Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
ahahh megin lesz 1 honap szunet.,

http://loal.atw.hu

Így kerülnek adásba a részek:
10.15 Fortune - február 25.
10.16 Scion - március 4.
10.17 Kent - április 15.
10.18 Booster - április 22.
10.19 Dominion - április 29.
10.20 Prophecy - május 6.
10.21-22 Finale - május 13.

Ebbõl a Fortune töltelék spórolós rész (spicces Clarkkal) na ez tuti sokaknak nem fog tetszeni,persze majd kiderül, de egyébként a többi rész biztos hogy állat lesz...
Finálé sztem mindent vinni fog...😊

kill3r21
látvány dolgokat, remélem fináléra tartogatják 😄
mosoporr
valaki nem oly rég elültette a bogarat a fülembe h ez részrõl-részre 1re szarabb,azóta sajna én is így látom.
ha 1 sorozat nem jó legalább legyen látványos de már ez sincs<#levele>
(na majd a következõrész ... aztán az még szarabb)

ti meg nem gyengén vagytok elfogultak

Ja és:

Michael Rosenbaum a napokban részt vett a Smallville sorozatzáró epizódjának felvételén. Mivel Rosey-nak rendkívül szoros az idõbeosztása, ezért most, hetekkel a tervezett idõpont elõtt leforgatták Lex Finálés jelenetit.

Ja és érdekes módon más fórumokon pozitív dolgokat írnak úgy látszik csak itt nem mûködik a dolog.
Na ennyi!

A baj csak ezzel az hogy itt egymás oltogatása és a sori fikázása folyik, holott megadhatnánk a tiszteletet a sorozatnak amely a hamarosan véget ér. Érdekes más fórumokon lehet normálisan írni és ha valakinek nem tetszik valami normális stílusban írja le...Sorozatjunkie,World of Herose Smallville Hungary mind jó fórumok. Csak itt nem mûködik...mert az sg.-n mindenki mindent jobban tud...Pedig valaha jó fórum volt..

SlayR Shiwo :Valahol Flamernek volt igaza...
Épp ezért fogadom meg a tanácsát és mosopor üzenete után már csak saját véleményem írom be és nem reagálok másra...
Ez már a kákán is csomó keresése...
Hát bammeg mosopor miért Lana, meg Pete meg Lex meg Jonathan meg Oliver meg Tess is mind emberek és nem tanulták meg megvédeni magukat a sorozat története során?
Chloé a 9-ik évad óta más úton járt, ennyi idõ alatt megtanulta magát megvédeni. A másik hogy Oliver is ott volt... Bele lehetne kötni hogy jól képzett ügynököket vert le... de Tess seggét is szétrúgta kis híján a 9-ik évadban aki szintén nagyon jól képzett. Valamint azóta még fejlõdött.. Szóval f*sz*m..
Ezentúl a Smallville hungary fórumán fórumozok, ide is írni fogok de csak az aktuális részrõl írok véleményt.

Shiwo
Lana is megtanulta megvédeni magát, Chloe-nak is volt rá ideje

és logikus, hogy megpróbálja elérni, hogy megtudja védeni magát, idegesítõ lehet, hogy mindig pesztrálnak és védenek..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Azt hol kéne megszabni egy sorozatba, hogy csak "szuperlények" verekedjenek? De nagyhülyeséget írtál már nemazé....Chloénak eleve voltak érdekes külön útjai így nemcsoda, hogy állja a helyét....
mosoporr
én ott kapcsoltam ki ahol Kloé elver két biztõrt mintha õ lenne supergril 10 év elteltével elértünk oda hogy már nem super lények verekednek benne,biztos így olcsóbb<#levele>

Narxis
Nagyon durva rész volt, Clark egyre közelebb kerül a végzetéhez...a végén pedig Oliver...neeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sok mindenben egyetértek SlayR-el. Én se oltogatnék ha nem írnának sokszor õrületes baromságokat..

