35611
-
#27587 Egy iranyito kell mert szanalom amit csinalunk.Semmi kreativitas -
#27586 Rooney szerintem se középpályás, de amolyan előretolt irányítónak vagy árnyékcsatárnak nagyon jó, ha van egy társa elől, de ebből nem állunk rosszul. -
#27585 én annak is örülnék, ha játszatnák akkor, amikor szükség is lenne rá. hogy ki lenne jó, vagy ki fog érkezni nem tudom, de jelenleg abból kéne vmit összehozni amink van, szóval ne a Wayne madafaking Rooney játssza a közepet, mikor ő nem az! -
#27584 Tudjuk, hogy te igazi ász vagy, de olyat mondj, akit rajtunk kívül más (esetleg SAF) is ismerhet. -
eLiXir #27583 engem kéne leigazoljanak -
#27582 Carrick maradhat, de nincs igazán cseréje (Fletcher nem védekező középpályás) és Carrick se lesz már fiatal. -
#27581 például Carricket! jó lenne megkeresni valahol, mert sztem megszökött. -
#27580 Ti ki(ke)t látnátok szívesen védekező középpályásként a csapatban? -
#27579 Állítólag figyeljük Asamoah Kwadwo-t az Udinese védekező középpályását.
Végre egy értelmes igazolási pletyka.
Ő pont az a romboló, aki nekünk kell.
De én még szívesen látnám esetleg Moussa Sissoko-t esetleg Arturo Vidal-t a csapatban.
A lényeg, hogy legyen végre egy Keane szerű középpályás újra a csapatban. -
pilboy #27578 ha nem 1. helyen jutunk tovább, akkor sztem tavasszal a nyolcaddöntőben ezzel a játékkal nem lesz sok esélyünk
tudom, h addig sok van még vissza, meg azt is, h tavasszal sokkal jobb szokott lenni a csapat (csak azt nem értem, miért), de az utóbbi hetek játéka, amit látok, az szörnyű (2 galati meccs, everton) -
#27577 Benfica ikszelt, élen vagyunk. -
#27576 Most őszintén... utóbbi 4-5 meccset figyelemebe véve, egy Real,Barca,Bayern,esetleg a M. City ellen mi a szart csinálnának? Rossz lenne nézni... -
#27575 ahogy olvasom a hsz-eket, nem maradtam le sokról, hogy nem láttam a meccset -
pilboy #27574 rooney, megpattanós gól, 2-0 -
ldobosi #27573 Egy Arsenal ellen rúgunk 8-at de egy román csapatnak rúgunk hazai pályán 1-et :D Már vicces. -
pilboy #27572 ezt direkt csinálja, h ziccert ront? -
ldobosi #27571 Igen ő Berbatov :D -
eLiXir #27570 majd megmondom ferginek, itt ül mellettem és remeg -
pilboy #27569 10 percenként feltűnik a monitoron egy 9es számú játékos piros mezben... -
ldobosi #27568 Berbatov meg lehetne KH akkor. Magas és erős. Így megoldaná Ferdinand pótlását ha lesérülne. -
eLiXir #27567 bizalmas info, de megosztom veletek: Sir Alex a téli átigazolási időszakra tekintve játszatja Rooneyt a középpályán, ugyanis szerinte jó irányító középpályás válhatna belőle, illetve a kreativitás hiányát is pótolhatná igazolás nélkül, és csatárt igazolna ehelyett. -
ldobosi #27566 A középpályánk teljesen halott. Anderson egyszerűen mióta Clev lesérült egy fos. Rooney meg mi a f*szt keres a középpályán irányítóként?! Folyamatosan eladja a labdákat. Érthetetlen Fergie mit akar ezzel. -
pilboy #27565 igen, jones előretöréseiből vannak a helyzeteink
(meg fabionak volt egy szép felfutása, sajnos kirúgás lett belőle) -
#27564 Én 4-et,de még mindig azt az érthetetlen játékot játsszák. Jones védőként többet tett hozzá a támadásokhoz,mint az egész "csatársor". -
ldobosi #27563 Lehet hogy én vagyok telhetetlen de én vártam a félidőre 2-3 gólt. -
pilboy #27562 rooney már megint mit keres a kp-n???
mintha nem is lenne kedve ott játszani - megértem -
#27561 köszi! ;) -
#27560 góól VALENCIA -
#27559 link
ha van sopcastod itt jó kis streamek vannak :) -
#27558 Valaki nyomhatna egy streamet :) -
#27557 Grat Ollie-nak -
#27556 akkor asszem megvan Fergi utódja. mivel ő ismeri is mit takar a MU érzés/világ. -
#27555 100 év után(alapítása óta) először lett bajnok a Solskjaer vezette Molde FK! Hatalmas eredmény, respect Ollie -
#27554 Evertonnak....SE :D -
#27553 meccsünkön majdnem bealudtam, de ez legalább felébresztett :D jó lenne már nekünk is rúgni 5-öt vkinek! -
#27552 de a mixemet elvitték a kis *****
na mindegy, egyik szemem sír, a másik pedig nevet :D -
#27551 3-5 :D:D:D -
#27550 azt megmondom, hogy nézzétek a Chelsea-Arsenalt, mert a foci ott kezdődik :D
3:4 -
#27549 eredetileg csatár, de nem kap labdát ezért mindig hátrébb jön :D -
#27548 Milyen szar játékot játszunk,te jó ég... Még egy pontot se érdemelt volna a csapat,nem hogy hármat. Valami nincs rendben a csapattal,az tuti.
De látszik olyan iramot diktáltunk, hogy még a partjelzőt is le kellett cserélni :D
Egyébként vki megmagyarázhatná, hogy Rooney miért középpályás már kb. 5 mérkőzés óta,egyszerűen nem értem,miért kell így variálni a csapatot.