35611
-
#22778 85. percben kinyomtam a sopcastet, mondom jó, 3-1-re nyertünk, erre most nézem a topikot 64 új üzenet... Már tudtam hogy gáz van :DDD -
#22777 persze, egy pillanatig sem gondolom azt, hogy jobban értenék hozzá, mint Ferguson. erről nincs szó, ő 24 éve lassan "hibátlanul" dolgozik. de látszik, hogy amit most erőltet, amiket mostanában húz, az nem jön össze, nem működik, nem lesz belőle semmi.
kezdeni kéne azzal valamit, hogy 1, de főleg 2 gólos előnynél a padlóra ülteti a csapatot, hogy most már csak várjuk meg a hármas sípszót, nem kell csinálni semmit... -
#22776 Parkot amúgy nem értem miért csak 3-4 meccsenként játszatjuk. én nagyon bírom, mert kurva nagy akarattal játszik és jól. míg egy Nani max akk ha jó napja van. Giggs meg már kapuzárási pánik miatt egyre többet próbál bravúrozni de nem tud.
Valencia meg az a csendes veszedelem, labdát kap, elindul, beadja, aztán a többi már nem rajta múlik. -
#22775 Nem kéne azért ennyire okosnak lenni innen, Magyiból.
Halvány lila fingunk nincs nekünk, hogy a csapaton belül mi zajlik, mi annyit látunk, amennyit ők engednek nekünk látni a szuperbetanult és sablonos nyilatkozatokból és hírekből - azaz kb. semmit.
Itthon is megfigyelhetjük, hogy amint egy játékos mondd egy véleményt, vagy hasonlót, (lásd, most huszti) azonnal pattog az edző, hogy ezt miért kellett nyilvánosan miért nem vele beszélte meg, stb...
Az is lehet, hogy Fergie minden nap latex rurában szadomazozik Giggs-el egy sötét kamrában, vagy révpartikba jár el VDS-sel minden szombat este.
Mit tudhatunk mi itt a miértekről... -
#22774 ebben bízunk. de mi van, ha nem? mi van, ha kikapunk a Liverpooltól? utána jön 3 újabb könnyű meccs. mi lesz, ha csak 5 pontot szerzünk a 9 helyett? -
#22773 teljesen egyetértek. ez a meccs NEM CSAK a pénzről szólt, mert a topik lakói között is bárki összerak egy jobb csapatot a keret egészséges játékosaiból.
nálam egy VdS - Rafael, Vidic, Evans, Evra - Fletcher, Gibson - Nani, Berbatov, Park - Hernandez csapat állt volna fel. Park azért Valencia helyett, mert idegenben azért ő biztosabb pont. folyamatos szélváltás Nanival. -
#22772 Az úgyis meglesz... -
#22771 nem a bajnoki címről szól ez. a BL-hez is kéne kb. 70 pont! ez hogy fog ilyen ütemben összejönni? mondom, nehéz ellenfelünk még nem volt, az összes a 10-20. hely között lesz. -
#22770 valóban vehetnénk játékost, de hát nem veszünk. pedig pénzünk lenne, csak elköltjük Smallingra meg Bebére. Smalling jó vétel egyébként, hiányposztra jött, na de akkor is.
mi lesz itt, amikor egyszerre eltűnik a négy nagy öreg... tényleg igazolnunk kellene, de Fergie nem akar, nem tud, nem hajlandó. jönne ide játékos, ha megkeresnénk, ebben biztos vagyok. Európa 3-4. legkívánatosabb csapata vagyunk (Barca/Real, Inter, United a sorrend). -
#22769 Mellesleg ez egy nagy pillanata a focinak, de gyakorlatilag teljesen mindegy volt, hogy ma nyerünk-e vagy sem, mert számos oka van, amiért nem leszünk az idén bajnokok, mint ahogyan annak is, hogy ma miért nem nyertünk.
Mondjuk elég vicces...:D -
#22768 Az a baj, hogy az egész a köcsög pénzről szól, ezért nem igazoltunk idén sem klasszist, és ezért kell az öregjeinknek erőn felül teljesíteni még mindig, és Ronaldot is csak ezért adták el...
