Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Félek!

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
na emberek, kicsit hangolódjunk rá az estére 😊

Man Utd: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Carrick, Giggs, Park, Rooney, Hernandez.
Subs: Kuszczak, Brown, Berbatov, Smalling, Scholes, Valencia, Gibson.

Chelsea: Cech, Ivanovic, Alex, Terry, Cole, Ramires, Essien, Lampard, Anelka, Torres, Malouda.
Subs: Turnbull, Benayoun, Drogba, Mikel, Zhirkov, Ferreira, Kalou.

Referee: Olegario Bartolo Benquerenca (Leiria)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Magic Boy
Nagyon jó kis összeállítás.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bakkerman
na így már én is értem 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
találtam magyart, faszán össze lett vágva 😊

Magic Boy

loál<#vigyor5>
nagy<#nyes>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Cabell
ugyanis a saját szurkolójuk miért ne írhatna oda?😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
akármikor merek valami nemolyan pozitívat írni egy másik topicba, mindig azt az egyetlen intelligens reakciót kapom, hogy "te meg minek írsz ide, húzzál a mu topikba", és már kicsit televolt vele a tököm😊

de van😊

http://www.youtube.com/watch?v=hh7RfPLKXVs

A zene különösen epic.
nincs vmi fajin promo a holnapi meccsrõl ??

Tyler1
mert Sneijder úgy van túlértékelve, mint a huzat. Charlie Adam kb. tizedéért van saccolva, aztán lehet hogy többre mennék vele, mint Sneijderrel. Fergie se madár, hogy ilyenekbe belemenjen.

másik, hogy én nem emlékszem olyan nyilatkozatra, mi szerint Nani nem érzi itt jól magát. a csapat meg sokat köszönhet neki idén is, hogy csak úgy el csere-berélje.

Rash87
Sztem is rossz ötlet lenne.

Magic Boy
Miért is nem?

Nani elõbb utóbb (inkább elõbb) megy, ahogy már nyilatkozta is, hogy nem érzi nálunk jól magát.

Hasonló szintû tehetséget simán tudunk igazolni.

Akkor meg hol a probléma?

Tyler1
Sneijdert adnák Naniért

ezt nem preferálom, akármennyire is kellene egy ilyen játékos a csapatba.

bakkerman
én is rá kérdeztem már egyszer,de leugatott 😊

Rash87
"Szivárvány" <#idiota>

off:
nem értem az aláírásodat<#miaz><#wow3>

Cabell
Különben arról van csak szó, hogy a szezonnak ahhoz a pontjához érkeztünk, mikor már a szar gyõzelmek is fontosak akár, és beleférnek az erõnfelüli gyõzelmek is.

Mikor a szezon felénél sem voltunk még, elég ilyesztõ volt látni, hogy már akkor is bravúrral hozzuk szinte a 3 pontokat, az tény..😄

Cabell
épp ezt akartam linkelni, hát elmegy a faszomba komolyan, legalább ne a szezon véghajrájában nyilatkozna ilyeneket

Nekem se volt szimpatikus ez a nyilatkozata..... egy legendától nem ilyet várnék :/

Tyler1
ez a Schmeichel se normális már

utóbbi idõben csak savazza a csapatot, meg a játékosokat-.-

Rash87
Mi ez a sok pozitív gondolat? Nem megszokott😄

Cabell
EZZAZZ!!

tyû, az FA-nál most nagyon mérgesek lehetnek, ez eddig meddõ fricska volt a részükrõl, még a City meccsben reménykedhetnek.

fú, nagyon örülök😊

Tyler1
szép gyõzelem, Berba góljának örülök, Vale és Nani pedig a tökéletes szélsõket testesítették meg ma.

ezt a magabiztosságot õrizzük meg, és akk már nem lehet gond a végéig. elkezdtem érezni a 99-es tripla szagát gyerekek<#vigyor5>

Mayorpapa
Megvan a meccs, lehet hangolni a BL visszavágóra. A Fulham meg ha így folytatja, jövõre nem találkozik velünk, legfeljebb valamelyik kupában...Remélem Gera dobbant onnan év végén...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

rajkonnen92
eddig jó a meccs és jól is játszik a csapat. 😊

Glory Man United Go Kimi Go

MR ME
és szépen is játszunk végre

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mayorpapa
ma rögtön kezdõ is lett a Tomasz <#smile> Búcsúmeccs?
Amúgy már 2-0-ra vezetünk. Úgy látszik, Rooney kiesését sem érezzük meg, mert akkor Berba lõ gólt, ha meg õk se, akkor Borsócska...ezért leszünk idén BAJNOKOK!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

banok
nálunk a Digisport Plus adja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
16.00 Manchester United-Fulham
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
hülye francia öregasszony😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
nekem nem volt bajom vele, igaz, hogy nem volt még VDS szint, de olyan óriási hibákra sem sokra emlékszem tõle. néha bizonytalan, meg nem annyira pontos lábbal, de ezek mind kiküszöbölhetõ problémák, folyamatos játék mellett.
nem is lett volna gondom, ha köv. szezonban elsõ számúvá teszik, mert állandó foglalkoztatással jó kapus válhatna belõle.