Te mirõl beszélsz?
A Vampire Diaries olyan mint egy rossz moslék az alkonyatból. Buffy- Angel egy egyénileg szépen felépített sorozat amit utána az Alkonyat akarta Edward karakterében félig meddig Angelé-t lenyúlni csak nagyon gagyiba.
Az meg egy dolog, hogy valakinek van véleménye az meg egy másik dolog ha az a vélemény semmi újat nemtartalmaz engem nemérdekel a tiszteletben kell tartania másik véleményét ha baromságokat mond. 😊
A sorozat több-kevesebb sikerrel nagyon a helyén vanb és rengeteg olyan dolog van benne amit már nagyon rég meg kellett volna valósítani a gagyi Lois és Clark meg a legutóbbi még gagyibb Superman film helyett Ennyi!
Lex témához:

Várd meg a Scion c részt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alexander nem egyenlõ Lexszel.

Stargatelost: A hasonlatod valóban túlzó de elfogadom a véleményedet csak azt nem hiszem el, hogy unatkozol a sorozaton mert ha így lenne akkor nem néznéd...😊
Tehát valami megfogott benne.. 😊
Mivel a sorozatzáró duplarészes lesz biztos hogy lesz benne több akció is... bár sztem ilyen téren se lehet panasz,
nekem pl. ez az évad jobban tetszik mint az elõzõ Zodos...
De mint mondom elfogadom a véleményed..

stargatelost
Egyébként a történet több szálon vezetésének nem abban kéne kimerülnie, hogy két-három részenként térnek vissza egy-egy elemre. Folyamatosan, szérializáltan kellene megoldani, vinni a történetet.

Clark elmondta a titkot, meg a repülést nem nevezném meglepetésnek, inkább egy kínos arckaparás (mikor történik már meg???? )végének.

Lex ily módon való szerepeltetése is vérgagyi, de ezt nem róvom fel, hiszen Rosenbaum miatt kell ilyenhez folyamodnia a készítõknek, de legalább õkelme visszadugja a képét hosszas könyörgések után az évadzáróra...

Meg mint említettem, ez a kevés wtf is elveszik az egész unalmában. Olyan mintha néznél két ülõ embert egy teremben 40 percen át, majd hirtelen széket cserénének, és rájössz, azatakurva micsoda wtf, helyet cseréltek!!! wáó Persze ez a hasonlat túloz, de kb. ez a helyzet...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Na ebbõl is látszik, hogy az unalmas körítésben ennyire elvesznek és nem "tûntek fel" ezek a dolgok. Most, hogy így összefoglaltad valóban volt pár meglepetés, de ez kevés, ha a kitöltés ilyen semmilyen és érdektelen...persze számomra....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Flamer
szerintem is befejezethettek volna elobb mar a cuccot.. nem kelett volna ilyen sok evad. nagyon sok felesleges resz volt :p de hat ez van.
sajnos nem egy dexter a cucc😄 de np.
amugy sracok.. nem kene leoltani azt aki nem 200%osan rajong a sorozatert.. ezt konkretan most nekd spike meg sylar.. latjatok hogy nezi a sorozatot de massal szemmel latja mint ti. neki nem tetszik egyket dolog de latjatok hogy nezi tehat valamilyen szinte erdekli 😄
vg-t is folyton leugatjatok.. de nem ertem miert.. a kritikak ugyanugy hozzatartoznak egy sorozathoz es mivel ugye mindannyian masok vagyunk ezert mashogy latjuk a dolgot.. en leszarom special megha a kedvenc sorozatom szidjak aztis. 😄 neki nem tetszik ez van. a velemenyet meg szerintem leirhatja nyugodtan.
ha nem reagalnatok folyton ugy hogy "tekis buzi szappanoperaimado fereg" meg nem kotnetek bele ezerszer abba hogyha vki nem tetszik akkor nem lenne itt vita 😄 vegyetek tudomasul hogy van akinek nem tetszik minden resz es ennyi. nem kell reagalni arra.. ez egy forum. velemenyek sokasaga. (y)

Meg hóapu mikor tér majd végre észhez és Karával mi lesz... Ezek is foglalkoztatnak. Valaki meg még tuti meg fog halni még...😞

Luthorban még Clark Luthor karaktere is király volt meg az is hogy annyi pénzbõl amibõl dolgoznak jó kis dolgokat és jó effekteket hoznak össze míg pl. a Heroes vagy a Cape vagy a No Ordinary family sokkal több pénzbõl gazdálkodhat mégis sehol sincsenek...
Az alábbi hozzászólásomban felsorolt wtf-ekre mondja valaki hogy nem lepõdött meg rajtuk, meg hogy nem mozgalmas...

