2757
  • SlayR
    Az a bajotok nemtudtok mivel időt tölteni nincs baj a részekkel nincs baj a sorozattal volt régen szuperboj sorozat de volt régen Batman is amiben kiderült Joker ölte meg Bruce szüleit az újban meg köze sincs hozzá....nemiígy kell nézni nemtetszik nem nézed! ennyi!
  • stargatelost
  • stargatelost
    Nem azt mondom, hogy legyen full realisztikus. Természetes, hogy egy szuperhősös sorozat nem az. De azért a józan ész határain keretein belül maradva soha nem engedték volna a civilizációba alexandert. Ha már dns nyomozgatás van meg minden, akkor ilyen téren is maradjanak reálisak...

Ja még az eszembe jutott, hogy Lionel-t azért kapták el, mert az ujjlenyomata a tükörképe volt? Hát öööö wtf ez is, talán tükörországból jött? Egyszerűen röhej sajnos...
  • vixo
    Nah,hosszú idő után végre volt egy jó rész.
  • Bullitt
    Őszintén, nekem se tetszett a rész, sőt, ez az évad eddig nagyon gyenge 1-2 jobb rész kivételével, bár azok is a nosztalgia miatt voltak kiemelkedőek. Akárhogyan is nézem, ez egy elképesztően szánalmas időhúzás, semmi több. Egyszerűen már nincs hova vinni a történetet, ez a 20 rész túl sok a készítőknek, felesleges már ez az évad, a 9. lazán lehetett volna az utolsó. A 8. után ez megint csak egy nagyon gyenge szezon, nincs egyszerűen átgondolva eléggé, a részek pedig már Barátok Közt szintű történettel bírnak olykor.
  • Flamer
    #2509: haha. ilyen teren erdekes de ezcsak sori :D sose lesz teljesne olyan mint az elet.. lol D:
    szoval ne keress benne nagyon sok raciot meg realisztikus dolgokat:d btw kolok hogy menni akart.. tokertheto szuperero meg minden hos akar lenni ois. :D
    abban viszont igazadvan hogy enis rosszul vagyok attol aki mindenreszre odairja hogy istenkiraly. :D hanyinger:D ha vegigertaz evad kiderul hogy vki midnen reszre aztirta hogy uberfasza :D mostakkor sose volt szar resz?:D meg aztan ugyis meggondoljak magukat. jon majd egy telleg epik resz es akkor meg azlesz a fav. elotte meg most nekiall vitatkozniazon hogy ez akkoris a legkiraly volt. fassag. nade midnegy. :D csak bekesen a szarozassal es sztem nincs gond :D
  • Flamer
    #2510: gratulalok.. nem kell torolni. nemkell a faszkodas szerintem. hg jolenne de ne mkell olyan aki orrba szajba torol..

#2506: ense ismerem a kepregenyt es leis szarom:D szeritnem nem gond.. szuperbojrol meg ugytudtam .. hat konkretan volt egy ilyen sori is. superboy :D de azse lex volt erted? valszeg ezert nem tudjuk mia hekk van. :D amugy ovlastam enis a hszt meg elotted.. de.. nemis reagaltam ra semmit mert mint montam.. HAGY MONGYA.. neki nem tetszett. midnigis lesz oylan akinek ne mfog tetszeni es szerintem SZABADON beirhatja ide hogy szerinte szarvolt. 1. nekialsz vele vitazol 2. hagyod a faszba.
    ha nekialsz vitazni es eszervekkel felsolsz neki par dolgot miert nincs igaza netan meggondolja magat es megis aszondja jovolt hameg nem akkor ezvan. szerintem nem csunyan fejezte ki magat szoval.. amig ilyen teren nincs gond vele sose torolnem.. sot akkorse ha csuynan fejezte volna ki magat mert eloszoris megkernem hogy maskor ne igy.. na midnegy. ezmar a torles-re vonatkozott megint csak narxis hszere :D

namindegy.. ense voltam elajulva a resztol btw :D tenyleg ucso perc jovolt meg voltak benne jelenetek trukkok.. de szeritnem szarul nezett ki lex mikor holatott :D olyan nemtudom szarul neztek ki a szemei :D de midnegy. ettol fuggetlenul jo a smallville, szeretem,(y)
  • Narxis
    Lehetnél házigazda és akkor törölhetnéd ezeknek a trolloknak a hozzászólásait.
  • stargatelost
    Valóban nem ismerem az univerzumot, ezért csak azt tudom véleményezni, amit látok. A srácot a társadalomba kiengedni pedig ezen epizód alapján elképesztő nagy hülyeség volt. Nem a vörös kriptonitos dolog miatt, hanem ami még előtte volt. Fiatal, lázadó, nem gondolja át a dolgokat (egyből ment is volna menteni a Maszattal), ebből csak baj lenne... Lehet a képregényben más meg minden, de itt jelen esetben, a Smallville-ben ez így nem volt okés. Ezt értettem ez alatt.