Rash87

Cabell
Továbbra sem érdemes nagyon filózni ezen, ennél érdekesebb dolgok is voltak már.

Itt nem sportszeretõ, okos bácsikák elmélkednek a dolgok felõl, hanem a sportélet legkorruptabb, legundorítóbb személyei, és ez igaz az UEFA-ra is, és mindegyik hasonló testületre.

Cabell
oké, ebben igazad van, de azért inkább legyünk bajnokok, így vagy úgy. Ennek a keretnek akárhogyan ajándék egy bajnoki cím

ez az egy kérdés mindent elmond errõl az egészrõl:
"Mire jutna az angol bajnokság, ha ezentúl minden egyes káromkodás eltiltást érne?"
fa:<#kocsog><#banplz><#gunyos1>

Rash87
Angliában még április 1-je van; vélemény

Sporthíradón se olvastam még ilyen cikket,de érdekes,s milyen igaz😊

Magic Boy
Ha csak Rooney miatt lennénk bajnokok vagy Liga kupa gyõztesek, akkor nem is baj, ha nem leszünk azok, mert az a csapat, amelyik csak egy játékosra épül nem érdemel semmilyen kupát.

Tyler1
sztem nagyobb odafigyelést kap a 2 meccs, ami nem biztos, hogy rossz. megint Rooney függõ csapat lettünk, nem ártana, ha néha nélküle is összeállna a csapat, és tudnának meccseket nyerni.

Cabell
elmegy az fa a faszba, ha van bizottság amelyik kibaszottul ellenünk van évek óta és ott fricskáz ahol lehet, akkor azok õk.

amúgy meg rooney is elmegy a faszba, ha a hülyesége miatt nem leszünk bajnokok és esünk ki a city ellen

így még nagyobb értéke van a gyõzelemnek, mert nem jöhetnek azzal, h egy jogos tizi... 😊
bár abban a helyzetben a nagyobb többség inkább tizit adott volna, mint szabadrúgást

Golyo69
hát sztem éppen ezért..mivel õ nem marad sokáig egy klubbnál..nálunk meg sztem nem úgy tervezik hogy 1-2 évente új edzõ...de majd meglátjuk 😄

GGMU

MR ME
miért? sztem elképzelhetõ, az már más kérdés h vajon innen is tovább menne 1-2 év múlva vagy elkötelezné magát, bár 2-ra kevés az esély sztem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Golyo69
Két év múlva Mourinho veheti át a skót mester helyét

Két év múlva már nem Sir Alex Ferguson lesz a Manchester United menedzsere, miután az akkor 71 éves szakember befejezi az edzõsködést - igaz, ezt egyelõre még nem a skót mester, hanem különbözõ sajtóorgánumok állítják.
Véletlen egybeesés, hogy éppen akkor jár le Mourinho szerzõdése a Real Madridnál, így elképzelhetõ, hogy õ váltja majd "Fergie-t" a Vörös Ördögöknél. A Gazzetta dello Sportnak a napokban adott interjújában Ferguson egyébként nyakra-fõre dicsérte portugál kollégáját.
- Jose nagyon jó barátom, és gyakran beszél nekem arról, hogy szívesen visszatérne Angliába - mondta Sir Alex. - Nálunk sokkal szabadabb egy edzõ, mint például Spanyolországban, és bármi elõfordulhat, ha a MU kispadja szabaddá válik. Mellette egyébként Rafa Benitez és Leonardo is alkalmas lenne erre a feladatra, de még más edzõket is említhetnék.

nb1.hu
LOL 😄
sztem ez ami biztos nem lesz 😄

GGMU

Pacal17
ott a pont

Magic Boy
A visszajátszások alapján szerintem is max. szabadrúgás.

Tyler1

bakkerman
lehet máshogy íródott volna a chelsea történelme,ha annó egy sikertelen szezon után nem küldik el/nem megy el Mourinho.