Semmi meglepetés?
Soroljam a WTF-okat?
Minden részben van szinte meglepetés:
Nyitásban a ruha...Alexander idõs Lex, meg Darkseid eredeti formája...Clark nem lesz a föld megmentõje?
Negyedik részben future Clark meg a lebegés.
Isisben hogy végre elmondta a titkot.
Harvestben a full külsõs forgatás...
Abandonedben hogy Tess is Luthor...Plusz Clark szüleinek megjelenése...
Patriotban Slade behozatala..
Luthorban Lionel visszatérése...
Aztán sose gondoltam volna Hogy Hawkmant kinyírják...
Colleterallban a repülés...
Beaconben volt az egyik legnagyobb WTF..Alexanderrõl kiderül hogy kicsoda ill. a Scionban lesz teljes a kép.
Aztán erre rátesznek egy lapáttal az új rész végén Oliverrel...
Valamint van Clark és Lois szála, a hõsök szála, a Luthorok szála, a párhuzamos világ is szerepet kap még elvileg Zodot is visszatér...valamint Jonathan szerepére leszek még kiváncsi.
VRA megoldották De Darkseid és csatlósai még csak ezután jönnek majd... Ja és Lex!!!
Na ennyi...

stargatelost
Nem a kultság és nézettség miatt hoztam fel a vampire diairest (meg a többit sem), hanem a történetvezetés miatt. Ott a sorozat írói remekül használják a karaktereket, mernek merész húzásokat meglépni, meglepetést okozni, epizód közbeni többszörös csavarokat bedobni. Én kifejezetten utálom a vámpírokat (sosem szerettem, mielõtt divat lett akkor sem), és ebbe a sorozatba sem ez rántott be, hanem a remek történetvezetés.
Itt meg? Nézem a részt, jóvan jön valami gonosz emberke, jóvan veszélybe kerül valamelyik fõszereplõ, jóvan harmincadik percre szépen megmenekül, jóvan aztán még tíz perc lelkizés meg pofázás... unalmas sajnos...
Lehet ez a siker titka, hogy nincs benne semmi meglepetés. A nézõk azt mondják magukban: " hmm jön a Smallville, nézzük már meg, úgysem kell gondolkodni rajta semmit, ugyanaz a váza minden résznek, meg majd jön Clark aztán jól szétrúg mindenkit" aztán kész, meg is van a nézettség...

Na most képzeld el StargateLost ha az össze hardcore képregényfannak bejött volna illetve bejönne a Smallville. Még mindig 5-6 millás nézettség lenne. De még az Õ kiesésükkel is szép nézettséget hoz annak ellenére hogy a tizedik évadját tapossa. Smallvillenek már történelme van és a rekordok könyvébe is be fog kerülni mint legrégebben futó, leghosszabb sorozat. Az pedig hogy szinte az összes nagy nevet vissza tudták hozni az évadra óriási fegyvertény. Sokan velem együtt nagyon várják a finálét és bizony nagy hiány lesz utána, mert hiába a The Cape(nézem de kaszálni fogják)meg a tripla ennyi pénzbõl készülõ Heroes (kaszálták) meg egyéb hõs sorozatok egyik se tudott felnõni a Smallvillehoz. Még mindig a legjobb képregényes sorozat alternatív univerzum ide- vagy oda. Bár az utolsó részekben már erõsen átálltak és a fináléban valszeg méginkább átállnak az eredeti képregényre. Nagy ûr lesz utána, szóval aki mást állít az hazudik vagy egyszerûen nem ismeri a Smallville világát.

