20
-
FLD #20 Vagy vegyenek egy Nokia n-sorozatú telefont - a Nokia az n sorozatot már nem mobiltelefonként kezeli hanem kézi számítógépként. Így lehetne a bíróságon azzal érvelni, hogy nem mobilt használtak, hanem kézi számítógépet. A Nokia által ezt simán be is tudnák egy hivatalos közlemény formájában bizonyítani. -
RoliSoft #19 Vegyenek PDA-t :P -
#17 a laktanyakba szinte mindenki, vagy legalabbis a 75% beviszi a mobilt, es telefonalnak is vele, pedig ott ellenorzik, es fenyitenek is erte, meghozza jo kemenyen. (baromallat egy szabaly, de ez van)
most ezek tenyleg azt kepzelik, hogy akkor kint, a civil eletben, egy ilyen alapveto dologhoz nem tudnak hozzajutni, mint a mobiltelefon?
:DD
LOL:) -
#16 :DDD
LoL:DD
:DDDD -
#15 Ennek bedőltetek? Ez csak bulvár kitaláció. Lehet h volt vmi hasonló de lényegében teljesen más hír. Biztos a Blikk is a címlapon hozta le! -
#12 Azért ha valaki nagyon akar úgy talál magának leellenőrizhetetlen telefont, mint a huzat! MO.-n is és sztem ott is! -
#11 Ilyen nem fordulna elő ha mindenki legaláisan szívhatna zöldet. -
AtisH #10 Én inkább arra köteleztem volna őket, hogy olyan mobillal kellene telefonálniuk, ami mondjuk 50W-os és az irányitott antenna a fejük felé tolja a sugarakat... -
xavier #8 tipikus modern civilizációs probléma.
hogy lehet ekkora baromsággal foglakozni...
irígylem ezeket hogy ez a legnagyobb gondjuk -
#5 Ezzel a logikával akkor 1 kisgyermek megölése kevésbé nagy bűn mint kettőé ?
Nem a fájdamukat élték ki. Arra ott a kocsma... Én is kényszerkezelésre járattam volna őke, mobiljuk szerintem már most is van :) -
#4 Ez nem csak hazánkban fordult elő. Le kellett volna csavarni a töküket és kész. A továbbiakban no problem! :-) -
#1 vagy ott van a vezetekes telefon
ezt a barom iteletet, inkabb pszichiatriai kezelesre kellett volna oket kuldeni