20
  • FLD
    Vagy vegyenek egy Nokia n-sorozatú telefont - a Nokia az n sorozatot már nem mobiltelefonként kezeli hanem kézi számítógépként. Így lehetne a bíróságon azzal érvelni, hogy nem mobilt használtak, hanem kézi számítógépet. A Nokia által ezt simán be is tudnák egy hivatalos közlemény formájában bizonyítani.
  • RoliSoft
    Vegyenek PDA-t :P
  • Bonewerkz
    a laktanyakba szinte mindenki, vagy legalabbis a 75% beviszi a mobilt, es telefonalnak is vele, pedig ott ellenorzik, es fenyitenek is erte, meghozza jo kemenyen. (baromallat egy szabaly, de ez van)
    most ezek tenyleg azt kepzelik, hogy akkor kint, a civil eletben, egy ilyen alapveto dologhoz nem tudnak hozzajutni, mint a mobiltelefon?
    :DD
    LOL:)
  • Bonewerkz
    :DDD
    LoL:DD
    :DDDD
  • Tetsuo
    Ennek bedőltetek? Ez csak bulvár kitaláció. Lehet h volt vmi hasonló de lényegében teljesen más hír. Biztos a Blikk is a címlapon hozta le!
  • fifi
    Azért ha valaki nagyon akar úgy talál magának leellenőrizhetetlen telefont, mint a huzat! MO.-n is és sztem ott is!
  • And5
    Ilyen nem fordulna elő ha mindenki legaláisan szívhatna zöldet.
  • AtisH
    Én inkább arra köteleztem volna őket, hogy olyan mobillal kellene telefonálniuk, ami mondjuk 50W-os és az irányitott antenna a fejük felé tolja a sugarakat...
  • xavier
    tipikus modern civilizációs probléma.
    hogy lehet ekkora baromsággal foglakozni...
    irígylem ezeket hogy ez a legnagyobb gondjuk
  • arty
    Ezzel a logikával akkor 1 kisgyermek megölése kevésbé nagy bűn mint kettőé ?

Nem a fájdamukat élték ki. Arra ott a kocsma... Én is kényszerkezelésre járattam volna őke, mobiljuk szerintem már most is van :)
  • HuAn82
    Ez nem csak hazánkban fordult elő. Le kellett volna csavarni a töküket és kész. A továbbiakban no problem! :-)
  • Mike at home
    vagy ott van a vezetekes telefon
    ezt a barom iteletet, inkabb pszichiatriai kezelesre kellett volna oket kuldeni