Shiwo
vamp diaries-t nem ismerem, a spartacus az pöpec lett, de a smallville mentségére szólva a legtöbb sorozat nem éri meg a 10. évadot, s amely megéri, azok többsége is kifulladóban van már ilyenkorra..

Egyetértek veled SlayR maximálisan! 😊
StargateLost: A gond azzal van, hogy amit írsz, hogy képregényes rajongótábor no a képregényes rajongótábor kb. fele hiányzik a rajongók közül, mivel a Smallville egy alternatív történetetet mesél el Clark fiatalkoráról a Supermanné válásig, ami a hardcore képregényfanok egy részének sose tetszett és sose nézték emiatt. A másik részének tetszett plussz ehhez jött egy olyan tábor aki nem képregényrajongó.
De ennek ellenére, az hogy pl. egy 6-ik évados Supernaturalt,gond nélkül elver egy tizedik évados Smallville nagyonis meggyõzõ.. A brit sorozatok között valóban van jó és a Spartacus szintén jó sori. Na de
Vampire Diaries? HAHAHAHA! Lassan olyan nézettsége lesz hogy még a tizedik évados Smallville is lazán verni fogja. Tudod mi volt jó vámpíros sorozat? A Buffy és az Angel . Bocsánat minden rajongótól de bizony egyiknek se ér a nyomába a Vampire Diaries.A Buffy és az Angel na az kult. Meg scifiben a Stargate, Babylon5 az kult.
A Smallville is az lesz illetve már az, a Vampire Diaries sose lesz az, pláne nem tíz évados!!!

stargatelost
A Smallville elég rendesen kimeríti a szappanopera fogalmát....

Idézet Smallville Hungaryról:
"A mikrolátás mellett Clarknak továbbfejlõdött a futási képessége is. Már tud futni a vízen, pedig a Run-ban még nem tudott. Késõbb odáig feljõdik a gyorsasága, hogy Barttal futóversenyt rendeznek a világ körül. Legalábbis ez benne volt a rajzfilmben."
Ennyit a hogy ért vissza gyorsan...

mondom neked a szappanopera való ilyen leírás után -.-
stargatelost
A párbeszédek kínosak, nincsen semmilyen súlyuk. Veszélybe kerülnek a fõszereplõk, mégis kit érdekel? Egy fikarcnyit sem tudok izgulni értük. Úgyse lesz bajuk, a megmenekülésük pedig egyre szánalmasabb. Régen mindig azért szerettem, hogy Clark milyen módon menti meg õket, de már ezt is elszarták... ezért mondtam, hogy kifulladt már rég az egész.

Húha, több történetszálon megy, ez aztán nagy dolog...
Nyilvánvaló, hogy nem néztek brit sorozatokat, vagy esetleg spartacust, vagy vampire diaries-t. Na ezen sorozatok írói tudják, hogyan kell történetet formálni, karakterekkel bánni, meglepetést okozni.

Tudom, hogy a Smallville képregény cucc, meg minden, de ez nem ok arra, hogy ilyen buta legyen és szánalmasan mozgassa a karaktereit. Régen sokkal jobb volt, akkor még szerettem is... már csak azért nézem, hogy ha mér ennyi ideje nyomom, lássam azért a végét...

A nagy rajongótábor pedig a képregényes háttérnek (ami nem kicsit nyom a latba), megszokásnak, kevés sorozat ismeretének tehetõ be...(legalábbis szerintem). Mert hogy a sorozat a többi vetélytársához képest semennyire sem jó, az is biztos...

A magyar és külfoldi oldalak fórumain is ezt írják, Clark ereje megnõtt gyorsabban fut simán tud vizen futni. Azt meg hogy nõ az ereje az is bizonyítja hogy a sorozatban elõször használta a microvisiont.<#hawaii>

Ja csak Clark ereje azóta megnõtt. Az év elején ha azt nézzük milyen gyorsan futott már egyáltalán nem lehetetlen a vizen futás. Egyébként meg lehet hogy repült titokban! 😊

Shiwo
vagy átugrált az északi sark jegére és ott keresztülszáguldott...

