meghallgatnom mire meghallottam a félmondatot a végén)

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87
Rash87
Aki holnap veszít,kiesik?<#wow3>

Magic Boy
Miért nem így van?
Aki az összesített eredmény alapján veszít az kiesik.

Rash87
Ez a Tv2 olyan hülyeségeket beszél,látszik a szint.
Holnapi BL beharangozóba... "párbaj vesztese kiesik"

"Kis srác voltam én Bámultam a csodát együtt nõt velem az ... Világ
élhetek bárhol ide jövök haza hûség büszkeség ... csoda 😄"

Tyler1
gyerekek ez már annyira irónikus hogy el is nevettem magam 😄

A Real Madrid sztárjának, Cristiano Ronaldónak nagyon hiányzik egykori klubja, a Manchester United - és elárulta, hogy nem zárja ki, hogy egyszer visszatérjen még játékosként az Old Traffordra.

"Nem csak a klub, mivel a barátaim is ott vannak. Hat éven keresztül játszottam ott, ez hosszú idõ. Bármikor, ha lehetõségem van, akkor megnézem õket, hogyan játszanak."

"Még mindig élvezettel nézem a Manchester United mérkõzéseit. Soha nem lehet tudni, lehet hogy a jövõben újra ott fogok játszani. Ez mindig egy lehetõség.

-----------------------------
azért itt derül ki h mennyit ér a Madrid! hány manchesteri légiós bánta meg h a Realhoz igazolt? az összes! hiába a sok pénz, és a nagy sztárok, szeretni mindig is egy csapatot lehet!

Rash87
Majd kiderül,én mindenesetre nagyon várom 😊

acm689
szerintem labdabirtoklásban mi leszünk jobbak, ti viszont kontrákból lesztek erõsek (esetleg eredményesek😛) Jó kis meccs lesz! 😊

sztem csak akkor van esélyünk, ha többet lesz nálunk a labda és nyomást gyakorolunk a védelmükre, mert támadásban igencsak jók, viszont védekezésben gyengének tûnnek

http://www.powerplaymanager.com/r57633

így legyen azért😊

MR ME
ja sztem is megfogjuk õket kinn

Tyler1
nekem nem, sztem kurva erõsek lettünk úgyhogy simán verjük õket oda-vissza 😄 majd Fergie szól Becksnek hogy zavarja meg a milánóiakat xD

Huszi84
szerintem meglepõ fölénnyel nyerünk vagy ott X-elünk és itthon nyerünk sokkal<#vigyor1>

ReD DevilS 4 LifE

meccsel kapcsba rossz az elõérzet:S tippelnem kéne 2-0

Tyler1
elsem hiszem h a tv2 adja a bl meccsünket 😄 pedig már rákészültem egy jó kis streamelgetésre 😄

hedonist
És igen, a mienk sem, volt, sem lesz😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
De, ezt is leírtam😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Camelia
De a Chelsea-é sem, ha pályára lépne..

WuFraZselic
de arra nem gondoltok, hogy azért mert a chelsea nem lép pályára 1ik fordulóban, attól még a United 3 pontja nem garantált ? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
Ez így van, vicces pont most írtam ezt le a mi topikunkba, nekem is nemrég ugrott be. De azt is leírtam, h egyébként sztem ez nem fog megtörténni, valszeg kicsengetik azt a 10-en vmennyi fontmilliót és maradnak szépen nyárig.

Pacal17
Fájlalta a kezét, de azt nem gondoltam volan hogy eltörött 😮

Amúgy én még nem láttam Giggsy-t a földön fetrengeni minden szarért.

MR ME
viszont van egy pihenõ hetük, ami a nagyhajtásban (lassan bl és satöbbi) elég sokat érhet

Camelia
Most lehet hogy rosszul gondolkodom, de szerintem nem befolyásolja majd a csapatok pontszámait a Portsmouth esetleges kizárása, bármennyire is úgy tûnik most. Oké, hogy levonnának a Unitedtõl 6 pontot a két meccs miatt, a Chelsea-tõl meg csak 3-at mert eddig csak egyet játszottak velük, de ettõl csak átmenetileg kerülne ponthátrányba a United. Majd azon a héten amikorra eredetileg sorsolták a Chelsea második meccsét a Portsmouth-al, a Chelsea majd pihizik, nem? Ergó abban a fordulóban õk nem kapnak majd pontot, vagyis ott õk vesztik el azt a 3-at amit az MU vesztene most. Így nem tûnik úgy hogy igazságtalan lenne a dolog. Vagy nem így van? Szóljatok ha hülyeséget beszélek..

Tyler1
visszanéztem, piros lap! itt már nincs szabályban a labdát ért dolog, játékost veszélyeztetett! ott ha Petrov bokája elakad akk sztem úgy eltörik h többet nem rúg még gumilabdába se.

mellesleg nem értem h ez mi volt Nanitól? ilyet 90 percekbe csinálnak emberek mikor már vágni lehet a feszültséget a pályán, de itt még épphogy bemelegedtek...

Tyler1
akkor nekünk már inkább Papa Bouba Diop-ot Mame Biram Diouf mellé<#idiota>
csak hogy meglegyen a papa-mama játék a csapatnál<#hehe>

Atti12
Magic Boy
"Nani felemelt lábbal csúszott rá Petrovra, nem is lehet kérdés, hogy abszolút szabálytalan volt, és teljesen jogosan állította ki a bíró. Buta szabálytalanság volt" - mondta a szerda esti Aston Villa elleni mérkõzés után Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere.

Azt hiszem ez eldönti a kérdést.

Matthew Prosac
komolyan mondom ha ez történne, akkor a határidõ utolsó napjaiban egy privát találkozót hívnék össze a City és az Arsenal képviselõivel. Megbeszélnénk, hogy mindenki beledob a közösbe 4M-t, így kijön a szükséges 12 milla. Aztán egyeztetnék a Pompey vezetõivel, akiknél vázolnám az elképzelést, és hogy transzfernek álcázzuk a dolgot minden klub vihetne 1 játékost a Portsmouthtól nyáron. Nyilván addig csõdbemennek, de a lényeg, hogy a Pompey most élje túl, különben kurvanagy igazságtalanság történik a tabella elsõ felében és ez a három érintett klubnak nagyon nem jó. Az Arsenal megkapná Kevin-Prince Boateng-et, 22 éves néger srác - pont az ágyúsoknak való (<#idiota>)A miénk lesz Belhadj, a Cityé meg Dindane, mert õk úgyis a csatárokra buknak 😄 És mindenki boldog... <#vigyor><#wilting>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Magic Boy
Szerintem végsõ esetben csõdvédelmet kérnek és akkor nem zárhatják ki õket.

Darthmushroom
jó szemétség volna... találjon már ki valamit a Pompey

Magic Boy

csóri giggs 😛XD

Mayorpapa

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Darthmushroom
ez is jó video:
http://www.youtube.com/watch?v=AmYQeTOPWZA&feature=player_embedded

Fabio Capello
Érdekes, mert általában a gyakorlat az, hogy mindenki automatice megkapja a három pontot..

MR ME
ja elég érdekes, azt a meccset lejátszottuk, megnyertük, inkább kapna mindenki 3 pontot, így is egy meccsel többet játszottunk akkor fölöslegesen mint a chelsea