2757
-
#72 tetsuo:
unlimitedexclusive.no-ip.com
heaven-leigh-muzik.no-ip.com:1411 -
winnie #71 vannak dc-s kereső programok. letölthetők is, meg webalapúak is. -
#70 Off: Általánosan dcn hogyan lehet keresni, hiszen külön végik kell nézni az összes hubot, nem? /bocs. modemes vok. -
#69 speciel volt neki régeben egy szép '86-os Chevrolet Camaroja, ami felrobbant az egyik részben, de nem hinném, hogy ez tudatos előzmény lett volna ehhez a FNF koppincshoz. -
#68 Így igaz. Meg Pete -hez sem igazán értem, hogy hogyan társították ezt a nagy autómániát, vagy legalábbis nem emléxem, hogy előtte ilyen lett volna. Ilyen volt? -
#67 a dc-n fenn van a earthsea, sztem jó. -
#66 mai rész hatalmas Fast and the furious koppintás volt, ami kissé idétlenre sikeredett sztem, mert egyáltalán nem illenek az illegális gyorsulási versenyek az unalmas vidéki kisvárosba. -
winnie #65 tényleg elég fura lenne, ha a 30-as években játszódna:) -
winnie #64 a szigetvilág ciklus klasszikus. (jó, én is csak a címet ismerem, de két rész itt van a polcomon:) -
#63 Én nem képregényben, hanem rajzfilmben láttam még anno. Nem tudom pontosan, de... mintha úgy rémlene a technika alapján, hogy Hanna-Barbara készítésű produkció volt. -
#62 ja repült, és beszélt is :DDD Van egy régi Superman képregényem, amiben szerepel :) -
#61 Jaaaj, és a kutya is tudott repülni, igaz? Asszem akkor azt láttam :D -
#60 A képregények mostanában modernizálva lettek kissé, elindultak az Ultimate jelzésű sorozatok 2000 körül, amikben a szereplők tínédzserek, Pókember, X-Men stb, szinte az összeset megcsinálták ilyenre.
De ez a fiatal Superman sokkal régebbi keletű találmány, már a '70-es években volt Superboy képregény, ami úgyanígy Smallvilleben játszódott többnyire, csak annyi különbség volt, hogy akkor már felvette a ruhát... meg volt egy idióta, Krypto nevű kutyája is :D
A szereplők amúgy egyáltalán nincsenek megkeverve, csak Pete Ross feka mivolta nem stimmel, ő az eredeti 1920-30 tól írt Supermen storykban mindig fehér, szőke srác volt, úgylátszik kellett egy afró is a sorozatba :) -
#59 Hát igen... van benne némi igazság, ha a régi Superman filmet nézzük. De amúgy a Lois és Clark nem a jelenben játszódik? És annak idején a Christopher Reeve főszereplésével készült superman filmek nem a jelenben játszódtak??? :) -
#58 A múltkor láttam ezt a Smallwillt, hát úgy emléxem a jelenben játszódik (akkor hogy előzménye a Superman-nek?) és a szereplők v a nevek meg vannak keverve, nameg a Clark nagyapja is elég fura; tehát ez elég laza kapcsolat az eredetivel. Vagy nem? -
#57 mér kéne ismernem -
#56 Én is imádom ezt a sorozatot, már láttam a 3. évadot végig, viszont a 4-ikből nem mindet, amit levetítettek amcsiban. Amikor láttam a 3. évad uccsó részét, haverral nem bírtuk ki, hogy ne nézzük meg a 4. évad legelső epizódját, olyan kíváncsiak voltunk, hogy most mi lesz :D
Személy szerint jobban örültem, mikor szombatonként adta a TV2, mert most, hogy minden nap megy, így egy picit attól tartok, hogy ezzel ellaposítják... Bár ne legyen igazam. -
winnie #55 nem mondod komolyan, hogy nem ismered a leguin-féle earthsea-t? :O -
#54 azért annyit nem ér ez a Kristen Kreuk, hogy ismeretlen sci-fiket töltsek le csak miatta :) -
#53 Sajna a scifi....de le lehet tölteni torrenttel...még én sem láttam de bizti jó -
#52 az mi, és melyik adó adja? -
#51 Nézd az earthsee-t...azt hiyzem ugyanaz a csaj játszik benne -
#50 közben megnéztem a 4. évad első részét, elég jó volt. Gyakorlatilag egy az egyben az volt benne, ami a #44 ben van, viszont ahogy Clark repül, azt marha jól csinálták meg. Hol van már a '70-es évek hát mögé vetített tájas megoldása :) Lois elég jól néz ki, de nálam még mindig Lana az etalon. Az a jelenet amikor csak egy lepedő van rajta, nagyon beindított :) -
winnie #49 ez a harmadik évad. folytatás is lesz januárban. most amerikábana negyedik évad megy. akit persze angolul érdekel, az nézheti felirattal is, hiszen mindegyik részhez (a nálunk még nem vetített 3-4. évadbeli részekhez is van magyar felirat) -
#48 nem a harmadik?
Mert mintha 4 évadból állna -
#47 szerintem a 2. -
#46 nézi rajtam kívül ezt valaki? Érdekelne, hogy amit most adnak, az hanyadik széria, mert úgy nézem hétfőtől nincs folytatás, de én tovább akarom követni torrentről -
winnie #45 ezek csak a 3. szezon befejeztével következtek be. a rúmör pletykát jelent. -
#44 winnie:nem jönnek össze! ja és ez nem egy tinisoap hanem ez egy scifi sorozat igaz kicsit ifjúsági elemekkel, DE akkor is tudjuk hogy egy "legenda" születését meséli el!