Egyébként meg ez egy fórum nem? Tudtommal azért írogat ide be az ember, hogy véleményezze a sorozatot. Ki írja azt elő, hogy csak ömlengeni lehet a sorozatról mégis? Rosszat nem is lehet mondani? Én még érvekkel is jövök, nem csak beírom hogy szar volt.
    Jön egy negatív véleményező, és egyből jössz az idilli smallville hungary-vel, ahol aztán mindenki odáig van a smallville királyságától, az egekben járnak minden epizód után, hogy milyen überfasza volt. Jajjdejó. Smallville hungary fórum királyságában meg aztán tilos negatív kritikát írni, mert jön a bünti! Hát én is csak gratulálni tudok...

Még jó hogy többségben vannak azok, akiknek bejön, mert aki szerint szar, az már rég abbahagyta, nem egy ismerősőm van ilyen. Én is csak megszokásból maradtam.

Nevethetsz itt a vampire diaries-en, de értsd már meg, hogy ha lecsupaszítjuk a sorozatot, mindent kiveszünk belőle, és csak a forgatókönyvet nézzük, akkor ott leledzik a gond. Nevetséges történetvezetés, kiszámíthatóság, karakterek sokszor idegenek önmagukhoz képest, egyszerűen nem jó az írás. Lehet akármilyen új szereplő, részvégi csavar, effekt, fight, ha a többi nem stimmel, ami a vázát adja az egésznek. ÉS itt van az alapvető különbség a V.D.vel meg a többi sorozattal, és ezért jobbak azok.

Az enyém is csak egy vélemény a sok közül...
  • SlayR
    Neked a BK való az nem kiszámítható
  • spike0007
    Szvsz nem az a baj hogy nem tetszik Stargatelostnak a sori, mert arra tojunk slayR-el meg a többiekkel, hanem hogy bődületes baromságokat ír minden egyes héten! Csak gratulálni tudok neki hozzá! Öregem Smallvillehungaryról már kidobtak volna a sok baromság miatt, Lex törölt volna a rákba..Olvasom hogy tetszik ennek tetszik annak, nekem is tetszik erre jön Stargatelost a nevetséges baromságaival..
  • spike0007
    Gratulálok! Látszik mennyire nem ismered a képregényt, meg a Superman univerzumot öcsém és Superboyról se hallottál soha!Mi az hogy meghagyták az erejét? Nem tudják elvenni tőle..
    Hozzáértő vagy. Vampire D. téren mindenképp!:)Ki vagy Te?
    A régóta itt fórumozóknak tetszett a rész..
    Te meg még egy srác az állandó károgó lehet hogy mindketten tizenéves suhancok vagytok. Az össze külföldi fórum meg a magyar fórumok is zengik hogy ez egy nagyon jó rész volt erre Te...
    Hoztad a szokásost!
    Látod Flamer?
    Nem azért megy itt az osztás mert nem tetszett neki a rész, hanem azért mert bődületes baromságokat ír a részről magáról!!! Persze csak azért mert majdén ha ki nem típus!
  • stargatelost

A főcím előtt majdnem kinyomtam a rákba, annyira baromság volt, de mindig szem előtt tartom, hogy az utsó évad, nincs sok már hátra. Akkora facepalm volt, hogy hihetetlen... fogtam a fejem, amikor mondta Tess, hogy félig Clark.... Komolyan ennyire telik a készítőktől?
    Az egész epizód teljesen kiszámítható volt. Csak a vállamat vontam ahogy haladt a "sztori"... Rossz volt sajnos, pedig én őszintén reménykedek minden résznél, hogy talán ez most jó lesz... de hát csak nem...
    Ja és komolyan meghagyták az erejét? És hagyják, hogy szabadon rohangáljon vele? WTF???
    Megint az volt, hogy 40 perc meh, és a végén 1 perc ohh.
  • Narxis

