35611
-
ldobosi #27547 Ismét elég fos volt a játékunk de legalább a 3 pontot bezsebeltük. -
eLiXir #27546 Berbatov beáll, lol -
#27545 és még mondjátok, hogy De Gea nem jó kapus, hát hogy ki szuggerálta kapufára a labdát :D mozdulnia sem kellett. -
#27544 "
Közben sorsoltak a Ligakupában, a tét az elődöntőbe jutás.
A párosítások:
MANCHESTER UNITED-CRYSTAL PALACE
ARSENAL-MANCHESTER CITY
CHELSEA-LIVERPOOL FC
CARDIFF-BLACKBURN
" -
#27543 http://www.rojadirecta.me/ -
#27542 -
#27541 banok -
#27540 stream-et pls! -
#27539 Nem meggyőző a játékunk... ismét. Csoda h kihúztuk 0-1el a félidőt.Komolyan,mióta meg lett forgatva a csapat,a sok fiatallal,azóta nem tudunk normális focit játszani. -
#27538 Ámen :))
-
#27537 nyerünk 6:0-ra :) -
#27536 Nagyon kíváncsi leszek,hogy ma hogy fogunk játszani... -
pilboy #27535 1:17-nél a labdakezelés nem sz@r oO -
#27534 sztár helyett inkább a kedvenc szót használnám. egy csapat kedvence mindig nagyobb bizalmat kap, és nem találja meg annyi kritika, mint egy kevésbé rajongott játékost.
mondjuk VdS is ide tartozik, mert ő elég nagy kedvenc volt ahhoz, hogy fel se tűnjön, ha hibázik, míg egy De Gea v Kuszczak azonnal kapta a levest a nyakába. -
IXEMGabeo #27533 ez sajnos igaz...ha egy csatár 2-3 meccsig nem lő gólt, akkor beteszik, mert ő a "sztár" akkor is
egy kapus bravúrt bravúrra halmoz, jön egy hullámvölgy mondjuk 5-6 meccs és máris kirekesztett lesz és cserepadon találja magát...kemény...Rensing esetét tudnám példának felhozni... -
#27532 Minden kapusnak megvannak a maga potyái.
A kapusok balszarencséje, hogy ha egy kapus hibázik, akkor arról hetekig beszélnek, akkor is, ha utána bravúrt bravúrra halmoz, míg ha aegy mezőnyjátékos hibázik az nem olyan feltűnő, de ha fel is tűnik sokkal könnyebben átsiklik rajta a szurkolók többsége. -
#27531 Ok. Legyen igazatok. Csak felbosszantott a rangadói vereség.
Hajrá MU!
-
IXEMGabeo #27530 Ajaxban is a Juvéban, de még a Fulhamban is megvoltak a maga potyái. Elég nagy mákja volt Manchesterben mintha újjászületett volna... -
#27529 emlékeim szerint még egy meccset se buktunk a hibájából mert ha hibázott a társak javítottak és hoztuk a 3pontot. talán a stoke meccsen az x. de ott meg szerintem inkább a védők hibáztak crouch góljánál nem ő. -
#27528 nem a faszt nem, 1-1ben rávitték a kapura, mert a védelem sehol nem volt. meccset láttad-e, vagy csak a blikkben olvastad? -
#27527 Ezt a videót akartam berakni a híredhez:
-
#27526 Ki nem szarja le, hogy hány trófeáról maradunk le közben?
Ha trófeák kellenek szurkolj a Barcelónának vagy hasonló kirakat csapatnak.
A Manchester Unitednél a hagyományiból fakadóan símán belefér, hogy 2-3 évig kevésbé eredményes a csapat, de közben beépül pár fiatal akik átveszik az idősebbek helyét és utána sokkal jobb lesz a csapat. -
#27525 Amíg felfejlődik de Gea hány trófeáról fogunk lemondani...? -
#27524 Nem tehetett egy gólról se, de egy rutinosabb kapus 2-őt, 3-at megfogott volna.
Ez egy ilyen év.
De Gea egyre jobb lesz és hamarosan nem kell Edwint visszasírni csak jó szívvel emlékezni rá is és Schmeichelre is, mint a klubb legendás kapusaira, akiknek David de Gea személyében megtaláltuk a méltó utódát. -
#27523 Ez igaz (Legalább 3-at, 4-et ő is kapott volna azért) csakhogy Edwin 40 éves, míg De Gea csak 20.
Edwin sokkal rutinosabb volt és ráadásul már úgy jött ide, hogy ismerte az Angol klubcsapatok játékstílusát. -
#27522 kb. 1 gólról se tehetett -
#27521 Edwin nem engedett volna be 6-ot -
#27520 Pontosan!
Edwin után rettentően nehéz lehet bizonyítania De Gea-nak, főleg úgy, hogy ha nem véd jól, akkor sokan egyből azzal jönnek, hogy bezzeg Edwin. Pedig Edwin is kapott nem egy potya gólt. -
#27519 azért akkora gáz már nincs, hogy hiányolni kelljen. egyre inkább megmutatkozik a spanyol tudása, ahogy nő az önbizalma. -
#27518 Nekem is hiányzik, de David de Gea hamarosan lehet olyan jó (ha nem jobb), mint Edwin volt.
De Gea-t meg kell tanítani Angolul rápakolni pár kiló izmot és nem lesz baj. Idővel ahogy egyre rutinosabb lesz, úgy lesz egyre jobb is.
-
#27517 Őt hiányolom :( -
#27516 milyen igazad van -
#27515 lehet jól focizik, de a hangja bazzmeeeg... -
#27514 Jó játékos.
De szerintem 1/2 védekező középpályásra most sokkal nagyobb szükségünk lenne. -
#27513 értem -
#27512 nem játszottak szarul, csak azt hitték edzésem vannak(bár sztem az is komolyabb szokott lenni, mint ez a ligakupa) :D -
ldobosi #27511 22 millió euróért vehet csatárt a MU -
#27510 gondolom próbáltak ők jól játszani, de ennyi jött ki belőlük
nyilván nem direkt játszottak szarul :D
[nem látta a meccset, csak okoskodik :D] -
#27509 Lehet én felfogásommal van akkor a gond,de szerintem a fiataloknak csak ilyenkor van esélyük bizonyítani,illetve azoknak,akik kikerültek/kiszorultak az alap csapatból,s ehhez képest semmit se mutattak,megint játszottuk azt a érthetetlen játékot,amit utóbbi 2-3 meccsen. -
#27508 elég negyed gőzös volt a tempó, gondolom milyen sok kedvük volt ezzel elbaszni a napot, de fiatalok mutathattak volna legalább vmit.