A tavalyi szezonból még ki lehetett volna valamit hozni egy kis mázlival és egy könnyű BL sorsolással pl - ami meg is volt - de már az a csapat sem volt elég ütőképes ahhoz, hogy pl a saját szerencséjét a kezébe vegye.
-
#22767 igazából DR poszton azért megvagyunk. létszámra biztosan. Rafael sem volt olcsó, megkaphatná a lehetőséget. mellette JOS és Brown is tud DR-t, meg ugye ott van Neville és az árnyékjátékosunk, Hargreaves.
nekem van der Vaart fáj, de szinte szó szerint. nem bírom ki grimasz nélkül, ha valahol felbukkan a neve. egy klasszis szélső sem lett volna rossz (esetleg AM RLC, ha FM-nél akarok maradni), de igazi klasszis támadóra az árak miatt nem volt esélyünk... -
#22766 Matt, szinte ugyanarra gondoltunk...egyszerre... -
#22765 Valencia hol van, nyaral? nem hiszem el, h ő nem alapkezdő. biztosabb labdákat játszat meg mint Giggs, Nani, meg Park együttvéve.
Javier hol van, nyaral? nem lehet 2 csatár egy csapatban? Macheda miért nem játszhat soha?
nem tudom mivan Fergie-vel, de akkora lyukakat csinált a csapatba, h az nem igaz. -
#22764 Neville néha jó,bár már öreg.
De észre kellene venni,hogy Giggs+Scholes egy félidős... nem kell erőltetni őket végig. Nem is tudom,miért bízik ennyire bennük.Oké,h sokat tettek a csapatért,de észre kellene venni,hogy már kevesek.
Egyébként Chicaritoval mi van?
vagy Valenciaval? Miért nem játszottak? Nem tudom,Valencia sérült-e,de ha ennyire nem fog kapni lehetőséget,el fog menni.
-
#22763 Mikor ilyenekről van szó: Gary öreg, Rafael fiatal, tapasztalatlan, rögtön arra gondolok: akkor mi a búbánatért nem veszünk egy európai mércével mért jobbhátvédet, mint más csapat teszi? Könyörgöm, nem a WHU meg a Stoke vagyunk, ez a ManU! Hát senki nem akar hozzánk jönni? Mindenki menne a Realba, Interbe, Barcába? Nekem csak ez fáj nagyon, hogy mintha messze elkerülnének minket a topjátékosok, inkább mennek máshová, mint hozzánk! Fergie: tessék venni két-három játékost, mert ez így nem lesz jó sokáig (én azért bízom a csodában, hogy egy 3-ik, 4-ik hely összejön nekünk év végén) -
#22762 inkább igazolni kellett volna egy kész jobbszélsőt, aztán satu. ilyen Rafinhákat miért a Genoa igazol le, miért nem mi? (jó oké, azért mert nem kapna munkavállalási engedélyt, de valaki mást, aki nem 19 vagy 32 éves és jó?) -
#22761 hamar véget is ért számunkra. bár mindig van miért küzdeni... hátha összejön mégis a BL! -
#22760 Jézus, 3-3 lett? Ez a csapat nagyon mélyre süllyedt, akkora anti-winner gárda ez, hogy azt az ember úgy nézi, mint a nagymama a focizni nemtudó kisunokáját:( -
#22759 Rafaelnek egy hátránya van Neville-hez képest: nem olyan tapasztalt. mert nem játszatjuk!
nagyon jól szerel, nagyon gyors (míg Neville a Premier League bevallottan leglassabb szélső védője), tehát vissza is ér, ha felmegy beadni.
a Rafael-Nani szélső páros persze nem vmi biztonságos, jobb, ha Park játszik előtte. Evra már megoldja egyedül a balszélt, felnőtt a feladathoz. ettől függetlenül a jövőt Rafael játszatása szolgálná jobban. 3 perc alatt 2 pontot vele is simán elvesztünk, meg nélküle is...
abban igazad van, hogy Rafael sokat maradt fent, de meg lehet neki tanítani, hogy ne tegye. -
#22758 easy van srácok, igyatok egy sört, ez még csak az idény eleje -
#22757 nem erről van itt szó. tavaly ezen a két meccsen kikaptunk, amiket most ikszre hoztunk...
