35611

• pilboy
    jájjj, majdnem meglett
    de igazából ők sajnos jobban megérdemelték idén
    max 2 évig lesznek a trónon, mint anno a chelsea, de lehet, h inkább csak 1 ;) ( nagyban függ, h ők hogyan igazolgatnak, illetve, h mi tudunk-e megfelelően erősíteni, h nemzetközi szinten is jobban helyt álljunk)
  • Tyler1
    Nem jól mondta? ESÉLYESEK voltunk végig. Tudod, 6 pont=esélytelen, pontegyenlőség=esélyes. Ha nem tiszta valamelyik fogalom, akkor nézz utána a szótárban.
  • Zenszkij
    hosszú évek óta nincs egy épkézláb kinevelés vagy igazolás, ideje lenne villantani, ha az élen akar maradni a csapat, az idei nemzetközi kupaszereplés is szánalmas volt
  • eLiXir
    Manchester United 19 : 3 City
  • Tyler1
    Hát remélem ez mindenkinek felnyitotta a szemét, hogy komoly fejlesztésekbe kell kezdeni, ha versenybe akar szállni jövőre :)
  • Zenszkij
    kit érdekel jövőre, bevált az összevásárlós taktika, ennyi bajnokok lettek, ki foglalkozik már azzal ki lesz jövőre bajnok
  • Japep

Legalább jövőre majd (remélem) mi is, meg Ti is vérszemet kapva megyünk az első helyért, ők meg mehetnek a harmadikért a Arsenallal meg a Tottenhammel... :)
    Bevallom kicsit nekik szurkoltam most, viszont ellenetek nagyobb dicsőség PL-t nyerni, mint bárki ellen. Nem akarom, hogy a Cityvel kelljen küzdeni, ne bátorítsanak egy arabot sem, hogy megvehessék a PL-t (jó, tudom, mondja ezt az orosz milliárdos...).
  • zalrobto
    meg az a böszme QPR fasz is aki nem birt magával idióta minek csinál ilyet ?
  • ldobosi
    Hát ez teljesen kiakasztott ez a szituáció. Egy nagyon nagy boldogság után, hihetetlenül nagy csalódás következett. Teljesen kikészítette az idegrendszeremet, már pezsgőt bontottam barátnőmmel.

Innentől már csak reménykedni tudok, hogy jól igazolunk a nyáron és jövőre újra az élre állunk a konyharuha szerelésünkben.
  • Golyo69
    Ezt én sem hiszem el.....hihetetlen...az Arab Kur....a A.....kat
  • Tyler1
    Hát nem. Vicc volt ez a szezon, 2 csapat ment a bajnokiért Angliában, akik össze-vissza dobálták a pontjaikat. Mindenki kiesett mindenhonnan, a Chelsea FA-t nyert, meg BL döntős, de a többiekről no komment.
  • Darthmushroom
    úristen nem hiszem el h ilyen van :( már hívtam a Mu-s haverokat h megyünk berúgni mikor berúgták a 3.gólt
  • rooney8
    legalább ne az utolsó másodpercekbe szerezték volna meg a vezetést
  • vili 27
    A city olyat tett amit ti a bayern ellen. Kiharcolták.
    Nem semmi bajnokság volt ez.
  • DONGUBA
    Szanalmas osszevasarolt fos shitty
  • zalrobto
    ez már vicc a semmire 5 perc
    rohadék biró
  • Japep

(Azért nektek sem lett volna dicsőséges... de nem kötekedni akarok, tudom, elég bajotok van most.) Csak hogy korrektek legyünk.
  • sanyiute
    QPR isörül mert bent maradtak City-sekkel együtt... xD
  • Atti12
    sajnos azt kell mondjam megérdemelt.. nekünk lett volna ajándék ha megnyerjük. kétszer is megvertek minket idén :S
  • Tyler1
    Azért remélem érzi a másik tábor, hogy ez szánalom cím nekik, 2 perc alatt nyerték meg a majmok :D
  • Rash87
    a jó kurva édes életbe,hogy 2 percet nem bírnak kihúzni :@@@@@@@@@@@
  • sanyiute
    3-2... bocs:S:S:S
  • sanyiute
    3-1 a faszomat bazzeg...
  • rooney8
    nabazdmeg
  • Tyler1
    Ez elment :D
  • DONGUBA
    faszom bele geci