2757
-
levi121212 #112 Kövesdi erre az oldalra semmiképp ne regelj, mert nincs fennt rajta semmi, egy nagy átbaszás az egész, itt a tartalma: http://tvsorozatok.atw.hu/browser
Tehát semmi..... -
Norbi7 #111 Hello. Bocs hogy csak így kipakolok de úgy felba*ták az agyam. Imádom a sorozatot és most végre elhatároztam hogy megveszem DVD-én. gondoltam kb. olyan áron lesz egy évad mint a Jóbarátok vagy Vészhelyzet stb... 5 oldalt néztem még és 15000 Ft/évad.(kivéve a 3-ik mert az 8000Ft.) ellenben a Jóbarátok 5000Ft/évad. ja és a Smallvillnek 3 évadból egyiknek sincs magyar szinkronja! oké, tudok olvasni de azért már annyira megszoktam a szinkronhangokat meg annyiért elvárnám. szólnátok lécci ha tudtok legalább egy kicsit olcsóbban. de az se baj ha kölcsönző, legfejjebb csinálok biztonsági másolatot :). -
#110 3 széria Szezon finálé volt vagyis az ütólsó rész
szivesen meg nézzném a 4 szezon 1 rész aszem kersztháború a cime ! -
#109 Hali, vki megtudná mondani, hogy amikor a tv2 abbahagyta a sorozatot, az melyik rész volt? Az a 4 széria volt? (mikor elvitte a papa clarkot haza) -
#108 Csak angol, csak torrent :)) -
#107 nekked honan vanak meg a részek ? -
#106 wan egy warez oldal de nem tom hogy ott szinkronosan van e fent !
http://tvsorozatok.atw.hu/
ez lene az de hogy it szinronosak e ? azt nem tom nem ismeri valaki ezt az opldalt ? -
#105 hi nem tudja valaki hogy honan tudnám meszedni a smallville- részeit ?
warez is jó ! -
#104 az első rész vagyis a meteoresö vagyis az első évad első része ! -
Szolnokboy #103 ma tv2-n 14:20 kor smallville. csak az a kérdés hogy ez ismétlés e vag már az uj évad ? -
#102 Nézem az 5. szériát, és egyre jobban tetszik.
Zseniális ötlet volt behozni a sorozatba szerintem Spike-ot a Buffy/Angel-ből (James Marsters)
Nagggyon komoly színész, feldobta az egész sorozatot :))))
-
#101 olyan cimet nem tudsz ahol nem 50-alat jönn a letöltés !
Mert hát a torrent nem ép a leggyorsabb modja a letöltésnek !
ugy mint pl a dc++ sziszen azon is 10 és 30 között ugrál a letöltés a szokványos 130 helyet ! -
#100 http://www.torrentspy.com/ -
#99 hi nem tudja valaki hogy honan lehet leszedni szinkronosan a részeket vagy feliratosan esetleg ! de akkor jo minöség legyen ! -
NeOhu #98 Sziasztok.
Valaki tudna adni egy még aktív linket ahonnan letudom tölteni a 4. évadot?
Előre is köszönöm. -
kis bunkesz #97 hali!Nem tudnátok megmondani légyszike hogyhonnan lehet letölteni a Smallville 4.-szezontol az 5.-ig letölteni??Előre is köszikee NAON FONTOSS LENNE -
#96 És folytatódik a SmallVille a 5x01 Arrival című résszel :))
A rész egyébként sztem 9.2-es volt minimum (érdekes, fordulatos, ütős :)) -
Szuli #95 Tudom , hogy eredetileg nincs szinkronos belőle!!!!
A star wars sem jelent meg dvd szinkronban sosem, de érdekes mindenkinek van belőle magyar....erről beszélek -
vg #94 Nincs szinkronos DVD, és remélem, hogy nem is lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! (A harmadik évadból volt régen egy divx release, amiben tökéletes volt a szinkron minőség. Valszeg ezt akartak eredetileg is a DVD-re, de a kiadó nem engedte). -
Szuli #93 Ez engem is érdekelene , SZINKRON DVD!