haladunk az általatok kijelölt úton, csak nekünk nincs Berlusconi (vagyis van, de a reciproka: tőlünk kifelé tolják a pénzt, nem befelé). elöregedő, haszontalan csapat, rossz eredményekkel és nagyon rossz edzői felfogással, taktikával, utasításokkal.
a meccs előtt bravúrnak tartottam volna az 1 pontot a Goodisbonan. ha 1-1 maradt volna, elégedett lennék. de erre mit lehet mondani? amikor egy néhány éve még BL-t ünneplő csapat így szopja le az Evertont 5 perc alatt... -
#22756 Neville már szar, oké, de még mindig sokkal megbízhatóbb, mint Rafael. Ezen kívül nem lehet mindkét szélre támadó mentalitású védőt rakni, mert akkor még szarabb lesz a védelem. Evra így is sokat fut fel (jól is teszi), a másik oldalnak hátul kell maradnia, és Rafael ezt nem veszi mindig figyelembe. Lévén hogy brazil. -
#22755 hát, nagyon szomorú vagyok :( Ahelyett, hogy 100%-osak lennénk, helyette 4 pont hátrányból nézzük a Chelsea hátát. Én nem is értem mi történt a fiúkkal. Még a meccs elején írta valaki, hogy ha vezetünk, könnyelműen ráülünk a vezetésre, nem koncentrálunk. Hát ez most totál beigazolódott! Evra miért lett lecserélve? Mert ha nem sérülés és nem rossz játék miatt, akkor sztem ez öngól volt SAF részéről. Bár hozzáteszem Cahill a két legmagasabb védünk közül fejelt gólt... Kipattanókra nem figyeltünk a végén, ez most megbosszulta magát. Sokszor nyertünk mi is utolsó percben lőtt góllal, erre mondják: egyszer fent, egyszer lent. De még mindig csak a bajnokság legelején vagyunk, van még idő javítani. (Persze a Chelsea már vezet is a WHU otthonában, ők ma sem fogják kímélni az ellenfelet...) -
#22754 ez hülyeség. amikor lehet az U18-on is bundázni, miért pont a PL-en tennék? nem tudna annyit fizetni a "fogadási csaló", hogy megérje ezzel foglalkozni mondjuk Naninak. ez teljesen elmebeteg elképzelés... -
#22753 2 döntetlen után azért nem kéne ilyen szinten leírni a csapatodat. -
#22752 hagyjad már magad. bundagyanú... eszem megáll.
egyszerűen nem vagyunk ott fejben a végjáték során. túl "jóllakott" ez a csapat, a fél kezdő elért már mindent. viszont giornalista helyében azért megválogatnám a szavaimat, amikor Fergusonról beszélek. nem kell pár szar meccs miatt 24 évet a semmibe venni. jusson eszedbe mit köszönhetünk neki. -
IXEMGabeo #22751 nem az én pénztárcámról volt szó, hanem felvetettem a bundagyanút...mindenbe bele kell látni picit -
#22750 más csapatok persze ezt is meg tudják csinálni. de vajon hogyan?
hát, nem O'Shea szűr náluk a középpályán, meg nincs már fent Scholes és Giggs sem, akiket le lehet futni. Neville-ről jobb nem is beszélni, ő mutatja, hogy komoly gondok vannak nálunk edzőfronton. amikor egy 35 éves levitézlett, lassú, igazából soha nem jó védő játszik a brazil tehetség Rafael helyett, akiben legalább a LEHETŐSÉG ott van.
ez nem véletlen, ezt direkt csinálja az Öreg. ahhoz, hogy Rafael játsszon a teljesen kilátástalan Neville helyett, nem kellenek eurótízmilliók!! -
#22749 ki a faszt érdekel a pénztárcád!? -
#22748 és 3-1 után megint teljesen visszaálltunk, húztunk egy teljesen értelmetlen cserét (Park OKÉ, de Giggs, esetleg JOS helyett, vagy Giggs helyett ő, JOS helyett Gibson!), elszórakoztuk a helyzeteinket (Nani-büntető) és a végén megint torokra szoptuk a faszt.
