1741
-
#1181 A kis Vito egy katonai táborban senyved az isten háta mögött. Egy, azt sem tudja ki nyiratta ki az apját, kettő, hogy lenne képes egy kb 12 éves serdülő kis hülyegyerek megölni NY egyik fejét? Ez olyan elbaszott irreális és debil befejezés lenne amilyet még a világ nem látott. -
Les Nemulash #1180 mondjuk az érdekes, hogy pauliet nemakarták kinyírni...
legalábbis amikor phil egyik embere pauliet mondott , a másik kijavította bobbyra...
hm hm -
Les Nemulash #1179 képek a forgatásról:
benny kinyírja philt
http://img101.imageshack.us/img101/2159/racewaymaxcasellatu8.jpg
http://img101.imageshack.us/my.php?image=racewaydeath2jm9.jpg
de az i slehet, hogy ezek ilyen elterelő hadműveletek, direkt leforgattak 3 változatot, és csak Chase tudja melyik az igazi :) -
Les Nemulash #1178 http://img516.imageshack.us/img516/822/imgep8601vz8.jpg
http://img516.imageshack.us/img516/6669/imgep8602tr5.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/4540/imgep8603lw1.jpg
itt is van egy csomó kép az uccsó részből
http://s184.photobucket.com/albums/x14/sopranoscaps/Made%20In%20America/
ha ilyen nyugisan ülnek pauliaval a bolt előtt, akkor Philnek már annyi... -
Les Nemulash #1177 philt valami benzinkútnál lövik le
http://img252.imageshack.us/img252/1176/racewaymorrisplains2007ng0.jpg
http://img252.imageshack.us/my.php?image=racewaymorrisplains2007ju7.jpg
az a kérdés ki lövi le?
a képen Tony kocsija van..
de minek szerepelt a kis vito pár résszel ezelőtt?
szerintem a kis vito fogja kinyírni Philt... -
Silvio #1176 dejó, a főszereplő meg a csávó, aki le akarta lőni Christophert:D meg most olvastam, valóságban meg drogért rabolt -
Silvio #1175 hehe, most nézem bronxi mesét - Artie nője DeNiro felesége:) -
#1174 Én is ezen törtem a búrám, hogy lehet hogy a "kis" Carmine fog segíteni Tonyéknak (de mondjuk ő már ki akart ugye szállni rég). Én sem hinném, hogy a többi NY-i család csak úgy hagyná, hogy Phil Retardo játsza a kiskirályt. -
yourEnemy #1173 és mit szólnátok egy olyan befejezéshez hogy Tony egyedül megöli Philt és aki épp körülötte van. emlékeztek, mikor Juniorhoz elment tárgyalni egyes egyedül? akkor az öreg megúszta mert ez volt T érdeke (tudniillik: az fbi nem őt figyelte hanem az új 'családfőt')
ne feledjétek hogy mindig előre megérezte a legjobb lehetőséget -
Vándorsólyom #1172 én meg olyat olvastam valahol, hogy Carmela megöli Tonyt, és leszbikus lesz, Rosalieval összeházasonak :)
LOL! -
Silvio #1171 ez igaz -
#1170 Tonyék nem kimondott család, inkább egy klán, és természetesen mi nem látjuk az összes tagot, csak a fontosabbakat. Az FBI-nak meg nem feltétlen az a jó ha Tony meghal és helyére jön egy erősebb nagyobb család. -
Silvio #1169 sztem az FBI nem szól bele, örülnek ha egy családdal kevesebb
de most komolyan, én úgy hittem, a maffia családoknál, főleg ha valami nagyobb, akkor azon belül sok ember van, nem csak pár kapitány, mint Tonynál. nincsenek már katonái? -
#1168 inkább eléggé semmitmondó xD
Eszembe jutott még két lehetséges befejezés amit érdemes lenne továbbgondolni.
Az egyik az FBI-al kapcsolatos. Tulajdonképpen ők pontosan tudják, látják mire készül Phil és bandája -hiszen Harris ügynök említette is Tony-nak, hogy a kerekek már forgásba lendültek... Lehet nem a legreálisabb befejezés lenne, de elképzelhetőnek tartom, hogy az fbi látva, hogy Tonynak gyakorlatilag 0 az esélye egy NY bandával szemben, közbelép és lekapcsolják Phil-t kamu, vagy nem kamu indokkal, (hiszen akárhogy is Tony jó kapcsolatot tart fent pár fbi-ossal) hogy T. egérutat, előnyt szerezhessen. Vagy -és ez már egy reálisabb végkifejlet- Tonyt válaszút elé állítja az fbi, vagy bevállalja a tanuvédelmet és akkor "kimentik" a NY-iak kezei közül vagy, hagyják had kapják el. Vagy elfogadja vagy nem ez már más tészta.
