35611
-
pilboy #29276 még az arsenalra kiváncsi lennék -
#29275 Egy kis érdekesség, hogy ki mennyit költött játékosokra az elmúlt 5 évben összesen, a transfermarkt.de alapján összeállítva:
1. Man City - 659.88 millió
2. Real Madrid - 606.6 millió
3. Barcelona - 410 millió
4. Liverpool - 365.25 millió
5. Chelsea - 348.55 millió
6. Juventus - 327.22 millió
7. Inter 284.8 millió
8. Man Utd. - 259.75 millió
9. Bayern München - 240.3 millió
10 Ac Milan - 208.05 millió -
pilboy #29274 és akkor még (a rasszista?) terryről nem is beszéltünk -
#29273 igencsak érdekes.... -
pilboy #29272 rio és carrick is kimaradt az eb-keretből
cahill és henderson viszont ott vannak
érdekes -
#29271 -
pilboy #29270 sőt, arra is kitért, h megérti kagawa döntését, hiszen a united egy csodálatos klub
ezzel viszont szinte biztos, h hazard city játékos lesz - sztem
ddg először a spanyol válogatott keretben -
#29269 Eredmények.com szerint ma lesz egy barátságos meccsünk az ír ligaválogatottal fél 9-től. -
#29268 Klopp megerősítette, hogy mindenképp a PL-be fog igazolni, és más kérője nagyon nincs innen. -
Zenszkij #29267 Ha Kagawa jön rettenetesen erősödni fog a támadójátékunk. Alig várom! -
#29266 Kagava biztosan nem hosszabbít -
#29265 ja, a pillanat hevében megmutatkozott mekkora tahó vagy.
amúgy jó játékos, azóta is sajnálom, hogy elüldöztük innen. inkább egy tahó játsszon jól mint egy jó fej szarul.
ettől függetlenül az űrbe kéne kilőni az ilyet, végülis csak 2 bajnoki címet és BL-t, ligakupát nyert itt...meg még más egyebeket is -
#29264 "A pillanat hevében kicsit elszálltam, és egyáltalán nem akartam semmiféle tiszteletlenséget kifejezni Sir Alex Ferguson irányába, akit tisztelek mint embert, és mint menedzsert is."
-
#29263 Bocsánat, de erre utólag reagálnom kell:
ugye jól érzem, hogy a gép előtt remegve nézted a meccset, és őrjöngtél, mikor a city berúgtaka 3. gólt? és utána egyből rohantál ide okoskodni?
ne már... -
#29262 Kezdődhet az átigazolási szezon!
Nem tudja megtartani japán gólvágóját a Dortmund
Gill: Határozott célok
Ferguson készen áll -
#29261 Valencia lett az év játékosa csapaton belül! -
pilboy #29260 a shitynél ezek megtörténhetnek... érdekes egy klub az azért -
#29259 Pont ő, mikor külön kukásautók járkáltak manchesterben, amiben a mezeit gyűjtötték Mindig is patkány volt az ember, és nem csak velünk szemben...
-
#29258 megmutatta h nem véletlen volt a shitybe igazolás tényleg ekkora korcs söpredék... és még szépen fejeztem ki magam...-.- -
IXEMGabeo #29257 úú Tevez üzenete
Elég nagy troll vagyok, de ezt még az én gyomrom se nyeli be. Kretén ez a Tevez, még viccnek is rossz pláne egykori kenyéradója ellen -
IXEMGabeo #29256 ez fasza játék -
#29255 én nyertem a york szitivel de kb. 5, próbálkozásra:DD::D -
#29254 most jutottam el a döntőig, de kikaptam :S :D -
#29253 szerintem k*rva nagy:D:D:D
lehetnének benne 11esek is:D:D:D -
#29252 ez nagyon cigány játék :D -
ldobosi #29251 Scholes marad még 1 évig. -
#29250 Milyen a kapusnak!
Sok mindent megért az ember, ha kipróbálja! -
eLiXir #29249 merem remélni hogy átfogja formázni az eddigi stílust -
#29248 Azért az egész Bundest ne hozzuk el. Kagawa így is zsákbamacska, hiába tűnik ki a Dortmundban, nem garancia, hogy PL-ben varázsolni fog. Főleg, hogy SAF totálisan átfogja formázni az eddigi stílusát.
PL-ből igazoljunk, lehetőleg angolokat! -
#29247 Kagawa: Hiányposztra jönne és égetően szükségünk van egy olyan típusú játékosra, mint ő.
Lewandowski: Max akkor ráció szerintem, ha megy Berbatov, Owen és Hernandez is.
Hummels: Korosztálya egyik legjobb védője a véleményem szerint, de középső védőből így is van 4, míg jobb szélső védőnk egyáltalán nincs minőségi és Evrának se ártana egy minőségi csere! -
Zenszkij #29246 Most írta a Dortmund hivatalos honlapja, hogy Kagawa mehet, de a többivel élő szerződésük van 2016-ig, és a Dortmund nem bank hanem sikeres csapat akar lenni. -
#29245 Van az a pénz :))
Csak nem nekünk :D -
#29244 Esélytelen h ennyi meghatározó játékost elenegedjenek egyszerre... -
pilboy #29243 a tengelyt elhoznánk, jó lenne :) -
#29242 helyes:)
szedjétek csak szét a dortmundot:) -
#29241 Sir Alex Ferguson nem kevesebb, mint három Borussia Dortmund játékost szeretne leigazolni azt követően, hogy hétvégén a helyszínen tekintette meg őket a német kupa döntőjében.
A Manchester United menedzsere jó helyzetben van ahhoz, hogy leigazolja a támadó középpályás poszton bevethető Shinji Kagawát, de a lengyel Robert Lewandowskiért - aki mesterhármast szerzett a döntőben - és a német Mats Hummelsért is sorban áll.
Forrás: ManUtdFanatics.hu
-
#29240 Trollkodj máshol ahogy szoktad,kösz. -
#29239 mert te aztán jobb vagy,úgy viselkedsz mint egy 12éves divatdrukker h képes vagy visszalapozni h egy veszekedés végén tied legyen az utolsó szó vagy 1-1,5hónappal később. hatalmas szánalom. -
#29238 Nyomorék moderátor, bezzeg a barca fikázás megy ezerrel meg a májerkedés hogy a bajnokságban mekkora királyok vagytok, most miért nem májerkedtek olyan nagy arccal? Inkább a törlés :D csicskagyerek -
#29237 ebbe nagyon egyet értek veled. régen is volt ilyen,majd beértek a játékosaink és nemcsak anglia hanem europa csúcsára is felértünk.