Nagyon zsír rész volt, vége meg ütött!
  • spike0007
    Sztem verve lesz a 7-8-9-ik évad ezzel az évaddal innentől kezdve..Bár nálam eddig is verte az előző évadokat, bár páran itt nyafogtak a vicces rész után ami meg sztem kellett.. Remélem a károgók elhallgatnak! Az utolsó jelenet meg...Anyááám! Hát ez kurvajó volt!!!
  • spike0007
    OMGWTFLOOLCLOPTER A VÉGTELENEN!!!
    Az évad egyik legjobb része! 8) :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szépen felépített...Megemlítették benne mi maradt Lexből..A Red K is nagy húzás volt csak nem jött össze Lionelnek.. A bunyó nagyon jól megvolt csinálva. Volt lassítás, fodrozódás is nemcsak az évadnyitásban és majd a zárásban.. Superman vs. Superboy jó volt na... Lionel lebuktatva...na de a vége.!!!!
    Úristen Darkseiddel!!!
    Nem gondoltam volna. Pofás lett...De a mindent megtennék hogy visszahozzam Lexet... Egyből az jutott eszembe a képsor végén hogy lehet hogy Darkseid hozza vissza Lexet?
    A történet és az effektek is a helyén voltak.. Nem spóroltak...Csúcs!!! Sztem sok rajongó örült ennek a résznek!!!!
    Anyáááám...
    5/5 Csillagos ötös...
    Az utolsó 5 rész is ilyen lesz sztem vagy még durvább.Kent című trélerből nekem az jön le hogy innentől aztán nem spórolnak!!
  • SlayR
    Nah kérem... epizód ÓÓÓÓriási OMG! befejezéssel....
    Maga a rész semmi hatalmas extrát nemhozott...ettől független jóvolt, de olyan igazi felkészítő jelleg a finálé startjára és szinte sejthető volt, hogy az utolsó képsor lesz a jelentős... pihi Április 15ig
  • SlayR
    Én most nézem lassan vége....erősen rádolgoznak a szünetre.
  • spike0007
    Még nem láttam az új részt de a KENT előzetes már kinn van:
    Basszus sok az az egy hónap..

KENT
  • Flamer
    tldr
  • spike0007
    A Kryptonsite szerint a finálé első felét mégsem James Marshall fogja rendezni, hanem Kevin Fair.
    Nos talán még jobb is a helyzet, ha azt nézzük milyen részeket rendezett:
    Pár példa:
    Odyssey
    Abyss
    Turbulence
    Savior
    Lazarus
    Abonded

Greg Beeman pedig aki ugye a Salvation-t rendezte a másik rendező!:)
  • spike0007
    Michael Rosenbaum a visszatérésről:

Fordítás a Smallville-hun-ról:

A Zap2It riporterének sikerült beszélgetnie egy kicsit Michael Rosenbaummal az American Idol egyik partiján. Nemrég derült ki, hogy az új vígjátéksorozatban, a Breaking In-ben állandó szereplő lett és mind a 7 epizódban szerepelni fog. Ezen kívül természetesen szóba került a visszatérése is a május 13-i duplarészes fináléra és hogy miért tartott olyan sokáig a bejelentés, mely nemcsak a rajongók számára volt nehéz, de a producereknek és régi jó barátjának, Tom Wellingnek is.

"Mindig is azt akartam, hogy összejöjjön," mondja Rosenbaum, "de nagyon elfoglalt voltam. Adam [F. Goldberg], a Breaking In készítője... ő és én együtt készítettünk egy műsort, melyet a SyFy-nak adtunk el és még most is ezen dolgozunk. Egy horrorfilmet is írtunk együtt. Szóval sokat dolgoztunk és csináltam filmeket itt is meg ott is."

Sóhajt. "Vicces, hogy mennyire hevesek a rajongók." Elmélyíti a hangját, hogy az mérgesnek tűnjön. "Mit csinál, hogy nem tud visszajönni? Goergo Clooney visszatért a Vészhelyzetbe és ő nem tud? Milyen nagynak képzeli magát?' Én meg erre, 'Srácok, Istenem, nyugi.' Nem erről van szó. Szóval egyik nap felhívtam a producereket és azt mondtam, 'Most egy új sorozaton dolgozom, de szeretnék visszatérni és befejezni, amit elkezdtem." Szünetet tart és elkezd nevetni. "Amiről mellesleg azt hittem, hogy már 3 éve befejeztem, de azért vágjunk bele. És ők valóra is váltották."