Másik verzió: tudjuk, hogy a NY-i bűnszervezet több családból épül fel. Általában úgy emlegetjük Phil-t mint 'A' NY-i mafia, holott ez távolról sem van így. Pár öreg trotty az étterem hátsó szobájában és néhány verőlegény. Nem vagyok járatos a mafia szabályaiban de adva van Tony akinek gyümölcsöző üzleti kapcsolatai lehetnek jópár NY-i fejessel és erre meg jön egy "senki" aki öregsége meg személyes sértettsége miatt ki akarja nyírni a NJ-i családfőt, teljesen indokolatlanul. Szerintem ilyet a többi család tudta nélkül nem igen lehet megcsinálni, mindenesetre benne van a pakliban, hogy a nagyobb NY-i főnökök közbelépnek valamilyen módon, hogy elkerüljék a háborút és így menekül meg Tony. NY ha érdeke úgy hozta volna már eltörölhették volna a Sopranos családot, de nem tették. -
Silvio #1167 basszus én egy 2 órás részt adnék ennek, nem tudom elhinni, hogy egy órában valamit teljesen le tudjanak zárni:( -
Silvio #1166 ez elég sejtelmes volt.. -
#1165 6x21 trailer -
#1164 Ez kb a vicc kategória. -
Silvio #1163 Lol, ez vicces, találtam ilyen külföldi fórumon, egyik tipp a végkifejletre:):
Tony rájön, hol rejtőzködik Phil, és Benny által kiiktatja. Mielőtt Sil meghal, megpróbál tanácsot adni, ki lehet a patkány Philtől - Paulie vagy Patsy. De mielőtt Tony rájönne, Phil emberei kinyírják Pauliet. Ezután Tony megtalálja Patsyt és lelövi. Eközben a Soprano házban, Bobby halálától megőrül Janice és megöli Carmelát és A.J-t, majd magával is végez. Aztán lelövik Meadowt meg a barátját, Patsy Jr.-t a kocsiban, mert azt hiszi Phil embere, hogy Tony ül benne. Miután pedig Tony hazaérve látja, hogy az egész családja halott, elmegy a kórházba Juniorhoz, megfojtja, majd megtalálja Melfit, és lelövi. Végül Tony végez magával is.
Ezzel minden szál el lenne varva az biztos:D -
Vándorsólyom #1162 még egy nap elmúlt!
jeejeeeeee
megint közelebb a hétfő hajnalhoz. -
Les Nemulash #1161 max azt tudom elképzelni, hogy Tony kinyiratja Melfit, mert megtudja, hogy elugatta, hogy ő a páciense,
Már csomóan tudják, és sztem az uccsó részben lesz ennek sajtóvisszhangja, hogy a maffiavezér depressziós.
Vagy megkurja :D
Azt akarja az első résztől amúgyis
de az is lehet, hogy már benne se lesz -
Silvio #1160 Tonynak amúgy vannak még emberei, nem? akiket tud mozgósítani, pl Benny.. -
Silvio #1159 az poén lenne:D -
yourEnemy #1158 és ők ülnének a satriali's előtt a piros-fehér kockás asztalterítős kerek székek körül. Tony meg hosszú hajú suhanc is lenne Tony B-vel, meg látnánk az Aprile-eket fiatalon, meg a többieket
-
Silvio #1157 ha a betelepülésüket mutatnák be, akkor egészen 30-as évekig visszakéne nyúlni, hiszen szerintem azért tony apjának ősei vetették meg először lábukat. -
Vándorsólyom #1156 na azt elfogadnám én is.
egy hatvanas években játszódó sorozat, ennek mintájára, de ennek az előzményeként.
és ott teret lehetne akkor annak is adni, amit sokan hiányoltak a Sopranosból: hogyan vetették meg a lábukat? hogyan érték el azt, hogy már a név utat nyisson számukra. mivel sokt idézték a múltat a sorozatban, mégha csak szóban is, ezeket bele kellene szőni.
a ribancot, akit tony végül megismert az ötödik évadban. tudjátok aki az apjának a szeretője volt. vagy junioré, mitotmén már.
meg az ujjlevágs jelenet, az, hogy átlövi a darázsfészek frizuáráját livíának a férje. és maga az ún. MÁS világ, amikor még máshogy mentek azért a dolgok.