Ugyanis itthon kiadtak 3 évadot csak éppen feliratosan :(
Megvan valakinek szinkronos dvd?? (persze házilag barkácsolt vhs hanggal) -
Spidi13 #92 szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron
Honnan tudok szerezni?
-
#91 Winnie nézd el neki, még tudatlan! :)))
Amúgy ahhoz képest, hogy 3 napos reg meg 2 hozzászólás elég nagy a pofája. -
Spidi13 #90 nem tudjátok véletlenül honnan lehetne leszedni a szinkront a részekhez? -
winnie #89 új fiú? :)) Regisztráció időpontja: 2005. 08. 19. - lol
Azt hiszed, hogy te mindent tudsz?Röhejesek a kis idézeteid.
tévés témában igen, mindent tudok. gondolom te nem.
az idézet, ha nem vetted volna észre, akkor nem tőlem, hanem clark-tól származik. biztos félrenézted.
Amúgy én egyetértek Clarkkal,abbahagyják a jó sorozatokat,pl.:a Jóbarátokat is csak NEGYEDSZERRE tudták végig levetíteni.
itt látszik, hogy nem értesz hozzá. a jóbarátokat 3 ütemben adták 1-8. évad, 9. évad, 10. évad, mivel az hbo-tól így kapták a részeket.
a fogalami zavarról meg nem szólok semmit, hogy "abbahgyják a sorozatokat" nálad megegyezik, azzal, hogy "levetítik"? jajj...:) (amúgy ez a tipikus, magyar 12-13 éves mentalitás. ahelyett, hogy örülnél és hálát rebegnél az égnek, hogy a tv2 leadta a jóbarátokat, te szidod őket.)
ha valami nem tiszta, akkor nyugodtan kérdezz.
azt viszont továbbra sem értem, hogy mit keres clark tv2-alázása a smallville topikban. -
berger987 #88 winnie!
Azt hiszed, hogy te mindent tudsz?Röhejesek a kis idézeteid.
Amúgy én egyetértek Clarkkal,abbahagyják a jó sorozatokat,pl.:a Jóbarátokat is csak NEGYEDSZERRE tudták végig levetíteni.
Ezt neked winnie: -
winnie #87 Birom a rohadt tv2 minden fasza sorozatba belekezd azutan abbahaggya a kozepenel.
lol, és ezt miért pont ebbe a topikba írtad? (megjegyzem én nem tudok olyan tévékettős sorozatról, ami abbamaradt volna a közepén) -
#86 Birom a rohadt tv2 minden fasza sorozatba belekezd azutan abbahaggya a kozepenel.
-
Spidi13 #85 nem tudjátok véletlenül honnan lehetne leszedni a szinkront a részekhez?
nagyon szükségem lenne rá mert nekem a magyar szinkron 100x jobban teszett mint az eredeti felirattal
köszönöm a segítséget előre is!!! -
#84 Jaja én is néztem:-)Tipikus házikedvenc. -
#83 háá a legújabb részben találnak egy szuperkutyát, és Clark Krypto-nak akarja elnevezni :DD Meg fürdetés után ráadnak egy piros köpenyt is amiben tök úgy néz ki, mint a képregénykutya, de aztán később abban maradnak, hogy majd a következő kutyáját nevezheti el majd így. -
#82 Torrentről szedtem,hát azért lehetet volna gyorsabb is,de a lényeg csak lejött. -
winnie #81 igen -
BladE666 #80 ehet leszedni normális sebességel az 1,2,3 szezont??????? -
#79 Én is mindet,meg az eddigi 3 szezont is.
Kíváncsi vagyok a további fejleményekre. -
#78 én leszedtem a 4. évad eddigi részeit mind, miután a TV2-n vége lett a 3. évadnak. -
#77 emule,limewire -
#76 Követi valaki az aktuális epizódokat? -
winnie #75 http://w2.tvtorrents.tv:8081/
btefnet.net
tv-swarm.com -
BladE666 #74 Vi nemtud egy olyan Inges helyet (a DC-n kivül) ahonan lehet leszedni részeket?????????? -
#73 felirat a smallville hazai fansite-on.
ja még itt is vannak részek:
nemesis.dyn.ro:888
dsl-4.lightnetwork.org