Rosenbaum kb. két héttel ezelőtt Vancouverbe utazott, hogy felvegye az utolsó jeleneteit és remekül érezte magát, amikor újra elmélyült a karakterében... egy új kiegészítő segítségével. "Kaptam egy kopaszsapkát, ami fantasztikusan nézett ki. Nem borotválhattam le a fejemet a Breaking In miatt."

Bevallotta, hogy voltak fenntartásai azzal kapcsolatban, hogy visszatérjen-e a Smallville forgatására. "Személyes okok miatt hagytam ott a sorozatot, amiről senki sem tud és nem is beszéltem róluk. Ezek csak személyes dolgok voltak, amikről senkinek se beszéltem. Senkinek se volt hozzá köze. De sosem hallottam a végéről," mondja kuncogva. "Nézd, mindig mondtam, sose hittem volna, hogy 10 évig fog menni. Alig volt olyan kapcsolatom, ami 10 napnál tovább tartott. 10 év egy sorozatban? Ez elég hosszú idő. De aztán elkezdtek hivogatni. Végül azt mondtam, 'Tudjátok mit, srácok? Meg akarom csinálni. Csináljuk meg.' Azt akarom, hogy helyesen cselekedjek, legfőképpen a rajongókért. Istenre esküszöm, hogy értük teszem. Nem akartam azt hallani, hogy 'Miért nem jöttél vissza?' Úgy akartam befejezni, hogy jó legyen."

Most, hogy mindez sikerült, Rosenbaum azt mondja, hogy szerinte az utolsó jelenetek Clark és Lex között "kiválóak" lettek. A régi barátok nagyon kedvesen fogadták őt a forgatáson. "Annyira remek volt. Odamentem és azok az emberek, akik már nem is dolgoznak a sorozatnál, eljöttek, hogy együtt lóghassunk. Az egyik srác még egy spanglit is hozott nekem," viccel. "Úgy értem, ez egy igazi család."

Rosenbaum és Welling nagyszerű időt töltöttek együtt újra a forgatáson. "Tom és én csodálatosan éreztük magunkat," mondja. "Sokat nevettünk. Felvettünk néhány közös jelenetet."

Habár nem volt minden ennyire mókás. A rajongók egy nagyon érzelmes finálét kapnak májusban - és nem ők az egyetlenek. "19 órát forgattam és őszintén szólva, könnyes lett a szemem a végén. Azt mondtam, 'Apám, ez tényleg az,'" mondja vágyakozva Rosenbaum.

Értetek teszi Smallville rajongók és amikor a Breaking In rajtol április 6-án, lehetőséget kaptok, hogy visszafizessétek. "Visszatérek, szóval most csak annyit kérek, hogy remélem az összes rajongóm bekapcsolja a TV-t és megnézi az új sorozatomat," mondja Rosenbaum. "Szerintem a Breaking In nagyon szórakoztató. Úgy gondolom, hogy nagyon vicces sorozat. Imádom a jó poénokat."
  • Flamer
    ideje volt:D
  • Narxis
    Jó lesz ez, nézettségi csúcsokat fognak dönteni.
  • spike0007
    Scionban kiderül Alexet milyen fából faragták..
    Aztán eddigi visszatérők és új karakterek Kentben: Állítólag visszatérés lesz alterverzumba meg Jonathan Kent!!:)
    Boosterben: Bosster Gold és Blue Bettle! (Na róluk full nem tudok semmit)
    Dominionban Zod..:))
    Prophecyben Kara!
    A két órás fináléban meg Lex, Darkseid, Superman!!! Aztán valamelyik részben lehet hogy a Justice L. is benne lesz..:)
    Izgalmas lista!
    Prophecy-ben, Dominiumban is benne lesz Darkseid, sőt sztem a Kentben is... Hogy mikor ölt testet, nem tudni, de már kinéztek egy kemény pankrátort, legalábbis pár hónapja erről szólt a fáma..
  • spike0007
    Teszem azt Darkseid így akarja rávenni Clarkot hogy bosszúból öljön.. persze kiderül de túl szépen alakul Tess számára minden, ami egyfelől jó, de mégis nem sok jót sejtet...
  • spike0007
    Szeretném ha így lenne mert megszerettem de attól tartok hogy vagy Lex vagy Darkseid fogja eltenni láb alól...:(
  • Narxis
    Neeeeeeem, ő lesz az új Watchtower.
  • spike0007
    Szerintetek mi lesz Tess sorsa a fináléban?
    Nagyon sajnálnám őt ha.. de minden jel arra utal hogy búcsút veszünk tőle...Szerintetek?
  • Flamer
    #2486: lol. inkabb vegre volt vmi igazi emberi is benne :D