Ferguson az idei teljesítményével abszolút leszerepelt, méltatlan saját magához, a 20 éves sztenderdhez, amit művel. aki egy ilyen kezdőcsapatot tud kiállítani egy idegenbeli rangadóra a Manchester United lehetőségeivel, az megbukott. ha nem lenne 24 éve nálunk, ma úgy ki kéne kúrni, mint ahogy a macskát dobod, ha rászart a szőnyegre. nagyon össze kell szednie magát.
ja, és bajnokság? ne hülyíts már! a 4. hely bravúr lenne ettől a megöregedett, lassú, betegesen rosszul motivált és rossz felfogásban játszó társaságtól.
nagy csapattal még nem játszottunk az idén, de 4 pontot már elszórtunk 4 forduló alatt. ez 38 alatt 38 elvesztett pont, amihez ha hozzáadjuk a biztos vereségeket ( Chelsea, Arsenal, Spurs, Aston Villa, Liverpool) és a meglepetés-kudarcokat (legyen még további három vereség), aztán az otthoniakat (Chelsea, Arsenal), az 10 vereség... önmagában újabb 38 elvesztett pont, a kettőt "összeadva" olyan 60 pontot fogunk elveszteni. maximum 114-et lehet szerezni, ez 52-t jelent.
Fulham-szint vagyunk. Európa Liga lesz jövőre, utána meg még az sem.
a közeljövő: az év végén visszavonul Neville, Giggs, Scholes, van der Sar. az ő hiányukat Vidic eladásából illetve házon belül próbáljuk pótolni. Rooney maradni fog, de így is csak egy gyenge Everton-szintet fogunk tudni a következő szezonban, BL-re esélyünk sem lesz. nagyjából egy tavalyi Liverpool-szezon néz ki nekünk jövőre, ha nem lesz meg a BL. és úgysem lesz meg. így!? ne vicceljünk!
kívülről nézve ez egy nagy nevű, de nagyon balfasz csapat. mint a Juventus az olaszoknál. ők meg a Pool a bizonyíték arra, hogy nem fog "úgyis sikerülni". -
IXEMGabeo #22747 tippgyilkos meccs...Fulham ellen is vezettek mégis 2-2 lett, hát aki mindkét meccsre döntetlent tett nagy téttel az rohadt nagyot kaszálhatott, bánom az eszem, hogy nem tettem meg e két meccset döntetlenre... -
#22746 Chelseanek? ezek után mi már kurvára ne a Chelseahez mérjük az erőnket!
egyszerűen pofátlan és undorító taktika, h vezetésnél direkt magunkra húzzuk az ellenfelet. -
#22745 de ez mi volt már vazz, kapunk egy gólt, rúgunk 3at majd a 91-92. percben kapunk kettőt és 3:3
hát nóóóóóóóóóórmáááááááááááááális?? ezen én eskü csak röhögni tudok már :D -
pilboy #22744 2 idegenbeli meccsen elszórtunk 4 pontot...
télleg kell ennyi előnyt adni a chelsea-nek??? -
#22743 ne izgulj, a BL-hez nem lesz közünk. Chelsea, Arsenal, Tottenham, Liverpool.
undorítóan gyengék vagyunk, fejben, lábban, mindenhol! mindenki elmehet a picsába a mai meccs után.
Ferguson pedig megérdemli, amit kap. ő tette tönkre a csapatunkat. hiába tette ő naggyá, ez ma nem számít semmit. -
#22742 Most már én is azt mondom,h így nem lehet bajnokságot nyerni.
Fulham ellen mínusz 2 pont,mert nem tud Nani egy 11est belőni,aztán utolsó percekben semmit se csinál a csapat.
Mostani meccsen szintén... védelem semmit se ér. De hogy Scholest vagy Giggset mi a faszért kell játszatni 90 percen keresztül,az felfoghatatlan. Arról nem is beszélek,hogy egy védőt lecserél egy középpályásra SAF. Vicc. Meg is érdemlik. -
IXEMGabeo #22741 szopás:), lesz ez még így se srácok -
#22740 ilyen játék után szívből kívánom, h európa-liga helyezést se érjünk el! akkora nulla idén ez a csapat, h nézni is rossz.
komolyan mondom megérdemli Fergie is meg a vezetőség is, h kikapjunk minden csapattól. -
#22739 azt kellett volna