a kosztumözés miatt drágább lenne. de ha ügyesen cisnálják, ütne akkorát, mint a szar. szerintem, és remélem. -
Silvio #1155 kezeléseknek szerintem már annyi... -
yourEnemy #1154 hát az tényleg nagy lenne, a jó öreg johny meg junior, miket művelhettek. bírtam mikor Tony azt mondta az ingatlan ügynök csajnak hogy az apám afféle közösségi vezető volt
szerintem nem hal meg
és Paulie tuti hogy nem árulta el. egyszer rosszul ítélte meg a helyzetet de szerencséjére észhez tért időben, addig és azóta hűséges
tényleg mi lesz a mellékszereplők sorsa? mi lesz pl Melfivel? azt várom hogy valami jelentős szerepe lesz a dologban.
emlékeztek, mikor a mercis csajról azt mondta T-nek, hogy ha T öli meg őt, akkor ez az öngyilkosság egyik formája. végül ezért küldi Patsy-t hogy világossá tegye, nem Tony keze által fog meghalni.
vagy mikor a tesi tanárt nem nyírták ki, szerintem az is Melfinek volt köszönhető
-
#1153 A folytatás elsősorban nem Gandolfinin múlik hanem David Chasen, hiába ő a főfőszereplő. Ezt a vonalat ezzel a szereplőgárdával most végleg lezárják, mert ahogy Chase nyilatkozta, elfogytak az ötletek és mindenki nagyon kimerült már. Több mint valszínű, ha lenne is folytatás az a Soprano család előzményeit mutatná be mikor az öregek átjöttek amerikába, ala Godfather 2. Ezt nem az ujjambúl szoptam, Chase mondta egy interviewban, de arra, hogy ebből lesz valami 1% esélyt ha adok. -
Vándorsólyom #1152 valahogy arra kellene kihegyezni, hogy a két gyerekkel mi lesz a jövőben.
engem ez érdekelne, hogy ez a 6 évadnyi történet, szenvedés, meg minden, végülis milyen eredményre visz.
majhogynem jobban érdekel, mi lesz végül medóval meg a balfasszal, mint tonyval.
szerintem nem hal meg. de véglegesen lezárják. remélem.
ezekután már nagyon szar évadot tudnak majd csak csinálni.
telis tele új szerpelőkkel. pfuj.
nekem már így is sok az új arc. -
Les Nemulash #1151 azért gondolom, hogy meghal, mert gandolfini már évek óta be akarja fejezni a sorozatot, mindig ment a hercehurca, és valszeg örökre pontot akar tenni a sorozat végére.
ha tony életben marad, akkor bármikor elkezdhetik zaklatni, hogy na még1-et.
persze én is örülnék, ha életben maradna, de nem arra tippelek :) -
stifi #1150 sztem nem hal meg
de tanulságos lesz annyi biztos -
Les Nemulash #1149 nem kel fel többet...
mondjuk az is lehet, hogy Paulie köpte el Philnek, hogy mennek a bérgyilkosok, ő tudott róla, és eléggé húzta a pofáját, mikor megnézte a bérgyilkosokat.
Végülis ő köpte be Ralphot is Johnny Sac-nál.
Nem tudom -
#1148 vagy azt, hogy a doktor nem fogja/tudja egyenlőre kihozni az eszméletvesztésből. -
#1147 Szerintem nem hal meg.
Ha jól értettem: Paulie bent volt a doktornál aki azt mondta, Sil nem fog magához térni az eszméletvesztésből.
-
Silvio #1146 most silvioval mivan? kórházban van? nem értettem azt a részt.. -
Silvio #1145 igen, énis emiatt rágódtam ezen, hisz már csak paulie az, aki gyerek kora óta kitart mellette. többiek meg csak pár éve tán, vagy annyi se
totó: detto
meghal -
Les Nemulash #1144 Na legyen egy nagy végső maffiózók totó:
indenki csak annyit írjon erre válaszul, hogy szerinte Tony meghal-e, vagy sem.
szerintem meghal.
-
Les Nemulash #1143 inkább az a furcsa, hogy már senki nem maradt, akiben bízhatna.
ahogy lefeküdt aludni a bobbytól kapott mordájjal, és az ajtót bámulta, amin túl csak a 'saját' emberei voltak...az mindent elmondott.
a végén lehet, hogy pont Paulie lesz az, aki kitart mellette és megmenti?
vajon Carlo tudja, hogy az unokatestvérét Sil kinyírta az árulásért?
szerintem abban a házban Tony most nagyon-nagyon magányos -
Silvio #1142 mien furcsa, hogy már olyanoknak kell megvédenie tonyt, mint a kopasznagydarab testőre vagy az az új csávó, aki egy-kettőre többet szerepel carlo oldalán. nem sokan maradtak régiek közül...