2757
-
#2757 \o
Smallville.SXX.1080p.BluRay.x265-RARBG
ehhez a verziohoz lenne kedve valakinek vajon feliratot igazitani ?:)
-
#2756 Képes kalauz könyv érdekel valakit szinte új olcsón? :) -
SlayR #2755 Lehetett volna jó a 11 évad...de az biztos nem az, mint ami a képregénylett mert az rettentően rossz... -
xido #2754 ezt a típusú folytatást én már izzadtság szagú erőlködésnek tartom ilyenkor... -
#2753 11.évad - Képregény -
#2752 szakallasan es anelkul mintha mas ember lenne a ketto. :D tenyleg jo alca :D
amugy pokemebernek es szupermennek egy varronoje van ez tutti. D: -
#2751 Új Superman film: Jónak tűnik! :D -
#2750 csomoszór tapasztaltam sorozatoknál hogy nem a megszokott szinkron kapják....de szerencsére jó...:) -
xido #2749 miért változott volna?
nem Kent apuka,ahol az első hang nem tért vissza,a 2.elhunyt..:) -
#2748 és lex magyar hangja nem változott a fináléban, ezaz :) -
xido #2747 persze,vágom,hogy fater,Oliver fiatal lett volna ceo-nak:) -
#2746 az a faterjara vonatkozik.
nem emelekszel hogy lionel felelos a oliver szuleinek halalaert? vagy nem lionel hanemlex? fene tudja mar. a luthorok. :D -
xido #2745 Bocs,hogy most meg én ásom elő..poénból a neten belepislantok az első részbe..1989-ben érkezik a meteorral a kis Kal-el...nyitóképsor Luthorékról,Daily Planet vezércikk "A Queen vállalat CEO-ja eltűnt,holtnak nyilvánítva"..ejha..aztán vagy 7-8 évad,mire Oliver felbukkan a sorozatban:) -
#2744 hat szerintem felejcsd el a szinkront. olyan fos magyarhangjai vannak a karaktereknek hogy csak na. :\ -
Janika114 #2743 Nem tudjátok véletlen a szinkronos verziók mennyire durván vannak megvágva? Olvastam h az egyik évadfinálé eleje ki van vágva, sok ilyen van még? Szinkron mennyire rossz? -
#2742 Komolyan bakker képesek voltak kivágni részleteket? Hát ez szánalmas, de ami még ennél is szánalmasabb azok a szinkronhangok. -
#2741 Nem lehet indavideós linket berakni? :(
Itt a linkje! Smallville 10.évad -
#2740 Smallville 10.évad, szinkronosan! :D
-
Valezius #2739 Jó, de hogy lehetne letölteni valami olvasható formában? A dig. képregényt nem tudom megnyitni.
Tudom, hogy nem túl etikus ellopni, de hát ez van. -
#2738 #2736:k , agree :) -
#2737 Képregény :D -
#2736 Sőt..:) -
#2735 jovolt az angolul is. -
#2734 10.évad, szinkronosan! :D Sejtettem, hogy kb. nyáron lesz, mivel még a Viasat-on megy a 9.évad! -
#2733 hat igen, nem mindegy:D -
#2732 Képregényben :PPP -
#2731 és lesz 11.Évad!!!
Folytatódik a Smallville -
#2730 Dugítsd el. -
#2729 Nekem meg egyszerűen pisa jön a seggemből -
#2728 Ó ha tudnád, hányszor belegondoltam ebbe. :D:D -
zsotesz #2727 nézd újra mind a 10 évadot -
#2726 Én nem rajongó vagyok, hanem őrült.
És igen, kell még, mert nekem az eddigi 19 életévemet végigkísérte a Superman karakter.
A filmek, könyvek, sorozat.
És nem elég, szeretném még látni Wellinget ebben a szerepben, meg a többieket. Már most hiányzik a sorozat.. -
#2725 Visszaolvasgattam, és ezt le kell írnom.
Sokan dícséritek Rosenbaumot, és igen..
Szerintem Lex karaktere volt a legjobban kidolgozva..
Srácok, mi lesz ezután?
Annyira jó volt látni, amikor felolvasták a fogadalmakat, a ruhát, meg Jonathant!!! Jézusom..
Olyan üres most...
Kell még ebből!:) -
#2724 Új évad? jó vicc...
Ecsém, inkább örülnének a rajongók (mint te is), hogy kapott rendes lezárást a sorozat, ellentétben a legtöbb sorozattal, melyeket lezárás nélkül kaszálnak. -
#2723 Értem, köszi.
És új évadról esetleg valami hír? Mert azt hallottam, hogy volt róla vita.
Nagyon jó lenne.. -
morzsi555 #2722 Ez csak egy rajongói videó. Jól össze lett vágva, engem is jól becsapott. Már azt hittem valami újdonság :D. -
#2721 http://www.youtube.com/watch?v=bGnDccuzNKw&feature=related
Na és ez mi a fene!?
A sírkő?? Fake ugye??
Van benne egy jelenet Wellinggel, és sírkő meg minden.. -
#2720 Végeztem a sorozattal.. Az utolsó dupla epizódnál, többször tátva maradt a szám.. Úristen, nem hiszem el, hogy vége.. Tüntessünk a befejezés ellen, legyen 11. évad!!!!! -
morzsi555 #2719 Uh, ez borzalmas, ilyesmire nem számítottam... -
#2718 Én mondjuk örülnék, ha Tom Wellinggel is kijönne egy film majd, eredeti ruhában!