35611

• DONGUBA
    Egy iranyito kell mert szanalom amit csinalunk.Semmi kreativitas
  • Magic Boy
    Rooney szerintem se középpályás, de amolyan előretolt irányítónak vagy árnyékcsatárnak nagyon jó, ha van egy társa elől, de ebből nem állunk rosszul.
  • Tyler1
    én annak is örülnék, ha játszatnák akkor, amikor szükség is lenne rá. hogy ki lenne jó, vagy ki fog érkezni nem tudom, de jelenleg abból kéne vmit összehozni amink van, szóval ne a Wayne madafaking Rooney játssza a közepet, mikor ő nem az!
  • Magic Boy
    Tudjuk, hogy te igazi ász vagy, de olyat mondj, akit rajtunk kívül más (esetleg SAF) is ismerhet.
  • eLiXir
    engem kéne leigazoljanak
  • Magic Boy
    Carrick maradhat, de nincs igazán cseréje (Fletcher nem védekező középpályás) és Carrick se lesz már fiatal.
  • Tyler1
    például Carricket! jó lenne megkeresni valahol, mert sztem megszökött.
  • Magic Boy
    Ti ki(ke)t látnátok szívesen védekező középpályásként a csapatban?
  • Magic Boy
    Állítólag figyeljük Asamoah Kwadwo-t az Udinese védekező középpályását.

Végre egy értelmes igazolási pletyka.
    Ő pont az a romboló, aki nekünk kell.

De én még szívesen látnám esetleg Moussa Sissoko-t esetleg Arturo Vidal-t a csapatban.
    A lényeg, hogy legyen végre egy Keane szerű középpályás újra a csapatban.
  • pilboy
    ha nem 1. helyen jutunk tovább, akkor sztem tavasszal a nyolcaddöntőben ezzel a játékkal nem lesz sok esélyünk
    tudom, h addig sok van még vissza, meg azt is, h tavasszal sokkal jobb szokott lenni a csapat (csak azt nem értem, miért), de az utóbbi hetek játéka, amit látok, az szörnyű (2 galati meccs, everton)
  • Tyler1
    Benfica ikszelt, élen vagyunk.
  • Rash87
    Most őszintén... utóbbi 4-5 meccset figyelemebe véve, egy Real,Barca,Bayern,esetleg a M. City ellen mi a szart csinálnának? Rossz lenne nézni...
  • rooney8
    ahogy olvasom a hsz-eket, nem maradtam le sokról, hogy nem láttam a meccset
  • pilboy
    rooney, megpattanós gól, 2-0
  • ldobosi
    Egy Arsenal ellen rúgunk 8-at de egy román csapatnak rúgunk hazai pályán 1-et :D Már vicces.
  • pilboy
    ezt direkt csinálja, h ziccert ront?
  • ldobosi
    Igen ő Berbatov :D
  • eLiXir
    majd megmondom ferginek, itt ül mellettem és remeg
  • pilboy
    10 percenként feltűnik a monitoron egy 9es számú játékos piros mezben...
  • ldobosi
    Berbatov meg lehetne KH akkor. Magas és erős. Így megoldaná Ferdinand pótlását ha lesérülne.
  • eLiXir
    bizalmas info, de megosztom veletek: Sir Alex a téli átigazolási időszakra tekintve játszatja Rooneyt a középpályán, ugyanis szerinte jó irányító középpályás válhatna belőle, illetve a kreativitás hiányát is pótolhatná igazolás nélkül, és csatárt igazolna ehelyett.
  • ldobosi
    A középpályánk teljesen halott. Anderson egyszerűen mióta Clev lesérült egy fos. Rooney meg mi a f*szt keres a középpályán irányítóként?! Folyamatosan eladja a labdákat. Érthetetlen Fergie mit akar ezzel.
  • pilboy
    igen, jones előretöréseiből vannak a helyzeteink
    (meg fabionak volt egy szép felfutása, sajnos kirúgás lett belőle)
  • Rash87
    Én 4-et,de még mindig azt az érthetetlen játékot játsszák. Jones védőként többet tett hozzá a támadásokhoz,mint az egész "csatársor".
  • ldobosi
    Lehet hogy én vagyok telhetetlen de én vártam a félidőre 2-3 gólt.
  • pilboy
    rooney már megint mit keres a kp-n???
    mintha nem is lenne kedve ott játszani - megértem
  • Atti12
    köszi! ;)
  • zalrobto
    góól VALENCIA
  • rajkonnen92
    link
    ha van sopcastod itt jó kis streamek vannak :)
  • Atti12
    Valaki nyomhatna egy streamet :)
  • ffxi
    Grat Ollie-nak
  • Darthmushroom
    akkor asszem megvan Fergi utódja. mivel ő ismeri is mit takar a MU érzés/világ.
  • Tyler1
    100 év után(alapítása óta) először lett bajnok a Solskjaer vezette Molde FK! Hatalmas eredmény, respect Ollie
  • szabii98
    Evertonnak....SE :D
  • Tyler1
    meccsünkön majdnem bealudtam, de ez legalább felébresztett :D jó lenne már nekünk is rúgni 5-öt vkinek!
  • rooney8
    de a mixemet elvitték a kis *****
    na mindegy, egyik szemem sír, a másik pedig nevet :D
  • rooney8
    3-5 :D:D:D
  • Tyler1
    azt megmondom, hogy nézzétek a Chelsea-Arsenalt, mert a foci ott kezdődik :D
    3:4
  • rooney8
    eredetileg csatár, de nem kap labdát ezért mindig hátrébb jön :D
  • Rash87
    Milyen szar játékot játszunk,te jó ég... Még egy pontot se érdemelt volna a csapat,nem hogy hármat. Valami nincs rendben a csapattal,az tuti.
    De látszik olyan iramot diktáltunk, hogy még a partjelzőt is le kellett cserélni :D
    Egyébként vki megmagyarázhatná, hogy Rooney miért középpályás már kb. 5 mérkőzés óta,egyszerűen nem értem,miért kell így variálni a csapatot.