35611

• pilboy
    még az arsenalra kiváncsi lennék
  • Rash87
    Egy kis érdekesség, hogy ki mennyit költött játékosokra az elmúlt 5 évben összesen, a transfermarkt.de alapján összeállítva:
    1. Man City - 659.88 millió
    2. Real Madrid - 606.6 millió
    3. Barcelona - 410 millió
    4. Liverpool - 365.25 millió
    5. Chelsea - 348.55 millió
    6. Juventus - 327.22 millió
    7. Inter 284.8 millió
    8. Man Utd. - 259.75 millió
    9. Bayern München - 240.3 millió
    10 Ac Milan - 208.05 millió
  • pilboy
    és akkor még (a rasszista?) terryről nem is beszéltünk
  • MR ME
    igencsak érdekes....
  • pilboy
    rio és carrick is kimaradt az eb-keretből
    cahill és henderson viszont ott vannak
    érdekes
  • Rash87
  • pilboy
    sőt, arra is kitért, h megérti kagawa döntését, hiszen a united egy csodálatos klub
    ezzel viszont szinte biztos, h hazard city játékos lesz - sztem

ddg először a spanyol válogatott keretben
  • Tyler1
    Eredmények.com szerint ma lesz egy barátságos meccsünk az ír ligaválogatottal fél 9-től.
  • Tyler1
    Klopp megerősítette, hogy mindenképp a PL-be fog igazolni, és más kérője nagyon nincs innen.
  • Zenszkij
    Ha Kagawa jön rettenetesen erősödni fog a támadójátékunk. Alig várom!
  • Magic Boy
    Kagava biztosan nem hosszabbít
  • Cabell
    ja, a pillanat hevében megmutatkozott mekkora tahó vagy.
    amúgy jó játékos, azóta is sajnálom, hogy elüldöztük innen. inkább egy tahó játsszon jól mint egy jó fej szarul.

ettől függetlenül az űrbe kéne kilőni az ilyet, végülis csak 2 bajnoki címet és BL-t, ligakupát nyert itt...meg még más egyebeket is
  • Tyler1
    "A pillanat hevében kicsit elszálltam, és egyáltalán nem akartam semmiféle tiszteletlenséget kifejezni Sir Alex Ferguson irányába, akit tisztelek mint embert, és mint menedzsert is."

• Cabell
    Bocsánat, de erre utólag reagálnom kell:

ugye jól érzem, hogy a gép előtt remegve nézted a meccset, és őrjöngtél, mikor a city berúgtaka 3. gólt? és utána egyből rohantál ide okoskodni?

ne már...
  • Magic Boy
    Kezdődhet az átigazolási szezon!

Nem tudja megtartani japán gólvágóját a Dortmund

Gill: Határozott célok

Ferguson készen áll
  • Tyler1
    Valencia lett az év játékosa csapaton belül!
  • pilboy
    a shitynél ezek megtörténhetnek... érdekes egy klub az azért
  • Tyler1
    Pont ő, mikor külön kukásautók járkáltak manchesterben, amiben a mezeit gyűjtötték Mindig is patkány volt az ember, és nem csak velünk szemben...

• Darthmushroom
    megmutatta h nem véletlen volt a shitybe igazolás tényleg ekkora korcs söpredék... és még szépen fejeztem ki magam...-.-
  • IXEMGabeo
    úú Tevez üzenete

Elég nagy troll vagyok, de ezt még az én gyomrom se nyeli be. Kretén ez a Tevez, még viccnek is rossz pláne egykori kenyéradója ellen
  • IXEMGabeo
    ez fasza játék
  • Effe88
    én nyertem a york szitivel de kb. 5, próbálkozásra:DD::D
  • rooney8
    most jutottam el a döntőig, de kikaptam :S :D
  • Effe88
    szerintem k*rva nagy:D:D:D
    lehetnének benne 11esek is:D:D:D
  • rooney8
    ez nagyon cigány játék :D
  • ldobosi
    Scholes marad még 1 évig.
  • Magic Boy
    Milyen a kapusnak!

Sok mindent megért az ember, ha kipróbálja!
  • eLiXir
    merem remélni hogy átfogja formázni az eddigi stílust
  • Tyler1
    Azért az egész Bundest ne hozzuk el. Kagawa így is zsákbamacska, hiába tűnik ki a Dortmundban, nem garancia, hogy PL-ben varázsolni fog. Főleg, hogy SAF totálisan átfogja formázni az eddigi stílusát.
    PL-ből igazoljunk, lehetőleg angolokat!
  • Magic Boy
    Kagawa: Hiányposztra jönne és égetően szükségünk van egy olyan típusú játékosra, mint ő.

Lewandowski: Max akkor ráció szerintem, ha megy Berbatov, Owen és Hernandez is.

Hummels: Korosztálya egyik legjobb védője a véleményem szerint, de középső védőből így is van 4, míg jobb szélső védőnk egyáltalán nincs minőségi és Evrának se ártana egy minőségi csere!
  • Zenszkij
    Most írta a Dortmund hivatalos honlapja, hogy Kagawa mehet, de a többivel élő szerződésük van 2016-ig, és a Dortmund nem bank hanem sikeres csapat akar lenni.
  • rooney8
    Van az a pénz :))
    Csak nem nekünk :D
  • Oziris666
    Esélytelen h ennyi meghatározó játékost elenegedjenek egyszerre...
  • pilboy
    a tengelyt elhoznánk, jó lenne :)
  • Effe88
    helyes:)
    szedjétek csak szét a dortmundot:)
  • Rash87
    Sir Alex Ferguson nem kevesebb, mint három Borussia Dortmund játékost szeretne leigazolni azt követően, hogy hétvégén a helyszínen tekintette meg őket a német kupa döntőjében.

A Manchester United menedzsere jó helyzetben van ahhoz, hogy leigazolja a támadó középpályás poszton bevethető Shinji Kagawát, de a lengyel Robert Lewandowskiért - aki mesterhármast szerzett a döntőben - és a német Mats Hummelsért is sorban áll.

Forrás: ManUtdFanatics.hu
  • Rash87
    Trollkodj máshol ahogy szoktad,kösz.
  • Darthmushroom
    mert te aztán jobb vagy,úgy viselkedsz mint egy 12éves divatdrukker h képes vagy visszalapozni h egy veszekedés végén tied legyen az utolsó szó vagy 1-1,5hónappal később. hatalmas szánalom.
  • Sippie
    Nyomorék moderátor, bezzeg a barca fikázás megy ezerrel meg a májerkedés hogy a bajnokságban mekkora királyok vagytok, most miért nem májerkedtek olyan nagy arccal? Inkább a törlés :D csicskagyerek
  • Darthmushroom
    ebbe nagyon egyet értek veled. régen is volt ilyen,majd beértek a játékosaink és nemcsak anglia hanem europa csúcsára is felértünk.