Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Ne aggódj fogunk, de remélem majd akkor, amikor arra méltõ edzõnk lesz végre és játékosaink.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
szerencstélen Chelseat mindig "megtalálják" a láma bírók a BL-ben 😄D ezért nem fognak BL-t nyerni sose

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
S milyen igaz...

Glory, Glory Man. United!

...a Chelsea játékosai hatalmas reklamáció közepette követeltek büntetõt Patrice Evra Ramires elleni belépõje után. Az eset után Carlo Ancelotti láthatóan mérges volt, de Ferguson csak annyit mondott, hogy „Ha ez bírói tévedés volt, akkor ez az elsõ a javunkra itt az elmúlt 7 évben.”
LOL
ennyi 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

MR ME
pont azért nem fújta be a bíró a tizit szvsz, túl sok volt a színészkedés

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grat a csapatnak! azért veszélyes eredmény ez az 1-0, hiszen (szinte) bármilyen hazai vereséggel kieshetünk. persze ilyenre gondolni sem szabad, de nem lesz sétagalopp a vv
érdekes, h nem angol bíró fújta a meccset és rögtön sikerült nyerni.
sárgák jogosak voltak (érdekes, h most ki merték osztani nekik, bár essientõl és torrestõl még hiányoltam 1-1-et), bár vds-ét nem értettem
az utóbbi 3 alkalomnak ez megfelelõ bosszúja volt, h nem kapták meg a jogos tizit a végén

lippet
Érdekes mikor C.Ronaldo még nálatok volt, akkor semmit nem szóltatok a színészkedésére... Jövõ héten meg majd álmodhattok a színházatokban! 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Cabell
a bíró meg igen, most velünk volt, az elmúlt 3 alkalommal veletek, persze ettõl nyilván nem érzed most jobban magad, de én határozottan igen😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
szerintem picit ingerült vagy, vagy nem tudom, de tegnap jól játszottunk, a gól utám legalábbis biztosan.

Oziris666
Hát sima dõntetlen meccs volt egy vak bírói stábbal😊
Jól játszottatok?!?Nagyon nem erõltettetek semmit.Hát ahogy az egész szezonban semmi extra de nyertek mindig 1 gólocskával, inkább azt mondanám h profin vagy rutinból...

Golyo69
ki is kellet volna állítani...mert 2 szer szinészkedett:S:S és csak egy sárgát kapott...szánalmas az az ember...
de grat a csapatnak 😄 otthon egy 2-1 és simaliba😄

GGMU

rooney8
éssss megvaan 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
gyõzelem megvan az a lényeg. am meg a 11srõl annyit h amit múltkor atkinson elvett ez a spori visszaadta

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Evra bazmeg kurvanagy vicc mostanában, olyan faszságokat csinál, mint egy amatõr. megint elmehetett volna rajta a meccs-.-

na de azért gratula, kemény meccs volt, otthon sztem simán hozzuk a vv-t.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Tény,hogy amit Evra csinált,simán kaphattak volna egy 11est,de amit az a kis buzi Torres csinál mindig,színészkedéseivel együtt,az vicc. Liverpoolban is ugyan ezt csinálta,szánalmas egy ember.

Cabell
na hát nagyon örülök, most mondhatnám, hogy "visszakaptunk valamit a múltkori vereség után", meg a Drogba lesgól után, meg stb, de inkább örüljünk, egy tizit megúsztunk, plusz volt egykét Bayerni erény, de alapvetõen jóval jobban játszottunk, és megérdemeltük ezt.

MR ME
na csak kihúztuk vhogy

Cabell
na köszi bíró

Cabell
abrapapa meg ott üldögél hátul azzal a dögös orosz bulával:d

Cabell
akkor õis elmegy a faszomba😄

asszem vége rafael szezonjának

Cabell
szarér sérülsz meg gyerek

Tyler1
akkor 3 liter pezsgõt behûtenék a vv-ra 😄

Cabell
hát nemtom...én ettõl az egész BL dologtól félek, félek, hogy eljutunk a döntõig és ott mégrosszabb lesz kiszopni, ha a reallal kerülünk össze

MR ME
azért szebb lenne egy 0:2-vel várni a visszavágót 😄

Tyler1
mondjuk ne 4 góllal fordítsanak 😄

Rash87
Mi mákunk volt 😄
De még 0-2 lehet😛

Tyler1
mosmáá az sem lenne nagy vész ha fordítanának, mert az idegenbeli gól megvan.

Cabell
bazeg mivolt itt a végén😄
nemisláttam hogy ez hogynemmentbe:d

MR ME
eddig jó, csak aztán nehogy az legyen mint a bajnokin...
félidõ végén mi maradt ki nekik 😮

Golyo69
fúú a vége meleg volt......rúhni kéne a 2.ik félidõeben egyet és nyugodtabb lennék 😄😄(mint gondolom több millió MU szurkoló 😄 )

GGMU

Botond
Úristen Giggs hány éves már, és még mindig hülyére sz**atja ezeket a srácokat.
Cabell
...meríts erõt a szóból

Carrick nagyon jó ma, VÉGRE

Cabell
gyönyörû volt, és eddig is kurvajóvolt, nemértettem, mi bajotok volt vele😊

yesssssssssssss

Golyo69
mekkora játák volt...0-1 😄😄 rooney

GGMU

hedonist
Park szépen megcsinálta majdnem ott a SZÉLEN😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
A meccset nézd ne a kiírt felállást😄

Tyler1
és íme, Ramires és Giggs a szélen, Park középen 😊

Cabell
Vida a kapitány?😮

Rash87
0-2 ··

csajom mondja, h nyerünk; sztem 1-1 lesz

Cabell
CSÖND te most ellenség vagy😄

hedonist
Miért te láttad valaha Parkot belül játszani? mindig szélen van, ráadásul már jóideje Giggs meg belül mióta már nem tud úgy futni, mint régen, Ramires meg mindig belülrõl játszik. De nézd meg azt amit tegnap betettél a Spurs topikba, a Madridi felállász maga a gyászjelentés😄

Tyler1
pedig mindenhol ezek a felállások vannak jelölve 😊

hedonist
Nemtom melyik oldalról van ez, de állandóan faszságokat raknak össze. lefogadom,h Park lesz a szélsõ és Giggs a belsõ kp, nálunk meg,h Ramires nem lesz szélen az tuti.. 😄

Tyler1
kezdõk:

JSbyMSI8800
szerintem x-re fog a united hajazni, 0-0 se lenne nagyon rossz, de 1-1 nek jobban örülnék, hát még ha nyernénk<#hamm>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United