#2483: lol.. :|
  • SlayR
    Kinek mi részemről a vámpírok kihaltak Angellel a vampire diaries meg unaloma köbön ennyi :)
  • Narxis
    Egyedül a végén az a Chloe-Clark párbeszéd nem tetszett, sok volt és csöpögött nagyon, de be tudom annak, hogy ez elbúcsúzás volt és lehet már csak a fináléban fogjuk látni a szöszit.
  • spike0007
    Egy nem hivatalos forrásnak köszönhetően derült ki, hogy Laura Vandervoort a Prophecy-ben (10x20) lesz újra látható mint Kara és már fel is vette a jeleneteit, Callum Blue pedig márciusban tér vissza a forgatásra (vagyis valószínűleg jövőhéten) mint Zod, aki a Dominion (10x19) című epizódban szerepel majd újra.
    Hmm akkor Zoddal lehet egy kis fight meg esetleg Karaval ha megszállná Darkseid!:)!
    Fináléban akkor nem lesz Kara ezek szerint...
  • Shiwo
    nekem is az jutott eszembe
  • Andr0
    picit másnaposok feelingje volt, de jó xD
  • spike0007
    Stargatelost: Ahogy Narxis slayR is írták nagyonis jó rész volt a mostani.:) Hangoverville zsír volt és a másnaposok tényleg király film.:) Mindenkinek más jön be.
    Supernaturalból kiszálltam már a második évad végén...
    Csakúgy ahogy a Stargate Universe-ből mert sajnos a Stargate az véget ért Atlantissal..
    Hozzátartozik az is hogy lehet hogy a V.D most nagyon jó, a Smallville a 2-3-4 évadjában frenetikus volt de most már a 10 évadban járunk, egy kifutott sorozat amely a végéhez közelít, Stargate 10 évada is kifutásos volt.. a lehetőségekhez képest igenis mindent kihoznak amit lehet és követik a képregényt. Volt egy-két filler rész na és? WTF-ek és látvány terén.. Vannak kiemelkedő pillanatok és mélypontok, melyik soriban nincsenek. De ez kompenzálva lesz azoknak akiknek nem jött be ez a pár epizód. A látvány meglesz az évad utolsó részeiben méginkább és a duplarészben főleg.. De sztem a sorozat leginkább a 8.-ik évadban volt mélyponton..jobbnak tartom ezt az évadot mint a 9.-iket. Fightokról meg annyit: Clark utoljára igazán nagyot Bizzaróval fightolt a 7.évadban. A Doomsday-es borzalom volt a Zodos tavaly jó volt. Jövő héten lesz fight..De az igazi fight az évad végén lesz.
  • Flamer
    #2478: acsi lol. masnaposok igenis gecinagy film:D
  • Narxis
    Na, ez egy nagyon jó rész volt.
  • stargatelost
    Off: hmm, vajon véletlen, hogy a Supernatural is egy poénos epizódot mutatott be a héten? Csak míg ott teljesen eredeti, vicces, zseniális, elképesztő insider poénokkal teletűzdelt, fergeteges részt kaptunk, addig a Smallville... hát igen, khm... gyorsan felejtsük is el, annyira rossz volt...
  • stargatelost
    Egyébként most néztem meg az új részt, és én sem hittem el, hogy arra a szaradék Másnaposok filmre építenek egy epizódot. Könyörgöm, utolsó évad, ennyire ráérnek a készítők, hogy össze vissza nyúljanak mátrix meg hangover részeket???
    Ez a 10x15 annyira de annyira szar, fos és szánalom volt, hogy talán erre szokták mondani, hogy már-már jó. Persze kritikán aluli volt, de pár jelenetet azért megmosolyogtam...