Flamer
#2421: nemigazan. mutattak regen hogy flash futott rajta de o meg nem tudott.. megallt elotte😄
btw biztos az alaguton at futott😄

Ne nézd nemtudom milyennek kéne lenni, ha ez se jó....nézzél helyette született feleségeket!😄
Kinek mi jön be. Smallville hungaryn mindenki dícsérte pl. nekem is bejött, de mindenkinek nem jöhet be.
Az hogy szerinted unalmas egy vélemény a sok körül. Más rajongók szerint meg jó. Sztem az utóbbi két rész nagyon is jó volt valamint volt jónéhány kiemelkedõ rész is az évadban és a történt is több szálon fut mint eddig bármikor. Nem véletlen hogy a sorozat ennyi évadot megélt...😊Pontosan a rajongók miatt és mert jó sorozat.

stargatelost
Azt hiszem azzal mindent elmondok, ha a rész két értékelhetõ momentuma a fõcím és a legvégén az az öt másodperc cliff volt.
Szánalmas és unalmas már a sorozat, rég kifulladt. De jó, hogy ez az utolsó évad....

Valszeg szaladt a vizen. Ha Flash meg tudja csinálni akkor Õ is.

sznus
Jó kis rész volt. Közeleg a vég! 😞
Amúgy nem kötözködésképp, de:
"Szaladt" a vízen, amikor Angliából hazaért? Vagy zátonyról zátonyra ugrott? Xd

fixon
Nem valami jó az angolom. Ma este még lesz felirat szerintetek?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Nagyon jó és hangulatos rész volt szép effektekkel remek nyitással és wtf zárással..
Remek volt a nyitás Clark Angliában majd visszarohant mutatták a földet kívülrõl hangulatos volt. (Darkseid szeme a "korábbi részek tartalmában" piros volt mikor felvette az alakját, na az is bejött) Valamint jó volt látni Clarkot mint a világ hõsét és hogy mindenki találgat ki lehet Õ. A mikroszkópikus látás is kiváló volt nagyon tetszett. 8)
A nyomozás valamint hogy a törpét megmentette és hogy rádöbbentette Clarkot hogy kell az álca. A végén teljesen MR. Kent-es volt.. 😄 Desaad kellemes meglepetés volt a színész nagyon jól játszott és elég nagy hatalma van...Amit Chloéval mûvel durva volt de a szõkeség kivágta magát.. Darkseid Granny és Desaad ellen Clark egyedül nem fogja tudni felvenni a harcot.. De örömmel láttam hogy kiszabadult a sötétség fogságából... Viszont Oliver a végén WTF...Továbbment a Darkseid sztori, megvan Clark álcája..szóval történetileg nagyot haladtunk elõre. Szép effektek is társultak emellé és a Chloe Desaad Clark jelenetek nagyon Darkosak voltak!

Részemrõl csillagos ötös! 😄

Flamer
konkretan kapja meg mind a ket admin mert nem inteztek el az "olvasotta teszi az egesz forumot" gombot. valaszolni meg nem tudtak szoval fuckoff.D:

Narxis
Boyscout eridj' a Smallville Hungary fórumára. :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Meg egyébként rajzfilmben és képregényben is így volt...Szóval teljesen jó hogy Alexander az lesz aki..

Ez így van! Teljesen logikusan felépített így a történet.
Flamer/Boyscout rádférne hogy a Smallville Hungary fórumára gyere újra, ha ott lennél Te is vágnád a történéseket.

Me nemismeritek az eredeti témát talán azért😄
Flamer
deaz.

épp pont hogy nem 😄
faszság az egész
A neten már kinn van a válasz...😊 A rész végén nekem is megfordult a fejemben a dolog. Egy biztos a Superman mitológia egyre több elemét és sztoriját beleveszik a sztoriba.
Aki nem szereti a spoilereket az várja meg a Scion/ivadék c. részt.
Conner Kent alias Lex és Superman dns-ébõl létrehozott klón vagyis Superboy. Ez aztán Wtf!

Viszont ebbõl az is kiderül hogy:
Hogy az igazi Lex tér vissza a fináléra. Hogy hogyan? Na az lesz a WTF!!!!

visszafognak rá térni majd...