Nah akkor neked külön:
SPOILEREK
KISZIVÁRGOTT INFORMÁCIÓK:
- az epizód három hónappal a Covenant-ban elbeszéltek után fog játszódni
- a nyitó képsorok Egyiptomban fognak játszódni, ahol valaki talál egy Ré-szobrot
- Clarknak minden bizonnyal amnéziája lesz
- Lex a repülőjén elkülönítve utazik, hogy felépüljön a fertőzéséből
- Lex repülőjének a pilótája lát valamit a gép mellett…”Egy madár? Egy repülő?” (A monológ folytatását minden Superman-rajongó ismeri)
- Lex Egyiptomba repül, mert valamiért nagyon érdekli az ott talált lelet
- Több jel is arra utal, hogy bár Chloe-t eltemetik, ennek ellenére életben van
- Clark és Lois először a temetőben találkozik. Ez a jelenet emlékeztet minket a Meteoresőre, Lana és Clark első beszélgetésére
————————————————————————————
KISZIVÁRGOTT INFORMÁCIÓ A FORGATÓKÖNYV-TERVEZETBŐL:
-Lois Lane ellátogat a temetőbe Chloe sírkövéhez, ahol elhelyez néhány művirágot
-Lois a sírkőhöz beszélve közli: ha az életébe is kerül, ki akarja deríteni ki tette ezt unokatestvérével.
-Ekkor bukkan fel a háttérben Clark, s közli: "Nem vagy egyedül..."
-Lois maga akarja intézni az ügyet, ám Clark határozottan közli: Chloe volt a legjobb barátja, segíteni akar.
-Clark felajánlja a Kent-farm vendégszobáját, amíg Lois a városban van
————————————————————————————
EGY ALKOTÓ MEGERŐSÍTETTE: Új karakter érkezik! Jason Teague-gel találkozhatunk a Smallville következő évadjában. Jason egy vállas, jóképű, életvidám amerikai egyetemista, aki éppúgy Franciaországban tölti a nyarát, ahogy Lana. Párizsban találkoznak, s egy felejthetetlen közös vakációt töltenek Európában.
EGY ALKOTÓ MEGERŐSÍTETTE: Lex meglátogatja Lanát Párizsban, ahol egy teljesen másik lányt talál, mint akitől elbúcsúzott a Smallville Airporton.
-
#43 Mi van?
Ez lesz az utcsó részben?
Amúgy mi a rák az a rúmör? -
winnie #42 ja, és nem nagy rúmör, ha valakivel nem hosszabbít szerződést a tévécsatorna (ld. a luke-ot játszó chris carmack a narancsvidékben), akkor lehet tudni, hogy nem lesz benne a köv. évadban. a sztoriról a legjólértesültebbek is csak annyit tudnak, ami a leforgatott dolgokból kiszivárgott.
end of story, get a life, és először érts ahhoz amivel vitatkozol:))) -
winnie #41 meg aztán, aki nem rúmöröket hallgat az csak annyit tud, hogy ugye az utolsó részben, hogy
- chloe meghalt
- lexet megmérgezték
- lionel luthor börtönben ül gyilkosság miatt
- clark pedig visszatért a kriptoni apjához a kozmoszba és újjászületésre vár:)
- pete elköltözött (mikor volt ő főszereplő?)
- lana elhúzta a csíkot párizsba
- jonathan pedig félholtan hever a barlangban -
winnie #40 ez annyira lealacsonyító. mármint így vitatkozni. rúmörök, persze... én meg 'biztos forrásból' tudom, hogy összejönnek. erre mit mondasz? ez egy tinisoap, ahol idővel mindenki mindenkivel össze fog jönni. nyilván hosszabb időre senki sem lesz senkivel, mert akkor oda a lényeg. -
#39 Mért fontos az, hogy összejön Hose Armando Esmeraldaval vagy sem? :D -
#38 Nézd, pl. még javában a közepén járt a harmadik season és már tudni lehetett hogy egy főszereplő kifog szállni, azért ruomorok nagyon gyakran jönnek! Mindegy a lényegen nem változtat, sajnso nem fognak összejönni! -
winnie #37 :D olyan nincs, hogy tartalom. storyline van ugyan + 8-10 író, aki jönnek majd ötletekkel (amit elfogadnak, azt meg páran megírják, aztán leforgatják a legjobbat) és az egyes részekben minden lehetséges (az viszont biztos, hogy hosszútávú elkötelezettséget nem írnak bele, hiszen annak nem lenne értelme).
nyilván nem lehet sokat előregondolkozni, hiszen a november sweeps-nél szokott eldőlni, hogy az évad többi részére is megrendeli-e a warner a smallvillet (mondjuk a csatorna egyik vezető drama-ja, szóval nem hiszem, hogy lelőnék, pláne nem év közben). lényeg a lényeg nem gondolkoznak, mert nem is gondolkozhatnak nagyon előre. -
#36 5 rész forgott le....de többnek van megírva a tartalma, és hjidd el voltak annyira következetesek hogy azért iylen infokat elmondanak! -
winnie #35 és hidd el tudom, biztos forrásból, sosem jönnek össze!
:))) még a sorozat írói sem tudják, hogy mi lesz a köv 10. részben, mivel még csak 5 rész forgott le a 4. évadból, úgyhogy ennyit a 'biztos' forrásról:))) -
#34 Hajnalka? nem vagyok hajnalka....és hidd el tudom, biztos forrásból, sosem jönnek össze! -
winnie #33 nem tudhatod, hajnalka:)) nincs vége még a sorozatnak